Rozhodčí zabíjejí fotbal, zuřil Rosen

03.12.2007, 08:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To,co předvádějí Čeští sudí,nemá obdoby. Ale asi už se nejedná o náhodu a omyly,ale jde zcela jasně o úmysl. Hlavně,že p.Macela je v klidu. Zase budou znít jeho nesmyslné bláboly vše omlouvající. Jára s Královcem by se hodili do seriálu A je to.

Reagovat
alias

Je to na všech úrovních. Rozhodčí jsou největším zlem fotbalu.A když si na ně stěžujete, tak to stejně odskáčete vy. A ještě Vám uzavřou podmíněně hřiště, že jste mu vysvětlili že má pískat rovinu. Tak to chodí v okresním přeboru. A rozhodčí je vychechtanej. Vymyslet fotbal bez zkorumpovanejch rozhodčích.

Reagovat
satan_666

nic než pravda,včera ten blb zkazil celej zápas,měli by ho vyhodit z ligy, vypadalo to že píská úplně jinej zápas,ty ktraviny co si vymýšlel,200% pentle nic, a na druhé straně to vyloučení... ten Rajnoch by šel ven a to až někdy v 60.minutě,taky ten Matějovský si toho dovoloval až příliš...

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky docela nevíš...jestli tomuhle říkáš 200%. pentle, tak tomu asi taky nerozumíš... Procházka dostal do obličeje a spadl... a povalil necida... je fakt že tam měli OBA ruce ;) mohla se pískat ale nemusela... a kdyby Rajnoch věděl že má žlutou tak nekecá a druhou by nedostal.. navíc takový zákroky co předváděli slávisti na Matějdu za ty nic jo? rozhodně si myslím že z toho hůř vyvázla boleslav... Slavie jen brečí jako vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

No hochu já spíš viděl to, že si tam Procházka spletl Necida se svou přítulkyní...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady brečí? Rozhodčí pískal blbě, to vědí všichni. Že to nejdřív schytala Boleslav a pak to rozhodčí kompenzoval nepísknutím jasné pentle, to taky všichni uznali. Další upísknutí se celkem dají tolerovat (nikdo není neomylný), ale při takovém výkonu samozřejmě podtrhávají ty největší chyby. Nikdo netvrdil, že rozhodčí připravil Slavii o body, jen všichni brečí, že rozhodčí zmršil celkem pěknej fotbal. Tak proč, hergot, ubrečená Slavia, copak Boleslaváci nerozumějí fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit. Jediné malé pozitivum je, že chybují na všechny strany, to je alespoň malá náplast.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky si myslím, že na Slavii to nebylo o kapřících, ale o blbosti a ta je poměrně spravedlivá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele