Šachtar Doněck oficiálně jmenoval trenéra De Zerbiho

25.05.2021, 17:57
Aktuality
Roberto De Zerbi se podle očekávání stal novým trenérem Šachtaru Doněck. Jednačtyřicetiletý Ital po třech letech opustí Sassuolo a se svým novým zaměstnavatelem se dohodl na dvouleté smlouvě...

Šachtar Doněck pod vedením Luíse Castra neobhájil titul, když se po pěti letech musel sklonit před Dynamem Kyjev, načež s ním ukrajinský celek neprodloužil smlouvu.

Náhradu si ambiciózní klub vyhlédl na Apeninském poloostrově, konkrétně v Sassuolu, odkud po vypršení smlouvy přivedl talentovaného Roberta De Zerbiho.

De Zerbi během své trenérské kariéry vystřídal Foggii, Palermo nebo Benevento Calcio, s nímž spadl ze Serie A, přesto dostal nabídku od Sassuola, kde se mu vydařila zejména letošní sezóna, ve které se skromným celkem do posledního kola bojoval o postup do pohárové Evropy.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Kucka

Na Sassuolo byla radost koukat, v Šachťaru jsem na něj zvědavý

Reagovat
Zark

Reagovat
PISTOLERO

Divím se že se mu chtělo z Itálie na Ukrajinu

Reagovat
smazaný uživatel

Money

Reagovat
Largo

Tak to jsem zvedavej, jak si tam povede. Pro me pocitove dost zvlastni tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka dní a Conte prý skončí. Klíčový hráči se prodaj a koncept Inter je v hajzlu.. děkujeme

Reagovat
Zark

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele