Saúl se stěhuje do Londýna. Chelsea potvrdila příchod záložníka z Atlética

01.09.2021, 00:55
Aktuality
Saúl Ñíguez (© AFP)
Španělský záložník Saúl Ñíguez odchází z Atlética Madrid do Anglie. Hrát bude za Chelsea, která jej získala na roční hostování. Součástí je i opce na trvalý přestup ve výši 40 milionů eur.

Příchod šestadvacetiletého Saúla byl v poslední den přestupního termínu celkem slušné drama. Informace o dohodě klubů se sice objevily s dostatečnou rezervou před uzávěrkou přestupů, ovšem na oficiální potvrzení se čekalo dlouho přes půlnoc. Postupně pak několikrát problesklo, že transfer ztroskotal. Nakonec se ale všechny formality podařilo vyřešit.

Chelsea zaplatí za roční hostování 5 milionů eur. Příští rok v létě pak bude moct Saúla získat natrvalo, pokud zaplatí 40 milionů.

Saúl hrál za Atlético s výjimkou krátkého působení v Rayu Vallecano celou svou dosavadní profesionální kariéru. Za klub od debutu v roce 2012 odehrál přes 300 zápasů. S Atléticem slavil zisk mistrovského titulu i dvě účasti ve finále Ligy mistrů.

"Jsem nadšený, že mohu vyzkoušet novou výzvu v Chelsea. Fanoušci Blues, jsem teď jeden z vás a nemohu se dočkat, až obléknu dres, začnu trénovat a všechny vás uvidím. Uvidíme se brzy," vzkázal Saúl.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (217)

Přidat komentář
Benzema

Super prestupak od LFC ďakujem Henry

Reagovat
Smreky

škoda slov

Reagovat
Bandita_Harry

tomuto prestupu som veril že by mohol byť náš

Reagovat
cubazi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
avicii

Ja som nemal veľké očakávania takže asi som tu jediný co není nejak sklamaný

Reagovat
vladis271

ja tiež nie. Lenže perspektíva sa výrazne zmenila, ked vidím čo na prestupovom poli robí Chelsea, MU a dokonca aj Arsenal. Pre nás bol Saul drahý lebo plat, Chelsea si ho privedie po extrémne aktívnom prestupáku na koniec len tak z pasie.

Reagovat
Luc-Luc

Chelsea i docela dost prodavala na druhou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Po presune Harveyho do zálohy som naivne dúfal aspoň v krídlo / útočníka. Forma Firmina a hlavne Maneho je veľmi otázna. Takumi a Origi vieme, akí sú futbalisti... Veľká škoda si takto nechať ujsť konkurenciu, ale keď urobíme aspoň LM, snáď budúce leto nakúpime.

Reagovat
avicii

Saul ma vobec nemrzi, toho som nechcel, chapem preco sme do zalohy nikoho nekuili, zaloznik pride po Milnerovom odchode buduce leto ..chelo by to niekoho do utoku aby sa este viac vytvoril tlak na trojku v predu, to ano ..lenze sme nepredali Origiho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Remt

ja nemel velka ocekavani a stejne jsem zklamanej jak svine:-D

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

bude pre nás úspech 3./4. miesto... Citizens a Chelsea najväčší favoriti na titul...

Reagovat
Smreky

čo sa stalo v Madride? pár mesiacov dozadu bol pre tím nenahraditeľný a teraz ho pustia len tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Chalanisko je tazko za zenitom a stagnuje. Ak hra, tak patri medzi najslabsich. Vacsinou iba posuva staticky loptu. Ale viac by ti povedali fanusikovia Atletica .

Inac mimochodom Koke je na tom podobne.

Reagovat
RKBoy

a nebude to skor tým pragmaticky, defenzívnym systémom kde sú technický a kreatívny hráči ako Saul, Koke či Lemar len pešiaci plniaci taktické príkazy?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Agent z Melmacu

ano

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
svkopeth

Treba si pozrieť napríklad prvý polčas posledného zápasu proti Villarrealu. Simeone už nehrá to, čo hral pred 3-4 rokmi a keďže Atlético nastúpilo v identickej základnej 11-ke ako minulý rok, tak ti to naznačí, že Simeone s tým štýlom zo zápasu s Ponorkou prišiel už skôr. A napríklad taký Lemar vďaka tomu konečne vyzerá ako hráč za 70 mega. Koke často zbieha do pozície posledného záložníka pred obranou, tam toho až tak moc nenavymýšľa. Ale Saúl je od neho technicky lepší, akurát si chce vyskúšať bojovať o miesto niekde inde.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
M0rb1D4S

Já se teda do žádných sáhodlouhých konverzací určitě pouštět nebudu, protože La Ligu sleduji ze všech soutěži asi nejméně, ale taky jsem ohledně Saula četl, že v poslední době ani moc nevycházel se Simeonem a jedním z důvodu proč taky bylo, ze hrál prakticky každou chvíli na jiné pozici, což ti těžko pomůže k nějakého většímu rozvoji.

Reagovat
svkopeth

Presne, z jeho miesta ho vytlačil Lemar a Saúl hral všelikde, kam ho Cholo postavil. A po príchode De Paula by fakt v zálohe moc nehral.

Reagovat
svkopeth

Posúva loptu? Saúl má v tejto sezóne v podstate 2 asistencie v 3 zápasoch a odohral v tejto sezóne každý zápas, aj prípraváky. Koke je deep lying playmaker a kapitán mužstva, a je v úplne inej situácii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Loni hrál Saul špatně, jakoby mu scházela motivace. Letos byl ale zatím výborný, přestup ho může zase nakopnout.

Reagovat
cristiano.K.

Koke byl vždy takový.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Saul, stejně jako Koke jsou ofenzivní hráči, kreativní ale Simeone je dlouhodobě " zadržuje" proto stagnace. Pokud dostane příležitost , může hrát jako dřív.

Vůbec bych se nedivil , kdyby po sezoně odešel i Koke

Reagovat
svkopeth

Už to prosím ťa nefajči, ok?

1) Ani jeden z nich nie je ofenzívny hráč. Saúl je box-to-box záložník. Áno, má aj ofenzívne vlohy, ale zhruba také ako mal Lampard. Saúl bol najuniverzálnejším hráčom v kádri Atlética. Na hosťovaní vo Vallecane hral stredného obrancu (!!). A to je aj dôvod prečo odišiel - z jeho obľúbeného miesta ho vytlačil Lemar a Saúl hral často ľavého obrancu, kde sa mu nepáčilo, hoci tam zahral bez problémov.

2) Po odchode Thomasa zvykne Koke často hrať posledného záložníka pred obranou.. Ty ofenzívny hráč.. Peklo by muselo zamrznúť, aby Koke odišiel

Reagovat
smazaný uživatel

No s tím lampardem jsi to taky zrovna nezachrání, vždyť lamparda byl schopný dát za sezónu tolik gólů co saula tak za 5..

Reagovat
svkopeth

To je možné, ale bol to vyslovene ofenzívny záložník? Podľa mňa nie..

Reagovat
janinho

lampard nebol vyslovene ofenzivny zaloznik? asi sme sledovali ine sporty

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard nebyl ofenzivní záložník? Vzdyt daval tolik gólů, že by mu někteří útočníci mohli závidět...i asistenci měl dost Na jakýho Lamparda jsi koukal ty vole??!!

Reagovat
icka

cože

Reagovat
Agent z Melmacu

prosím ťa prestaň

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
blade115

Tak pokud myslíš to, že nehrál vyloženě desítku, tak máš pravdu a výsměch je zbytečný. Ale říct, že má Saul ofenzivní vlohy právě jako Lampard, to je opravdu hodně mimo. Lampard byl v ofenzivní hře lepší i než spousta útočníků. Saúl je b-t-b záložník, ani náhodou blízko tomu, co hrál Lampard.

Reagovat
RKBoy

to snád nemyslíš vážne s tým Lampardom.

Reagovat
svkopeth

Asi pravda, s tým Lampardom som to ustrelil. Len som chcel povedať, že Saulito vedel aj potiahnuť loptu dopredu, aj keď primárne bol zatiahnutejší. Ale vedel aj zadriblovať, keď bolo treba, viď jeho gól proti Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je úplne mimo

No ale jeho hlavná prednosť bola poctivá práca dozadu a workrate, že vie rozohrať, podržať a potiahnuť loptu je len plus a to ho robí výnimočným z pomedzi haldy DM ktorí len vybojujú loptu a nahrajú na 2 metre

A takýmto profilom ťa Cholo napchá do celej ofenzívy, lebo ten jeho štýl betonovať, bojovať, bodovať je už raz taký

Preto hral u nás stopéra, Paco chcel držať loptu a potreboval takého hráča ktorý rozohrá z obrany, poprípade sa nebojí vyviezť loptu. Rovnako to skúšal aj Pep

Čiže záleží od štýlu futbalu či je defenzívny hráč, pohľad Rayo alebo ofenzívny, pokrivený pohľad Chola

Reagovat
Phillipinho

Zaprve Koke je hrajici legenda Atletica a nikdy neodejde. Pravdepodobne to bude hrac s nejvice zapasy v dresu Atletica v historii. Zadruhe hraje uz nejakou dobu deep playmakera a je to jeden z nejdulezitejsich hracu tymu. A opravdu nesrovnavej Saula s Kokem. Saul je uz 2-3 roky uplne mimo a nepatri k dulezitym hracum tymu. Koke je kapitan, jeden z nejdulezitejsich hracu na hristi a prodlouzena Cholovo ruka na hristi.

Reagovat
Phillipinho

Hele je tam vice faktoru. Saul uz 2-3 roky je herne dost mimo. I presto ho Cholo stavil do zakladni sestavy, protoze proste svym hracum veri a chtel, aby se dostal zpatky do formy. Minulou sezonu ho uz ale ze zakladni sestavy vytlacil skvele hrajici Lemar a Saul zacal alternovat na levym bekovi nebo wing-beckovi. Tomu se to samozrejme nelibilo a udajne si stezoval, ze hraje mimo svoji idelani pozici. Cholo si letos privedl do zalohy jeste De Paula, takze bylo jasny, ze v zaloze uz si nezahraje. To se Saulovi nelibilo a chtel odejit. Jinak ty jeho mizerny vykony udajne souvisi s tim, ze ma nejake psychicke problemy.

Na zaver bych rekl, ze odchod je idealni resenim pro nej, Atletico a snad i pro Chelsea, kde by se mohl zase chytit. V Atleticu to bylo posledni dobou uz jenom trapeni

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně v Chelsea bude hrat na své pozici.... nemyslím si, ze by ho Tuchel cpal nekam jinam...mame 4 slusny střední záložníky a Tuchel to muze různě kombinovat

Reagovat
PePiG7

zavahali jsme

Reagovat
ManUnited

Přestupák za náma tak bych to shrnul z mého pohledu...

Příchody:

Heaton - za mě zbytečný tu roli trojky by zvládl i Grant (iamek nebude souhlasit) ale zadarmo to není takovej průser

Sancho - vymodlenej přestup všech fanoušků...je vidět, že bude potřebovat čas na aklimatizaci, ale do budoucna to vypadá na super kauf

Varane - vypadá naprosto super, v ty dvojce s Harrym by jim to mohlo skvěle klapat, za mě super přestup

Ronaldo - rozporuplný pocity, je super vidět ho zpět, protože furt je to naprostá špička, ale posílit jsme potřebovalo především jinde na druhou stranu, těžko říct zda by nějaká 6 přišla, kdyby nedorazil on

Celkově vypadají příchody na papíře skvěle, ale to že nepřišel žádnej hráč do středu je hroznej prokauč a bude to stát dost bodů

Obchody:

Romero - zadarmo bída a nedůstojnej konec tohohle profika v klubu

Pereira - frajer co tady už 4 roky nemá co dělat, opět jen na hostování

James - něco se vydělalo takže spokojenost, bojovnost a rychlost je na United málo

Mladíci hostovačky asi dobrý, škoda že nedopadl ten Amad, protože potřebuje hrát

Další volný přestupy (Pereira, Puigmal, atd.) - asi nemá smysl řešit, tam se nic moc vymyslet nedalo

Celkově odchody zvládnutý o dost hůř, pořád je v klubu dost deadwoodu a management bude mít co dělat, aby se tech hráčů zbavil.

Reagovat
Kuba94

No na kraj obrany krom Dalota tam není, toho Williamse mohli nechat. Jak se Shaw nebo Bissaka zrání tak kdo tam ?

Reagovat
VersaceChain

Telles

Reagovat
Kuba94

A jo na něho jsem zapomněl.

Reagovat
Csaplárova past

Není to trochu překvapení?

O Saúlovi jsem ve spojitosti s Chelsea nic nečetl ...

Reagovat
Agent z Melmacu

čti víc bochánku

Reagovat
hitZor

Jen asi poslední dva týdny. Jen fans United tady hypovali, že by měl jít k nim, i když to nemělo žádný reálný základ.

Reagovat
Csaplárova past

Na transfermarkt byla zmínka jen o United, 34%

Reagovat
Hachim Mastour

tak necitaj trapny transfermarket

Reagovat
Csaplárova past

Trapny weby jsou jen ty o Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

lol

Reagovat
Busby babes

ne, jen jsme rikali to, co psalo hodne novinaru. Pokud se rozhodnem, ze ho chceme, tak si vybere nas. Ale zadny kontakt pak neprobehl. Cekame na Rice.

Reagovat
hitZor

Já teda zahlídl jen jednu relevantní zmínku o vás, a to zrovna ve chvíli, kdy to na chvíli vypadalo, že se s Atletama nedomluvíme.

A s tím Ricem taky kroťte očekávání, pokud se Saúl nechytne, tak po něm půjdeme taky a je jasné, že by si vybral nás.

Reagovat
PanAu

Půjdeme po něm Saul neSaul.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Aker22

Řekl bych, že snaha o Rice je jistota, zvlášť když nevyšel Koundé a je schopný zahrát víc postů

Reagovat
Ibelieve

Docela relevantní zdroje psali že uprednoatbi United ale v pořádku.

Jasně vás... Chelsea je přeci velký klub. COPIUM...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

uplne stejne na je hitZor a jeho: jasne, ze by si vybral nas.

Reagovat
Svatej

já právě cekal,.ktera strana s tim prijde prvni

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ibelieve

Ten troll obecně u některých zde nechápu. Ale ta odpověď, byla přesně v duchu HitZora.

Fotbal je jen business v dnešní v době tak že bych spíše spoléhal na plat a provize agentů než na kamarádství a vztah ke klubu. Navíc že Chelsea má svoji akademii spíše jako business model než cokoliv jiného a v tomto směru si neumím představit že by k ní někdo mohl mít hlubší vztah. United ji mají spíše jako výkladní skříň tak že tam bych tomu i věřil. Ale mohu se plést samozřejmě.

Obecně bude záležet na prioritách klubů a také jaký systém bude pro hráče vhodnější. Jen tedy tvrzení že by uprednostnil Chelsea... Tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale kdyby ses trosku vic zajimal, tak zjistis, ze Rice je odchovanec Chelsea, takze proto by si spis vybral Chelsea, tak to hitZor nejspis myslel

Reagovat
Busby babes

btw celkem vtipny je, ze jako odchovanec se bude brat pro WHU.

Jinak... vi se jakej ma k Chelsea vztah? ono kdyz v 15 odejdes do WHU, tak to nemusi byt uplne v dobrym. Zvlast, kdyz ho Chelsea vyhodila jako neperspektivniho.

Reagovat
Svatej

Ma ho velmi dobrej, dost se snazil si prestup k nam vyprosit pred rokem.

Plus ma naprosto uchylne blizkej vztah s Mountem.

Reagovat
Busby babes

ok. ono, ve vysledku to muze byt fuk. Pokud uvidi, ze u nas si vic zahraje pres Freda a Matice (kterej uz muze byt tou dobou pryc), zatimco u vas Kante s Jorginhem by takovou jistotu zakladu neznamenali, tak pak nebude hrat roli komu fandi... ale tim nerikam, ze nam neda kosem.

Reagovat
Emqick

V tomhle to může být podobné s Shawem, který myslím taky fandil Chelsea (byť nebyl asi v akademii), ale šel prostě za kariérně lepší volbou. Rice bych si moc přál do Chelsea, ale bojím se, že půjde do United..

Reagovat
Svatej

Vepmi dobrý přirovnání, je to tak.

Reagovat
hitZor

Plus je Mount jeho nejlepší kámoš.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

psalo se o tom dost, i tady se o tom psalo.

Reagovat
Csaplárova past

A vsude se zminoval Liverpool a Man UTD.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool? O tom teda nevim, psalo se o nem ve spojeni Chelsea x Munited

Reagovat
smazaný uživatel

Výstupní klauzule v Saúlově smlouvě hovoří o částce 150 milionů eur. Podle deníku Marca by se ale Atlético spokojilo s částkou okolo 50 milionů. A my ho můžem mít za 40

Reagovat
Csaplárova past

To je pravda, ale to nemění nic na tom, že se psalo i o těch vidlácích z Liverpoolu a Chelsea ve hře nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Marina vytasila své zbraně a Saul neodolal

Reagovat
DieryVonry

Na rok za 5 mil? Hráč jako Saúl? MARIIIINA strká mužské protějšky na své pozici do kapsy Tak jo TT má kádr s ambicemi na Pl a Cl. Blues

Reagovat
John Obi Mikel

Včera jsem asi 7x četl, že se přestup ruší.

Reagovat
Remt

Všichni mají nových hráčů jak máku a LFC úplný hovno navíc jsem nenašel ve Fišarově článku žádnou chybu, letošní přestupák je fakt plnej zklamání

Reagovat
LokoLFC

Přestupák z pohledu LFC za náma, tak bych to shrnul z mého pohledu:

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

Reagovat
oli9

Reagovat
cubazi

Jemi ztoho do plaču. Dokedy ešte sa bude čakať za utočnikom... to už je choré.

Podľa mna Ox, Origi a Minamino su tragikomickým nahradsením kvality typu Salah, Jota. A ked si ešte domyslim tu strašnu klesajucu formu Maneho... ach jaj. Firmino mimo na 3 mesiace.

Nerozumiem tomu.

Ak boh dá tak snad skončíme štvrtý.

Reagovat
vladis271

strašne som zvedavý na nejakých insiderov alebo na athleticu čo začne presakovať z klubu. Toto sa totižto dá omluviť jedine masívnymi investíciami do kádra budúci rok.

Reagovat
cubazi

snad maš pravdu, avšak bojim sa že sa len tlačí aby sme boli len v kladných čislach a pod, same ekonomicke ukazovatele sa sleduju ako by sme boli provinčný klub fungujuci len za učelom zisku pre papalašov... už ma to sere

Reagovat
fenixLFC

nevravime si to uz tak 4 roky?

Reagovat
Neutron

Minamimo nie je skvely?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Remt

Řekni mi ty vole, copak se nedal za 15 prodat Origi, který snad stejně chce pryč a koupit za 30 toho Malena? To mě tak sere toto

Reagovat
cubazi

Reagovat
aragorn

Nedal, protože to nikdo nenabidnul. Jinak za 30 Malena na lavičku?

Reagovat
Remt

To se mi nechce moc věřit, že by o něj nebyl žádnej zájem kdybychom ho chtěli prodat. Nebylo kolem něj vůbec nic. Ani ze strany slabších klubů, to je blbost.

30 za Malena na lavičku? Jak víš že by se nechytil? Nějakou konkurenci v týmu potřebuješ. Říká si snad Chelsea při každým přestupu jestli to není preci jen moc za hráče na pokraji lavicky/základu? To by jsi nemohl koupit nikoho. A hrál to celý v 11 celou sezonu prakticky stejne jako to děláme. Na konci listopadu dojde dech a budem se modlit abysme nedostali šestku od posraný Aston Villy zas. Nebo kolik to loni bylo. Takhle se přece nedá přemýšlet. Všichni do toho nasypali a LFC jsou jak nějací bezdomáči chudí mezi nimi. Zas tak špatně na tom LFC být finančně nemůže po posledních letech a kecy o prodlužování smluv jim nesežeru. Copak ostatní týmy neprodlužují smlouvy?

Reagovat
aragorn

James Pearce (The Athletic):

"Aj napriek tomu, že viacero európskych klubov vyjadrilo záujem o služby Divocka Origiho, vedenie #LFC neeviduje žiadnu konkrétnu ponuku, ktorá by stála za zváženie. Klub si ho cení na 12-15 miliónov £. Ďalším problémom pre niektorých záujemcov sú jeho platové požiadavky. Liverpool nemá záujem pustiť ho na hosťovanie a ak nepríde žiadna vyhovujúca ponúka, Klopp si ho rád nechá v mužstve. Origi nežiada o prestup, chcel by hrávať častejšie a zváži každú ponuku, ktorú dostane, no neprijme čokoľvek."

Klub byl ochoten ho prodat ale měl minimální požadavky na cenu a ty nikdo nenabídl. Přitom 12 mil liber není žádná vysoká částka. Letošní léto je ale jiný. Kluby peníze nemají prostě. Viz Shaqiri a Lyon.

Myslím si, že by se opravdu moc nezhrál. Salah a Mané prostě odehrají drtivou většinu zápasů PL a ty těžší v LM. Takto to prostě jo. Firmino a Jota se podělí o minuty v útoku, popřípadě ty volný minutky za duo Mo a Sadio. Ve zbylých zápasech si tam zahraje Minamino, Ox, Harvey, případě Origi s mladíkama v poháru. Máme čtyři velice kvalitní hráče, je blbost kupovat za 30mil dalšího.

Chápu obavy v záloze ale příchod dalšího top hráče by zabil Elliota s Jonesem.

Zrovna Chelsea vyhazuje poslední přestupáky peníze ukázkově. Werner, Havertz, Ziyech a nakonec musí koupit stejně Lukaka. Protože ti tři na to zatím nemají.

Je pěkný, že sereš na to, že jsme asi šesti top hráčům ze základu prodloužili smlouvy ale něco si o tom zjistit. Dohromady to můžou být desítky mil, který právě teď nejsou na přestupy.

Reagovat
Remt

Ok, to beru. V lecčem má pravdu. Že nikdo nenabídl nic za Divocka jsem dosti překvapený (i když vezmu v potaz toto léto). Přece jen je to kluk, který dokáže/dokázal rozhodovat důležité zápasy.

Reagovat
vladis271

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Konate prisel

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

kdo šetří má za tři

Reagovat
LokoLFC

...desítky let jeden titul...

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

Reagovat
cristiano.K.

s prázdnýma tribunama

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Infi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FUnk

tak aurier nakonec odejde

Reagovat
Mates_Matesović

Uf, dobrý rozhodnutí ho vyplatit

Reagovat
jk

Třeba odešel “na dohodu” aby mohl někde inkasovat tučný podpisový bonus

Četl jsem, že nabídky co měl odmítl protože to pro něj nebylo finančně zajímavé.

Reagovat
Mates_Matesović

Já si myslím, že mu šlo primárně o ty tučný bonusy, takže si chtěl počkat do ledna na pre-contract agreement a nebo se prostě nechat vyplatit a podepsat už letos, což se mu povedlo. Každopádně dobře, že ho máme mimo výplatní pásku.

Reagovat
Remt

Já myslel že v jednu chvíli nebyl zas tak špatnej jak tu ted pisete

Reagovat
jk

Btw. docela zajímavý pohled na věc ten poslední odstavec. Odpálit Ndombelému všechny kámoše a doufat, že se začne soustředit na fotbal

I think it's no secret that Serge, MS and TN all wanted out. All 3 were told that should we receive an acceptable offer they could leave. Sissoko was fairly easy as the guy just wanted to play. TN was difficult because of the financials involved and he's hardly set the place on fire since he came in.

We had offers for Serge but he wasn't keen on them despite repeating he wanted to leave. It became obvious it was becoming a financially based stance he was taking(his right completely), and that he was willing to see out his contract if it came to it.

It came down to a choice. Keep two close friends who both wanted out, or move one on and hope we can settle and focus the other. We felt keeping both basically meant neither would be of use this season.

Good decision imo, and good luck Serge.

Reagovat
FUnk

neco na tom bude. Ale strasne me sere, jaky ma ten kluk potencial a jaky je to liny ......

Reagovat
jk

Jn. Je to hezký příklad toho, že v týmu prostě potřebuješ i fotbalisty, kteří mají tu mentální sílu třeba i na úkor fotbalovosti. Protože jen skills nestačí…

Reagovat
smazaný uživatel

Od koho to je?

Reagovat
jk

Od Trixe na ITK fóru Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ten Emerson dava aspon trochu smysl no. Ale i tak doufam, ze tam bude hrat hlavne Japhet.

Reagovat
smazaný uživatel

Blázni vchelsea, v současnosti bych se divil, kdyby měl aspoň na Arsenal..

Reagovat
RKBoy

prišiel ako 4. volba do zálohy na rotáciu, to je úplne v pohode.. jeho univerzálnosť a skúsenosti tiež pomožu.. a ak sa mu náhodou podarí nadviazať na starú formu, dobré pre náš.

my nemáme čo stratiť.. aj tak čakám, že pokial nepredvedie nejaké výkony ktorými ohrozí základ pre Jorginha alebo predbehne v hierarchii Kovu, pojde naspať a my si pojdeme po Ricea.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně jsem přeletl článek, viděl číslo 40 mega, tak jsem myslel, že přišel na stalo hostování smysl dava

Reagovat
hitZor

Právě, pro nás to je win-win. Buď se rozehraje a budeme mít top záložníka jen za 40 mega, nebo bude špatný, půjde zpátky a koupíme Rice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

ty vole 4 volba...v arsenalu by co se jména týka byl hlavní hvězdou celé zálohy vy do toho hodně bušite od toho lonského all stars přestupaku

Reagovat
Walter_Sobchak

ako ten squad depth je neskutočný, už mame aspon podla mien prakticky 2 vyrovnane 11-tky

Reagovat
Dawon

Chelsea ma stredni a defenzivni zalohu o parnik lepsi nez my a presto tam posili. U nas je to slabina uz nekolik let a ignorujem to nadale Pro me fakt naprosto nepochopitelny krok, ktery nas podle meho bude stat sanci na velke trofeje.

Reagovat
Error

Luxusni...

Jen jsem celkem nasrany na hostovacku Ampadua v Benatkach? To doprdele nebylo k dispozici neco lepsiho, nez posledni tym italske ligy? Nevim, jestli zrovna tato uroven ho prichysta pro A tym Chelsea. Spis bych naopak rekl, ze se mu prave zabouchly dvere.

Reagovat
RKBoy

je to kvoli Saulovi.. v jeden moment bol prestup na mrtvom bode tak sa vedenie a Tuchel rozhodli si ho ponechať, kvoli šírke kádra.

akonáhle sme sa ale vrátili do hry, bolo mu treba zohnať hosťovanie ale takto na poslednú chvílu už asi nebolo z čoho vyberať.

Reagovat
off-olda

Možná je načase si konečně přiznat, že Ampadu nebude takové dělo, jako se z něj snažíme dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu stale 20, vse ma teprve pred sebou

Reagovat
kakinho

Reagovat
Kucka

Reagovat
icka

Reagovat
Emqick

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
gunner123

Reagovat
icemike

Zase jestli tím pádem bude mít 40 zápasu za sezónu, tak jen dobře

Reagovat
M0rb1D4S

Tady není důležité, kde v tabulce se bude jeho tým pohybovat, ale aby hrál. Potřebuje toho momentálně odehrát co nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně a tam bude hrát podle mě zaklad určitě.

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Tomu hodně uškodilo, že si vybral Lipsko, kde nedostal vůbec šanci.

Reagovat
FC Porto FC

Tak to nechápu proč v týmu zůstal Loftus Cheek a Barkley

Reagovat
M0rb1D4S

Nikdo neprojevil vážný zájem ani o jednoho.

Reagovat
DieryVonry

Kámo budem rotovat Carabko a Facup to jistí))

Reagovat
icka

Barkley-mu bylo sdeleno, ze se snim nepocita a RLC je stejne sklenenka.

Reagovat
John Obi Mikel

RLC se sám rozhodl zůstat a Ross se nepovedl prodat.

Reagovat
fantomas

Můžu se zeptat - to šel nějak dolů za poslední roky, nebo proč proboha stojí takovej (relativní) pakatel?

Reagovat
fantomas

Aha, už to víceméně čtu nahoře.

Reagovat
janinho

kks, tak chelsea ma nakoniec toto leto pozitivny net spend

Reagovat
Greny

Ideálni prichod na rok pomuze, otazka je koupime ho kdyz by se chytil ? kdo by pak byl na odchodu ? Jorginho nebo Kovacic? kdyz se nechytne tak ho posleme domu stejne bych pristi rok chtel videt v acku Gallaghera pripadne Gilmoura

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem za něj rád, ale na druhou stranu mě štve, že to odsere RLC a pak i Gilmour až se vrátí Myslel jsem, že RLC letos dostane prostor...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jeste Gallagher vlastně...

Reagovat
Greny

na druhou stranu G+G letos budou mit dobrou minutaz a moznost hrat pravidelne .. takze pro letosek pohoda a po sezone se uvidi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo letos se o ně nebojím, tam se pěkně rozehrajou Otázka potom jak výkonnostně vydrží Jorginho i Kante, který už jsou tricatnici, ale dvě, tři sezony mozna ještě jo

Reagovat
kiwwi

How am I supposed to explain to my grandkids that in the summer of 2021 Ronaldo, Varane and Sancho joined Man United and Messi, Ramos and Donnaruma joined PSG, yet Arsenal were the biggest spenders of the window because they signed White, Tavares, Lokonga and Ramsdale?

Reagovat
RKBoy

trust the process!

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze jestli toho Artetu rychle nevyjebou, tak to bude realne boj v dolni polovine tabulky.

Reagovat
Swarley

Reagovat
icka

Prichody/poctem. Snad bude umet pocitat. O cemz pochybuju.

Reagovat
Busby babes

"kids, back in the old days, before the Great Analytics Revolution of 2031, people used to talk about player costs solely in terms of transfer fees with no discussion of wages"

Reagovat
Arbiter

*and fees for agents

Reagovat
Nikikrew

Na prvy pohlad sranda, ked sa na to pozries z dlhodobeho hladiska tak je to hlupost co si napisal...

Reagovat
FUnk

trpi tim, ze se musi zbavit deadwoodu, ktery nikdo nechce, ale usmevne to je

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Řekneš jim, že nejvíc utratili, protože koupili i Odegaarda. Toho na rozdíl od Varaneho se Sanchem a Ramosem budou znát

Reagovat
Svatej

Z druhy strany

Na platech vyjdou Varane, Sancho a Ronaldo draz nez platovy vydaje 13 ligovych klubů na celej rok.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Infi

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
krisa

Better loan Saul

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotka ale trochu přecpaná, ne? Tohle už mi přijde jako zbytečnej nákup deadwoodu kvůli pár minutám v sezoně.

Reagovat
Greny

jakoze 3 hraci na 2 pozice je dost?

Reagovat
Arbiter

4*, se Saúlem 5.

Reagovat
Miguel19

Kdo je ten 4.?

Reagovat
Greny

RLC? nebo nikdo jinej me nenapada

Reagovat
Miguel19

Jn, takže vlastně je 4. Saul.

Reagovat
Arbiter

Mount tam může hrát (a hrává) také. Vzhledem k přetlaku v útoku je jednou z reálných alternativ.

Reagovat
Walter_Sobchak

neni to nakup ale hostovanie

Reagovat
Phillipinho

Pro ty, co umi spanelsky, tak tady se vcera Saul na Twitchi rozpovidal Ibaiovi o duvodech svyho odchodu

https://as.com/futbol/2021/09/01/primera/1630454542_833362.html?omnil=resrelart

Reagovat
Phillipinho

Pry zadal o to, aby mohl alespon trenovat na svoji pozici a Cholo s Gil Marinem se rozhodli, ze bude lepsi, kdyz odejde.

Reagovat
O.Giroud

NOTED

Reagovat
Dawon

Andy Mitten

@AndyMitten

Another behind closed doors friendly set for MUFC today. vs Stoke City. More much needed minutes for players.

Reagovat
Svatej

Cumim ze pri ty zátěži si kluby fakt domlouvaji i dalsi zapasy

Reagovat
Dawon

Donny by si jinak nemel kde zahrat, tak je to asi jedine mozne reseni

Reagovat
icemike

Tak teď že startu se moc nerotuje a spousta hráčů po euru se potřebuje dostat do kondice

Reagovat
Busby babes

vsak to hraji hraci, co nejsou na repre.

Reagovat
VersaceChain

Sima nas znici

Reagovat
Free_player

Co blázněj to už je moc přeplácaný ten tým ne ?

Reagovat
Agent z Melmacu

práveže na obrane sa oslabili, predali Zoumu ale Kounde neprišiel

Reagovat
FC Porto FC

Azpi, Rudiger, Silva, Christensen, Chalobah hmmm ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tchn69

Chalobah oproti Zoumovi ešte nič neukázal no talent určite má a podľa všetkého sa do Tuchelovho futbalu hodí oveľa viac.

Reagovat
Agent z Melmacu

myslím že keby vedeli že Kounde nepríde tak by Zoumu nepredali

Reagovat
spider_8

Hrajeme na 3 stopery, Azpi jeste alternuje na RWB, Silva neodehraje 3 zapasy tydne, Chalo je neozkouseny. Za me je to tedy hodne uzke.

Reagovat
spider_8

Vlastne nam jeste zustal Sarr ne? Ten by se dal taky vyuzit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal no, ale otázka jestli ještě nepůjde hostovat...

Reagovat
Raylan

OT: Máte někdo zkušenosti se sháněním lístků na chelsea? Jestli je to lepší zkusit přes oficiální stránky nebo je nějaká evropská stránka která přeprodává? Díky

Reagovat
SpecialOne

Napiš vitasrpovi.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze se nevykseftil jako soucast prestupu Grize. Financne by to davalo smysl .. Takhle je kup za +100 s platem pres 30 a preprodejem ob 3 roky (povinna dolozka na pristi sezonu) zpet ke konkurenci ok pro vsecky jen ne pro Barcu. A Saul by se do ni hodil ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele