Schick by měl dnes podstoupit v Leverkusenu lékařskou prohlídku

08.09.2020, 10:58
Aktuality
Patrik Schick (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (158)

Přidat komentář
Pablos

S jeho štěstím... To člověk nemůže brát jako jistotu ještě ani.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že by ho prokoukli jako v Juve a Interu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti, ktori ho sledujete lepsie, ako vidite jeho progres za posledne 2-3 sezony?

Reagovat
JacoBee

Stagnoval kvůli střídání týmů a nedostatku hracího času, nicméně minulou sezónu ukázal, že na to určitě má. Holt to není Lewa co udělá z hovna bič. Ale kvalitní číslo 1 být určitě může.

Reagovat
Werkrider

Číslo 1 zostane určite Hrádeckému.

Reagovat
efjay

Reagovat
Euphael

Reagovat
atlee

na druhej strane, Schick v minulej sezóne nepustil ani gól

Reagovat
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Minuly dok rozhodne nijak nestagnoval, naopak hral nejlip v kariere

Reagovat
smazaný uživatel

pak má teda ten strop hodně nízko

Reagovat
Skleepy

Předpokládám, že on myslel nejlíp v kariéře do teď, né i celkově v budoucnu.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
PH8

Když nepočítáš sezonu v Sampdorii vedle nesmrtelného Quagliarelly, tak určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad mu to vyjde a naváže na solidní výkony z Lipska. I když mám kapku strach, jak na tom Leverkusen po těch všech odchodech bude..

Reagovat
Freedo

Tak odchází jim 2 klíčoví hráči do ofenzívy, ale jinak tým zůstává pohromadě. Pro něj je důležitý, že bude pravidelně hrát za tým a bude mít evropské poháry. Když se mu povede sezóna nebo dvě, tak se může ještě posunout výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by se do piči furt posunoval. Ještě neukázal ani hovno v Leverkusenu a už se přemýšlí kam půjde potom. Já ho mám rád, v Lipsku měl super zápasy, ale málo.. Proč by pro něj mělo být málo být top útočník v Leverkusenu třeba 4-5 let?

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku záchvěv mezi našima internacionálama, on a Souček.. a hned by se oba cpali do City a Bayernu.. kurva buďme lidi. Rosá dotáhl Dortmund do Ligy Mistrů, vyhrál Ligu.. PAK šel do Arsenalu. Nedvěd táhl Lazio PAK šel do Juventusu.. Poborský Benficu, Šmicer Lens.. Shick zatím táhl rozcvičky v poločase.

Reagovat
Neutron

jasne, ja s tebou suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju

Reagovat
kaapaa

Reagovat
Le Gunner

Tak tak, buďme rádi, jsou to skvělé destinace a jestli to má být počátek nějakého trendu, tak proč ne... Kadeřábek hraje v Hoffenheimu jak dlouho a za mě je to teda solidní, stejně tak Darida i Jankto - co bychom dali za to, kdyby takových hráčů bylo víc. Přál bych si, aby se ještě víc prosadil Barák a aby se dále dařilo gólmanům v zahraničí. Ven ještě může jít Coufal, Bucha, Hložek... Souček, Schick i Král se můžou klubově ještě posouvat, nemluvě o té nastupující generaci.

V tomto slova smyslu bych byl rád, aby Hložek, Sadílek a Bucha s dospělou reprezentací odjezdili co nejvíc ještě před Eurem...

Reagovat
Bakary3

Asi lepší mít důležitou roli v "menším klubu" než se za každou cenu někam cpát.

Třeba fakt Kadeřábek a Darida, dobrá soutěž i klub, super...

Mně osobně nevadí ani například Bořil nebo coufal, kteří zamlada přestup ven promeškali a teď se ven neženou a zůstávají v kvalitní Slavii.

Reagovat
Le Gunner

Určitě není na škodu, že jsou v současné Slavii. Přesto bych Coufalovi něco na západě přál, dokážu si představit, že on se prosadí fakt všude. A soudě dle včerejška, Holeš za něco ve Slavii může hrát z fleku a může ho následovat...

Je fakt zajímavé, jak na některých postech máme poměrně příjemné starosti, kdežto jiné posty třeba lepíme hráči mimo svou nejlepší pozici (i když Jankto a Hložek v Šilhavého systému by mohli být velice platnými křídly na hodně dlouhou dobu).

Reagovat
Bakary3

Coufal asi jo, v Německu ideálně, myslím, že i v Itálii, kde by mu přálo i to, že ho za chvíli nebudou odstavovat jako neperspektivního.

Tak Jankto mi přijde super, kvalitu má a je to dříč, takový vidím v repre vždycky rád

A jinak k tomu Holešovi... vzhledem k tomu, že na stoperu nemáme takový výběr bych ho chtěl vidět, jak si tam poradí, myslím, že předpoklady k tomu má

Ale třeba se zas chytí Hovorka, vyroste Zima, Jemelka vystřelí...

Myslím, že v kvalitním systému ani Kalas nebude vypadat jako kopyto.

Jistota mi teď přijde jen Čelůstka a Kúdela.

Reagovat
Le Gunner

Při vší úctě, nevím, jestli bych chtěl s Kúdelou odehrát Euro. Konec konců vše je za rok a uvidíme, jestli si Čelůstka udrží nadstandard. Byl bych rád, kdyby se chytl Hovorka. Na lavku asi Kalas a čtvrtý stoper spíš podle formy.

Holeš na stopera je zajímavá úvaha, asi by ale nemohl hrát z Hovorkou, potřeboval by právě Kudelu, Čelůstku, Hubníka...

Reagovat
PH8

Ale vždyť to říká Freedo. Když zazáří v Bayeru tak PAK má šanci se ještě posunout výš, právě dle scénáře alá Čech nebo Nedvěd. Nikdo netvrdí, že má na lepší tým ale neštěstím osudu se dočasně smíří s Bayerem.

Reagovat
krisa

Reagovat
Remt

Souhlasím

Reagovat
Euphael

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Mluvím o jeho potenciálu, kterej ho určitě předurčuje i vejš. Jestli to naplní, to už je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

V Leverkusenu má takovej potenciál 80% borců.

Reagovat
Freedo

Moc nerozumím tý snaze za každou cenu ho shodit. Do Barcy ho nikdo necpe, ale za to Lipsko by klidně hrát mohl a to už je oproti Bayeru dost rozdíl. Časem se dostat třeba do BVB, když se mu bude hodně dařit, nebo týmu typu Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se mu bude hodně dařit, ale zatím se mu hodně nikde kontinuálně nedařilo. "Mohl by" .. mohl by Lipsko dotáhnout k titulu, lize mistrů.. ale nedotáhl. A proto by měl být kurva rád, že jde do Leverkusenu. Nikdo ho právě neshazuje, já si myslím že do Leverkusenu se krásně hodí a že mu to sedne.. ale ještě tam nic nedokázal a takových co "měli na bayern a lipsko" ti naserou v každé horní dolní kornout.

Reagovat
Freedo

Moje pointa je, že na to potenciálem má, ačkoliv ho zatím z různých důvodů (zranění, mindset, hra mimo svůj post) nenaplnil. Taky pro něj Bayer vidím jako vhodný klub, zároveň ale nevylučuju, že se může dostat výš. To se stát nemusí, musí se sejít hrozně moc faktorů. Ty ale neustále dokola opakuješ svou mantru postavenou na logice, že když se mu doposud nedařilo, tak už na víc nemá. Co nechápu nejvíc je, že na sílu shazuješ jeho talent. Kdyby jsi rozuměl fotbalu, tak bys viděl, že on opravdu nemá strop stejný jako 80% hráčů Bayeru - skvělá technika, ale zároveň umí hrát hlavou, dobré čtení hry, typologicky je dost odlišný od většiny a jen je třeba to správně uchopit ze strany jeho i klubu. Víc k tomu asi nemám co říct.

Reagovat
r.mrazik

nechce se mu makat navic...

Reagovat
r.mrazik

s tim posouvanim to psal i Madl...ja bych nevim,kam ho vsichni tlaci,kdyz zaklad nehral vlastne roky...

navic se nema kam posouvat vys,kdyz se mu nechce makat navic

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo, nakonec odešli jen Volland a Havertz. Ale z hostování v HSV se vrací Pohjanpalo, tak snad si Patrik zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr sa obávam, že viac ako na ihrisku sa tí dvaja budú striedať v nemocnici...

Reagovat
Werkrider

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Takže za 2 roky pôjde do Bayernu, Realu či Liverpoolu

Také niečo som už počul aj pri jeho prestupe do Ríma, že je to len prestupná stanica do Barcelony alebo niečo podobné Podľa mňa bude maximálne spokojný, keď sa presadí v Leverkusene, zase až taký top útočník svetového formátu to nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

měli byste spíš sledovat nejlepšího obránce v historii galaxie Škriniara

Reagovat
Arnar Resmusonn

Super že odejde s AS. Jen doufám že mu to vyjde. Nejsem přesvědčený že v taktice 4-2-3-1 by byl ideální útočník. Podle mě by mu to spíš sedělo s dalším útočníkem ve hře.

Bayer prodal Kaie, Vollanda a Alario psali že chce taky utéct. Snad se mu to nevymstí , je šikovný a bude fajn když rozvine zalebt

Reagovat
Arnar Resmusonn

Talent , zase ta úprava slov

Reagovat
mayday

Mám stejnej pocit. Spíš mu si myslím sedí hra ve dvou, kdy ten druhej podstoupí nějaký souboje a Schickovi udělá místo.

Reagovat
Reggie

Není už Volland v Monacu?

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jee . Kai v Chelsea a uvidíme jak ten Alario

Reagovat
Reggie

Reagovat
Largo

*27 mega plus 10 procent z dalšího prodeje, to jen tak na okraj.

Reagovat
smazaný uživatel

V Čechách je Schick veľmi vyhypovaným hráčom... Jedna slušná sezóna v Sampdorii, kde sa ale aj tak poriadne nedostal do základu a pol rok v Lipsku z neho forwarda svetových kvalít nerobia. Kde sú tie ďalšie sezóny, počas ktorých sa značne trápil?

Reagovat
Kucka

Ty sezony už jsou minulost

Reagovat
Müllered

On z něj někdo dělá útočníka světových kvalit? Ale oproti ostatním českým útočníkům je o level jinde. Snad Hložek se na jeho úroveň někdy dostane.

Reagovat
Nebelung

I tak to na Škriniara stačí.

Reagovat
Reggie

Na toho stačí i Krmelec

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávate útočníkov so stopérmi? Na Slovensku máme teraz generáciu veľmi šikovných mladých stopérov do 25 rokov ako sú Škriniar, Vavro, Valjent, Hancko. Vymenuj mi ich rovnocenné alternatívy na českej strane...

Reagovat
Largo

My možná jen potřebu se furt srovnávat se Slovenskem

Reagovat
Losinho

Co je na těch hovnech co jmenuješ šikovnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

K hovnu potom asi budú aj skauti popredných európskych veľkoklubov, keď sú za Škriniara stále ochotní zaplatiť desiatky miliónov eur (naposledy za neho Manchester United ponúkal Interu 65 mega), úplne na hovno budú aj zástupcovia Lazia, keď sa Vavra vlani Kodani zaplatili 9 miliónov, o Valjenta sa zaujíma Valencia asi tiež preto, lebo hrá na na hovno a Sparta bojovala o predĺženie Hanckovho hosťovania z Fiorentiny (zotrvanie Hancka si čo sa hráčskeho kádra dokonca na Letné pred sezónou stanovili ako prioritu...) tiež preto, lebo je to na hovno stopér. Samé zlé rozhodnutia, nesprávne odhady kompetentných zástupcov klubov a zbytočne vyhodené peniaze... a pritom by úplne postačovalo kontaktovať losáka z EF a ten by im k tým hráčom podal patričný raport

Reagovat
Losinho

Je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Schick vyhypovaný u nás, tak to samé u Vás Škriniar. To, že hraje za inter, z něj nedělá světového stopera. Vždyt ve vzájemných zápasech repre byl pokaždé pro smích, moc se neukázal ani proti slávce A u nás bych ti od boku vyjmenoval třeba Krejčího Heidenreicha, pokorný z baníků se minimálně jednomu z těch nemehel určitě vyrovná taky

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar u nás určite vyhypovaný je, to sa nehádam a za toto hype môžu slovenské médiá... Ty ale porovnávaš mlaďasa Heidenreicha, čo v kariére odohral dva seniorské zápasy v českej lige za Teplice a baníkovca, čo sa zatiaľ nedostal ani do českej repre s borcami, ošľahanými zápasmi Serie A a LaLigy? Akého Krejčího to vlastne máš na mysli? Toho čo hrá v Sparte stredového záložníka? To predsa nie je stopér. Jediný stopér tohto priezviska je Jiří Krejčí a to je poleno, ktoré nikdy nevynikalo ani na úrovni českej ligy...

Reagovat
dinss

To ukazujou v reprezentaci no

Reagovat
celeb

akoby ste vy nemali roky mizeriu v repre pred Silhavym. Teraz sme v srackach my, je to ocividne, nikto netvrdi opak. Ale to neznamena, ze sa aj u nas nenajde par zaujimavych hracov. Hlavne mladych.

Reagovat
dinss

Ovšem i v těch sračkách se vždycky postoupilo na EURO... a i pod Bílkem se tam udělal nějaký rozumný výsledek.

Reagovat
celeb

A to ma znamenat konkretne co? Ked nemas dostatok kvalitnych hracov okolo, tak ti ani Messi nepomoze. To, ze ste v tej vasej hernej mizerii pred Silhavym uhrali obcas dobry vysledok, tak to nerobi z Kalasa dobreho stopera, ani ked ste stratili s outsiderom, tak to zo Schicka/Soucka nespravilo kopyta.

Navyse tym, ze repre je specificka a hraci maju spolu len par treningov, tak ovela viac zalezi na treneroch. Vid Koeaman/Holandania, vy so Silhavym, ci Portugalci pod Santosom.

Skriniar mal minulu sezonu v Interi vybornu, v repre hral hovno. Ked odisiel Skrtel, tak sa to zacalo zlepsovat. Inak aj Hamsik mal spociatku velke problemy s vykonmi v repre (proti SSC).

Reagovat
dinss

Ty vole..ty ale odpovídáš úplně na něco jinýho.

Reagovat
celeb

nie, len pochopit dlhsi text presahuje tvoju mentalnu kapacitu.

Skusim teda po tvojom v 3 smajlikoch

Reagovat
dinss

Lol, protože seš idiot a obhajuješ něco, co je píčovina tak píšeš takovýhle sračky ty Maďare...

Reagovat
celeb

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Přišel jsi z fabriky tak si sem jdeš napsat nějaký moudra?

Reagovat
celeb

mna rovno v tej fabrike vyrobili!

Reagovat
Liquid

Vajlent je taky těžkej průměrák, včera taky zavinil gol, o Škriniarovi ani nemluvě, ten robí chybu za chybou, v každém zápase proti ČR nebo proti Slavii udělal gigantickou chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si niekedy Valjenta hrať aj na klubovej úrovni, napríklad za Mallorcu v minulej sezóne v LaLige? Napríklad v domácom zápase s Valenciou, kde bez problémov odstavoval Gameira s Maxi Gómezom? Keby bol slabý, neodohrá asi v LaLige bez dvoch zápasov (aj to bol v jednom suspendovaný za žlté karty) kompletnú minutáž...

Reagovat
Nebelung

Narážel jsem na to, že se porovnali sami ve vzájemných zápasech.

Reagovat
Werkrider

Na Škriniara stačí aj zmena rozostavenia.

Reagovat
veikko

Takže si to shrneme: 3 povedené sezóny (i s Bohemkou), 2 méně povedené sezóny v trápícím se klubu = Schick je veľmi vyhypovaným hráčom. Navíc z něho nikdo nedělá Ronalda, je to v globálním měřítku nadprůměrný útočník, ale u nás je nejlepší a i na Slovensku zatím lepšího nemáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá sezónu v Bohemke bola fakt famózna. 7 gólov v 28 zápasov z toho dva Tepliciam, dva Baníku, po jednom Olomoucu, Zlín a Libercu + jedna asistencia proti Přibramy to je na hroťáka fakt niečo nevídané... OK, na v tej dobe 19 ročného jogurta to nebol úplne zlý vstup do seniorského futbalu, ale popravde videl som aj lepších.

Reagovat
veikko

Statistiky nejsou všechno, jeho přínos pro hru Bohemky byl enormní. Dokázal podržet spoustu míčů a rozehrávat je. A to v 19 letech v první sezóně mezi dospělými. Nenadarmo už o rok později válel v Sampdorii.

Reagovat
dinss

Ty jsi tak strašně mimo a ještě k tomu Slovák

Reagovat
Werkrider

Neznižuj sa na našu úroveň

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

To vy jste tady mistři světa v hypovaní hráčů, viz dříve Hamšík nebo hlavně Škriniar

Reagovat
oli9

Že na něho reagujete on komentuje jen české hráče a českou repre

Reagovat
smazaný uživatel

Veď nikto nič zle nenapísal na Schicka,to vy ste furt tu podráždení a keď není sú argumenty tak stále Skriniar a spol v ústach, veď keď sa vám páči Skriniar tak mu nápis ,alebo choď na iný porno kanál,tvl,to stále nejaké invek....,silno zakomplexovaný to ľudia,ale žeby nejaký racio názor tak zo už nie ..

Reagovat
smazaný uživatel

To sa mýliš. Oboch a najmä teda Hamšíka silne hypuje/hypovala najmä talianska futbalová verejnosť. Pamätám si dokonca časy, keď talianski novinári a fanúšikovia stavali Hamšíka na piedestál a na Slovensku sa na neho vtedy naopak šomralo, že v repre nie je zďaleka tak platný ako sa od neho očakávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Borec co hypoval Škriniara a Lobotomku ať laskavě drží piču a dostaví se do řady na další dávku léků.

Reagovat
smazaný uživatel

To ako ja? Škriniara som nehypoval nikdy a Lobotku maximálne v časoch, keď pôsobil na úrovni reprezentačnej 21tky, tak nedrístaj nezmysly...

Reagovat
ttopi

Co vy bste za něj dali...

Reagovat
smazaný uživatel

Efektívny hroťák nám momentálne v repre naozaj chýba... Jediný z útočníkov, ktorý to má ako-tak našliapnuté je Božo, inak nič...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak se mu bude dařit dál, ale kdyby v něm v Lipsku viděli potenciál tak by ho určitě vzali, viz Angelino o kterého mají zájem a chtějí nabídnout 25. Podle mě tam těžil hlavně z práce Wernera, který na sebe dokázal nabrat klidně i tři obránce a Patrik měl tak větší volnost a střílel góly - většinou z prvního doteku nebo hlavičkou. Uvidíme jak se mu bude dařit když bude útočníkem číslo jedna.

Reagovat
mxyzptllk

Ty vůbec ještě lezeš ven po té „jasné výhře mnohem lepších Slováků nad českými kopyty“?

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Bakary3

hroznej komediant

Reagovat
Thorrin

Reagovat
PH8

Reagovat
Spalovač šancí

A bude pozitivní

Reagovat
ttopi

To ho zničilo. Ale už se z toho dostává

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Až si budeš připadat zbytečný, tak si vzpomeň na jeho zdrav. prohlídku v Juve

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

hlavne at uz nekde hraje zaklad...na to,ze vlastne roky takhle nikde nehral,tak se z nej dela slusna hvezda

Reagovat
db18

Tady by měl. Odešli Volland a Havertz a do toho by na odchodu měl být i Alario, takže tam skoro žádná konkurence nezůstane...

Reagovat
r.mrazik

prima...dobre pro nej

Reagovat
PaYaB

V Lipsku hrál základ skoro pořád.

Reagovat
r.mrazik

https://www.eurofotbal.cz/hraci/patrik-schick-54967/kariera-klub/?data=298-4713-60

no...beru,ze byl zraneny...ale celych 90 minut odehral v lize 4x?

samozrejme mu preju,at uz konecne nekde zakotvi a poradne hraje

Reagovat
Le Gunner

Tak chceš, aby hrál základ, nebo aby odehrál celý zápas?

Reagovat
r.mrazik

ja bych si pro nej pral,aby to bylo oboje

Reagovat
smazaný uživatel

Uz at tahne kamkoli...porad jenon Shick o nikom jinem se tady nepise...kdykoli clovek otevre eurofotbal tak porad jenom Shick.

Kdyby to byla superstar tak Ok ale takove vemeno....

Reagovat
Werkrider

To je presne aj môj problém. Nie ako fanúšika Patrika, ale ako fanúšika Leverkusenu...

Reagovat
cetto

Nikdy jsem tu článek o žádným Shickovi neviděl

Reagovat
kardous

Reagovat
GabrielBatistuta

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Schick se vrátí do Bundesligy, má přestoupit do Leverkusenu (31.08., 20:58)

Lipsko se nevzdává snahy o udržení Schicka pro příští sezonu (11.08., 13:58)

8.9., 31.8., 11.8. To mi nepřijde nějak přehnaný.

Reagovat
PaYaB

Chlapec musí mít zajímavou periodu navštěvování EF, když je tu podle něho pořád jenom Schick.

Reagovat
krisa

nebo jen periodu

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Lof

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rolf

Ty sis spletl Schicka s nekopou Součkem.O tom tady píšou už rok!

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nechoď na iDnes nebo dostaneš infarkt! Tam si z něho redaktoři stříkaji do trenek

Reagovat
Andis

Je třeba si uvědomit, že pro Čecháčky je tohle senzace..médie, fanoušci. Nic lepšího tam prostě nemáme a Leverkusen je nejlepší tým v jakém český hráč hraje. To je stejný jako leta Slováci stříkali z Hamšíka.

Reagovat
veikko

V nejlepším týmu hraje Vaclík. Leverkusen není žádné terno.

Reagovat
Andis

Máš pravdu, ale tak golmana nikdo tolik nežere, chápeš. Tohle je útočník a tam se počítají jen goly a to každý chce.

Reagovat
Losinho

Expert

Reagovat
Kepy_FCB

fanoušci? na tom na něm.poměry stadionku? Klub bez trofejí žijící z farmako špinavejch peněz.

a médie je co?

Reagovat
Zark

kdyby jen slováci

Reagovat
Modi6

Jak to, že tam jede? Von nemá koronu?? Dyť kvůli tomu všemu musel včera hrát náš C, nebo D výběr????

Reagovat
JacoBee

Ne neměl. Nicméně 3.9. dostal karanténu od hygieny. I dle článku zde.

Ta má snad být 10 dnů, ale i tak dnes již cestuje do DE.

Ale co se divím v zemi, kde je v karanténě kvůli jedné paní 150 lidí v politice apod a jen náš skvělý premiér nemusí díky tomu, že měl roušku na půl žerdi, seděl 3 metry od nich (na fotce cca metr od vojtěcha max). Ale jsou tam vysoké stropy a okna tak cajk.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá. Masírovali ho u otebřeného okna...

Reagovat
JacoBee

Reagovat
bobis21

A měli vysoké stropy

Reagovat
Kaspar

a reprezentacni maser ma dvoumetrovy ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě není tak skvělej jakou auru mu vytváří česká média

Reagovat
nani92

taký český Anelka, každý rok v inom klube

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Whitemedia

Akorát to není takový magor.

Reagovat
maxton

Schick > James

Reagovat
Liquid

Leverkusen je špatná adresa pro něj

Reagovat
berliner

Leverkusen Schick

Reagovat
Werkrider

@all Presne o tomto píšem hore...

Reagovat
Bakary3

o čem, že je berliner dement?

Reagovat
h8_sfatto

na Slováky stačí i Krmenčík a jejich mega talent Skříňař vypadá jak z divize, ale i tak nejlepší český hráč současnosti konečně najde klid

Reagovat
smazaný uživatel

Slovo pokora asi nič že, rozmýšľam ako môže človek niečo také napísať, veď to už není ani ľudské, možno nie ste ani človek,ale vás niekto nakreslil asi , spýtajte sa rodičov či není váš otec Viktor Kubal ináč známy a celkom zábavný karikaturista ,ak by ste nevedeli čo to znamená tak do zrkadla poprosím...

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
KKralik77

Už ofiko

Reagovat
ttopi

Náhodou hezky si s tím pohráli

Reagovat
esmuellert

To rozhodně, takové představovačky mám rád.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele