Saint-Étienne ztratilo dvě opory, přišlo o Khazriho a Hamoumu

06.02.2020, 23:53
Aktuality
Wahbi Khazri a Romain Hamouma nebudou až pět týdnů k dispozici Saint-Étienne. Tahouni francouzského klubu si ze včerejšího utkání s Marseille odnesli zraněný stehenní sval...

Saint-Étienne ve zmíněném utkání potvrdilo špatnou formu z posledních týdnů a od samého začátku tahalo za kratší konec, když od sedmé minuty prohrávalo po gólu Dimitriho Payeta.

Olympique se museli po diváckých nepokojích obejít bez fanoušků, ani to jim ale nevadilo, přestože na pojišťovací branku Nemanji Radonjiče čekali až do samého závěru utkání.

Na straně "Štěpánů" se neprosadili ani ofenzivní tahouni Wahbi Khazri a Romain Hamouma, kteří si navíc shodně poranili stehenní sval na levé noze. Zmíněná dvojice ještě musí podstoupit další vyšetření, ovšem podle prvotních odhadů se předpokládá, že budou absentovat až pět týdnů.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele