Salahovo zranění je vážnější, chybět bude minimálně tři týdny

23.01., 09:32, aktualizováno 23.01., 14:57
Aktuality
Mohamed Salah (© AFP)

Zranění stehenního svalu z afrického šampionátu vyřadí egyptského fotbalistu Mohameda Salaha na více než původně avizované dva zápasy. Podle hráčova agenta se nucená pauza může protáhnout až na měsíc. Asistent trenéra Liverpoolu, jehož barvy jednatřicetiletý útočník hájí, prakticky vyloučil, že by se nejlepší střelec anglické ligy vrátil do hry dříve než za tři týdny.

"Muhammadovo zranění je vážnější, vynechá 21 až 28 dní a ne dva zápasy," napsal hráčský agent Ramy Abbas Issa na sociální síti X. Hvězdný útočník se ve středu vrátí do Anglie, kde by měl podstoupit intenzivní léčbu.

Podle trenérského štábu Liverpoolu je vyloučeno, že by Salah poté ještě mohl zasáhnout do afrického šampionátu. Finále se odehraje 11. února. "Utrpěl pořádnou trhlinu ve svalu. Očekáváme, že se vrátí za tři čtyři týdny, pokud půjde vše hladce," řekl na tiskové konferenci asistent trenéra Liverpoolu Pep Lijnders.

Salah se zranil v prvním poločase čtvrtečního duelu s Ghanou, v němž Egypt zachránil remízu 2:2. "Faraoni" v pondělí v posledním zápase skupiny s velkým štěstím a třemi nerozhodnými výsledky postoupili do vyřazovacích bojů.

Salah je pro Liverpool, lídra Premier League, klíčovým hráčem. V této sezoně anglické ligy zatím zaznamenal 14 branek a osm asistencí a je v čele střelecké tabulky společně s Erlingem Haalandem z Manchesteru City.

Autor: ČTK

Komentáře (194)

Přidat komentář
Pony Slaystation

A co na to Hamás?

Reagovat
oli9

No až se vrátí a dá se pořádně dokopy.

Tenhle turnaj každé 2 roky je prostě na nix...

Reagovat
Seydou Doumbia

Pravda, měl by být každý rok a ideálně na konci roku jako MS v Qataru...vzít na 2 týdny v robotě dovolenou a pěkně z pohodlí domova čumět na každý zápas jako za starých časů

Reagovat
Nieuwendyk

Měla by to být Liga afrických národů a hrát se celou sesonu. Zápasy na veřejnoprávních tv v prime timu.

Koho zajímá EPL

Reagovat
Seydou Doumbia

Tolik volného času nemám, štvalo by mě že to nemůžu sledovat.

Reagovat
oli9

Můžeš si sjíždět z archivu starší ročníky, nebo z MS kde se podíváš na africké nebo asijské týmy... Prostě každé 2 roky je to blbost ztrácí to prestiž jako hokejové MS

Reagovat
Seydou Doumbia

Za mě to prestiž má a mělo by ještě větší, kdyby se hrálo na 16 repre, 24 je asi trochu moc + ty trapné postupy ze třetích míst, ale jednou za dva roky aby se to nejlepší na kontinentu potkalo je za mě v pohodě. Hokejové MS je daleko horší, protože tam ani ty top repre nepošlou to nejlepší a ti nej hráči na to často serou + tam máš polovinu odpad repre a ta druhá polovina která by měla byt silná tam má druhořadé výběry.

Reagovat
oli9

No a být to každý rok tak se to stane přesně to samé.. Že by každý rok neuvolnovali kluby z Evropy pořád dokola ty nejlepší hráče.. Navíc by to bylo i náročné pro samotné hráče..

To rozšíření škodí všude, euro, MS..

Reagovat
fenixLFC

on je pruser ze futbalove kluby tych hracov musia uvolnovat. co na tom ze kluby nesu vsetku zodpovednost, platia ich, na ich vykonoch zavisi cele fungovanie. proste si FIFA alebo nejaka stupidna kontinentalna federacia povedia ze ich potrebuju tak tam musia ist. Kluby by mali mat rozhodujuce slovo v tom ci svojich hracov pustia alebo nie

Reagovat
Front hell

Taky ale ty kluby nikdo nenutí aby kupovali hráče z Afriky.

Reagovat
Front hell

Nehledě na to že kdyby jste tu možnost měli a třeba tomu Salahovi zakazali účast na AFCONu, tak by u vás třeba už dávno nebyl a byl někde kde by s tím neměli problém.

Reagovat
fenixLFC

nehovorim len o africkych hracoch, ale obecne o tom ze kluby musia pustat hracov aj proti svojej voli. a samozrejme, pokial by sa hrac rozhodol ze je prenho moznost reprezentovat dolezitejsia tak by neprisiel, s tym by som pokojne zil. ale kluby by mali moznost si o tom rozhodnut, pripadne sa s hracom dohodnut, nie ako teraz

Reagovat
Neutron

Ja ti nevim. Bud by sa stalo to, ze sa prakticky nic nezmeni a bude to tak ako doteraz lebo sa dohodne hrac s klubom alebo to zbytocne vyostri vztahy klubu s hracom. To je take, ze nikomu to nic neprinesie.

Reagovat
fenixLFC

minimalne bude mat klub tu moznost uz pri podpise zmluvy/v zmluve sa dohodnut ako to bude s reprezentovanim, napriklad ze nebude pustat hraca na ligu nadorov/zbytocne zapasy proti nejakym trpaslikom atd. samozrejme ze to mzoe vyostrit vztahy s hracom, ale s dalsimi, s ktorymi sa da dohodnut a dbaju na svoje zdravie/klub, tak sa mozu dohodnut opacne. keby tato moznost existuje tak by sa napriklad KdB, VvD alebo dalsi nemuseli proti svojej voli trepat na uplne zbytocne zapasy, pretoze by klub povedal ze ich nepusti a oni by voci tomu nebojovali (a hrdi narodovci by nadavali na klub, nie na hracov, cim by si hraci zachovali renome doma). v sucasnosti klub nemoze odmietnut pustit hracov na asociacne terminy. plus by reprezentacie viac dbali na dodrziavanie dohod s klubmi, nie ze povedia ze hrac nastupi iba do jedneho zapasu po dohode s klubom a nakoniec ho postavia do viacerych atd...

tldr. uz len to ze by tie kluby mali moznost sa k tomu vyjadrit a do velkej miery rozhodovat by bolo voci nim fer kedze nesu vsetky rizika

Reagovat
Neutron

Pockaj, to s KdB a VvD nechapem, oni sli reprezentovat proti svojej voli? To som nezachytil.

Neviem, mne pride, ze vacsina tych hracov chodi rado reprezentovat, preto si myslim, zeby to nic neprinieslo, iba tlaky, ale ktovie, mozno to situacia a mnozstvo zapasov raz prinesie.

Reagovat
fenixLFC

oni nadavali ze musia hrat uplne zbytocne reprezentacne zapasy

Reagovat
Kinky7

Reagovat
ZJEV

Jak musí?... co jim brání se vymluvit na to, že musí doléčit zranění apod. Nota bene pokud jde zrovna o tyhle dva klíčové a zkušené hráče.

Reagovat
Seydou Doumbia

Každé rozhodnutí má svůj dopad

Reagovat
Svatej

Realne by pri moznosti neposlat mohlo mit problem zas vic klubu, to zas funguje obema smerama

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Moshe Dajan

Na kolikátém místě byl Salah ve Zlatém míči nejvýš?

Reagovat
Greaber

V TOP10 se držel dlouho, ale vždycky tak někde mezi 5-8 místem.

Reagovat
Rothen

Na pátém, dvakrát.

Reagovat
-R2D2-

Live si ho vezme do péče a zranění se stane vážnější. Zajímavej a chytrej tah.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pojistili si aby se nevrácel na APN a nebyl nasraný jak prohrají semi/finále/o bronz

Reagovat
Greaber

Jasný, lepší je nechat ho v nějáký africký díře, ať se o něj postarají šamani Tak už alespoň víme, jak se vám povedlo zničit Fatiho.

Reagovat
-R2D2-

To nebyla ironie a to s Fatim je mimo…

Reagovat
Sigma Olomouc

Tak ho máte brzo zpátky, jak jste si přáli ať Egypt vypadne ve skupině...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Ingimir

A stále sa im niečo nepozdáva, ťažko vyhovieť tým fanúšikom Liverpoolu

Reagovat
Csaplárova past

... kvůli tak zbytečnýmu turnaji, na kterém stejně jako první Egypt vyletí ven ...

Reagovat
Seydou Doumbia

APN zbytečný turnaj, L1 farmářská liga, klasický narativ lidi na EF...ale když někdo dehonestuje kvalitu SA tak ho odkazují do bohnic, přitom to je všechno stejná kravina

Reagovat
mayday

O tomhle se nemá cenu hádat, vždy bude skupina lidí, která to má za pralesní zbytečnej turnaj. Bohužel pro ně neobjevili to kouzlo APN.

Reagovat
jk

SA je Saúdská Arábie?

Reagovat
Seydou Doumbia

Zatím to je Itálie

Reagovat
jk

Sakra. Kdybych napsal jestli je to Severní Afrika, tak by to od tebe byl takový milý rasistický vtípek

Reagovat
Seydou Doumbia

Přesně třeba jindy

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Neutron

Podla toho, ci myslis ligu alebo stat.

Reagovat
pobody's nerfect

Hnědokošiláci

Reagovat
icka

Reagovat
Csaplárova past

Vždyť to nevysílá ani TV, fotbalový fanatik se na to asi koukne, pro zbytek zbytečný a nezajímavý turnaj, který vezme týmům z PL opory. 10/10 fanoušků PL by ten turnaj zrušila úplně. O fotbalovosti se radši zmiňovat nebudu, to se radši kouknu na Rumunsko - Makedonie

Reagovat
Seydou Doumbia

Žádná tv to u nás nevysílá, protože jsme zaostála země, jinak se to vysílá v takových prdelích že jsme na tom fakt bídně že my to zrovna nemáme. Fotbalovost je pravě na dobré úrovní, což ti řekne každý kdo na letošní APN kouká. Ale chápu, nesledovat to a nadávat to umím taky.

Reagovat
Front hell

Nikdo nenutí aby týmy v PL kupovali hráče z Afriky

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
dantetomas

Ako keby nebolo aj bez toho v Anglicku dost mokro

Reagovat
MoonKnight

Inacio prý údajně odmítá nabídky z PL, protože už je domluven s Kloppem a čeká se, zda to LFC dokáže po finanční stránce udělat už v zimě nebo až v létě. Cena prý 49-52 mega liber. 22 let, stoper na 10-12 let, to by byl dost dobrý obchod ne ? Když vezmu v potaz že takový Antonio z Benfiky co má méně zkušenosti nepůjde určitě pod 80.

Reagovat
Seydou Doumbia

V dnešní době nic jako hráč na 10-12 let prakticky neexistuje. Se podívej sám kolik hráčů s obrovským potenciálem pohořelo a hoří a jejich kariéra má padá ke dnu, prakticky v každém týmu máš takové hráče. Může se mu dařit, bude chtít raketu peněz, Live mu to nedá, bude trucovat a vynutí si odchod za lepším do Pesgay nebo Realu. Nebude se mu dařit, neadaptuje se, zničí ho kritika, odejde jako flop. Nebo bude náchylný ke zranění. Nebo ho sežerou sociální sítě, bude mít hvězdné manýry, bude mít v hlavě povysavané a bude dělat problémy a nikdy nenaplní potenciál, protože mu to hlava nedovolí. To jestli to bude dobrý obchod se zjístí až za těch 10-12 let, mnoho přestupu vypadá na začátku jako krásný kauf a nebo brutální flop, ale stačí pár dobrých/špatných zápasů a otočí se to klidně několik x.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neutron

Reagovat
El Cid z City

Inacio měl mít výkupku 45mil.euro, Silva 100. Nezapomeň,že Silva je o dva roky mladší a na mundial se dostal na úkor Inacia.

Reagovat
dantetomas

Aby to nebol novy Coates

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Říkám paráda, dali by pokoj Diomandemu.

Reagovat
tuny

všichni tři typický FM posily

Reagovat
Bandita_Harry

Wow, že by sme ulovili tak veľkú rybu ? Bolo by super ho zobrať už teraz Obchod na prvý pohľad super

Reagovat
MoonKnight

No ono to spíše vypadá, že se všichni porvou o Silvu a vám se nádherně uvolní cestička k Inaciovo. Myslím, že by hodně seděl do LFC. Jota mu může pomoct se adaptovat.

Reagovat
Janek 7

Jestli je to hamstring, tak by se mu to stalo i v Anglii. To proste nema s turnajem nic spolecnyho. Uz to musel mit nacaty. otazka casu a nahoda, ze se mu to stalo na turanji zrovna. Snad bude brzy fit.

Reagovat
fenixLFC

to nie je uplne pravda. v klube maju detailnejsi prehlad o stave hraca, moznostiach kolko moze hrat, ake treningove davky mu davat atd nez kdesi v reprezentacii, nehovoriac o regeneracii a milione dalsich veci

Reagovat
Kucka

na AFCON je to samé Belmondo a hovno regenerace

Reagovat
icemike

To si všichni myslíme, ale není to tak

Reagovat
icka

tak už nejsou 90tky

Reagovat
repkajebuh

Nestalo. Už jen ten rozdíl v podnebí, teplota. Dělá to moc se svaly. Přijede z Pobřeží Slonoviny, kde je krásných 25-30 stupňů a za týden bude hrát EL dejme tomu se Slávkou, Spartou nebo někde na severu, na umělce, kde bude kolem 0, nebo i pod nulou. I v té Anglii bude třeba 5 nad nulou. To jsou obrovský rozdíly. Na těle se to projeví.

Reagovat
Neutron

Tak technicky kazde zranenie sa ti moze stat hocikde

Reagovat
Busby babes

V sobotu rano Berradu nikdo neznal, ale dneska uz vsichni ti wannabe insideri na twitteru vedi, koho chce a koho nechce prodat.

Reagovat
fenixLFC

takze berrardu ktoreho ste oznamovali s tym ze bol jednou z klucovych postav city, nikto v sobotu nepoznal hej?

Reagovat
Busby babes

nejak nevim, co ti neni jasne nebo cemu se divid? Ja o Berradovi do nedele neslysel. Ale zjistit si o nem, ze byl jednim z vysoko postavenych lidi v City asi neni zas uplne tezky. Athletic o nem hned v nedeli mel asi 3 velky clanky.

Reagovat
fenixLFC

divim sa tomu tvojmu vysmechu. to ze si ho ty nepoznal neznamena ze ho nemuseli poznat ti "wannabe insideri na twitteri"

Reagovat
Busby babes

no tak ja vychazim z toho, ze do nedele o nem nenapsali ani slovo, ze by se o nem byt jen uvazovalo jako o jednom z kandidatu a o dva dny pozdeji uz jedou podrobnosti o tom, koho vyhodi a koho privede... jj, seems legit.

Reagovat
fenixLFC

samozrejme je mozne sa bavit o tom kolko z tych informacii o posilach atd je pravidvych, na druhu stranu na tom fakt nevidim nic prekvapujuce. staci aby mal nejake stretnutie s niekym v praci, predostrel plan alebo sa o tom s kymkolvek bavil a uz mas mozne zdroje informacii. nehovoriac o tom ze kopec dat o tom kto by bol na vyhodenie mohli byt predpokladane uz vopred

Reagovat
Busby babes

tak prekvapive to asi neni, proste to je dalsi vlna bullshitu okolo klubu, tak se tomu smeju. Bude nastupovat v lete. Urcite nikomu nerikal koho by konkretne vyhodil nebo nevyhodil. Ty ucty si to proste cucaj z prstu a hazi tam jmena, ktera pritahnou pozornost.

Reagovat
Busby babes

a ano, troufam si tvrdit ze krome fans City, a to jeste tech, co se o deni v klubu nejak vic zajimaji, o nem nikdo moc nikdy neslysel.

Reagovat
Salfovic

Za upřímnost

Reagovat
r.mrazik

achjo

Reagovat
r.mrazik

vsak uz behem dne prodal pulku kadru

Reagovat
Čenda

To mi připomíná chlapika, co ještě tři roky zpátky pomalu ani nevěděl, kde Onana chytá, a dnes o něm tvrdí, že je top 5 brankář na světě

Reagovat
Busby babes

to vis ze jo. skoda ze proti nam chytal finale EL uz 2017 co... ale jasne, nikdo jsme nevedeli, kdo chyta za Ajax, tvl...

A ten zbytek top 5 golman... v dobe prestupu tak proste vnimanej byl. viz i jeho nominace na nejruznejsi ceny za lonskej rok. ale whatever

Reagovat
Sm0ker

To už je diagnóza.

Reagovat
Petr.Petr

tak uz se bez lecit, kdyz ti to doslo samotnymu

Reagovat
Čenda

Huch..čtení problém čím dál větší? Zaprvé jsem napsal pomalu ani nevěděl, a zadruhé se bavím jen o tobě, ne o všech..těžce swarleyovatíš, tohle je slušná demagogie tak pak si vzpomen, až tu zas budeš psát, že tu někdo vylítává kvůli malému popichnuti

Reagovat
Swarley

Ze napises kravinu a nekdo ti to omlati o hlavu neni demagogie

Napis neco normalniho a muzeme se v klidu pobavit

Reagovat
Čenda

Kravinu, jak se to vezme..

Ja napsal, co tady busby tvrdil v sezoně. Slovy Kalouska, omlouvám se, pokud to vyznělo jako kravina.

A to jsem to ani nemyslel nijak extra zlomyslně, uz se těším, až tu zas budete bublat něco o ublížencích, který přehnaně reagují na cokoli.

A zeptám se, jak ty teda chápeš obrat "týpek, co pomalu ani nevěděl?" Protože mi to na úplně nepřijde to samý co "nikdo jsme nevěděli," však odpovídá na něco úplně jinýho.

Já to fakt nechtěl hrotit, jen jsem připomněl, co tu busby tvrdil, nic víc, hoši, nic víc

Reagovat
Busby babes

no napsal si picovinu. Onana fakt nebyl pred 3 lety neznamej golman. v te dobe uz mel za sebou finale EL, semifinale LM s Ajaxem a tak.

+ teda psat ot me je jeste vtipnejsi, 2019 jsem byl na konferenci statsbomb, kde prave na Onanovi sefka datovy analyzi Ajaxu vysvetlovala jak zkoumaji co je u golmana nejefektivnejsi a tak... takze snaha dobra, ale Onanu jsem znal.

Reagovat
Čenda

Kurde..přečetl sis tu původní zprávu ode mě vůbec? Však tam píšu výlučně jen o tobě, proč to furt vztahuješ na všechny? A ještě doslova, opakuju, pomalu ani neznal, jasně v nadsazce, i kdyz samozřejmě s popichnutim.

Článek od statsbomb si snad dokonce pamatuju, vím, že sem ohledně Ajaxu postujes hodně článků. Ale reagujes prostě furt na něco jinýho, než jsem napsal, přičemž obsahem sdělení bylo to, co jsi tvrdil ty, tedy že je top5 brankář na světě. Nic víc ty vole, nadechni se a přečti si to od začátku do boha

Reagovat
Busby babes

reagujes na muj post. takze jasne, myslel si nekoho uplne jinyho... tvl tohle uz je vylozene trapny.

Reagovat
Čenda

Jak nekoho jinýho? Eee? Však ano, to bylo směřovaný na tebe, wtf?

Reagovat
Čenda

Ano, reaguji na tvůj post, a narazim tam vylucne na tebe, co je na k tom nepochopení?

Reagovat
Busby babes

nioc, jen ti pisu, ze to je picovina. a dolozil jsem ti proc. Onana byl znamej proste pred 3 lety a znal ho kazdej, vcetne me. zvlast kdzy Ajaxu taky fandim, tak je to fakt vtipny...

Reagovat
Čenda

...

Však ano, dokonce, a teď se podrž, i já ho znal už z Ajaxu.

"To mi připomíná chlapika, co ještě tři roky zpátky pomalu ani nevěděl, kde Onana chytá" tohle jsem napsal a myslel jsem tím tebe a ještě tam byl smajlik a myslím, že poměrně jasná nadsázka, i kdyz hořká. Kde si z toho vyčetl a furt opakuješ, že tvrdím, jak ho nikdo neznal, že ty si ho vůbec neznal atd, to mi je úplně mimo tvl, však to tam nikde nepíšu. Anebo mi to teda ukaž.

Reagovat
Čenda

Tvl čteš vůbec, co píšu? Kde píšu o někom jiným?

Reagovat
Busby babes

a k tomu top 5 jsem se vyjadril. again, dodal jsem i nazor jinych nez muj. a proste Onana v dobe prestupu patril k nejlepsim golmanum sveta, do te uzke spicky.

Reagovat
Čenda

Hurá, konečně k věci. Ok, tady se můžeme v pohodě rozejít. Ty myslíš, že byl, já myslím, že nikdy nebyl. Ale to výš, to je úplně mimo..

Reagovat
Čenda

Nepíšu nic o tom, že byl neznamej a ty další tvoje výmysly.

Reagovat
Swarley

Priste neotravuj, nespojuj me s necim, co tu ted sam delas a pak tu nemusis motat tyhle nesmysly o Kalouskovi...

Zbytek ti busby vysvetlil..

Reagovat
Čenda

ty vole hoši, vy jste fakt jinde.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Čenda

V době přestupu? Myslíš po tom, co se jakžtakž vrátil po té pauze? Ty vole hochu, že já začínal, to je síla toto

Reagovat
jk

Než přestupoval do utd byl hodnocen jako nelepší gólman té italské srandaligy.

Reagovat
Čenda

To nezpochybnuju, ale top 5 na světě?

Reagovat
Salfovic

V jakém hodnocení ?

Reagovat
jk

Nějaký random italský žebříček, asi fans myslím. Jako chápu, že výpovědní hodnota nula.

Reagovat
Busby babes

tak tohle se vzdycky dela obdobne. Kdo urcuje kdo je top 10 na svete? vseobecne nazory...

Reagovat
jk

Jn. Uznat to Onanovi, kterému to angažmá v Interu fakt vyšlo asi není problém. Já u něj mám ale furt trošku redflag za to působení v Ajaxu a ten trest.

Reagovat
Busby babes

tak i v Ajaxu chytal vyborne.

Reagovat
jk

Pamatuju si nějak ten hype kolem něho, který pak utnul ten distanc no. Jinak sem ho snad ani chytat neviděl.

Reagovat
Čenda

Mimochodem, Vicario chytal pravidelně? Takhle vyletl až u vás?

Reagovat
jk

Top 5 na světě asi ne no. Jsem to “na světě” trochu přehlídl. Jinak to vím, protože Vicario byl loni právě hodně chválený. Po Mainganovi a Onanovi asi nejlepší gólman. Ještě s nějakým mladším Italem ho Buffon označil jako budoucnost italské repre, takže asi chytal dobře. Ale tak teď je na něj víc vidět žejo…

Reagovat
Busby babes

top 5 na svete rikal on, ja na to spis reagoval, top 10 bych ho v lete uplne v klidu zaradil.

Reagovat
Čenda

Vole, top 5 si tady tvrdil ty v diskuzi nekolik mesicu zpátky, já bych to v životě netvrdil

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Čenda

Husťárna, Yassin Bounou?

Reagovat
Salfovic

Podle bodů je 3x lepší než Onana.

Reagovat
Čenda

není o čem, třetí nejlepší brankář světa.

Reagovat
jk

Teda Ederson je lol. To tu anketu degraduje na hlasování tady na EF.

Reagovat
Čenda

Jen ten ederson?

Reagovat
jk

Jako dát ho na prvni milsto mi přijde fakt do očí bijící. Ale tam beztak budou nějaké dementní kritéria, jinak si to nedovedu vysvětlit.

Reagovat
Nizzie

Dementní kritéria, co, si je vytvářel?

Reagovat
jk

Grandmaster Humor Nizzie

Reagovat
Nizzie

Thx

Reagovat
Nizzie

Není to ten plán co ukradli Artetovi?

Hm, na úrovni, na úrovni.

Reagovat
jk

Trust the proces bro

Reagovat
Nizzie

ofc

Reagovat
John Obi Mikel

Tak vyhrál to Messi

Reagovat
jk

Reagovat
Salfovic

Ten už chytal výborně v Itálii.

Reagovat
papos182

V Interu by chytal vyborne i Karius

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/4679174/2023/07/22/onana-manchester-united-risk/

"Signing him is a minor coup for Erik ten Hag. Not only has he recruited one of the best goalkeepers in the world, but he’s also got a player who has already experienced the Dutch coach’s preferred style of football — Onana played under Ten Hag 145 times for Ajax of the Netherlands over four and a half years from January 2018."

Reagovat
r.mrazik

pise Carl Anka fanousek MU,ktery pokryva klub ne?

teda kdyz tam pise,ze je jeden z nejlepsich,tak to je nazor toho novinare

Reagovat
Busby babes

ano, je to nazor novinare respektovaneho media, tak mi to prijde relevantni. jako u jinych pripadu to tvrdi nejaka komise nebo co? Kdyz reknu ze KDB je jeden z nejlpsich zalozniku sveta, tak cim to jako mam podlozit, je to jen nazor...

Reagovat
r.mrazik

goly, prihravkami,tituly,vlivem na tym kdy nehraje/hraje...u Kevina je to podlozene dost jednoduse

nevim...asi bych neveril,kdyby to psal treba Madl,nebo nedejboze Vacek

kdybysme koupili...ja nevim...Oblaka,tak budiz, ale Onana to fakt nikdy nebyl...ten byl vzdy az v te druhe brázdě

Reagovat
Busby babes

no, tvuj nazor. proc ne. ja si to nemyslim. a nemame cim prokazat, ze se jeden plete a druhej ne, protoze se bavime o subjektivnich vecech.

Reagovat
r.mrazik

jeho letosni sezonou,kterou ma podprumernou

Reagovat
Busby babes

podprumernou nema, ale ted bych ho do te spicky nezaradil. v lize chyta vyborne. Ligu mistru posral

Reagovat
r.mrazik

posral totalne ligu mistru, zacatek sezony v PL taky nechytl, ted chyta oukej a ve srandovnim narodaku vypadl ze sestavy...totalne podprumerna sezona

Reagovat
Busby babes

v narodaku se zhadal s managerem a teda pro me je to naprosto irelevantni co se u kohokoliv z nasich hracu deje v narodaku. whatever hele. nechytl zacatek ligy, ok.

Reagovat
dantetomas

Fakt ako argument vytiahnes hodnotenie random typka z twitteru? Nejdem sa hadat, ci bol alebo nebol Onana medzi top 5 golmanmi sveta, ale podporit to niecim takymto, to uz je dost aj na teba

Reagovat
Busby babes

the Athletic je random typek z twitteru? ok no

Reagovat
Čenda

Reagovat
Busby babes

jakz takz vratil po pauze myslis rok v Interu? ok. jako vedel jsem ze debata s tebou nema cenu, aspon jsi mi to rychle potvrdil.

Reagovat
Čenda

Zrovna ty, kterej vždycky všechno vyženeš do absurdní a extrémní hyperboly, že se nestydíš

Ok, beru, jakžtakž je přehnaný, chytil se po pauze dobře, dokonce velmi dobře. Pokud skutečně objektivně byl v Interu nejlepší brankář te sezóny, to nevím a nezpochybnuju, může být. A přesto si myslím, že to z něj nedělá ani těch top 10, ale dobře. A mimochodem, s tím top 5 si fakt přišel ty.

P.S. Až budeš nekoho poučovat o tom, že nerozumí lehkýmu popichnuti, až příjdeš zas s něčím "vtipným" z twitteru, tak si vzpomen na sebe.

Reagovat
Busby babes

to vis ze jo

Reagovat
Čenda

Díky.

Reagovat
dantetomas

Tak podla statistik je momentalne najlepsi v Taliansku Sommer… just saying

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Čenda

Takže je Sommer teď top5 na světě, chápu to dobře, viď?

Reagovat
Busby babes

ano, presne to jsme rekli.

Reagovat
Čenda

Takže to znamená, že být první v italské lize není až takový terno a že statistiky občas zkreslují a neříkají celou pravdu? Jen se snažím zorientovat v tvé logice, ale je to čím dál těžší, když se dokážeš popřít už i v jednom vláknu.

Reagovat
dantetomas

Tak ja som tym chcel povedat, ze ako top brankar moze za obranou Interu vyzerat aj Sommer.

Reagovat
Salfovic

Podle fandů Interu chytá dokonce ještě lépe než Onana. A to byl loni v Bayernu dost mizernej.

Reagovat
Čenda

Přesně tak jsem to původně taky pochopil, moc nechapu busbyho reakci no

Reagovat
Čenda

každej má.nekdy spatnej den, stane se, nemusíš si to vyčítat

Reagovat
Čenda

Tak, všichni známe Busbyho nezdravou posedlost statistikami

Reagovat
John Obi Mikel

Jeden tvuj kolega tu nadával, že to tu nemá článek a ty tvrdíš, že ho nikdo neznal.

Reagovat
Busby babes

nejak mezi tim nevidim souvislost

Reagovat
martin.b

@dmlynchlfc

Trent Alexander-Arnold and Dominik Szoboszlai in line to return for Liverpool's FA Cup clash with Norwich this weekend.

Andy Robertson has returned to full training and will be part of the Liverpool squad that heads to Fulham tomorrow.

Curtis Jones is set to be available to face Fulham after avoiding injury at Bournemouth.

Paráda, Robo snad zítra 15-20min, všichni tři 30-45min proti Norwichi a plně ready na středu a víkend. Že je Curtis OK je neméně důležitá zpráva

Reagovat
Bandita_Harry

pekne sa dávame dokopy

Reagovat
SCELO

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Reagovat
Hai

Reagovat
aragorn

Reagovat
VTID94

Kalvin Phillips on loan to West Ham from Manchester City until the end of the season!

[@FabrizioRomano]

Reagovat
milan78

Reagovat
martin.b

@TheAthleticFC

Andre Onana has been dropped to the bench for Cameroon’s crucial Africa Cup of Nations (AFCON) group game against The Gambia.

Reagovat
Busby babes

aspon se nezrani se tam zase zhadali, ne? Mel se na tu repre vysrat.

Reagovat
JohnnyBravo

To je příběh tvl přiletí pozdě na sraz, odsedí si první zápas, nastoupí do druhýho dostane 3 goly ze 3 střel na bránu, posadí ho na další zápas, už jen zbývá aby prohráli a letěl zpátky

Reagovat
r.mrazik

tohle radeji uz bez komentare

Reagovat
Man__United

Se zase pohádal s trenérem určitě, fakt se divím že se do té repre vracel po tom MS, zvlášť když se nezměnil ani ten trenér

Reagovat
martin.b

on je hlavně rozhádanej s Eto'oem ne ?

Reagovat
r.mrazik

on je hlavne nejspis debil...teda,nekdo by rekl,slozita povaha

Reagovat
martin.b

souhlas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

prej to ani nerozhodl trener, ze bude sedet. takze se asi zase zhadal s Etooem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

takze prvy zapas nestihne, na druhy dostane z kazdej strely gol a na treti ho posadia...

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

Ale po tom jeho výkonu to ani nepřekvapí.

Reagovat
Čenda

jako posadit top 5 brankáře na lavičku, to chce koule.

Reagovat
Salfovic

Ondoa asi patří do top 4 brankářů.

Reagovat
jk

Fabianski, Leno, Ondoa, Pope

Reagovat
gocii

Asi jo, už má zákrok

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt jantar.

Reagovat
Čenda

Uvedomujes si, že jen říkám, co su tvrdil ty? A že je posazenej na lavičku, no, promiň, ale za to já nemůžu

Reagovat
Čenda

Ale jinak snasej trochu, já si nemyslím, že je Onana až tak spatnej, jak se tu tvrdí, ale rozhodně si nemyslím, že je tak skvelej a svetovej, jak si myslíš ty, nic víc. Zvladej trochu, už to nedáváš jak s Harrym. Nebo Olem. Nebo ten Hagem. Nebo Anonym. Nebo..čímkoli s united, no, moje chyba, kdyz se to vezme kolem a kolem.

Reagovat
Busby babes

to jsou strasny sracky co tu pises

Reagovat
Čenda

Tyvole napsal jsem, že si tvrdil, že je top5(pravda), a s nadsázkou jsem napsal, že si ho 3 roky zpátky pomalu ani neznal(smajlik evidentně už nestačí). No a na to mi ty opakovaně píšeš, že píšu jak byl neznamej, jak ho nikdo z united neznal atd..Ale já píšu sračky..dobře, příteli, dobře

Reagovat
Edgar Davids

za celou tu diskuzi. Ale on prijde zas s necim jinym a bude tu zasirat diskuze...

Reagovat
Edgar Davids

Sracky tu pises ty, jenomze si nesoudnej kokot a neuvedomujes si to.Tak jednoduchy to je...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Seydou Doumbia

Kamerun tohle vždy uměl kdyz se nedaří se požádat a porvat mezi sebou, to samý Marokokoti. Na loket Songa z MS nezapomeneme nikdy.

Reagovat
papos182

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele