Schaafa naštval odfláknutý zápas

04.10.2007, 19:51
Aktuality
Jedno z největších překvapení středečního programu Ligy mistrů se zrodilo v Brémách, domácí Werder podlehl řeckému Olympiakosu Pireus 1:3. Trenér Brém Thomas Schaaf neskrýval rozladění a své svěřence tvrdě zkritizoval.

Ačkoliv Schaafova družina vedla brankou Almeidy, soupeř skóre zásluhou přesných tref Stoltidise, Patsatzogloua a letní posily Kovačeviče otočil. Pro Olympiakos to bylo vůbec první venkovní vítězství v Champions League.

Brémy vstupovaly do zápasu jako favorit, vždyť v sobotu rozstřílely v německé lize Bielefeld 8:1. Jenže ve středu bylo všechno jinak. "První půli jsme odehráli s nezbytnou trpělivostí proti urputné obraně soupeře, ale ve druhé části jsme byli jen diváky. Doslova jsme to odflákli," neskrýval Schaaf.

"Absolutně jsme nechtěli bojovat o vítězství - místo toho, abychom šli dopředu, jsme se stáhli," dodal domácí kouč. Brémy si tak pořádně zkomplikovaly situaci ve skupině. Po porážkách s Realem a Olympiakosem nemají ani jeden bod.

Autor: Tomáš Daníček / teamtalk.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Zago

Presne jak rika trener.Prvni puli hrali Bremy paradne a meli i dost sanci skoda ze hlavne Almeida promenil jen jednu.Ale uz od zacatku druheho polocasu bylo videt ze Olympiakos zvysil aktivitu a pak prisli i goly.WERDER FOREVER

Reagovat
HOST*

na koho pak vsazet v bundeslize kdyz predvadi tohle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele