Salah věří, že vydřená výhra může znamenat zlom v boji o titul

01.04.2019, 14:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (109)

Přidat komentář
Visca el barca

V čem? Vždyť je můžou mít City někde. Stačí jim prostě vyhrávat svoje zápasy. Spíš maj ještě naději.

Reagovat
rave

Liverpool má už ve zbytku sezóny lehčí los a stačí jim využít jediné zaváhání City, které bude hrát třeba ještě na OT. Bylo by docela poetické, kdyby přišla pomoc zrovna odtud.

Reagovat
salaminoo

no lehčí..opticky jo, ale pořád to vidím 50 na 50 když si to srovnam

Reagovat
rave

Tak minimálně už v Selhurst parku se podle mě hodně nadřou, vzhledem k tomu, že tam jedou mezi dvěma zápasy s Tottenhamem v LM (doufám, že tam nebude rozhodnuto už před odvetou). Pak o tři dny později znovu Spurs a pak hned MU. Nevěřím tomu, že tenhle program zvládnou bez zaváhání a doufám, že přijde zrovna v lize. Šířku kádru mají obdivuhodnou, ale ty zápasy jsou všechny natolik důležité, že si Pep nemůže dovolit nějak přehnaně šetřit základní jedenáctku.

Reagovat
fenixLFC

mame tam niekolko zradnych zapasov chelsea wolves soton a mozno newcastle

Reagovat
rave

Saints nás doma vždycky dokázali potrápit, z toho zápasu jsem hodně nervózní. Pak bude důležité uhrát proti Portu postup už doma, ať jdeme na Chelsea relativně s klidem. Newcastle už snad bude mít jistou záchranu, tam by mohl Rafa poslechnout hlas svého scouserského srdíčka a dát šanci nějakým mladíkům ( ). Wolves dokážou zaskočit kohokoliv, ale tam už nás Anfield musí dotlačit, pokud by se mělo rozhodovat až v posledním kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit tu sitauci kdy musíme porazit City, abysme uhráli TOP4 a zároveň tí mdarovali Poolu titul

Reagovat
Generalní Gladiator

Koukni se kalendář city,to je brutalita

Reagovat
Visca el barca

To dají jak prt.

Reagovat
smazaný uživatel

je rozkošné, jak věříš City, protože Guardiola

Reagovat
zlatan-legend

Ty vole. Během cca 10 dní třikrát zápas s Tottenhamem Pak ještě United, Leicester. No, těžkej los. Ale Live nemá o moc lehčí. V lize ještě Chelsea a poslední kolo silný Lišky. Další otázkou je kolik síly vezme LM.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vlci

Reagovat
zlatan-legend

Jo, sorry

Reagovat
fenixLFC

kde su teraz ti ludia ktori tvrdili ze liverpool a nie city je pod tlakom ked bol na prvom mieste?

Reagovat
Kixi Syhimour

Na City nebyl nikdy takový tlak, maximálně na začátku sezóny. My musíme, City můžou, čekáme na to 29 let, City si kdyžtak rok, dva počkají

Reagovat
fenixLFC

neslo o ten cas, zaznievalo tu ze city su v klude a pod tlakom sme my pretoze nemozme zavahat. city ked je druhe tak ma mat vraj vyhodu pretoze caka na zakopnutie

Reagovat
kylo ren

Letos to tomu liverpoolu i přeju

Reagovat
Bandita_Harry

<3

Reagovat
kaaspis

I já. Z obou rivalů je mi přece jen milejší lpool. Nemám rád ropáky

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to fajn. Ten klub si to za svoji práci zaslouží. Není to tak dávno, kdy se ten klub plácal mezi trenéry a výsledky nebyly nic extra. Klopp tomu přinesl řád, vedení a klub jako takový hodně zapracoval na posilách a z Liverpoolu je zase 3 roky naprosto skvělé mužstvo, na jejichž fotbal se dívá parádně a dá se jim i přát, i když jim člověk zrovna nefandí. Vidět Robertsona, jak létá po lajně a bojuje, je něco, co vezme za srdce. Tak snad jim to letos konečně vyjde, hlavně ne City, ligu o jednom týmu nechte jiným zemím.

Reagovat
celeb

az na posledny rok sa na LFC divalo paradne. Teraz maju akurat ohromne stastie (vyhry o 1 gol, sialene vlastne goly v poslednych minutach - Pickford, Lloris, ..., nepremenena penalta Mahreza na konci zapasu proti City, ...). Ako nejdem tu riesit tradicnost klub, objem investicii, atd - ale cisto z pohladu divaka sa momentalne na City diva lepsie. A keby som aj City neriesil, tak mi prijde, ze z hladiska atraktivity boli Reds zaujimavejsi skor v predchadzajucich sezonach. Zabetonovali s defenzivu kvalitnym brankarom a Virgilom, takze nestracaju body, ale fakt je pre niekoho ich hra atraktivnejsia tuto sezonu, nez napr. tu minulu?

Roberston, Mane, Firminho, Virgil samozrejme hraju famozne. Ale co Salah(v poslednej dobe), Henderson, Matip, Wijnaldum, Origi, Lallana?

Momentalne mi prijde, ze ak by vyhrali tuto sezonu PL, bolo by to rovnako 'zasluzene', ako ked vyhrala LM Chelsea.

Reagovat
Kixi Syhimour

jo máme jen hromadu štěstí, to u City se ale nikdy nezmiňuje

Reagovat
celeb

si schopny mi ti napisat, kolko bodov ziskalo City tuto sezonu vlastnymi golmi suporov v 90.+ minute?

ci na viac ako sa nezmozes?

Reagovat
Kixi Syhimour

Celé to, že máme štěstí je zbytečně nafouklé. Ty celu naši sezónu líčíš jako jednu obrovskou náhodu a kupu štěstí a završíš to katastrofálním přirovnáním k Chelsea .

Štěstí máme asi více než City (zápasy s Evertonem, Tottenhamem...). Nicméně City si de-facto získali 6 bodů tím zápasem s náma, kdy měli kupu štěstí, celou sezónu mají štěstí na los, až je to neuvěřitelné. Zatímco my se musíme strachovat o postup z těžké skupiny LM a hrát proti soupeři v osmifinále, oni schytají nejjednodušší skupinu a nejtragičtější tým z osmifinále za poslední roky. V League Cupu si do finále projdou růžovou stezkou, v FA Cupu to samé.

Ale to není jen to, najdou se příklady, kdy pomohli rozhodčí i City. Proti Burnley mohl dostat Kompany v nějaké 5. minutě červenou, né že by taky nedávali góly z ofsajdů, ale o tom se pochopitelně tolik nemluví. City obrali o 2 body s Wolves, nás s Leicesterem (ale o tom se zase nepíše). Nehledě na to, že góly, které nám rozhodčí uznal (a správně výt nebyly) a rozhodly zásadně o vývoji jsou asi 2?

3těstí patří ke hře, souhlas s tím komentem dole, ale vcelku se zapomíná na to, kolik ho měli i City.

Reagovat
El Cid z City

Vy zase máte mnohem lehčí čtvrtfinále a dostat těžkýho soupeře v FA a vypadnout,je z hlediska ligy mnohem výhodnější,tak nepleť páté přes deváté.

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratuluji, že máte po 8 zápasech soupeře (na kterého umíte) .

Já s tím souhlasím. Přeformuluju to. Štěstí to ani neni pro nás (hej, vypadli jsme ok), ale kdybychom ho měli nějak výrazně více, tak schytáte ty soupeři těžší. + se tady glorifikují City s tím jak dokáží hrát tolik soutěží

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic proti ostatním LM týmům (Lyon, Šachtar, Hoffenheim, Schalke 04), ale oproti našemu losu to je jiné kafe.

Reagovat
El Cid z City

Asi nechápeš,že hrát třikrát za sebou s jedním a tím stejným týmem,je z hlediska ligy sebevražda. Zápasy na podzim nepočítám, o únavě se nedá hovořit,ano osmif jsme měli neporovnatelně lehčí, to byla výhoda! teď se to obrátí, co pořád brečíš?

Reagovat
Kixi Syhimour

Já nebrečim, jen reaguju na celebiho abusurdní příspěvek.

" Zápasy na podzim nepočítám" , proč taky

Reagovat
El Cid z City

Proč? Na podzim o únavě nemůže být ani řeč, s neapolí jsme hráli o rok dříve a dvakrát jsme ji porazili,asi tak.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ono 4 těžké zápasy navíc ti v dlouhé sezóně trochu uškodí. Gratuluju, že jste 2x porazili Neapol. Tím chceš jako deklarovat, že Neapol je slabej soupeř? Nehledě na to že jste měli o dost kvalitnější kádr.

Reagovat
El Cid z City

Třeba to,že bychom mohli něco vypustit,prorotovat,když máš 6b s neapolí. Nepříjemné to je,máš pravdu,hlavně pokud hraješ třeba o vikendu těžký mač, ale jaro je mnohonásobně těžší a tam se soustředíte jen na 2 soutěže.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, sorry, to jsem z toho nepochopil, pro mě.

S tím se dá souhlasit, nicméně, znovu se obracím k své předešlé špatné formulace, kdybychom to větší štěstí měli tak máte ty soupeře těžší. Jinak ta výhoda té 3. soutěže s lehkým losem tam je (viz dole) + při vašem kádru je i dobře, že hrají náhradníci, alespoň jsou rozehraní.

Reagovat
celeb

ale urcite nie. Sledujem LFC uz roky a nikdy ste neboli takto silni, ani ked sa Steven posmykol a stratili ste smolne titul.

Ale tym, ze aspon par zapasov za sezonu si stale pozriem (vacsinou uz len zapasy proti big6 a karamelkam) a zvysok sledujem cez highlights, tak vidim, ze tento rok toho stastia sa vam dostalo v nevidanej miere. A ze hrate (aspon smerom dopredu) vyrazne horsie, oproti vlanajsku. Cele to samozrejme viac nez vyvazuje Virgil s Allisonom. Cize len ponukam pohlad kvazi-nestranneho divaka, ktoremu sa viac pacil vas prejav dopredu v minulom roku.

City ma zo zapasov s vami 4 body, nie? :)

Nemam pocit, ze by ste boli vyrazne lepsi, ci horsi v tych zapasoch. V 1. ste mali stastie, ze Mahrez zabil tu penaltu v zavere. V druhom zapase moc sanci nebolo, mali ste jednu obrovsku na zaciatku (Maneho tyc a nasledna komedia a skoro dalsi vlastenec ), ale je rozdiel skorovat v 5. minute a 96. Sance mali oba timy, vlastne City po tom Saneho gole viac, kedze Lovren hral s nimi a ponukal im jednu lepsiu nahravku za 2.

Inak prave tieto vase extremne stastne zavery NIEKTORYCH zapasov (nikdy som nepisal, ze ste tam kde ste LEN kvoli stastiu (ale aj )) vas pre mna favorizuju na titul spolu so sialenymi 10-11 dnami, co bude mat City uz zachvilu. Neverim, ze to prejdu bez straty na OT. A ak aj nejakym zazrakom ano, tak stratia o 3 dni na Burnley, lebo jednoducho nebudu vladat. Vy mate lahsi los (nepisem lahky, prechadzka ruzovym sadom to nebude) a je to len vo vasich rukach, lebo City este urcite! strati.

Reagovat
Kixi Syhimour

+ fakt, že betonujeme je na smích také. A co že jsem z hlediska atraktivity horší? Sakra vypadá to, že to funguje tak to snad nebudu měnit, ne? Na začátku sezóny jsem si taky stěžoval, že hrajeme nic moc, ale je mi úplně ukradené, že nehrajeme tak líbezně jako loni. Klopp je nečekaně blízko, není čas vzpomínat na starou hru, která by ke trofejím stejnak nevedla.

Reagovat
Kixi Syhimour

a ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta poslední věta je řádně mimo. O atraktivitě s říkej co chceš, ale jestli je 79 bodů po 32 zápasech nezasloužených tak už nevím

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

keby si z toho celeho napisal iba to ci je tohtorocna hra atraktivnejsia nez vlani tak v pohode. vlani to bolo vacsie sialenstvo ale tak to aj dopadalo na vysledkoch.

Reagovat
celeb

a co vam vadi? To, ze som spomenul, ake stastie ste mali v zapase s Evertonom, ked si Pickford dal sand najkurioznejsi vlastny gol v uplne poslednej casti nadstavenia? Ci vcera so Spurs to nebolo stastie?

Tak stastie patri k fotbalu, nechapem, preco ste tu nabruseni ako osi ked to spomeniem.

Reagovat
kilobyte

Jsou nervozní, že se jim to štěstí zase odkloní a budou čekat dál.

Reagovat
Hokaido

Ten argument s Chelsea je úplně mimo. Liverpool je kvalitnější a organizovanejsi.

A na krásu se fotbal nehraje, Klopp to konečně pochopil a hned je to na výsledcích vidět.

Reagovat
celeb

ok, s Chelsea som to mozno prehnal, ale zas kopec ich fanuskov tu pisalo, ze to bolo zasluzene

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat výhru Chelsea v LM s tímhle, je tedy pořádný nesmysl. Liverpool narozdíl od Chelsea hraje fotbal a jde tomu hodně, ale hodně naproti už 3 rokem. Chelsea mám rád, ale její vítězství v LM byla naprostá haluz, rozhodně ne zasloužené vítězství, spíš šťastné až zázračné. Jediné, co se dá v tomto srovnat je duch, srdce a bojovnost. To se v tom roce Chelsea prostě upřít nedalo. To třeba dostalo i mě. Takže pokud by to Liverpool dotáhl, tak je to rozhodně zaslouženější než vítězství Chelsea v LM, to je bez debat.

Reagovat
Honza Matoušek

Výhry o jeden gol. Skore 72:19. Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

žluč

Reagovat
celeb

mne moze byt jedno kto vyhra EPL, dokonca LFC je jeden z oblubenych timov tejto ligy.

Hovorim vsak 2 veci a argumentujte normalne pls.

A) hra je snad menej atraktivna nez vlani (a IMHO aj ked ste hrali so Suarezom, cize do vedelo dopadnut hociako, ale tento rok ma to moc nebavi sledovat LFC.

B) mate ohromne stastie na vlastne goly v uplnych koncoch zapasov, ci nepremenenu penaltu voci vam v zapase s najvacsim konkurentom.

Som zvedavy, ci sa najde niekto aj schopny normalne argumentovat.

Reagovat
El Cid z City

A) je méně atraktivní,ale pořád to jde

B)pravda, vlastnáky padaj ,klika je v tom,že se jim to děje na konci,ale naše neproměněná pentle není jejich klika,ale naše chyba

Reagovat
celeb

tak ako vzdy zalezi na uhle pohladu. Urcite obrovska chyba z vasej strany (Mahrez s jeho uspesnostou premienania pokytovych kopov) a velke stastie z pohladu LFC.

Reagovat
Kixi Syhimour

B) viděl si zápas na Etihad?

A) a co my s tím? Jsme blízko titulu, jsme. Nebetonujeme, hra není nejhorší, lepší výsledky jak loni.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se nakonec poserou! Stejně jako Dortmund

Reagovat
Visca el barca

Take si myslím. City vyhrají titul

Reagovat
celeb

ja si myslim, ze skor to neustoji City, kedze maju sialeny april. za 10 dni 4 zapasy, 2x Spurs, nasledne idu na Old Trafford a potom na Burnley?. To je uz brutalny zahul a aj ked maju bezpochyby najsirsi kader, tak nemozu vypustit nic. Fernandinho to nezvladne a stratia uz IMHO s MU aj nasledne v Burnley (zvykli si stracat v seriach).

Reagovat
MCFC_8

V seriach? Jedina seria bola prehry s CP a Lestrom...navyse nie je nikde garantovane ze Liverpool nestrati niekde...

Reagovat
celeb

nie je. Ale takto nabitu seriu nemaju. Maju 3 zapasy za 7 dni myslim, CFC doma, Porto vLM a potom niekto zo spodnej casti. Je mozne, ze zavahaju obaja.

Kazdopadne ist po 2 tazkych zapasoch s minimom oddychu na 3. - este tazsi - derby s MU, ktory je oddychnuty, mohol sa pripravovat len na tento zapas a navyse MU ide o LM ... uff.

Aj Barca ma tazsky los, kde mame tiez 4 zapasy v priebehu tyzdna a pol, ale zapas v lige mozme uplne vypustit a sustredit sa len na MU. Tazke bude akurat AdM a nasledne hned LM s MU.

April bude extremne narocny.

Reagovat
celeb

Inak som zvedavy, aky bude kurz na Huescu 13.4. proti Barce. Hrat budu urcite len nahradnici a B-cko. To bude zostava z prvych kol CdR voci 2.-3.ligistom.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nich titul, tutofka.

Reagovat
pobody's nerfect

už teď máme o 4 body více než v loňské sezóně, konkurence City je fakt šílená, letos to vypadá tak, že druhý tým bude mít kolem 95 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozí tu takové dva hrozně symbolické stavy věcí - Buď symbolicky Liverpool zase prohraje s Chelsea a tím ztratí titul jako v sezóně 13/14 a nebo naopak vyhraje své zápasy a City prohrají titul s Účkama a ty tím naopak pomůžou Liverpoolu k zisku první ligové trofeje od roku 1990. Anebo to Účka prodaj a nenechají nás za žádnou cenu vyhrát

Reagovat
Whitemedia

Chelsea vyhraje po uklouznutí Salaha a Sarri výhru oslaví se špačkem v držce a s deníčkem v ruce u fanoušků..

Reagovat
pobody's nerfect

United nejsou v pozici, kdy mohou pouštět body

Reagovat
kiwwi

Myslím si, že v prípade žeby sme prehrávali o gól, tak do toho nebudeme veľmi busit

Reagovat
smazaný uživatel

United určitě jestli něco.. tak musí vše vyhrát aby měli šanci na top 4.. tak city to bude mít těžké u nás..

Reagovat
Spasitel

Ak neporazíte tragicku Chelsea tak si titul nezaslužite

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Snad bude znamenat taky zlom v nasazování Salaha, aby si konečně odpočinul na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

má tam bejt už dva zápasy.

Reagovat
Benzema

Žeby Coutinho späť do Liverpoolu ? Vraj sa Klopp s ním stretol a jednali o jeho návrate. Aj keď sa zachoval ako zmrd,aj tak by som bol vzal s radosťou späť.

Reagovat
VanKun88

Že by apríl třeba?

Reagovat
Benzema

Skazil si mi to

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych to City v derby pustil jenže my potřebujeme body v boji o top 4, možná remíza by mohla stačit

Reagovat
Kixi Syhimour

To ukopete tak i tak

Reagovat
iamek

Tohle bude nechutné dilema. Tuhle sezónu fakt nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Nesmej se moc . To je jak rozhodnout se jestli si useknout levou nebo pravou ruku.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Whitemedia

easy, samozřejmě levou, tou bych si ani prdel nevytřel, takže může jít..

Reagovat
Busby babes

ja dospel do stadia, kdy je mi to vlastne uplne fuk, kdo to vyhraje. Liverpool driv nebo pozdeji ligu vyhraje. Jestli to bude letos? tak vyhrajou no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak primárně potřebujeme TOP 4, tam fakt není co řešit...

Reagovat
kiwwi

Vyhráme LM takže nepotrebujeme

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Swarley

Ok

Reagovat
pingla

Reagovat
Busby babes

vubec. Zadny poustet komukoliv.

Reagovat
MCFC_8

My 1 zapas prehrame, Liverpool 1 remizuje a vyhrame o skore ako 2011/2012

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak hlavně, že "máme kupu štěstí" i vzhledem k vašim bojů o titul.

Reagovat
Stannis Baratheon

Salah

Reagovat
Infernoqt

Já třeba titul „přeju“ City, ale když vidím ten jejich los FA Cupu, tak se mi chce zvracet. Takové štěstí snad neměl nikdo v celé historii soutěže.

CIty - Rotherham 7:0

City - Burnley 5:0

City - Newsport 4:1

City - Swansea 3:2

CIty - Brighton

A ve finále Wolves/Watford

Reagovat
Kixi Syhimour

To není jen tam....

Například LM suverénně nejjednodušší skupina, nejjednodušší soupeř v osmifinále a ve čtvrtfinále dostanou soupeře, nicméně Totáč znám a uměj na něj. League Cup to samé, kdy v semifinále z možných Burton, Chelsea, Totáč, tak dostanou Burton

Reagovat
El Cid z City

a úplně nejjednoduší by bylo vypadnout

Reagovat
Kixi Syhimour

Možnost to je, nicméně mít my o tolik více štěstí jak vy, jak někteří píší, schytáváte těžší soupeře

Reagovat
El Cid z City

a třeba jsme dávno venku, méně zápasů, méně zraněných, náročné finále s chelsea, odložený duel s united, který přichází v hodně nevhodnou dobu, to je všechno důsledek lehkého losu.Lehký los je pořád horší než vypadnout, kapišto?

Reagovat
Kixi Syhimour

Není. Díky tomu, že vypadneme se sice zbavíme zátěže, na druhou stranu vy získáte v případě nouze momentum (protože ty lehké týmy převálcujete) a v případě trofeje se vám zvedne sebevědomí.

Reagovat
El Cid z City

Co ti zvedne víc sebevedomí, postup přes bayern, neapol nebo schalke?

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš mi jde o to, že právě přes ty malé týmy je ten postup jistější (+ méně úsilí) + rozehraješ hráče. Přes Bayern to je samozřejmě lepší pocit, ale ta výhra v zádech je dobrá i když to není proti echt týmu, plus máš i ten pocit postupu dál a pak samozřejmě trofeje. Takhle například SAF terorizoval celou ligu, vyhrával vše, protože i věděl, že to těm hráčům pomůže.

Reagovat
Hector17

Nejjednodušší skupinu mělo Porto

Reagovat
Pato44

Ostatne jako temer kazdy rok s vyjimkou tusim 2 let za poslednich 10rocniku

Reagovat
icemike

Heh, tydle aprílové články....

Reagovat
smazaný uživatel

City naháňa troch zajacov. Neverím, že urobia treble. Takže niekde zakopnú. Z ich pohľadu je asi najdôležitejšia LM. Uvidíme, ako si rozložia sily.

Reagovat
cristiano.K.

nadeje umírá poslední

Reagovat
vladis271

Ak vyhrame vsetko dokonca ligy, velke ak, tak verim ze to dame.

Reagovat
cristiano.K.

3x slepice neporazi

Reagovat
celeb

staci, ked ich porazia v lige a v LM 2x spravne remizuju .

Ale na OT uz padnu, neverim, ze zvladnu dat 3 tak tazke zapasy po sebe bez oddychu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele