Saint-Étienne si z Marseille vypůjčilo Cabellu

31.08.2017, 20:25
Aktuality
Rémy Cabella dočasně opustil Marseille. Sedmadvacetiletého ofenzivního záložníka Olympique si vypůjčilo konkurenční Saint-Étienne, součástí dohody není předkupní právo...

Rodák z Ajaccia byl u největších úspěchů Montpellieru, se kterým mimo jiné dokázal opanovat francouzskou Ligue 1, načež se vydal do Anglie, kde posílil Newcastle United.

Na anglické půdě se však 27letý záložník neprosadil podle představ a hned nadcházející rok se vrátil do své vlasti, když formou hostování zamířil do Marseille, kde následně zůstal.

Loni už však za Olympique nenastupoval tak pravidelně a lepší to nebude ani během probíhající sezóny, kterou dokončí v Saint-Étienne. "Klub měl o mé služby opravdu zájem a to pro mě znamená opravdu hodně," řekl po dokončení hostování Cabella.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (5)

Přidat komentář
Rarášek

Reagovat
El Fáňos

ať se ti daří Remy! pro OM je to škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že mu to v Marseille nevyšlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Anooo Škoda, že bez opce, ale i tak super, minimálně v rámci ligy je to pořád nadprůměrný hráč, navíc přesně někdo jeho typu byl potřeba.Tenhle přestupák se hodně povedl. Že OM pošle pryč jeho a nechá si N'Jieho s Ocamposem je minimálně vtipný, ale ještě že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo. Cabella mel být s Germainem jasný žolík a nejvíc vytížený hráč lavičky. 12, 13 hráč. Achjo, už jen za to je težký uznávat Garciu, když jako záplaty v případě zranění Payeta nebo Thauvina bude počítat radši s Ocamposem (příšerný ve všem, nulovej koncovej produkt, přišerny řešení finální situací) a njiem (zatím přípravu a první hry dost slušný ale pořád méne fotbalový spíše rychlík zakončovatel do brejkových situací) Cabella je víc technicky a fotbalove vybaveny než oba dva dohromady i když také má svoje mouchy.

Jsem rád že je to bez opce ale stejně posílili jsme přímo konkurenta.

ASSE dobrý přestup

ASSE, Rennes, i Toulouse mají pro mě fakt silné týmy po přestupáku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele