Sanabria odchází z AS Řím do Betisu

15.07.2016, 19:02
Aktuality
AS Řím oficiálně potvrdil prodej Antonia Sanabriy za sedm a půl milionu eur Realu Betis. Dokázal si však vyjednat výhodné podmínky do budoucna, a v případě dobrých výkonů může získat hráče zpět či inkasovat vysoký poplatek z dalšího přestupu.

Komplikovaný přestup hráče, o něhož se zajímala také Valencia či Tottenham, potvrdily oba celky na svých webech zároveň. AS Řím může potvrdit, že byla úspěšně dokončena jednání s Realem Betis o přestupu Toniho Sanabriy za 7,5 milionu eur," prohlašují Giallorossi.

"Klub rovněž obdrží 50% poplatek z jakéhokoli budoucího přestupu z Betisu. Dohoda také zahrnuje ustanovení, podle kterého může AS Řím koupit hráče zpět kdykoliv v příštích třech letech. Pro první dva roky byla cena stanovena na 11 milionů eur, ve třetí sezóně pak o tři a půl milionu více," stojí ve zprávě italského celku.

20letý člen neúspěšné výpravy Paraguaye na letošním ročníku Copa América, se nedokázal prosadit do prvního týmu Barcelony a posléze ani v římském klubu. Minulou sezónu tak strávil na hostování ve Sportingu Gijón, kterému jedenácti zásahy ve 29 startech pomohl k těsné záchraně prvoligové příslušnosti.

Autor: Josef Gvoždiak / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

Cena je malá, ale nakoniec sú tie podmienky viac ako dobré, Saba spravil až neočakávane dobrý obchod. Aj keĎ mi je ľúto, že konečne vyletí nejaký útočník, za ktorého sme si navyše pred tým pliplatili a šancu aj tak nedostane. OT: Inak sme hrali nejaký priatelský so slepeckým klubom, vyhrali sme 16:0 a Iturbe dal asi 4 kanadské body. HERE WE GOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se fakt chlubil, že jste vyhráli nad slepejma

Reagovat
smazaný uživatel

Sak ale Iturbe 4 nahravky so slepymi, to je uspech jak hovado

Reagovat
Largo

Nejlepší možná dohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ani nie prestup pri tychto podmienkach akurat sa usadi bude podavat dobre vykony a oni si ho kupia naspat, tak s takymto prestupom by som asi nesuhlasil ak ho nechcu predat tak nech si ho nechaju alebo uz radsej dat ho na hostovanie ale to tiez nie je ideal

Reagovat
smazaný uživatel

tie podmienky su absolutne nevyhodne pre Betis. Oni mu budu platit plat a vychovavat hraca a potom si ho Roma stiahne za 11 melonov.

Ale co si budeme hovorit, pri dnesnych podmienkach na trhu, by betis nemal sancu ziskat takehoto hraca natrvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by tu buy-back klauzulu dali aspon 30 milionov. ale na 11? smiesne..

Reagovat
smazaný uživatel

Betis ma nejakych novych sponzorov? asi pojde na poharove pozicie.. Este ked pride do utoku Bas Dost.. , ale uprimne Poyetovi ako trenerovi moc neverim. A mali by posilit este na stoperskom poste.

Reagovat
olis

dnes uz prisli media okrem Icardiho, Baccu, Girouda aj s hracmi ako Morata a Lukaku, ale aj Balloteli :D nwm preco ale aj by som mu veril

Reagovat
Emmett Brown

Velmi pekne to Saba dohodol, chvalim

Reagovat
Lech

Reagovat
Hunt

Tak snad bude La Liga zase o trochu vyrovnanější s Betisem. Jinak mě trochu udivuje, že zde ještě není žádná informace o Medránovi do Valencie.

Reagovat
Alberto Aquilani

-Atalanta chce Zukanovica, my zas od nich Gomesa. Chcú zanho 6 mega + Ervina a ešte na hosťovačku jedného z dvojice Ricci/Iturbe, čo je strašne moc.

-Real stiahol z predaja dresy Nacha.

Reagovat
olis

Giaccherini oficialne nas, Benvenuto!

pocas ME som si hovoril ze by som ho strasne bral, nieco ako Allana minule leto, ale vobec som nepredpokladal ze po nom pojdeme, pekne prekvapnie, Cairo bude na ADL asi strasne nasraty, ten nam nepusti hracov uz ani za 30

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13770471_1242199659146939_5019206274730546895_n.jpg?oh=272d62f28456181b8ea6a5d723e53b5d&oe=57F0CF1C

https://pbs.twimg.com/media/Cnff9fUWcAAUVZh.jpg:large

Reagovat
M11

zavist

Reagovat
Yzemi

to je jak kdyby to podepisovali ve Zlíně u Máců

Reagovat
smazaný uživatel

Ubrusy nevyměněné totok

Reagovat
olis

Juan Camilo Zúñiga se stal oficiálně hráčem Watfordu. Ten získal kolumbijského univerzála na roční hostování z Neapole, součástí dohody je však i předkupní právo, rodákovi z Chigorodó však tak jako tak za rok s Partenopei vyprší kontrakt.

Grazie ZuZu!

do toho zranenia velka opora a skvely hrac, skoda ze to s nim potom islo tak dole kazdopadne teraz usetri vedenie 3,5 mega na jeho plate takze sa mozu cinit, velka ciastka pojde dufam Marekovi...

Reagovat
olis

dalsou posilou bude asi Santon nerad odpisujem hracov dopredu ale jemu vobec neverim, to snad mohol ostat aj Maggio, ale snad z neho Sarri vytiahne maximum

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě byl strašné zklamání bohužel. Celkem zázrak že se ho zbavujeme za takovou cenu.

Na Erkina a Ansaldiho se u nás těším. Ideálně se ještě zbavit Japonce a k D'Ambrossiovi přivést někoho s velkou kvalitou (ne typ Montoya), ale to už se asi nedočkám, ti krajní beci byli v posledních letech až na pár světlých momentů některých hráčů strašný průměr.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele