S hráči PSG zvedl pohárovou trofej i kapitán poraženého outsidera

09.05.2018, 14:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
ttopi

Ten je nadšenej..

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nechápu proč to přijmul... měl si zachovat nějakou hrdost a né zvedat trofej, kterou nevyhráli.

Reagovat
paver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

jj, protože ty by sis tam, v těch emocích a při nabídce od playera jako Silva, počínal přesně tak, jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to i z pohledu ostatních hráčů - prohraješ finále a tvůj kapitán jde zvedat trofej s těma co tě porazili? Ne, děkuji. Kapitán má jít příkladem.

Zaslouží si respekt za to, že se dostali do finále. Ale tohle je moc.

Reagovat
Frantszek

Máš samossebou recht, ale kdoví, kdy se mu něco podobného stane znova? Třeba se to stalo jednou za život a byl v euforii. Neříkám, že to je ok, měl by jít hráčům příkladem, ale to pokušení v té euforii, že hrajou finále proti PSG.....Správné to není, ale nesoudil bych.

Reagovat
Acquanni

Souhlas. Jak se říká, kapitán se má potopit s lodí. Samozřejmě Herbiers se neukázali jako potopená loď, dosáhli na super úspěch. Kdyby šel celý tým spolu s PSG nahoru tak klidně, ale koukat na svého kapitána mezi oslavujícím soupeřem prostě dobré není.. Dokážu pochopit že tam šel, ale sám bych nechtěl jít.. Navíc si sáhnout na trofej, zvednout ji na hlavu a přesto být poražený pro něj muselo být ještě víc hořké, než zůstat dole.

Reagovat
mayday

Je to těžký, stál tam nasranej a mohl přemýšlet nad zápasem, najednou dolitne Silva tady s tím nápadem, je to okamžik, pořádně nad tím nezapřemýšlíš a najednou tam jdeš s ním, pak už je pozdě se vracet... Nebo tam naopak šel schválně s tím, že to bude zkratka pro Francii příběh, tretiligaci ve finále a PSG jim nabídli zvednutí poháru, to je gesto panečku... Za mě je to píčovina, ale toho kapitána těžko soudit takhle.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
iamek

Reagovat
bayern987

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ladyboy arsenal

je to vskutku obskurní

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
hyper01

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
h8_sfatto

Hádejte, který z těchto 4 nedostal zaplaceno ?

Reagovat
Ferguson6

Zaujímavý systém majú v tom pohári, keď sa do semifinále dostali dva treťoligové kluby.

Reagovat
Atlético de Madrid

Na redditu někdo dal dohromady z wiki hráče dle počtu vyhraných trofejí. Pokud Alvésovi započítáme i juniorské MS, tak má už 41 trofejí. Celkem brutální vzhledem k tomu, že to vesměs všechno jsou trofeje z té nejvyšší možné úrovně...

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/8hv8of/if_psg_win_the_coupe_de_france_final_tonight_dani/?sort=new

Reagovat
Aldeano

Šovkovskyj

Reagovat
Dr. Admess

Alves má sice své mouchy, ale on je prostě rozenej šampión.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Giggs byt nejake jine narodnosti co vyhravala trofeje tak asi vede

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je dvojnásobný ponížení pro toho hráče. Fakt nechápu, jak to mohl přijmout.

Reagovat
smazaný uživatel

To musel být dobrej trapas pro toho hráče

Reagovat
Mikesh

Problém je , že Silva , který je pro mě jedním z největších sympaťáků ve fotbale to určitě myslel v dobrém smyslu a tu výzvu bych od něj přijal, ale od jakéhokoliv jiného hráče z PSG ne

Reagovat
pobody's nerfect

Určitě ho nechtěl ponížit, ale řekl bych, že se mu to podařilo. Silva mu v podstatě řekl, že si má užít aspoň tohle přiblížení k trofeji, protože ve zbytku kariéry je úplně bez šance na úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi přijde Silva jako sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pekne gesto nenavazajte sa do nich !!!

navazajte sa do maleho Realu z Madridu ktory odmietol vytvorit majstrovi z Barcelony spalier pri vikendovom zapase. to bola totalna neucta k superovi lebo vsetci to doteraz tak robili.

Reagovat
smazaný uživatel

Většině tady uniká celá pointa.. Jasne, je to PSG, tak je všechno špatně. Ale kdyby něco podobného udělal třeba Reálek nebo Barcelonička, to by bylo perfektní gesto

Ale k věci.. Tady jde pro hráče Herbiers o ohromné zkušenosti a zážitek. Po zápase jejich prezident dostal nějaký stříbrný tác, dostali všemi podepsaný a zarámovaný dres (který si chtějí Herbiers pověsit v klubovně), dostal celý tým pozvánku na příští sezónu do Parku Princů na utkání, hráči Herbiers dostali sportovní vybavení, měli otevřenou šatnu k hráčům PSG a mohli se přijít vyfotit a pokecat a kdo ví, co ještě. Jak jsem psal, jde hlavně o zážitek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

Zážitek to samozřejmě je, to nikdo nezpochybňuje a upřímně to jestli se tak zachovalo PSG nebo jiný tým je úplně irelevantní. kdyby tam byl celý tým, tak se to opravdu dá pochopit, ale takhle to vypadá jako laciné gesto, které má zlepšit image klubu a, jak jsem psal výše, myslím si, že ho Silva, i když samozřejmě neúmyslně, ponížil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se ale pořád zaměřuješ jenom na to, že Silva (i když první s tím nápadem přišel Camara, Silva se pouze přidal) vzal jenom kapitána.

Já jsem vypsal, co všechno PSG pro soupeře udělalo a co všechno jim umožnili.. takže to, že na konci pozvali kapitána na pozvednutí trofeje, mohla být pomyslná třešnička na dortu.

Ale každý má na to jiný názor a nikomu nic neberu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele