Saúdská Arábie místo Francie, Lodi přestoupil z Marseille do Al-Hilalu

17.01., 14:06
Aktuality

Al-Hilal SFC dotáhl přestup Renana Lodiho z Olympique Marseille. Pětadvacetiletý brazilský reprezentant, jenž na sebe upozornil v Atléticu Madrid, podepsal smlouvu na tři a půl roku...

Marseille za Lodiho obdrží 23 milionů eur, značná část se však obratem přesune do Madridu, Atlético má podle nepotvrzených zpráv dostat zhruba třetinu, necelých 8 milionů eur.

Lodi odchází z Marseille po pouhých šesti měsících, během nichž odehrál 23 zápasů ve všech soutěžích s bilancí jedné asistence. Francouzský klub již mezitím přivítal náhradu, včera se dohodl z BSC Young Boys na přestupu švýcarského reprezentanta Ulissese Garcii.

Rodák ze Serrana se v novém působišti setká s krajanem Neymarem, který se zotavuje z vážného zranění kolena, v kádru jsou také další bývalá známá jména evropského fotbalu brankář Yassine Bounou, obránce Kalidou Koulibaly, záložníci Rúben Neves a Sergej Milinković-Savić, anebo ofenzivní hráči Malcom s Alexandarem Mitrovićem.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, twitter.com/FabrizioRomano

Komentáře (8)

Přidat komentář
Israha

V podstatě zklamal. 0+1, zatímco Clauss z druhé strany hřiště 2+7 (a standardky kopali a kopou oba dva podobně)...jediné, v čem byl přínosný, bylo broušení lajny nahoru dolů (s tím, že v defenzivě stejně převážně hořel). Nakonec asi dobrý kšeft, tenhle odchod.

Reagovat
Seydou Doumbia

Od něj jsem čekal že bude vaše nova opora, s tím CV se kterým přicházel...proč to nevyšlo?

Reagovat
Israha

Vlastně těžko říct, co bylo špatně herně, prostě jen nebyl produktivní (bránění neřeším, to Clauss neumí taky a od toho tam oba primárně nebyli ). V Atléticu však měl mívat problémy s přístupem, proslýchalo se...do toho řvoucí Gattuso na lavičce v turbulentním prostředí Marseille, kde nemáš jisté, jestli tě fanoušek dement netrefí šutrem. Asi mu to nesedlo po této stránce, no.

Reagovat
Seydou Doumbia

Přesně proto si neumím nějakého Jurasa představit v OM...Gatusso + fans co tě chtěji zabít, to by takový hráč nezvládl, když to silnější povahy nezvládaji

Reagovat
Strakosha

Juras nezvládá ani krásnou destinaci v Benfice,kde do příchodu toho Fernandeze vlastně na svůj post ani neměl žádnou konkurenci, jelikož Bernat je imrvere zraněný

Reagovat
Lojzík

To je chuj, teď když začnou všichni zdrhat. Za rok už tam bude jen Roncek bít se do prsou, že je to nejlepší liga světa.

Reagovat
milan78

proč neletěl ?!

Reagovat
Fairplay

Chudák Ronaldo tam sice všechny nalákal, ale do konkurenčních týmů, že už tam sám nic nevyhraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele