Puel po debaklu od Rennes přišel o angažmá v Saint-Étienne

05.12.2021, 20:34
Aktuality
Claude Puel (© AFP)
Dva roky, dva měsíce a jeden den trvalo angažmá Clauda Puela na lavičce Saint-Étienne. Francouzský klub se trápí a cestu z mizérie nenašel ani v dnešním utkání proti Rennes. Na vlastním trávníku schytal debakl 0:5 a vedení svolalo schůzi, na níž rozhodlo o odvolání kouče...

ASSE zaznamenalo třetí porážku v řadě a dalo vzpomenout na mizerný vstup do ligového ročníku. Na první triumf si muselo počkat až do třináctého kola (Clermont) a po listopadové reprezentační pauze si přivezlo všechny body z Troyes, aby následně nestačilo na PSG, Brest a Rennes.

Puel v minulosti vedl AS Monaco, Lille, Lyon, Nice, Southampton a Leicester. Na jih Francie se přestěhoval začátkem října 2019 a s týmem byl na posledním místě tabulky, v sedmnácti duelech zelení získali jenom dvanáct bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (12)

Přidat komentář
fenixLFC

Dva roky, dva měsíce a jeden den trvalo angažmá Clauda Puela

to ho nemohli vyhodit zajtra?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Witcher

2+2+1 - 5:0

Reagovat
vceradnesazitra

Šance pro Olého?

Reagovat
fenixLFC

tak na zostup uz je zvyknuty

Reagovat
Pyroman

On fakt snad přijde Dupraz. To je konec tohle.

Reagovat
Dan Gubić

Podobne ako v Evertone, za zlé výsledky nesú hlavnú vinu toxickí fans pod ktorými sa hrá futbalistom strašne zle.

Reagovat
cetto

No on ten kádr je objektivně strašnej. Nějakým záhadným způsobem se jim za poslední roky podařilo přijít o většinu kvality, aniž by za to inkasovali nějaké zajímavé částky. Jedinej větší přestup byl Saliba, ale ten ještě odcházel jako talent, nikoli jako opora.

Za hřích stojí jen Khazri (na jehož výkonech reálně stojí celá ofensiva ASSE), svoje si občas zahrají Moukoudi nebo Bouanga. Zbytek stojí za starou bačkoru (Kolo, Hamouma nebo Boudebouz už viditelně stárnou) nebo jsou to zatím nevystřílené pušky.

Reagovat
Stamby

No jenže co teď s tím

Reagovat
cetto

No normálně bych řekl sestoupit, pročistit a za rok zpět. Nicméně po zkušenostech týmů jako Auxerre nebo Sochaux, který se doted plácaj ve druhý lize, to asi není nejlepší varianta.

Přijde novej kouč, snad tomu trochu přidá na energii. Ti kluci jsou ted psychicky totálně dole. Nová motivace je může zvednou, vyhrajou jeden zápas a už se chytnou. Ti mladí kluci jsou nevyzpytatelní, dnes můžou vypadat tragicky, ale za měsíc můžou být tahouny týmu. Ten talent je tam velikej, jen ho proměnit ve výsledky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele