Saint-Étienne má v Ligue 1 zachránit trenér Dupraz

14.12.2021, 21:04
Aktuality
Vedení Saint-Étienne vyřešilo otázku nového trenéra a na lavičku posledního týmu tabulky francouzské nejvyšší soutěže usedne Pascal Dupraz. 59letému kormidelníkovi své místo přepustil neúspěšný Claude Puel...

Puel byl odvolán před týdnem a půl po debaklu 0:5 od Rennes, dnes se pak s představiteli klubu dohodl na rozvázání smlouvy a za předčasné ukončení pracovního poměru dostane finanční kompenzaci 1,5 - 1,8 milionu eur. Jeho povinnosti o víkendu dočasně převzal Julien Sablé a ASSE prohrálo 0:2 na půdě Remeše.

Dupraz pracuje výhradně ve Francii a za sebou má angažmá v Évianu, Toulouse a naposledy Caen. Jeho úkolem v novém působišti bude záchrana, Saint-Étienne vyhrálo jenom dva z osmnácti zápasů a s dvanácti body je na posledním místě tabulky.

Autor: Tomáš Pavlík / asse.fr

Komentáře (18)

Přidat komentář
domingo

Reagovat
Bandita_Harry

Čo sa deje so Saint Etienne ?

Reagovat
Pyroman

Nejsou peníze, není kvalitní kádr a špatnýho manažera právě nahradil tragický manažer.

Reagovat
Bandita_Harry

Rip

Reagovat
Pyroman

To je dno tyvole. Přesně jsem věděl, že z toho shortlistu tří jmen neomylně vyberou tu jasně nejhorší (a předpokládám i nejlevnější) variantu.

Reagovat
Seydou Doumbia

o koho ještě šlo ve spojitosti s vámi?

Reagovat
Pyroman

Guion a Ursea

Reagovat
Israha

Ještě by to mohl být Courbis, klid

Reagovat
Pyroman

Fantastický Kdyby zbývalo pět kol do konce ligy a pro záchranu bylo potřeba uhrát pár výher, tak by tenhle šašek mohl k něčemu být, ale posadit ho na lavičku už v prosinci je šílenost.

Reagovat
Israha

Jako Dupraz není špatný trenér na ukopání záchrany, ale nevím, jestli ten kádr je stavěný na jeho defenzivní hru. Z hráčů dozadu tam jakés takés měřítkou snesou Moukoudi a Camara, jinak je síla spíš vepředu, i krajní obránci jsou lepší do ofenzivy, imho. Pokud by ke Khazrimu někdo probudil dvojici Boudebouz - Bouanga, z lavičky vhodně využíval Hamoumu a dal víc prostoru Aouchichemu, mohlo by to šlapat....ale to Dupraz schopný nejspíš nebude.

Reagovat
didosh

Ach jo...z bláta do louže...tak snad to dopadne dobře...

Reagovat
GrimeBaller98

Takhle sympaticky klub s historii je takhle dole a Ligue 1 dominuje plastickej pseudoklub

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
GrimeBaller98

To samy spousta klubu ve Francii, je to velka skoda

Reagovat
pistacik11

Niekedy sa ta história začať písať musí

Reagovat
Rudnevs

Bohuzial prirodzeny vyvoj. O 50 rokov si ludia budu vraviet zas ine veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ba, čo to. Veď Claude ešte pár týždňov dozadu, svätosväte tvrdil, že vytvorily na súperov tlak. Avšak tak sa zdá, že jediný tlak čo Claude vytvoril, bol tlak na rozpočet klubu. Ináč dobré odstupné. Čo bod, to 150 tisíc. Juráčov pochopiteľne. A Verunka z Lídlu, čo tam lieta jak taká handra, kasa-chlazený-ovoce a zpět, 22000 měsíčne. Czek Króne pochopiteľne.

Reagovat
ondrvo

Legenda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele