Sampdoria chce v lednu získat zpět Schicka z AS Řím

14.12.2018, 13:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (79)

Přidat komentář
KillSwitch

yes!!!!

Reagovat
meno

Nick

Reagovat
Pablos

By bylo asi nejlepší možné řešení. I když by mě zajímalo, jestli při změně trenéra a trošku systému, by třeba nepodával lepší výkony i v tom AS... ale tak i tak hostovačka zpátky v Sampdorii je přeci jen tou lepší možností.

Reagovat
Largo

Reagovat
mayday

Tak těžko říct, na křídlech tam mají lepší hráče a on potřebuje hrát hrota, no a Džeko ty góly dává. Teď se zranil a Schick dostal velkou šanci a nic. O podpoře týmu bych se moc nebavil, svou šanci prostě nevyužil, takže Džeko se vrátí do sestavy.

Reagovat
Salfovic

Letos je právě nedával.

Reagovat
mayday

V lize málo, já vím, ale asi trenérovi stačily ty branky v LM nebo vsází na zkušenosti. Jak je na tom Džeko herně nevím, ale Schicka jsem teď viděl dva celý zápasy, co hraje místo Dzeka a oba teda bohužel hrůza.

Reagovat
Pablos

Proto taky píšu, že by mě to jen zajímalo... ale určitě né, že bych v to něják silně věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by to vyšlo! Sampdoria má, narozdíl od AS, výborný systém a trenéra, který Patrikovi vyhovuje a zná ho. Věřím, že by se dostal do formy a v létě by se mohl vrátit do AS, kde by už byl snad nový trenér.

Reagovat
fabec1222

Chyba je v AS, ne v Schickovi, ten má talent jak Ronaldo

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat
Eldarion

Niečo medzi Pelém a Messim

Reagovat
Mariano13

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

To, že trollíš tím Ronaldem, ještě neznamená, že chyba není opravdu v AS...

Reagovat
Beči

To je snad jediný možný krok, který ho teď může dostat z křeče. Doufám, že na to přistoupí.

Reagovat
Recoba Inter

strašnej hype kolem borca co zatím moc nepředvedl, vůbec jsem nepochopil proč šel do Říma za takové prachy... nahradit Tottiho asi ne, jim muselo jebnout

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak teraz u kazdeho mladeho hraca co zahra zopar mesiacov na top urovni. Belottiho chceli po jednej podarenej sezone predat za 100 milionov, teraz by zanho niekto dal max 20m. To iste teraz Piątek co sa mu podarilo dat v 9 zapasoch 13 golov a hned ze ide do Chelsea za 40 mega....od vtedy v 6 zapasoch 2 goly aj to len z penalt. Tie sumy co padaju za takych hracov je blaznovstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Cena toho borca, keď už, mala byť asi tak štvrtinová. Sekli sa a poriadne. Zhrabli balík za Allisona Beckera, tak sa trochu rozšupli.

Reagovat
Lech

Jj az na to ze alidson odesel leto 2018 a schick prisel v lete 17

Reagovat
janinho

borec nad tebou sa tiez sekol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v lete 2017 prišiel, ale na hosťovanie. Prestup sa uskutočnil až v lete 2018.

Reagovat
Lech

Takze sis to nespletl jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spletl ...to som dohľadal až po tvojej reakcii. 1-0 pre teba

Reagovat
Dron

Ale finanční podmínky přestupu byly domluveny už v létě 2017, přestup Alissona v tom nemohl hrát absolutně žádnou roli.

Reagovat
smazaný uživatel

No mohol...ak povolím uzdu fantázii

Museli niekoho predať aby mali prachy na Schicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Každej v AS hraje pod svoje možnosti. Buď jsou to hráči bez motivace nebo to nemá systém, nebo je nebaví hrát po trenérem, co hraje pořád to stejný....Schick je výbornej, ale AS obecně neumí z takovým typem hráče pracovat. V Juve by byl výbornej. V Dortmundu, klidně i v Realu, v United by dal víc gólů než Lukaku. V klubech, co by mu připravily prostor by se prosadil. AS fandím dlouho, ale tohle už je moc. Hrozná hra.

Reagovat
r.mrazik

jedno vim jiste...v united by urcite vic golu nedal... my goly moc nedavame

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

nadhled

Reagovat
r.mrazik

spíš zmar

Reagovat
Kang & Kodos

Manchester a Sparta chudák

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Beči

Reagovat
stuff

Reagovat
kardous

Reagovat
Eldarion

Pravdepodobne vyhrá cenu za najväčší flop v Serii A ale je "výborný"

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Elliasson

Nene, zlatou popelnici nakonec nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo sa neudeľuje

Reagovat
ED91

Reagovat
exse

Klidně, ať jde kamkoliv, hlavně pryč z AS. I Sparta by pro něj nyní byla krok dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ve Spartě je teď mnohem lepší nálada a mnohem líp by se tam rozehrál s klukama, dávají si to pěkně do kecky, v kabině vládne pohoda, samý kurva pozitiva ty vole do piči.

Reagovat
Luc-Luc

asi to nebude uplne lempl, kdyz se dokazal prosadit v serii A, ale mel by z AS Roma odejit co nejdriv do mensiho klubu...na tu nejvyssi uroven nema

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli si ho viděl hrát, ale na tu nejvyšší úroveň má...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ukáže kvalitu v jednom zápase a ve dvou není vidět tak na tu nejvyšší úroveň kvalitu nemá.. takových wonders už byly tři prdele ale právě konzistence tě udrží v top klubu.

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Alberto Aquilani

Aj keď si myslím, že hento je to úplne najväčšie hovado, čo nás kedy trénovalo, a góly by v tomto akože futbale možno nedávali ani obaja Ronaldovci dokopy, čakal som od Schicka oveľa viac. Doteraz som sa ho snažil moc nehodnotiť, nebolo ani čo. Bol zranený, pak hrával na krídle alebo len sedel. Ale od hráča, ktorému sa teraz pri zranení Džeka naskytla skvelá príležitosť som čakal niečo iné, najmä od historicky najdrahšieho hráča. Aj keby nedal gól, chcelo to, aby na tom trávniku drel, robil čiernu robotu, hral na druhých. On sa tam miesto toho skrýval za obrancami. Je síce pekné, že tam často gestikuloval a máchal rukami že bol voľný, čo jesť pravda, pretože naši hráči miesto finálky na Schicka to radšej pošlú Kolarovovi do strany, ale aj tak to bolo z jeho strany málo. Všehovšudy jedna pekná pätička za 5 zápasov. Začína to byť s ním už kritické. Ale možno keby na lavici bol nejaký tréner...

Reagovat
Pablos

tohle mi příjde celkem objektivní shrnutí

Reagovat
Beči

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
cetto

No dovolím si nabídnout ještě jinou perspektivu. Ano, on sice dostal "super" příležitost při zranění Džeka, ale zatím jsou to taky jen 4 zápasy v lize, v nichž dal 1 gol. Jsou to 4 zápasy, avšak poté, co rok prakticky nehrál, naskakoval z lavičky na 10 minut, seděl na tribuně se zraněním, nebo, když už tu šanci dostal, tak byl na křídle. Do toho přišel do týmu, kterej je totálně rozesranej, hrajou tam tragicky všichni a není tam snad jedinej hráč ve formě.

Ono při vší úctě, v této situaci se ukazuje vlastní kvalita poměrně obtížně, ještě navíc, když snad všichni fanoušci AS se k tomu ted postavili stylem "tal, a ted se ukaž". Je na něj kladen snad stejnej tlak, jako na Ronalda po přestupu do Juve - a podívej se, kolik zápasů Ronaldovi trvalo, než se trefil. A ani ted, po několika měsících, nelze říct, že by se z něj stal nějaký extra klíčový hráč, kterým byl v Realu.

Nechci, aby to vyznělo, jako že se Schicka mermomocí zastávám. Ale přijde mi, že v případě těchto hodnocení, které ted po internetech kolují, jde objektivita stranou. Mnohem lepší šanci ukázat se by měl, kdyby rotoval s Džekem. A ne tak, že při zranění Džeka hraje nonstop a pokud je Džeko zdravý, tak si nekopne.

Reagovat
Alberto Aquilani

Máš samozrejme v určitom zmysle slova pravdu, ja som ale písal, že v prvom rade ani nehodnotím góly, mne ani nevadí, že nijaký nedal - ten 1 gól dal ešte keď bol Džeko zdravý, ide mi ale o jeho herný prejav. Od hráča za 42 mega, ktorý za skoro rok a pol defacto nič neukázal očakávam, že bude "žrať trávu", pridávať nejakú nadhodnotu aspoň v niečom. Toto je ten Paťov hlavný problém.

Reagovat
Nodi

Tak tady bych se ho zastal taky. Podle mě sport je velkou částí o "stavu mysli" tím myslím že se vyhecuje ten hráč a nabere sebevědomí viz Haka v ragby k projeve těsně po ní a po vyprchání nejde skoro srovnat.(přeháním) Takže skráceně je rozdíl když jdeš na hřiště a kouč ti řekne teď je to na tobě, věřím že to zlomíš. Nebo no když to jinak teda nejde tak pod teda ty, ale moc se jim tam nepleť. Můžete ledacos namítat, ale když vám umře máma a někdo vám řekne nebuď smutnej, tak se nic nezmění asi.(zas přehánim). Podle mě není špatnej, za určité situace je i docela dobrej, jako dost hráčů.

Reagovat
ian.rush

Pěkné, že stál 42 mega a všichni čekají, že to musí splatit.

Ale je důležité říci, že za to ti hráči nemůžou, že chodí za takový prachy.

Může za to systém, že se to nechalo tak daleko dojít ...

Vždyť kdysi za takové prachy chodili Beckham, Zidane (jo trošku větší, ale chápeš).

Stačí se podívat, na nejdražší přestupy a vidíš hned, že většina z nich je z posledních pár let.

(jo vím, Wiki není moc dobrý zdroj, ale pro transparentnost stačí)

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_association_football_transfers

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Třeba při standartních situacích mi přijde, že se fakt schovává za hráči, jen aby se k němu míč nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berto i cetto

Chyba je v jeho přístupu a psychice i v tymu a trenérovi.

Kdyz nam vrati Defrela, at je alternace za Dzeka, ok. Jinak dohrat sezonu s jednim utocnikem je na hlavu. Staci, ze se spekuluje dnes o falesne devitce v Zaniolovi, který na to nema ani vlastnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

a ma na to ?

Reagovat
oli9

Jen at jde, ta hra AS je šílená , ta jejich záloha to je něco neuveritelneho, bez napadu, mezihry...jeste proste neni takova hvezda aby tahl tým v kterém nic nefunguje... technicky je na tom skvěle, jen to chce začít sypat goly...hostováním nic nepokazi

Reagovat
Mars

Aby se to Pátovi líbilo, když si myslí na Realek.

Reagovat
smazaný uživatel

No čekal jsem, že při zranění Džeka by se mohl prosadit a jediné co se mu povedlo byla patička. Bohužel má to dost těžký AS Řím by potřeboval nového trenéra, jejich hra je hrozná. Útok celkem odříznutej hra víceméně na náhodu a obrana je úplně tragická

Reagovat
smazaný uživatel

Patrik zatím velké zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk od něj asi nemůže čekat, že bude dávat jeden gól za druhým... spíš bych si představoval, že bude hrát trošku jako Berbatov nebo Llorente. Šikovnej na míči, připraví spoluhráčům šance a dá si svých 15 gólů za sezónu. Chce to ale trenéra/tým, kterej by mu tuhle roli dal a přizpůsobil k tomu i celou ofenzívu, což si prvně Schick musí zasloužit.

Reagovat
meno

AS ať přitáhne Zemana a z Schicka bude novej Giuseppe Signori.

Reagovat
Salfovic

Tak AS sice hraje na hovno, ale vždyť si ho mazal na chleba i Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

to bych zase nepřeháněl...pravdou je, že pozičně je Hubník na tom hodně dobře...tam bych řekl, že byla spíše chyba v taktické stránce, kdy mu měli chodit míče do běhu, do kombinace...

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tady, už je to tady

Reagovat
Ross Geller

Schick ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Len idiot mohol dat za neho 42 mln a tym mu priviazal taky balvan na nohu, ze sa z toho posral. Je uplne mimo, nehra nic

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni rozumna diskuse pod clankem o nem.

Vicemene se to tu shrnulo presne.

Reagovat
TheMally11

Ani v Sampě se neprosadí. Přecenovanější hráč neexistuje

Reagovat
adam77

Včera skoro vlastní gól , ještě k tomu vybojoval penaltu a dál gól .A i dost šanci si vytvoří ,ale nepromění je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele