SCHAAF SE ZLOBÍ NA ROZHODČÍHO

04.05.2007, 11:25
Aktuality
Hodně rozčilený byl včera večer trenér Werderu Brémy Thomas Schaaf. Kouče německého klubu rozhněvalo vyloučení útočníka Miroslava Kloseho, které nakonec velkou měrou přispělo k vyřazení jeho týmu v semifinále letošního ročníku Poháru UEFA...

Werder minulý týden na hřišti Espanyolu utržil debakl 0:3 a pro zachování šancí na postup do finále potřeboval v domácí odvetě co nejrychleji skórovat. To se mu podařilo, již ve čtvrté minutě byl Almeida u míče dříve než Iraizoz a lobem dal svému týmu naději.

Zřejmě rozhodující moment pak přišel v 19. minutě. Miroslav Klose se hodně ochotně poroučel k zemi a rozhodčí Bertrand Layec byl nekompromisní. Přestože se Klose nesnažil nafilmovat pokutový kop, ukázal mu již druhou žlutou kartu.

"Rozhodnutí rozhodčího bylo neospravedlnitelné," zlobil se po utkáné trenér Werderu Thomas Schaaf, který po několika sporných výrocích Layeca odešel v závěru první půle z lavičky a její poslední minuty dokoukal zpoza brány Andrease Reinkeho.

"Hráči byli stále fantastiční a pro postup dělali všechno, ale po výsledku 0:3 z prvního zápasu a v oslabení od 20. minuty bylo po všem," hodnotí dále Schaaf.

To jeho protějšek Ernesto Valverde byl pochopitelně spokojenější. Espanyol se konečně dostal do finále Poháru UEFA a zahnal tak černé vzpomínky na sezónu 1987/1988, v níž v semifinále stejné soutěže nejprve porazil doma Leverkusen 3:0, v německé odvetě však stejným výsledkem prohrál a po penaltovém rozstřelu nakonec vypadl.

"Nezačali jsme příliš dobře a brzy inkasovaný gól bylo to, čeho jsme se chtěli vyvarovat. Poté, co jsme dokázali vyrovnat, to již bylo mnohem jednodušší," řekl po utkání Valverde.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*ital

Ani se mu nedivím,ten sudí byl tragický.Pokud vyloučil Kloseho za simulování,měl jít gólman Espanyolu tak v 5. minutě.To,co předváděl při každém odkopu,byla hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mu nevidím, Espanyol se pořád válel, zdržoval, simuloval. Rozhodčí to nezvládl vůbec, sám ani nevěděl, co chce pískat, pokaždý to bylo jinak.

Reagovat
HOST*

no tak ty žlutý karty pro kloseho a za tu simulaci kterou predvedl pri ty druhy karte by si zaslouzil jeste nejakou tu stopku navic. Obrance byl od nej tak metr a to neprehanim. Naprosto zasloužená karta, spis bych jeste zatleskal rozhodcimu, ze se nebal dat mu ji, i kdyz to znamenalo kloseho vylouceni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele