Saúl prý chce do Premier League. Jasno má být do týdne

01.08.2021, 15:23
Aktuality
Španělský záložník Saúl Ñíguez by rád přestoupil z Atlética Madrid do anglické Premier League. Jeho agenti prý vyjednávají s několika kluby. Jasno by mělo být zřejmě během následujícího týdne.

Zájem podle anglického tisku mají mít především Manchester United a Liverpool. Jeho manažer Jürgen Klopp prý vidí v šestadvacetiletém Saúlovi možnou náhradu za Nizozemce Georginia Wijnalduma, který po vypršení smlouvy zamířil do Paris Saint Germain.

Ve Španělsku se zase spekulovalo o zájmu Barcelony. Ve hře měla být dokonce výměna za Antoinea Griezmanna, který by se mohl vrátit do Atlética. Tato varianta je nicméně podle všeho passé a Saúl by měl zamířit do Anglie. Jeho agenti tam mají odletět na začátku týdne a do jeho konce má být jasněji.

Výstupní klauzule v Saúlově smlouvě hovoří o částce 150 milionů eur. Podle deníku Marca by se ale Atlético spokojilo s částkou okolo 50 milionů.

Autor: Jiří Fišara / marca.com

Komentáře (117)

Přidat komentář
Frantszek

Sice poslední sezona nic moc z tvé strany, ale pojď. Kloppo z tebe udělá zase parádního playera.

Reagovat
Benzema

Klopp čaká na Mbappeho

Reagovat
milan78

šimpi ?' néééé

Reagovat
Neutron

to sa nacaka, alebo ide Jurgen trenovat niekam inam?

Reagovat
icka

Reagovat
O.Giroud

Tymto tempom neviem ci bude chcet hrat Mbappe buduci rok EL

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
misinho7

Reagovat
Manik...

Já myslím, že Mbapéé čeká na Kloppa

Reagovat
Svatej

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
ratusek

Reagovat
Freedo

Reagovat
Unai

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappe udělá z Kloppa dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,že na něj Liverpool nemá....

Reagovat
martin.b

Finance by byly, otázka jestli mají o Saúla vůbec zájem... letos mu bude 27, neprověřenej v PL, plat kolem 200k...LFC bude chtít nejspíš investovat do mladších, co budou brát pod 100k a postupně budou zapracováni, podobně jako loni Jota a letos Konate.

Reagovat
Beči

Doufám, že půjde k nám. Nutně potřebujeme náhradu za Giniho.

Reagovat
Phillipinho

Bojim se, ze 50 mega nikdo neda, ale i 40 by bylo dobrych. Saul musi odejit, posledni 3 roky nic a moc a posledni sezona vylozene krec. Treba se do toho v jinym angazma zase dostane, ale v Atleticu uz zustat proste nemuze. Penize z nej potom investovat do strikera.

Reagovat
O.Giroud

rovno si zoberte Origiho

Reagovat
Phillipinho

Simeoneho sen je Lautaro ale je mozny, ze i Origi

Reagovat
O.Giroud

Ak chce vyhrat LM tak neni o com.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Hachim Mastour

Lacazetta

Reagovat
CHONG

Výkonnost jde dolů, tak to chce zkusit ve slabší lize, může být.

Reagovat
Ranoth

Pripomenies mi prosim, kedy naposledy vyhral spanielsky klub LM ? Pred 3 rokmi tusim ? A len tak sa mi marí ale mozno sa mylim, ze za tie posledne 3 roky vyhral 2x anglicky klub a hned 2x bolo anglicke finale v LM takze neviem neviem no ale tak kazdy mame svoju vlastnu pravdu ktorej verime, tak ta necham vtom

Reagovat
madridcan

Tak ako ťa necháme v tom, že tri roky je smerodatný intervál a nie dajme tomu 10-15 rokov

Reagovat
hornito

Reagovat
Ranoth

Preco nie rovno 30-40 ? Je rec o prestupe Saula do PL tak asi je rec o sucastnosti nie ?

Reagovat
Gazdo

Kludne aj tych 30-40 a kludne aj celu historiu

Reagovat
Remt

Tak chtěl tím Ranoth zřejmě rict to že Saul chce prestpupit teď a zajímá ho to co je teď ne to co bylo dříve, Max to co je a bylo v minulé, predminule sezone

Reagovat
Fairplay

Na druhou stranu 10-15 let zpátky bývala taky solidní dominance anglických klubů, byly roky, kdy měly tři týmy v semifinále LM apod., pak to sice narušila Barca a hlavně Real, ale ten obecný útlum španělského fotbalu z posledních let lze v nejbližších letech asi nadále očekávat.

Reagovat
2miguel1

No v PL sa zacinaju združovať najlepsi treneri a aj najlepsi hrači. Hlavne o čo ide, že PL je z komerčneho hladiska finančne na tom o level vyššie. Kazdy klub v PL ma peniaze a to dokonca aj v druhej lige. Hrač odskušany z PL kupi hocijaky klub za 20mil libier. Ci uz Burnley či Cardiff. V Španielsku su bohaté len tri kluby ( aj zadlžene ). Ďalšia vec, hrači z Brazilie, Argentiny, Uruguaya radsej hrali v Španielsku či Taliansku, no momentalne su najlepsi hrači europania a tym je bližšie hrať v PL. Barcelona či Real musia odohrat vyslovene ťažky zapas raz za dva mesiace, kdežto v PL je ta konkurencia taka tažka, že kazdy tyzden skoro maju tazky zapas

Reagovat
Svatej

Za to si ale PD dost muze sama. To rozdeleni penez z prav bylo dlouhodobě pro ligu naprosto devastujici v tom primym porovnani..

Reagovat
Gazdo

Amen

Reagovat
DelPiero137

Toto by som neoznacil ako hlavneho vinnika.

Reagovat
Svatej

Klido to rozved Bez sarkasmu rikam, ze se rad necham vzdelat.

Reagovat
DelPiero137

Skratka si nemyslim ze tou financnou priepastou medzi PL a PD (alebo inych lig) stoji zle prerozdelenie TV prav. Uz len preto ze pred nedavnom mali Real a Barca rovnaku, mozno silnejsiu kupischopnost ako kluby z PL. Ten rozdiel ktory nastava teraz nie je kovli tomu ze Real s Barcou si ukrojili viac z TV prav a nemohli hrat viac TOP zapasov v ramci ligy.

Spicka PD si mohla dovolit najlepsich hracov a tym dominovali aj v LM + mali dobre obdobie vychovy kvalitnych domacich hracov co napomahalo kvalite ligy. PL si skupuje spicku a tomu dokaze konkurovat len PSG (bez komentara) a mozno Bayern.

Krajiny ako Spanielsko a Taliansko nikdy nebudu ekonomicky tak dobre natom ako UK, Nemecko aby sa v tamojsom futbale tocilo tolko penazi. Plus kvalitny marketing spravil z PL velku znacku ktora zaraba tazke prachy.

Taktiez korona velmi uskodila klubom (mozno len v PL tak necitit vypadkov prijmov za vstupne atd).

Reagovat
Svatej

Ono sis tou větou hned na začátku celkem dost odpověděl na ten zásadní problém ale....

Barca a Real konkurenceschopní byli, jenže tím to celý haslo. Celej zbytek ligy se i před coronou často držel na hranici výdělečnosti a nebyli schopni finančně držet krok ani vzdáleně. Z celýho toho rozdělení těžila jen Barca s Realem na úkor kvality celýho zbytku ligy vyjma Atletů.

Mezitím si PL ukrájela peníze tak, že si i 15. tým soutěže mohl dovolit minimálně finančně soupeřit s Atleticem. La Liga sbírala poctivě jednu LM za druhou a bila se do prsou, mezitím co PL konstantně rostla (ruku v ruce s tím, že rostly i celkový příjmy všem klubům) a v tuhle chvíli má už dost brutální pozici.

PD mezitím stagnovala a i to, co dostávala, dál žraly kluby, kterým to už ani teď nestačí.

Vsadim se, že kdyby PD v obecný rovině měla víc peněz napříč všemi kluby, měla by i lepší hráče, kteří teď zdrhají i do Aston VIlly za obří rance..

Reagovat
DelPiero137

Ja nevravim ze prerozdelenie TV prav nehra rolu. Ale nie je to primarny problem. PL ma 2,5 vyssie zisky z TV prav ako PD, SA a kazdym rokom ten rozdiel narasta. Tym ze by sa to spravodlivo rozdelilo by sa toho tolko nezmenilo. Kvalita ligy, kvalita muzstiev by mozno o nieco stupla ale to nezarucuje ze aj sledovanost a marketing ligy sa zvysi.

PL robi dobry merketing, dokaze predavat TV prava za neskutocne prachy + ma dobre zazemie v krajine. Kupischopnost obyvatelov v UK je vacsia. Listky v PL su raz tak drahe ako v PD. Aj keby sa zdvihla kvalita ligy by nemohli pytat tolko za vstupene. Barca s Realom tazia z globalneho mena a turistov ale to vo zvysku krajiny nefunguje. Pride korona a maju obrovske vypadky. Na ostrovoch je jednak viac obyvatelov a movitejsich. Nato sa nabaluju suveniry, zisky zo stadiona atd...

Reagovat
Svatej

Pěkně vystihnutý další faktory, beru.

Jen teda mít 2,5 rozděleno na 20 kousků a srovnat s tím, když druhá strana (PD obecně) dostává 1, rozděleno v podstatě na dva velký kousky a pár drobků, je brutální. Kluby PD mají zlomek z menší částky, mezitím co kluby z PL mají pěknej kousek z většího koláče.

Tímhle chci jen říct, že rozdělit si to PD stejně, tak to sice trochu uškodí dvoum klubům, ale v obecný rovině naprosto brutálně pomůže ostatním, byť furt nebudou na úrovni PL. Ale v podstatě jsi něco takovýho napsal sám, takže už nebudu dál nic dodávat...

tl;dr - Rozdělit si to určitě měli. Možná by bylo míň LM pro kluby z ligy, kluby by pořád měly míň než jejich protějšky z PL, ale daleko zdravější udržitelnější prostředí, který by bylo odolnější vůči krizím.

Reagovat
DelPiero137

A este jedna velmi dvolezita vec ktoru treba brat v uvahu je atraktivita hry ktoru dana liga predvadza. PL je idealna pre siroku masu divakov. Hra v tempe, zalozena na fyzicke, hraje sa hore dole. PD je skor technicka a nemusi na prvy pohlad zaujat tolko divakov. Napriek tomu ze je/mohla byt kvalitnajsia ale divaka nemusi bavit ta takticka cast. Divaci maju radi tempo a chcu sa bavit.

Reagovat
icka

Reagovat
Messiáš

Těžko říct, ono tohle rozdělování, kdy si TOP3 domlouvaly a přerodělovaly peníze za televizní práva už jsou nějakou dobu pryč. Bohužel stále PD ukrajuje z daleko menšího koláče.

Tebas vymýšlí, co se dá, aby tu ligu zviditelnil a řekl bych, že o kusanec utekl ostatním pronásledovatelům a ten rozdíl v peněžním objemu se už nezvětšuje. Nicméně, za mě je strašný fail nevyužití relativní dominance PD na evropské scéně a hlavně potenciálu, kdy měli v jednu chvíli Messiho, Ronalda i Neymara, příčemž PL měla svoji marketingovou hvězdu "akorát" v Hazardovi.

Dlouhodobost směřování PL a rozdělování práv ovšem tu ligu udělalo vyrovnanější a tím pádem atraktivnější, o tom žádná

Reagovat
Svatej

Druhá část druhýho odstavce je perfektně vyjádřená. Mít takovou obrovskou konkurenční výhodu a nevyužít ji ve svůj prospěch je kolosální průser.

Messi teď pomalu dojíždí, Hazard je v mekáči, ve špitále, doma u ledničky a vlastně kdekoliv, jenom ne na hřišti a Griezmann nemá ten lesk, co dřív. Možná to zas zvedne Mbappé a i když nevim jak, tak nám třeba vyfouknete za rok Haalanda a zas bude na čem stavět, ale v tenhle konkrétní moment to s tou ligou dobře nevypadá.

Reagovat
Messiáš

Všichni čekali, že role této nové tváře připadne na Joaa Felixe, ale ten je taky buď zraněnej nebo nepohodnutnej s Cholem ohledně své role. Tebas samotnej tohle viděl ve Fatim, ale ten byl rok mrtvej a samozřejmě se čekalo, že někde jinde bude minimálně jeden z dvojice Rodrygo/ Vinicius.

Po Covidu jsou ty týmy a jejich hospodaření v dost bídném stavu, takže čekám návrat ke kořenům a dávání šancím mládeži. Nám to nakupování stejně moc nešlo a mít x let nejlépe placené hráče mohlo jít v době, kdy ještě někdo věřil, že je ten tým nejlepší na světě. Ale to už taky docela slušnou dobu není pravda

Reagovat
fenixLFC

za tych 15 rokov je to na tituly v LM 7:4 pre PD. do finale sa ale za ten cas dostali spanielske kluby 9 krat, anglicke 11...

Reagovat
off-olda

Uf, naštěstí jde Saul hrát PL před 10-15 rokov.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
FC Porto FC

On ví že to tak není, jen trolli

Reagovat
Anacron

Vždyť evropské poháry nejsou měřítkem kvality ligy přece

Reagovat
Ranoth

A co ine ?

Reagovat
Messiáš

Tohle byl argument jakekoliv diskuze k tomuto tematu od priznivcu PL z pred par let

Myslim, ze se vsichni shodneme, ze evropske pohary meritkem kvality ligy jsou a mely by defaultne byt

Reagovat
mickey mouse

Saúla bych bral všemi deseti, lepší hráč než Wijnaldum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z najlepších stopérov čo u nás hral

Reagovat
Manchestersky Krocan

Dúfam, že je spájaný s Manchestrom len preto lebo ten musia dať len tak z princípu do špekulácií ku každému hráčovi

Reagovat
smetos

Do Gunners ho beru hned otazkou je jestli se mu bude chtit bojovat o konfederacni ligu

Reagovat
fsada

Tuto a do Liverpoolu? To asi těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

[ABC] Karim Benzema refused to renew until 2024 and made it clear to the club that he would leave as soon as he felt his level had fallen because he did not want to become a burden. He accepted a contract renewal until 2023 with a 10% wage reduction for 2021/22 and a 15% wage reduction for 2022/23.

LEGENDA

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu vydiera spoluhráca alebo ako to bolo a na druhu stranu ako jeden z mala hracov vie odhadnut svoje schopnosti. Nevyzera ze bude uplne jebnuty ako cast francuzskej repre.

Neskutocne nedoceneny hrac.

Reagovat
herbage

udělal to jednou a myslím si, že ho to doteď hodně mrzí, respektive přišel tím o titul mistra světa.

Spíš to byla klukovina, která nebyla z jeho hlavy, ale udělal to s kamarádem z party z mládí a úplně si neuvědomil, jaké to bude mít důsledky. Tím ho rozhodně neomlouvám, ale své si již odpykal a možná mu to pomohlo v tom, aby se stal lepším člověkem

Reagovat
Ed_Hazard

Úprimne, do tej kauzy som veľmi nevidel, ale celý čas som bol v tom, že on nikoho nevydieral (nič z toho nemal nikdy mať). Zamotal sa do toho iba kvôli tomu, že poznal vydieračov, resp. niekoho blízkeho tým vydieračom. A on sa snažil Valbuenovi dohovoriť, resp mu poradiť. Či?

Reagovat
teenz

Taky jsem si myslel to samy. O Karimovi je znamo ze se pohybuje/pohyboval mezi temito lidmi a myslel jsem, ze se snazil Valbuenu pouze pomoct. Co by z toho takovej Karim mel?

Reagovat
Ed_Hazard

Jop, ma dost kamaratov z detsva, z ktorych sa neskor stali celkom velke zvery v ramci Francuzskeho "podsvetia", alebo ako to nazvat Fellas z getha

Reagovat
teenz

Karim je REAL G.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

naprostej král

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
Tromas

Svoje si odehrál, ale je jasné že musí změnit klub a možnost i ligu.

Reagovat
misinho7

Tak co ten Mbappe? Vraj ho PSG necha odist az o rok zadarmo. Tak tympadom by sme usetrili na nom a mohli by sme tie prachy vrazit toto leto do Haalanda. A o rok Mbappe zadarmo.

Reagovat
teenz

Vzhledem k tomu, že nejsme ochotni utratit ani halíř za lepší křídlo, kde nám běhá duo přičmoudlejch předraženejch dětí a jeden zrakvenej tlusťoch, tak nepředpokládám že Erling a Kylian je úplně reálná představa.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Vrátí se Cris

Reagovat
misinho7

na jednej strane pekna predstava, na druhej chcem si ho pamatat ako toho najlepsieho borca, myslim si ze uz by to proste nebolo uplne ono a mozno by ho niektori zbytocen zacali hejtit..(ked vidim ten hejt fans Juve tak sa mi nechce verit ze ten isty borec u nas prekonaval vsetky statistiky a vyhral vsetko niekolkokrat)

Reagovat
CHONG

Góly pořád dávat umí a to by nám stačilo

Reagovat
Miguel19

Haaland letos vyjde tak na 300 mega minimálně

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CHONG

Sandro a Vitolo, to by při správné konstalaci nemuselo být špatné

Reagovat
Messiáš

Sandro, Vitolo, Jose Macias a Alena... to je v post-Covidovem okne naprosto super. I bez Bordalase by tohle mohl a mel byt boj o pohary. Samozrejme se jeste uvidi, kdo zustane z opor, ale za me je to budovani hodne nadstandardniho tymu. Mluvilo se chvili i o Jorge Frutosovi, ktery mel super sezonu v Levante, ktere je financne zbidacene a musi prodavat. Super by byval i Rafa Mir, ale toho ted vidim spis v Atleticu. Sedi tam jak prdel na hrnec

Reagovat
CHONG

K tomu ještě Mitrovič a konec konců i ten Míchel není špatná náhrada za Pepeho, za mě teda super přestupák a nemůžu se dočkat začátku ligy, plus první kolo hned proti Valencii

Reagovat
Messiáš

Michel je dobrá volba, ostatně jemu Pepe sebral ten bodovej rekord nejúspěšnějšího kouče Getafe. Tak ted si jej Michel může vzít zpět . Pepe chudák vůbec neví, kam se řítí s tou Valencií. Jeden stoper a max utočník na hostovačku a snaha rozprodat zase pulku kadru,aby vubec přežili #LimGoHome

Reagovat
CHONG

Jj, taky se mi návrat Míchela zamlouvá. Jinak při Pepeho impulzivitě si myslím, že ta Valencijská mise nebude mít úplně dlouhého trvání...

Reagovat
CHONG

Jinak ty Getu sleduješ nějak víc? Mám pocit, že na mé příspěvky na téma Geta reaguješ v podstatě jenom ty

Reagovat
Jordi Alba

My ostatní ještě chodíme kanálama po typickém PO Segundy.

Reagovat
CHONG

Všiml jsem si, že už jsi to finále radši ani nekomentoval

Reagovat
Jordi Alba

Akorát se jelo domů ze Slovenska, takže si ty nadávky užilo aspoň pár kámošů v autě.

Nejvíc mě ale stejně štve, že jsem se nepodíval celou sezónu do Španělska na stadióny.

Reagovat
CHONG

Chápu, mě naopak finále výrazně potěšilo

Jinak to mám stejně, poslední dvě sezóny bez návštěvy Madridu a už mám vyloženě abstinenční příznaky

Reagovat
Jordi Alba

Taky no, hlavně ta představa že poletím do Španělska a nejdu tam na fotbal.. To radši tenhle rok cestuju jinam.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Messiáš

Vím, že jsme se bavili o těch posilách ze City lonskou sezonu, ale Dario Sarmiento, byt je to piskot, by mel byt delo. Aleix Garcia do zalohy bude taky posilou, akorat jsem zvedav, kdo prijde na kraje obrany. Couto a Franquesa pryc a Mojica jedna s Elche, tam je nutne posilit

Reagovat
Jordi Alba

Jsem zvědavej, Aleix už tu byl a nikdy nezklamal, naopak moc zatím nechápu to prodloužení hostování Nahuela, od něj se čekalo minulou sezónu víc, respektive se čekalo aspoň něco od něj.

Ono celkově tyhle kidi ze City jsou takovej hokus pokus, ale co čekat, žádnej super talent se ti do Segundy nepohrne.

Reagovat
Jordi Alba

Couta je škoda, ale na kraji může zahrát i Arnau, kterej je jedna z mála věcí, která mě v tom týmu za tu sezónu potěšila.

Reagovat
Tombull

Na Sarmienta jsem dost zvědavej,další z nových Messi. Ale nutno brát z rezervou,podle mě dopadne jako zminovaný Garcia,bude se plácat po hostováních a pak skončí někde v Segunde.Garcia si taky určitě představoval něco lepšího,mimochodem je neskutečný jak Anglie zlikvidovala ročník 1997,od kterýho si ve Španělsku tolik slibovali - Garcia,Maffeo,Josimar,Canos,Pleguezelo,Antonio Madger,Chirivella.

Reagovat
Messiáš

Já jsem rád za jakoukoliv PD diskuzi mimo Messi vs Ronaldo/Pele whoever, kde se proste nedokazu ubranit svemu infantilnimu ja, a nedokazu reagovat s nadhledem

Prispivatelu, kteri pisou mimo Barcu a Real je porad malo, takze jsem rad, ze tu pises o Getafe. Ja je drive (za BurgerKing ery) moc nemusel, ale Torres dela uzasnou praci a kazdy rostouci klub je treba podporovat. Dela to tu ligu lepsi, vyrovnanejsi a marketingove pritazlivejsi. Pro me jako fanouska La Ligy a Spanelska jako celku je tohle radost. Macias by treba mel byt opravdu veliky talent. Pridas k tomu Arrambarriho (byt ten je zrovna nejisty), Maksimovice, Oliveiru, snad o dost lepsiho Djeneho, tak je to jak rikal Michel.. "Tohle je nejlepsi Getafe v historii"

Reagovat
CHONG

Reagovat
Phillipinho

Jeden z dvojice Arambarri / Cucurella podle myho do konce prestupaku odejde. Docela realne vidim prichod Frutose, protoze Levante je fakt financne v prdeli. Udajne by mel byt k dizpozici i Campana a dokonce i na hostovacku ! To by mel byt pro tymy hrajici o pohary jasnej cil, TOP stredak.

Reagovat
Eichel

Reagovat
MiChaEl

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/ox1sbu/g%C3%B3mez_la_liga_at_the_request_of_clubs_is_studying/

Snad sa Tebas a spol umudria, mali to spravit este pred prestupakom.

Reagovat
Messiáš

Krasnej gol Asensia! Hezky mu to jde, naopak Vallejo je naprosto odpornej, byt asi neni zvyklej hrat na kraji obrany. Nicmene je to pres nej strasnej pruchodak

Reagovat
Svatej

Tak dle auditu ma pry Covid na svedomi jen 15% vypadku prijmu.

Reagovat
Svatej

Barcelony*

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Messiáš

Je to trochu jinak pokud vim . Mělo by to být, že "jen" 15% celkového dluhu je způsobeno Covidem. Příčemž vřed Bartomeu tvrdil, že je to 50%. Samozřejmě hrozná zpráva, ale člověk už tyhle kostlivce po něm trochu čeká a není to tak děsivý jako kdyby za tu roční sekeru zhruba 200-300 milionu mohl Covid jen z 15%. To by nepomohl možná ani brand a už bychom nebyli too big to fail

Reagovat
vilp
Reagovat
Ed_Hazard

Tomu sa u nás vraví Ytong

Reagovat
teenz

https://www.instagram.com/3gerardpique/

Piqueho feed na IG je docela vtipnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Messiáš

La Liga uzavřela spolupráci s nějakým investičním fondem (CVC) a na základě ní má přijít lize a klubům (90%) injekce v hodnotě 2,7 mld eur

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele