RUS POTANIN CHCE KOUPIT MAN CITY!

11.04.2004, 18:32
Aktuality
Anglií zavládla další euforie! Ruský miliardář Vladimir Potanin chce koupit Manchester City! Informoval o tom anglický list Sunday People, který tvrdí, že by se cena mohla pohybovyt kolem 60 milionů liber.

Asi se vám zdá cena hodně malá, ale Potanin chce koupit "jen" 25%, do kterých by chtěl investovat. Ale jeho sekretářka zatím o ničem neví. "Já o ničem nevím, nemám takové informace," řekla.

Už jednou se v anglickém tisku objevila zpráva, že chce koupit londýnský Arsenal. Potanin však zájem zcela popřel. "Nechci kupovat Arsenal, nemám to v úmyslu," vzkázal.

Teď je tedy řada na dalším týmu - Manchesteru City? Nebo je to jen kachna, kterou napsal Sunday People? "Oficiálně o ničem nevíme, proto s vámi nemohu mluvit," řekl.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jejda další ropný chlapec co chce hýbat světem fotbalu? Tak tadyty hoši mě už pěkně serou,začaloto Abramovičem!!!

Reagovat
HOST*alesh

Promiň, jako ekonom tě musím opravit, správně je POTANIN

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se a děkuji za upozornění..chyba už je opravena

Reagovat
HOST*

To zachvilku tady budou sami Rušti miliardaři.

Reagovat
HOST*K0BRA

Tak budou, v Anglii budou hvezdy a ostatni kluby aspon usetri. Ale ten posledni kluby kery by mel padnout pred ropou je Real. Nema dluhy, prosperuje a kupuje hvezdy. Kazdy obchod se jim vyplati protoze merchandising vydelava jak blazen. Tady to neni a je to skoda ak pro nas tak pro klub. Tam treba ma hodne fanousku satnik s dresama hracu keri tam hrajou nebo donedavna hrali.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele