Rozhodčí se dopustil radikální chyby, zlobil se Kozel

21.04.2016, 09:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (440)

Přidat komentář
icefish

Zavést video, videorozhodčího a je hotovo... jedna chyba střídá druhou. Rozhodčí jsou všelijací, ale všechno vidět nemůžou.

Reagovat
naheCZ

Sice nemůžou vidět všechno, ale včera před tím faulem Rady neviděli spoustu věcí.

Reagovat
Mr.Mike

nechtěli vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Video není reálné ve fotbale, úplně by změnilo obraz hry. Ale proč nejsou třeba čipy v kopackach v dnešní době, hned by se vědělo jestli Offside, rozhodčí zpráva do sluchátek a je to. Co se týká včerejšího závěru, Lafata stop do konce sezony, bez platu. Rozhodčí doživotně. A ono se to časem zlepší.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Tigerinho

protože ofsajd se posuzuje jen podle postavení kopaček...

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud vím, tak sporný věci se mají pouštět takže jestli v souboji měl hlavu trochu vepředu, nevidím problém.

Reagovat
SpecialOne

nene, v ofsajdu může být i hráč, který má nohy na vlastní polovině hřiště. Jinak se tohle technologií asi nevyřeší, fotbalu škodí, že v těchto situacích není žádná benevolence, kdyby se ofsajdy mávaly jen v případě, že je mezi obráncem a útočníkem viditelná "mezera" a kdyby se pouštěly situace kdy se z pohledu pomezního jen trochu překrývají, bylo by to lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tahle situace se stane kolikrát? Nemyslíš že problém trošku jiný situace?

Reagovat
SpecialOne

prostě se neberou jen nohy, ale všechny části těla, kterými může hráč hrát míč, takže to většinou bývá ta hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo lépe řečeno hraniční Offside

Reagovat
Azazelo RD

Video. Za simulaci 10 zápasů stop a s rozhodčím může mluvit jenom kapitán.

Reagovat
HorajzmAmmann

za prokazatelnou simulaci ve vápně bych těch 10 zápasů klidně dával. Většina by si to časem asi rozmyslela...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

změnilo obraz hry ?? Koukni na NHL jak to tam třeba probíhá, ty přestávky tam trvají dlouho a nikomu to nevadí.

Ve fotbale se prostě zastaví hra, týpek koukne na opakovaný záznam za pár vteřin řekne rozhodčímu přes sluchátko gol, nebyl gol nebo penalta, nebyla penalta a jede se dál...

Reagovat
cepinzcegamy

přesně. Nechápu, jak může někdo tvrdit,že to bude brzdit. Kolik takových situací bude? Třeba ani jedna, třeba tři, určitě nebude video kvůli každý blbosti, ale právě na takovýhle hrůzy. Ti drsní pokérovaný modelky toho za zápas poleháváním zdrží několikanásobně víc. A kromě hokeje bych dal příklad i rugby

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, je to všudem hokej, baseball a nikde mi to teda vůbec nevadilo. Možná celková stopáž hry se natáhne o 3 minuty, kdy se posuzuje v baseballu hodně komplikovaná situace - a to mi přijde jako prkotina, když se rozhoduje o tom jak skončí zápas.

Reagovat
PP

já byl donedávna odpůrce videa, ale po shlédnutí 3. MS v Rugby a po letošku, kde se dějí naprosto neuvěřitelné věci nejen v Synot lize, tak jsem pro..

Dohrát situaci a při přerušení to prozkoumat.

Reagovat
Azazelo RD

Jsou i další věci, co by mohl fotbal od rugby okopírovat.

Reagovat
REPLIKATOR

Hra rukou

Reagovat
Azazelo RD

Hra rukou? Jsi mentál? Samozřejmě jsem myslel mlýny.

Reagovat
PP

v klinči ksichtama vedle sebe týpci jako Vácha, Dočkal, Petržela a Limberský.. To by bylo kousanců, flusanců jak od velblouda.

Reagovat
Azazelo RD

Spíš bych se tam bál pustit Davida Jarolíma.

Reagovat
Kang & Kodos

Costa by je všechny spráskal na hromadu a položil by pětku.

Reagovat
Kang & Kodos

Mlýn

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
dadoprso

nebo z hokeje okopírovat buly. Místo míče rozhodčího, kdy to jedna strana odevzdá poslušně míč soupeři, by se o míč pěkně dva hráči pokopali. Takovej DeJong by v tom mohl být přeborník.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

proč čekat do přerušení, každej rozhodčí má v uchu vysílačku, tak prostě řekne během hry at to prozkoumá a bude. Při přerušení se akorát řekne verdikt.

Reagovat
PP

právěže pro jistotu pro všechny.. Ať je to přesně jasně dané, zvedne ruku a tak, ať nejsou spekulace.

Reagovat
Pajinho10

Co vyřeší video v situaci, kdy je chybně odmáván offside a zmařena gólová šance? O spoustě situací se vedou spory I několik hodin po zápase (ruka nastřelená/úmyslná...), I ten videorozhodčí by na posouzení měl pár desítek vteřin...

Reagovat
smazaný uživatel

tak muselo by se urcit za jakych podminek se pouzije a co se bude dohravat do rozhodnuti. dneska neni problem brankovy rozhodci, ktery nikdy nic nerozhoduje a co jsem videl tak dela pouze chyby. tak ho soupnout z druhe strany na lajnu a ofside by byl kdyby to zvedli oba. kdyz by byla sporna situace a jeden by to pustil tak by se dohralo a pak by prislo video. a pak bych si vzal priklad z nfl a moznosti treneru na pouziti videa ve spornych situacich. dejme tomu ze by se zvednul pocet stridani na 4 a trener by mel treba 2 moznosti pouziti videa a kdyby se zmilil tak by se odecetla moznost stridat. stejne jsou nasledne dohady a strkanice delsi nez by bylo rozhodnuti videa takze by to ani nemelo vliv na plynulost hry. navic by se mohlo nezavisle posuzovat nesportovni chovani hracu a mohli by byt na pokyn videa vylouceni.

Reagovat
Pajinho10

NFL/ nhl challenge by byly ok. Ale ve fotbale góly padají I například z otočených autů, rohů... Na co všechno by se tahle challenge dala vzít, jak moc dozadu by se překontrolovávalo? Fotbal je v tomhle dost specifický. Situace například: rozhočí pustí ofsajd, hráč jde sám na bránu, je sestřelen obráncem -> červená karta. Po přezkoumání se zjistí, že útočník byl v ofsajdu, co s vyloučeným hráčem? Prvotní myšlenka na video není špatná, ale je tu spousta ale...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim ze by se museli dat jasny pravidla a urcit plno podninek. ale video je uz potreba. v ostatnich sportech to uz je. ovlivnuje to vysledky lig, poharu a turnaju. viz treba naposledy atletiko-barca a jasna situace pro video a nasledny prodlouzeni.

Reagovat
PP

jako v ragby.. Zvednout ruku u sporné věci pro video, nechat situaci dohrát a poté rozhodnout. Tzn. ve tvé modelové situaci pisknutý offside a hotovo. Pokud by offside nebyl, červená obránci.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Miguel19

Vzor všech malých fotbalistů, poctivý a fair play hráč David Lafata, se opět ukázal.

Reagovat
verv

nechápu, proč všichni nadávaj na Lafatu. dostal lepanec, lehl si, žádný teatrální gesta, ničeho se nedožadoval. naopak udělat Vácha to co udělal Rada, tak ho tady polovina EF ukřižuje

Reagovat
smazaný uživatel

A to kopání do rukou golmána je v pořádku?

Reagovat
verv

to neříkám, byl to jasnej faul na žlutou. ale nic strašnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Tzn. tu reakci a penaltu způsobil on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale píská se první fau!!! za dohrání žlutá nebo červená ano v pořádku ale ne nový přímák to je jen úprava pravidel ve prospěch Sparty.

Reagovat
verv

však já vůbec nemluvím o penaltě ale jenom o hejtu na Lafatu a o Radovi. to okopávání rozhodčí neviděl nebo nechtěl vidět, stejně jako ruku Štětiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata tuhle srabárnu udělal poněkolikáte. Třeba penalta proti Teplicím, loket do obličeje v prohraném zápase, za který dostal stopku ted tohle. Oni z něj dělají příklad ale přitom je to asi stejná povahová špína jako Vácha, kterého nemají rádi ani spoluhráči.

Reagovat
C-M@ster

Už žlutou měl, takže by byla žlutá...ale já bych popravdě druhou žlutou nedával, ale zas takovou ránu, aby si musel hned lehat a chytat za hlavu, to fakt nedostal...

Reagovat
Puskas

Když kopneš do ležícího hráče, máš kartu, proč by to mělo být jiné při kopnutí do ruky brankáře držícího míč?

Reagovat
smazaný uživatel

Kopal do balonu, ne do ruky brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Do balonu??? Dej si facku to první kopnutí bylo jasně vidět jak ho kope jen do předloktí. Trochu mín Spartanské zaslepenosti.

Reagovat
Puskas

Evidentně tak 3x kopl do jeho ruky. A navíc má-li brankář míč pod kontrolou, nemá mu do něj co kopat, v hokeji by mu obránci dali takovou sodu, že by měl důvod padat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak evidentně kopl celkově jenom dvakrát, takže 3x to asi do ruky nešlo. První kop byl placírou do balonu, možná mohl trefit hořejší částí nohy i ruce Rady, ale nijak primárně nebo razantně. Druhej kop je čistá placíra do balonu. Balon pod kontrolou mohl mít asi líp, kdyby si ho přitáhl k tělu, pak by nebylo co řešit.

Reagovat
Wat

Až jsem se divil, že do něj obránci pořádně nešli a nevynesli ho z té sítě v zubech...

Reagovat
C-M@ster

Tak mohla to klidně být druhá žlutá, to nepopírám. Jen říkám, že já bych ji za toto nedával, snažil se dohrávat balón a nebyl tam úmysl a ani možnost, jak by z tohoto mohl zranit gólmana.

Přirovnání s kopáním do ležícího hráče asi neberu, tady fakt Lafata jen toužil dát gól a jel do balónu. Rozhodně k žádnému ublížení gólmana nedošlo, normální faul.

Nicméně bych chtěl vidět reakce Sparťanů, kdyby Lafata přišel o zápas s Plzní za žluté v 90. a 92. minutě.

Reagovat
Kang & Kodos

No co, zasloužil by si je. A už pro nás neni zas tak nepostradatelenej, Julíš byl včera o třídu lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je naprostá pičovina. sudí má řešit zákrok a ne jestli je to první nebo druhá žlutá. Za tu první si totiž může jen a pouze ten hráč sám a že už má žlutou neznamená, že musí udělat "oranžový" zákrok aby šel ven.

Reagovat
C-M@ster

Souhlas, ale nedal bych za toto ani první žlutou.

Záleží ale na daném zápasu a jaký metr rozhodčí nastavil a já celý zápas neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Pak by raději neměl vyhledávat bitky, když po takovémto lepanci zvrátí oči v sloup a vyvalí se tam. A to nemluvím o tom kopání do Radových rukou.

Reagovat
cepinzcegamy

no hlavně by většina neměla vycházet ven jinak než v dlouhých rukávech, nebo třeba neoprénu. Protože pokud se tam frajeři válej při každým vánku, tak ty kéry, co má každej druhej, jim museli dělat asi v narkóze a pak pár měsíců rehabilitovat v dalším umělým spánku

Reagovat
Puskas

Nebo je mají namalované inkoustem:)

Reagovat
verv

myslim, že bitky fakt moc nevyhledává každopádně jediný co udělal bylo, že se zaklonil a lehl si, v tom fakt žádný simulování nevidím. za kopání jasná žlutá, takže červená.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Wat

Však si Lafata lehnul, jak kdyby dostal po tom pohlazení infarkt.

Reagovat
OTASi

Lepanec? Žádný teatrální gesta?

Reagovat
verv

a ne? jak to teda bylo?

Reagovat
REPLIKATOR

Charakter

Reagovat
smazaný uživatel

je to recividista videl bych to na doživotni distanc

Reagovat
Losinho

Z Lafaty se stal vážně neuvěřitelnej č*rák, to se nedá jinak říct

Reagovat
Aldeano

Stal? Kdy? Vždyť i za simulování už platil pokutu v Jablonci...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud sem viděl dobře v době Radova štouchnutí bylo dávno odpískáno a rozhodčí ukazoval směrem k brance Sparty. Poučte mě ono se snad když se kope přímák a hráči se u něj poštuchují píská nový?? Že sem si nikdy nevšiml, ale tak Sparta má asi jiná pravidla. A Lafata?? Neuvěřitelnej ubožák má jen na českou ligu a ještě s podvodama to je kapitán Sparty své k s svému :)

Reagovat
SpecialOne

Jestli bylo před tím "pohlavkem" cokoliv pískáno, tak to znemožňuje z hlediska pravidel pískat penaltu neboť to nebylo "ve hře". Další věc je ta, že Lafata byl za brankovou čárou, což podle mého taky znemožňuje písknout penaltu, když nebyl ve hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže faul spáchal Rada, kterej byl ve vápně, v takovym případě se píská faul v místě pachatele. A pokud nebyl ve vápně, byl v bráně i s míčem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nebudeš moc duševně na výši vid?? o dva odstavce výše máš psáno že v době ataku Rady a tedy i v době kdy šel s míčem do brány byla již přerušená hra. Bože

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to tam psáno ty, já s tim nemusim souhlasit. A taky s tim nesouhlasim, hvizd podle mě přišel právě až po Radově plácnutí Lafaty.

Reagovat
smazaný uživatel

asi se řídíš pravidlem 100 x opakovaná lež se stane pravdou ale tak to bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem sledoval čas od Lafatova pádu do brány do písknutí a do Radova plácnutí a to přišlo i ve zpomalenym záběru dřív.

Reagovat
SpecialOne

faul v místě pachatele? nnne

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Právě tohle připísknutí rozhodčí trochu nevymyslel tohle už je strašně okatý. Otázka je jestli náhodou ten záběr kdy je vidět rozhodčí jak píská a ukazuje směrem na odkop od brány záhadně nezmizel jako spousta důkazů v minulosti v neprospěch Sparty , třeba když se jakýsi Pelta bavil o cinklém jaru :) Lafata hlavně fauloval a ví to moc dobře.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda bolí no :) Radši budu fandit klubu ve středu tabulky než špíně, která nebýt podvodů tak už dávno neexistuje. ps: Jestli pak víš čí byla letná původně ? :) Než jí někdo přes komunisty někomu sebral.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

No tak se uklidni, Letná patřila Spartě ještě před Leninem...

Reagovat
cepinzcegamy

podle toho videa ukazoval, ale píšťalku měl v ruce, pak si jí teprve dává do úst. Resp. do huby takže asi může tvrdit, že nic nefouk, komik

Reagovat
REPLIKATOR

Lafata Horší jak Chramosta.

Reagovat
Mass

šáh na mě, to se nemá, to je faul

Reagovat
R.Meireles

to je komedie zas

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Zápas jsem neviděl, ale ze sestřihu jsem viděl břevno Sparty, neuznaný regulérní gól Sparty a penaltu, které předcházela jasná ruka. To, že Kozel tu ruku vynechal ve svém "po videovém" hodnocení, jasně vypovídá o "objektivitě" jeho názoru A ten souboj Jiráčka mi nepřišel nijak dramatický.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jsem chtěl napsat, že Kozel řekne, že viděl záznam a nezmíní Štětinovu ruku. Fuck Logic. Souboj Jiráčka je typickej vápnovej souboj, po kterym nikdo nemuže čekat odpískání faulu. Tam bych spíš řešil, že nejspíš byl v malym offsidu.

Reagovat
Puskas

Já to vidím tak, že Kozel se zaměřil hlavně na to své při sledování záznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten tvůj typickej vápnovej souboj se v opačném gardu kopalo už penalt a penalt a ještě napíšeš, že nikdo nemůže čekat, že to nepískl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v opačnym gardu. Útočící hráči maj v tomhle prostě obrovskou výhodu, kterou taky často využívaj. Celosvětově.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, výborný argument, teď už je mi to zcela jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to ironie, tak ji nechápu.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Navíc ono, když se teda člověk bude držet striktně pravidel, tak u faulu mimo hřiště je rozhodující postavení hráče, který fauluje, tedy pokud byl rada na hřišti, tak penalta byla "správně" odpískaná a pokud nebyl na hřišti, tak vzhledem k tomu, že nebyla přerušená hra, by to zákonitě znamenalo, že si dal vlastní gól Chápu, že hráči Dukly oprávněně reklamují faul Lafaty, tohle se většinou píská, ale píská se i ta ruka Štětiny, takže...

Reagovat
frankiefcb

prosím, z jakého záznamu de vidět, ež to byla ruka? Já jsem zatím nevděl, žádný záznam, kde by jasně šlo vidět že to je ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže rozhodčí nepískal ruku ale údajný faul Rady kterému přecházelo kopání lafaty do jeho rukou mimochodem Lafata už žlutou měl takže měl dostat druhou a ven a chyběl by Spartě na Plzen to jsou mi, ale náhody že ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jednou - Lafatovy kopy nebyly na žlutou kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si pravidla a výklad na tohle pak tu třeba přestaneš vykládat tyhle nesmysly. Ve fotbale je za kopnutí do brankáře žlutá nebo červen, v hokeji vyloučení prostě ve všech sportech je za faul na brankáře trest nehrajem Lafata playstation game.

Reagovat
smazaný uživatel

Za úmyslný kopnutí bez možnosti hrát balon určitě. Za tohle podle mě prostě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Když držíš míč oběma rukama což držel je to držení. Podle tebe možná, ale pravidla hovoří jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidla jasně hovoří, říkají, že v takovym případě se píská nepřímýn volný kop. O udělení karty v pravidlech zmínka neni, čili jde o posouzení situace rozhodčím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Z druhého pohledu v ofsajdu byl Brabec a do hry se následně zapojil, takže ofsajd zřejmě přísnej, ale spravedlivej.

Jiráček stál podle mě taky v ofsajdu a faul to byl celkem jasnej z tohoto videa: https://www.youtube.com/watch?v=_xZKlfe1OiQ

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Asi máš pravdu, vypadalo to na ofsajd Jiráčka, dokonce i větší než hraniční... Na Druhou stranu nevím jestli se to tady řešilo, ale jestli jsem se dobře díval, tak na ten první neuznaný gól Juliše, mu "nahrál" hráč Dukly, proto pro ofsajd byl rozhodující moment rozehrávky přímáku a to Juliš nebyl v ofsajdu tak o dva metry...

Reagovat
frankiefcb

No, ale byl Brabec, který se aktivně zapojil do hry. Tohle si prostě rozhodčí klidně obhájit může, že je to v souladu pravidel.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Je to jak říkáš, předtím jsem se na Brabce vůbec nedíval.

Reagovat
C-M@ster

Juliš nebyl v ofsajdu a Brabec se míče nedotkl, ale pak je tam to pravidlo, že stačí, aby se zapojil do hry a ovlivnil ji a to je v tomto případě hodně sporné a nechtěl bych o tom nikde rozhodovat.

To je jak když v hokeji zavoláš videorozhodčího a ten ti pár minut zkoumá, jestli zahrál hráč hokejkou nad břevnem, nebo ne... tady ten Brabec vyloženě těsně míjel balón, takže bych to po prozkoumání asi fouknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se do hry zapojil Brabec, když stál na místě a nešel směrem k míči?

Reagovat
C-M@ster

https://youtu.be/aGmQxrPYbiE

Byl v herní vzdálenosti 1-1,5 metru od míče.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice hezký, ale do hry se pořád nezapojoval a reagoval až na ten kop od hráče Dukly, což je tedy úplně irelevantní. Všiml sis, že má Sparta bílé štrupny, a ne černé, že jo?

Reagovat
frankiefcb

dyť šel do souboje s tím hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on šel ještě do souboje.. Proto pořád stojí na tom samém místě, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

0:07 hráč s číslem 23 je evidentně v kontaktu s Brabcem, načež míč odkopává. Kdyby se Brabec nezapojil do hry, tak by ten odkop šel na tribunu a ne k vlastní bráně ale ty si stejně budeš tvrdit ty svoje hovna

Reagovat
smazaný uživatel

já viděl taky jen sestřih, ten ofsajd u Brabce je fakt hrozně složitej a podle mě to nevyřeší ani video, sice stojí na místě ale do hry se pak zapojí. Těží z toho postavení? Dle mě to není o pravidlech ale o případném výkladu, zda se to třeba řeší na seminářích pro sudí.

U penalty tam toho je spousta, Jiráček se tam postrkuje a pak dá duklákovi kravatu, pak ta ruka a nakonec Rada vs Lafata. Podle mě měl písknout Jiráčkovi faul.

Reagovat
cepinzcegamy

omlouvat se tím, že předtím nic neviděl a fouknul až to poslední, tak to měl radši držet hubu a čumět do země. A ten brankovej rozhodčí je tam teda k čemu? Pro jaký jiný situace tam těch 90 minut vydělává koruny? Další vemeno s praporkem předtím podpoří víc gólů v zápasech ofsajdem asi podle hokejovejch pravidel.

Taky bych chtěl vidět Brabce kdyby mu nějakej Véna kopal do balónu, kterej by Bičík už držel/měl pod kontrolou, jestli by bez emocí pronesl, že tam "byl nějaký tlak".

A já kokot na spartu prohra v poločase/výhra na konci s kurzama někde kolem 25:1 dám akorát s bohemkou

za trest budu večer koukat akorát na šipky

Reagovat
Puskas

Neviděl? Podle záznamu zezadu je tím směrem otočen, navíc by přece neměl odvracet hlavu, když někdo dohrává situaci, už jen to je jeho chyba. Prostě to Kocourek vymňouk.

Reagovat
cepinzcegamy

já bych řek, že to spíš posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak já tomu nerozumim. Když se na MS Pepe hlavou přiblížil k Mullerovi, byl to známej vymaštěnec a nic než červenou si nezasloužil, Muller a jeho tyjátr byl v pořádku. Tady Lafata dostane lepanec a je on ten špatnej. Neřikam, že tomu nepřidal, kdo se takhle složí tak asi neni chlap, ale objektivita tady prostě pláče.

Reagovat
Puskas

Tu jde o to kopání do radových rukou, to přihrávání je jen bonus.

Reagovat
Kang & Kodos

Müller je taky vymaštěnec. Ale objektivitu bych tady fakt nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cepinzcegamy

chápu, že účel světí prostředky a nejprve si stanovíš cíl a až teprve podle něj hledáš argumenty, ale nepřijde mi normální, že ti přijde normální lafatovo kopání do míče v rukavicích brankáře. Proto je on ten špatnej. Rada je zase špatnej, že v takovým zápase neudrží emoce a někomu (je jedno, že to je zrovna lafata) ji narve, to je kokot sám (bez ohledu, že celá situace se měla řešit dřív a jinak), ovšem dělat z lafaty chudáčka, kterýmu ublížili, to je trochu moc

Reagovat
smazaný uživatel

To řešim v jiných vláknech, tady jsem nastínil to, jak lidi nadávaj na to, že se Lafata po tý facce svalil. Já z něj nedělam chudáčka, kterýmu ublížili, to nevim, kde čteš.

Reagovat
PP

máš pravdu, ale objektivita z obou stran.. Buď ruka toho obránce nebo faul Lafaty. Vyhození brankáře + pentle je zářez pro Duklu.. hotové.

A poukazovat on to udělal, tak proč nemůžu já je dětinské..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já tady přece vubec neřešim celou tu situaci. Já jen mluvim o tom, že když jde o hráče Sparty, tak je to simulant, zatimco Pepe byl hrdina, kterej vykostil vymatlance Pepeho. Přičemž v týhle situaci je Lafata v roli Mullera a Rada v roli Pepeho.

Reagovat
PP

ne, není.. Byla to úplně jiná situace a úplně jinde.

Já narážím objektivitu, kterou nemáš ani ty, tak se s ní nemáš co ohánět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Je to jednoduché, byl to Pepe, to většině zdejších prosťáčků stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Muller si to taky vyžral..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je zvláštní, že červernou nedostal i Dočkal, který - tuším v 1. poločase - udělal obdobnou věc jako Rada.

Reagovat
verv

obdobnou hráč Dukly měl ruku na jeho stehně, tak mu ji odstrčil. to je fakt obdobný jako dát někomu rukou do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

No, popravdě takhle to tedy, jak to popisuješ nebylo.

Reagovat
verv

a jak to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si, že by měl ruku na jeho stehně, Považanec měl ty ruce roztáhlé nahoru (jako, že se divil, že to sudí pískl) a on mu tu jednu ruku silně odstrčil. Takhle si to ze včera pamatuju, video asi nenajdu.

Reagovat
verv

z toho záběru to vypadalo, že se ho dotýká, ale úplně průkazný to nebylo. i kdyby to bylo tak jak říkáš ty, tak to není obdobná situace ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že jsem napsal, že to tak nebylo jak si napsal, tak neříkám, že to byla obdobná situace, to máš pravdu. Ikdyž přiznám se, že jsem čekal, že za to odstrčení tu žlutou Dočkalovi dá.

Reagovat
verv

jj, chtěl sem tím říct, že i když to možná nebylo přesně tak jak říkám já, tak to rozhodně nebyla obdobná situace jak říká stavik. jinak žlutou by si za to rozhodčí asi obhájil, ale byla by dost přísná

Reagovat
Azazelo RD

Šáh na mě a to se nemá.

Reagovat
Riviera Kid

Zrovna včera jsem říkal, že bych snad i ten titul přál víc Spartě, za to jak je Plzeň tlačena. Ale asi to nemá cenu, pac ta naše kopaná je prolezla tak nechutným způsobem.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cepinzcegamy

říká se mi to těžko, ale tady bych snad ani tlačenku neviděl. Titul je stejně jasnej, i když mají tři body a utlačit to takhle krutě, na to má koule akorát Královec. Tohle je prostě čirá nesvéprávnost k čemukoliv

Každopádně ještě k tomu (ne)písknutí, asi teda nefouk, tudíž všechny věci před fackou neřešil. Pokud by písk, jak ukazuje rukou, tj. směr branka ACS, tak by to musel bejt buď faul hlavičkujícího, anebo za Lafatu, a tam by měl dát karty. Asi chudák nevěděl, co si má vybrat (faul acs, ruka armády, faul lafata) a z jeho nerozhodnosti ho vysvobodil až Rada

Reagovat
db18

Že to trvalo, než to všem došlo...

Reagovat
Aldeano

To je až neskutečné.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Puskas

Zajímal by mě názor Ščasného, teď už by mohl být fér, video snad viděl.

Reagovat
Aldeano

Bude brečet dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Předevšim Rada lže, že reagoval až po písknutí. Na Lafatu vystartoval okamžitě, když Lafata přepadl do brány. Ve zpomalenym záběru trvala celá jeho akce tři vteřiny, přičemž v reálnym čase rozhodčí zapískal cca pět vteřin poté, co Lafata spadl do brány.

A tři čtyři kopnutí do rukou jsou tady dvě kopnutí do míče. Jinak ruka na balonu neznamená balon pod kontrolou, takže s faulem bych byl opatrnej, žlutá je uplnej nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Věříš těm svejm blábolům?

Reagovat
Puskas

Lafy?

Reagovat
smazaný uživatel

On za to Lafy nemůže je vlastně chudák vždy jen kopal brankáři do rukou několikrát za sebou to určitě nebylo schválně a on si dovolil za něj na to vystartovat no to je škandál

Reagovat
PP

aha.. takže Lafata je vlastně ještě chudák.. ty volej po objektivitě..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by byl zas chudák? Snažil se hrát balon, ne kopat do golmana. Balon pod kontrolou to možná byl, možná ne tak uplně přesvědčivě. Kdyby za to písknul faul, nikdo by to neřešil, ani já, prostě možno, nemusí. Za mě. Ale kde furt čtete, že je Lafata z mýho pohledu chudák? A kde vidíte tři a víc kopů?

Reagovat
cepinzcegamy

tak znova https://youtu.be/_xZKlfe1OiQ?t=12 kopání do ZÁPĚSTÍ kdy gólman drží míč OBĚMA rukama je hraní balonu? Tak uznej, že je to chování debila, já uznávám, že nikde nepíšeš, že je lafata chudák, a můžeme si konečně společně s ovečkou a tygříkem lehnout pod jabloň a žít v míru

Reagovat
smazaný uživatel

Kopání do zápěstí je určitě chování debila. Já vidim snahu, úspěšnou, trefit balon. Pokud brankář má balon plně pod kontrolou, nepřímej kop. Pokud nemá, čistý. Kdybych viděl, že se snaží kopat do rukou, aby mu ten balon vypadl, byl bych pro žlutou kartu.

Reagovat
Cipinho

A dioptrií máš kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jednu, akoát slabej PC. Na notebooku byl lepší obraz.

Reagovat
PP

protože ho tady obhajuješ, přitom největší prasárny se dopustil on - kopat do ruk golmana co má balon v rukách. A je jedno jestli ho kopl 1x nebo 5x. Už ten první kopanec přišel hodně pozdě do jasné situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě nevidim, že by ho úmyslně kopl do rukou, do zápěstí. Vidim cíl trefit balon, což podle mě taky udělal. A zas tak pozdě tam nebyl, vzhledem k tomu, jak Rada ten balon držel. Kdyby si k němu lehnul a pokryl ho tělem, nebylo by vubec co řešit, kdyby tam do toho Lafata šel, tak by byl snad vymatlanej, ale tohle.. v tu chvilku to Rada nemusel mít tak pevně pod kontrolou a kdyby mu ten balon vypadl (samozřejmě po kopnutí do balonu, ne po kopnutí do rukou), případnej gól by myslim mohl platit.

Reagovat
Puskas

Takhle jsme kopali jako děcka do míče, když ho brankář měl v držení. Toto jsem osobně v dospělém fotbale neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já jo, ne nijak často, ale zase nijak extra raritně.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
cepinzcegamy

hele, k soudu se to nedostane, takže tyhle kraviny nacvičuješ zbytečně. Krom toho když už tu řešíš počet kopnutí (od kolika je to na písknutí? až od pěti?), tak jistě objektivně dodáš, že hned to první bylo do zápěstí brankáře, který míč držel v obou rukou https://youtu.be/_xZKlfe1OiQ?t=12 takže naprosto jinak, než se tu snažíš komukoliv vnutit

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za ten zoom. Placírka jde směrem do míče, jestli něco trefí zápěstí, tak možná kotník.

Reagovat
cepinzcegamy

tak na to už nemám argument, to přiznám bez mučení

Reagovat
PP

tu holeň do předloktí prostě nejde nevidět..

Reagovat
smazaný uživatel

Kotník do zápěstí, holeň do předloktí.. to se tak prostě někdy stane, když hraješ placírou do balonu, nad kterym se sklání brankář, kterej na něm má ruce. To ale neni kopání do brankařových rukou, nebo ty kopeš holení?

Reagovat
PP

ale vždyt vidíš, jak má v obou rukách balon, přicvakne ho k zemi a PAK přijde kop, že mu posune ruku k čáře a tlačí - teď už řekněme na balon - směrem za čáru.. To prostě není možné, že to nevidíš..

Reagovat
Puskas

je jak ten rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Pustil jsem si to na ještě většim obrazu, neviděl jsem předtim, že měl Rada tu ruku tolik napravo, přišlo mi to předtim že ji měl víc nahoře, jakoby kolmo dolu k mičí. V tom případě sorry, jo, první kop byl přes ruku, ale pořád tam nevidim úmysl jít do tý ruky - za což bych dával žlutou kartu. Za tohle prostě nepřímej kop.

Reagovat
PP

uffff... ale to trvalo.. Já o žluté nemluvil, ale o faulu, který je evidentní. Na můj vkus tam šel dost pozdě a musel vidět, že brankář drží balon v obou rukách a jen pro sicher jej přitlačil k zemi, ale v zápalu hry pro to mám pochopení..

Reagovat
smazaný uživatel

No on tam navíc Lafata koukal po pomeznim a mával rukou nahoru, že se má pískat Štětinova ruka (což je prostě demence tohle mávání), takže si myslim, že neměl moc přehled o tom, nakolik ten balon Rada drží nebo nedrží.

Ajo tak já tuhle situaci řešim hlavně skrz to, že se lidi dožadovali žlutý karty. Ono je to vesrkze stejně jedno, vzhledem k tomu, že se vlastně neví, co se písklo a co ne. Jak jsem viděl tu akci, tak tam byly snad 4 věci, u kterých se dala přerušit hra, než to došlo k Radově placáku, takže nakonec stejně to, že to nechal sudí dojít až tam, nechápu.

Reagovat
cepinzcegamy

já myslím, že byl vcelku rád, že už bude konec, že nic moc neposral, že se to teď v nastavení snad nějak dohrajou, za 1:1 se asi nikdo zlobit nebude, takže to vlastně zvládl dobře. A najednou se mu tam začne sypat jeden průser za druhým, teď vůbec netuší, co s tím, někdo tam leží, někdo smutně stojí, pár lidí na něj mává, pak se mu tam začnou rvát. To by rozbilo i tygra, natož Kocourka

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutou bych mu dal, kdyby do toho šel nějak zvlášť nebezpečně nebo zvlášť agresivně. Prostě to zkusil.

Reagovat
Wat

Ale obě ruce sevřené na balonu znamenají balón pod kontrolou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem prvně psal, že ten balon uplně pod kontrolou nebyl, pak jsem se na to koukal znova a psal jsem, že ho měl víc pod kontrolou, než jsem myslel. To ale zase neposoudí Lafata, když je tam během vteřiny (a ještě se hlásí o Štětinovu ruku a kouká na pomezního).

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná možnost, že obrátil odkop od branky na penaltu na pokyn buď pomezního a nebo brankového rozhodčího...

Reagovat
frank

Rozhodci z toho udelal slusnou bramboracku. Nejdriv neuznanej gol a potom komedie v nastaveni. Hodne mi to pripomina vykon sudiho v zapase West Ham-Lester. Je to skoda, takovy chyby se nesmi stavat.. Zapas jenom potvrdil obavy, na Julisce se nam proste nedari.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Jsem rád, že jsem zápasy Kapr ligy přestal pár týdnů zpátky sledovat. Přesně kvůli takovým prasárnám z předchozích kol nemá cenu tenhle hnus podporovat. Občas si jenom přečtu, co se za komedii kde zase událo.

Reagovat
r.mrazik

uz se na tu ligu vyserte...desny co se ted deje...

Reagovat
Kang & Kodos

O víkendu byl v Anglii na West Hamu ještě větší bordel..

Reagovat
r.mrazik

to jo...ale to je treba jeden zapas...co se tu deje na jare je proste kocourkov...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
andrew96

Naštěstí v moravských a slezských klubech hrají samí charakterní plejeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Aleše Bestu a jeho boží ruku proti Opavě

Reagovat
Puskas

A na Zavadila

Reagovat
andrew96

Během operace se žádná simulace nenašla, takže je čistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

aspon to bude na sparte pristi kolo zajimavy...

Reagovat
rufus

Neuznali nám gol, kvůli ofsajdu co nebyl. A neměli jsme ani penaltu za ruku Štětiny. Mohlo to být 3:1 a byl by klid.

Kdyby rozhodčí hned pískl tu ruku, nemusela se pak dít komedie s Radou a Lafatou. Za tenhle zákrok je penalta přísná. Rada i Lafata měli každej dostat žlutou.

Takže vlastně jsme byli okradeni o gól a byla nám ubraná penalta. Penaltu jsme nakonec dostali za pár vteřin. Ve výsledku nás tedy rozhodčí okradli o gól, ale špatní jsme my. Jediný na to si Dukla může stěžovat je červená pro Radu.

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě se můžeme bavit o tom, jestli byl Jiráček v ofsajdu (asi jo), a jestli fauloval, ale jinak

Reagovat
r.mrazik

ofside asi jo,faul asi ne...

Reagovat
rufus

Ofsajd je z těch záběrů dost neprůkazný. I když uznávám, že to na něj trochu vypadá.

Reagovat
r.mrazik

jasny...proto pisu asi

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to na ofsajd vypadá, tak vůbec nemá cenu řešit tu ruku že?

Reagovat
smazaný uživatel

"Kdyby rozhodčí hned pískl ten faul Jiráčka, nemusela být ruka Štětiny a komedie s Radou a Lafatou".

Reagovat
rufus

Nefauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné stáhnutí ze zadu a oběma rukama. Podívej se na to video, co tady koluje.

Reagovat
rufus

Jasné ani náhodou..

Reagovat
r.mrazik

tak tohle lehani hracu dozadu bych nepiskal...stejne jako skakani obrancu sipky,kdyz brani mic,ktery jde do zamezi...sileny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty šipky taky nemám rad, ale tohle je zcela něco jiného. Jiráček je za ním, má obě ruce na jeho ramenou a stahuje ho, jasný faul.

Reagovat
r.mrazik

ja bych to nepiskal....zda se mi,ze ten hrac se tomu moc podal a zacal si lehat dozadu dost sam...

spis se mi zda v ofsidu nez aby fauloval

Reagovat
Murtago

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byly ryby to je odůvodnění trošku na houpacího koně...

Reagovat
rufus

Článek je v podstatě o tom, že si Kozel stěžuje na to, že neměla být penalta. Asi neměla, bylo to hodně přísný. Ale že by třeba řekl, že měla být penalta pár vteřin před tím, to ne.

Reagovat
cepinzcegamy

jako dobře, když to ale budeš brát takhle, tak skončíš někde u Bílý hory a nespravedlnostech tam. Špatní nejste vy, to se tu myslím, ani moc neřeší. Špatný je lafata za to kopání, to je prostě chování debila a nepatří to do jakýhokoliv sportu, stejně tak Rady, to je taky mongol, má se na to vysrat, lehnout si na míč, ať si to lafata ještě deset vteřin zdržuje.

Jednoznačný zlo je rozhodčí, a to přímo všichni, co se tam potáceli, nic víc. Tahat do toho tlačenku je nesmysl

Reagovat
verv

ale za sáhnutí do ksichtu mimo souboj podle mě červená OK. "faul" Jiráčka normální souboj ve vápně kterejch je každej zápas spousta, ofsajd možná jo

Reagovat
smazaný uživatel

všechno kříštálově čisté a vlastně vás zařízli

Reagovat
Fernando_Torres

Jasný, takže jste vlastně ještě byli poškozený Chce se mi zvracet z těch komentářů tady...

Reagovat
rufus

No, že by nám rozhodčí pomohli.. Ale nezvracej z toho tady.. Si zvykej, Spartu tu hodně lidí nemá rádo a proto o nás píšou takový sračky.

Reagovat
Fernando_Torres

Tos asi špatně pochopil, zvracim z toho ospravedlňování včerejšku a hledání všemožnejch důvodů, proč to bylo vlastně v pořádku... Včera sem se jenom smál, řikáš si euforie z tří bodů s kterýma už nikdo nepočítal, dobrý, ale co je tady spousta lidí schopná předvádět dneska po shlédnutí všech možných videí, přečtení zápisu a podobně, to je fakt hnus... Hlavně, že Spartička, hrdost a podobně... Místo aby jste si přiznali, že to byl prostě zářez jako kráva, tak tu ze sebe děláte pokrytce...

Reagovat
frankiefcb

No a ještě se vymlouvají na ofsajd, který ve skutečnosti byl. To je nejvíce komické

Reagovat
db18

Hlavně si to nějak omluvit.

Reagovat
rufus

Jo, všiml sem si, že dlouhodobě nezvládáš, jak jste několik let rozhodčími tlačení. Takže sem čekal od tebe nějakou podobnou reakci.

Reagovat
db18

Mne se hlavně líbí, že podle tebe jsme Berbrovci, ale u vás je ta chyba omluvena tím, že sudí (správně) neuznal gól Juliše.

(Takže to co nezvládám, je spíše pokrytecké posuzování některých)

Škoda, měl jsem o tobě lepší mínění...

Reagovat
db18

*teda "jiné mínění"

Reagovat
rufus

Se někdy mrkni a uvědom si, jak ty sám posuzuješ verdikty rozhodčím, díky kterým sami vyhráváte zápasy. Já uznávám, že rozhodčí udělal včera chyby, ale na obě strany. A my jsme z toho fakt nevyšli vítězně, i když v náš prospěch pískl tu penaltu.

Reagovat
db18

Já si ty chyby uvědomuji, ale zároveň si uvědomuji, že sudí chybují v jednom kuse - dříve to bylo více patrné v náš prospěch, ale teď na jaře se to řežou rozhodčí všude neskutečně, tak z toho nedělám závěry... jen se tomu směji, když jeden týden je neskutečný hate na Plzeň, i když těch chyb rozhodčí nasekali během jara mnoho (i sám Paták) a pak se to takhle "vrátí"

(tady je problém, že se neshodneme na té situaci s gólem Juliše, kde to dle mne ofsajdové postavení Brabce bylo... takže mne ve výsledku vychází chybování sudího, ve prospěch jednoho týmu)

A zároveň si nejsem vědom, že bych některé chyby vyloženě obhajoval (což tu někteří plzeňáci dělají)...

Reagovat
rufus

Podle mě se tam Brabec do tý akce aktivně nezapojuje.. Což bude potom zajímavý až se někdy zavedou kamery ve fotbale, co tyhle situace budou řešit.. Chápu, že rozhodčí může chybovat při hře, kdy nemá opakovaný záběr. Co se bude dít po tom, kdy chybně rozhodnou podle videa ani nechci vědět..

A je pravda, že dřív bylo víc patrných chyb ve váš prospěch. Ale pořád jich není úplně málo..

Reagovat
db18

To neni, ale mnozi se take rozhodnuti, ktere nam na druhou stranu uskodily (nebo se teda spis objevily)

Reagovat
oli9

ta ruka Štětiny jak říkáš tak si hezky přeskočil to že Jiráček byl v ofsajdu a FAULOVAL !!!!!!!!!! takže žádná ruka by nebyla kdby se písklo hned

Reagovat
rufus

Nefauloval. A ten ofsajd je spornej a neprůkaznej.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak je tu nazorovej clanek od Holzmana po vcerejsim zarezu?

Reagovat
rufus

Ale zas tak moc nás nezařízli. Není z toho třeba dělat až takovou vědu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Liquid

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí jenom splnil zadání

Reagovat
Bex5

Tohle je snad ještě horší divadlo než se předvádělo za Košťála, ne? Ale abych nebrečel - chcete takhle vyhrávat? Tak do toho, když vám to takhle vyhovuje.

Stejně je Sparta tým plnej ksindlů (Viktorka jich má taky pár, ale vy zkazíte charakter doslova každýmu!).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Zrovna ty s Kogosem jste schopní vyplodit celkem rozumnou, ucelenou větu, tak se předvěďte - čemu ten smích?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

sparta je definice ksindlu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Za Kostala by penalta a cervena prisla do desate minuty,zadna honicka na konci zapasu. Vedle sportovni stranky dalsi vec ve ktere Kretinsky vyrazne zaostava

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně veliká chyba pana rozhodčího.. Žádná penalta se kopat neměla,celý zápas jsem sledoval a Dukla si zasloužila jeden bod. Za tohle bych normálně dal pěstí rozhodčímu.

Reagovat
Gryphonheart

Mě nevadí celá tahle situace, i rozhodčí může udělat chybu, spíš mě zarazila informace zkraje zápasu, že to pískal stejnej rozhodčí, kterej to měl pískat někdy v tom únoru.. to by se stávat nemělo už z principu

Reagovat
CHONG

Sranda liga, no.

Reagovat
C-M@ster

Julišův neuznaný gól

https://youtu.be/aGmQxrPYbiE

Reagovat
frankiefcb

Díky, dle toho je to jasné a rozhodčí to odmával správně.

Reagovat
F.Torres

i kdyby se nezapojil, tak blokoval hráče, který chtěl hrát balon

Reagovat
Pajinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak tady za to celkem respekt pomeznímu, že to takto dobře vyhodnotil.

Reagovat
frankiefcb

A Sparťani hned ví, že to bylo špatně mávnuté, asi to nebylo podle notiček

Reagovat
SpecialOne

Tohle a zapojení do hry?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že jo, ale nejsem rozhodčí. Počkej, až se ti vyjádří borec s nickem Referee.

Reagovat
SpecialOne

já rozhodčí jsem a zapojení se do hry vypadá jinak, hráč Dukly hrál aktivně Brabec Nebrabec, takže kdepak.

Reagovat
frankiefcb

ou Pak se není čemu divit, co nám tu pak píská pane kolego.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nepískali, tak už Baník dávno ligu nehraje..

Reagovat
frankiefcb

co prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram 2012?

Reagovat
frankiefcb

jo myslíš ten rok, kdy někdo vymyslel, že nás rozhodčí zachránili. Přitom nás tu sezónu řezali skoro každý zápas a jeden zápas a údajný ofsajd to nezmění. Ale dobrý pokus.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, každej vás řezal. Není nad objektivní hodnocení

Reagovat
frankiefcb

Ne to je objektivní hodnocení. Tu sezonu nás řezali neskutečně, pamatuji si moc dobře, jak jsem pravidelně chodil domů znechucený z výonu rozhodčích. Popravdě v dalších sezónách to nebylo tak hrozné, pokud se nehrálo proti Plzni nebo Vám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Komik no a ještě šíří takové bludy.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Zářez, kterej vešel do historie.. Já moc dobře věděl, že to budeš zahrávat do autu, pač moc dobře vím, že je to téma, na který fanoušci Baníku radši rychle zapomínají. Což ale většinou tak bývá, když se jedná o klub, kterému ten dotyčný fandí.

Reagovat
frankiefcb

Zářez, který vešel do historie No možná tak v hlavách komiků, kteří si myslí, že nás rozhodčí tlačili, což je samozřejmě nesmyl, když nás v to ročníků neustále řezali. A zrovna pochybuji, že to bylo jejich nekvalitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně! On tím zvednutým praporkem vlastně pomohl Příbrami, že jo.

Reagovat
frankiefcb

Jo a stálo ji to sestup ne. Jo rozhodčí v tom zápase pravděpodobně udělal chybu, což se u ofsajdů děje běžně. Ale neviděl bych v tom záměr. Porovnej to třeba s tím, ja ktenkrát mávl ofsajd rozhodčí Barymu proti Plzni. A Bary nebyl snad 5 metrů v ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

za prve ten praporek byl zvednuty spravne,staci si umet najit a pochopit tehdejsi pravidla...a za druhe ta zachrana nebyla ani o bod ani o dva takze to stejne nic neresilo...

Reagovat
Spalovač šancí

viz výše - strkání rukama do bránícího hráče úplně naplňuje definici aktivní hry ze strany Brabce

Reagovat
Mass

Reagovat
db18

Hráč Dukly hrál aktivně, protože tam stál Brabec - tudíž Brabec ovlivnil hru, aniž by chtěl... tohle je to samé, jako když hráč z ofsajdu cloní brankáři, i když hru nechce ovlivnit.

Reagovat
dave30

Také jsem to konzultoval s rozhodčím. Brabec byl na začátku situace v ofsajdovém postavení. Potom se zapojil do hry(míč se od něj odrazil k Julišovi(je jedno jestli aktivně, nebo pasivně, ale zásadně ovlivnil další hru). A teď posor! Kdyby to bylo od hráče Sparty, tak by se to posuzovalo jako nová herní situace a v tom případě by to ofsaid nebyl. Jelikož to bylo po dotyku hráče Dukly, tak to není nová herní situace a ofsaid to je!!! Ukazoval mi to na příkladu Česko - Nizozemsko na ME tuším 2004. V Nistelroy stál na začátku gólové akce v ofsajdovém postavení, ale přihrávka šla na jeho spoluhráče a ten teprve přihrál jemu(nová herní situace) a dal nám gól... Takže asi takhle...

Reagovat
Kang & Kodos

Podle mě už se míň do hry zapojit ani nemohl. Ale úplně jistej si už taky nejsem.

Reagovat
Blasphemer

Ne ty vole, pouštěl si tam draka.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Ritchie

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Spalovač šancí

Z jiného záběru bylo vidět, že strkal zezadu do hráče Dukly, který odehrával balon

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
db18

Ono stačí, že ho dva hráči Dukly hlídali.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlídali hráče, který nešel do souboje. Klidně ho mohlo hlídat i pět hráčů, pořád by se na tom nic nezměnilo.

Reagovat
db18

Správně, nic by se neměnilo, protože to je pořád ofsajd. Tady je obránce bohužel taková oběť, ale posouzené to je správně.

Reagovat
db18

Jinými slovy: Byl do hry zapojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Kým byl zapojen, když on sám se do hry nezapojoval? Neměl zájem o hru, což v tom videu můžeš vidět. Tedy, pokud to vidět vůbec chceš, že jo..

Reagovat
db18

Motají se kolem něj dva obránci Dukly, čímž ovlivnil hru, i když nechtěl... mne se zdá, že to tam nevidíš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten druhý byl 2 metry od balónu, ke kterému se dostat ani nemohl. To mu odkopávajícímu hráči nepřekážel, ten to jen špatně trefil.

Reagovat
dave30

Také jsem to konzultoval s rozhodčím. Brabec byl na začátku situace v ofsajdovém postavení. Potom se zapojil do hry(míč se od něj odrazil k Julišovi je jedno jestli aktivně, nebo pasivně, ale zásadně ovlivnil další hru). A teď pozor! Kdyby to bylo od hráče Sparty, tak by se to posuzovalo jako nová herní situace a v tom případě by to ofsaid nebyl. Jelikož to bylo po dotyku hráče Dukly, tak to není nová herní situace a ofsaid to je!!! Ukazoval mi to na příkladu Česko - Nizozemsko na ME tuším 2004. V Nistelroy stál na začátku gólové akce v ofsajdovém postavení, ale přihrávka šla na jeho spoluhráče a ten teprve přihrál jemu(nová herní situace) a dal nám gól... Takže asi takhle...

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ti dal za pravdu, kdyby prvně letěl ten míč na Brabce. Ale to neletěl, letěl na hráče Dukly, který ho špatně trefil. Takže se tam logicky nejednalo ani o teč.

Reagovat
db18

Letěl na hráče Dukly, který hlídal Brabce... (a když se podíváš pozorně, tak se Brabec toho Dukláka ještě drží)

Reagovat
smazaný uživatel

zkus se na to podívat bez toho červenýho kolečka.. tam uvidíš, že ho vůbec nedrží.

Reagovat
db18

Ajo, nicméně si stále myslím, že hra byla Brabcem ovlivněna - brání ho Gorkšs a Vrzal (a Vrzal je sice levák, ale stejně do toho šel takhle debilně, protože si hlídal Brabce, kterého měl za zády)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je právě situace, kterou si každej otočí podle svého.

Reagovat
db18

Dá se to tak brát no... Kdyby to sudí nepískl, tak si to taky obhájí - ale jako chybu bych tohle nebral.

Reagovat
Kang & Kodos

Já jo, jinak už se nemáme čeho chytnout

Reagovat
db18

Reagovat
dave30

Nicméně si myslím, že kdybychom se zeptali na tuto situaci třeba pěti rozhodčích, tak budou názory tak 2:3, nebo 3:2... V Každém případě to asi není takový průser, jako ten konec zápasu. Jsem zvědav, jak z toho ten rozhodčí vybruslí. Nejmenší zlo bude tvrdit, že penalta byla za ruku (on ji ale neviděl, kdo ji vlastně viděl - pomezní?). V tom případě to ale musel říci hráčům(nevěřím, že se neptali, za co ta penalta je...) a ti nic takového neříkali. A potom ještě bude muset vysvětlit, proč nedal Štětinovi červenou... Pokud nařídil penaltu za "pohlazení" Lafaty (nechci polemizovat o jasném jeho faulu, který tomu předcházel), tak je to na opakování závěrěčné minuty za chybně nařízený pokutový kop. Lafata byl mimo hru, to je stejné, jako by pískl penaltu za faul obránce, který stojí špiškou kopačky ve velkém vápně, ale fauluje útočníka metr před vápnem...

Reagovat
smazaný uživatel

To máš samozřejmě pravdu Upřímně, v takový chvíli jde objektivita stranou - ať už to píšu já, plzeňáci, nebo třeba baníkovci.

Rozhodčí samozřejmě bude tvrdit, že to pískal za ruku. Komise bude klasicky tvrdit, že udělal všechno správně a jede se dál..

Reagovat
dave30

Bohuzel...

Reagovat
Spalovač šancí

objektivní sparťan

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Malem ho i trefil mic Mavnout tohle jako zapojeni do hry jsem teda jeste nevidel

Reagovat
PP

tady nemůžu jinak.. regulérní gol. Toto rozhodčí z lajny rozhodně vidět nemohl..

Reagovat
db18

Takže správně neuznaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Viz výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Správné rozhodnutí rozhodčích. Hráč v ofsajdovém postavení se nesmí zapojit do hry ani jinak omezit protihráče v pohybu, výhledu apod. Hráč Sparty se dostal ač úmyslně či neúmyslně do souboje v postavení mimo hru. Tady není prostě o čem. Tady i když to bylo nezaviněné a třeba hráč Sparty ani nechtěl hrát, tak byl v ofsajdu a pak zůstal stát v jádru hráčů, kam směřoval balón. Jako nezapojení do hry je jen v evidentních případech, kdy kolem hráče nikdo není a on nechá proletět balon, aniž by někomu dá se říci vadil. : )

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

sparťanská rovina

Reagovat
božský John

Jeste ze je Jablonec desatej nebo kolikatej, mame v pici a takovyhle tyjatry nam muzou bejt ukradeny.

Joo, hrat o titul, tak uz Spartu poradne dissim

Reagovat
Kang & Kodos

My už máme titul taky v píči.

Reagovat
božský John
Reagovat
HorajzmAmmann

úplně pohoda soustředit se na Baník, když prohraješ je ti to jedno protože fandíš juniorce, když vyhraješ je to paráda. Předvedená hra většinou potěší... Jo já myslím, že chachaři si ted užívají ligu daleko víc než spartani

Reagovat
frankiefcb

A upřímně se těším i na tu druhou ligu a na místní derby

Reagovat
HorajzmAmmann

taky se začínám těšit, ne že bych chtěl sestoupit, ale kvůli těm soupeřům mě strašně zajímá, jaká bude atmosféra. Úplně nejlepší by bylo, kdyby zůstala Karviná + potencionální boje s Olomoucí o postup, F-M a další. Hlavně Opava. Ani netuším jak vypadají kotle hostů třeba ve Varnsdorfu ale bude to občas i sranda Už mám dost těch Jablonců, MB, Teplic a podobně. Asi byl čas na změnu a 2. liga nám nemusí ublížit ani po sportovní stránce

Reagovat
frankiefcb

Hlavně to bude sranda v Třincu Tam se nevlezeme a snad Karviná zůstane v druhé lize.

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně Třinec. A třeba bude i konečně derby Vítkovice: Baník

Reagovat
frankiefcb

Vypadá to na Prostějov.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo ted jsem koukal na tabulku. Ztráta je už velká. Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Varnsdorf je takový ten typický stadion s atletickou dráhou s dost místem okolo. To vás chci spíš vidět ve Vlašimi, tam je akorát taková malá klec

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

právě že pochybuju, že nás nechají na nějaké louce za atletickou drahou

I když samozřejmě cca 200 lidí se asi bude dát uhlídat v pohodě. Pochybuju, že tam pojede víc lidí ! Každý se bude těšit spíš na Třinec, Opavu a spol...

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budeme povídat, ze začátku vám to bude připadat jako dobrodružství, takže vás třeba pojede dost na ty poměry české, ale jakmile si na to člověk zvykne, tak se už potom vyloženě těší na zápasy jako je Frýdek, Třinec a teď pro nás Baník. Už to, že je pro nás výjezd jara do Hradce něco vypovídá

Reagovat
HorajzmAmmann

jo no, spíš ted vyměníme Spartu, Slávii za tyhle "derby" a po 30. kolech každý doufá v návrat. Beru to jako zpestření pro jednu sezonu, když nepostoupíme bude to velké zklamání. Ale stát se může cokoliv

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

No to bezpochyby. Vždyť my jsme kromě Boleslavi, a Lazia venku neodehráli na jaře klidnej zápas. Já už jsem po každym zápase unavenej, jako kdybych tam sám běhal.

Reagovat
Blasphemer

S Plzní to mám na jaře hodně podobný. Hlasivky vyřvaný jako kdybych je trénoval a nohy od poskakování unavený jako kdybych to běhal s nima.

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, ale vy každej zápas neotáčíte. Nebo si představ 1. zápas s Villarealem.

25. minuta - Holek mimo, Kováč na plac

35. minuta - Brabec pro odvetu mimo

40. minuta - Costa pro odvetu mimo

To už nevíš, jestli se smát, nebo brečet a hledat kopačky.

Reagovat
Blasphemer

Tak Evropu jsme letos nehráli, ale poslední zápasy v lize jsme taky museli otáčet. A když nemuseli, tak si zkušeně od 70. minuty "hlídáme" vedení tzn. nehrajeme a pouštíme soupeře do šancí, což je taky o nervy.

Reagovat
Kang & Kodos

To my kolikrát stíháme obojí. Nejdřív to otočíme, a pak to hlídame v tom stylu, že soupeř jde v 90. minutě do brejku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak unavenej sem taky, když 90 minut fandíš co to jde. jde o to, že to je bez nervů a vychutnáváš si jenom tu atmosféru. + každá výhra samozřejmě bonus navíc. Ty cesty ze stadionů když jsem byl nasraný jsou pryč.

A víš že fandíš buď chacharům jako Holzer, Šašinka, Kaša, Vengřínek (at hrajou jak hrajou) anebo klukům u kterých víš, že do toho dají všechno jako Mondek nebo Dostál. Hrubý kapitola sama o sobě, ten řekl na rovinu, že je pro něj 2. liga málo ale přesto za Baník hraje fakt dobře a strašně se snaží.

Reagovat
božský John

Je to fakt pohodinda. Jdes na fotbal, nak te netankuje, jak hraje Sparta a Plzen. KDyz se vyhraje, tak dobry, kdyz ne, tak si das aspon burta a pivo.

Reagovat
frankiefcb

Tak u nás si dáš hnusného buřta a nealko pivo. Ať žije supermoderní stadion. Staré dobé Bazaly

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se tam příští rok vrátíte

Reagovat
božský John

To je mrzuty Zrovna na tohle se tesim momentalne vic jak na celej fotbal, kterej vetsinou stoji za vyliz prdel. Ale mrzi me, ze furt je na fotbalech Gambrinus. Kdyby to fungovalo jako jinde, ze kazdej mancaft ma svyho dodavatele pivka (asi by se jednalo o regionalniho dodavatele - v nasem pripade bud Svijany nebo Rohozec), tak by to bylo daleko lepsi nez ta destova voda

Reagovat
Blasphemer

Svijany jsou teď úplně stejnej hnus jako Gambrinus, a přitom dřív bývaly úplně super.

Reagovat
božský John

Asi zalezi na hospode, no. V Praze mi taky nejedou, ale u nas jsou furt jeste dobry.

Reagovat
Blasphemer

Nejde jen o hospody, už i lahváče už stojí za hovno. Ale je možný, že v nějaký hospodě se to držet může. Taky znám u nás knajpu, kde točí Gambrinus a nechutná to tak strašně jako všude tzn jako splašky.

Reagovat
božský John

Hele, ja pil Gambrinus par let nazpatek primo v Plzni v hospode a normalne se to dalo pit, takze na tom neco asi bude. Na lahvovy Svijanky nedam dopustit. Ja si teda nekupuju maz (jedenactku), ale rytire ci knizete (12,13) a ty jsou furt vynikajici.

Reagovat
Blasphemer

Jo, tak tyhle silnější nemůžu posoudit, protože jsem je nikdy moc nepil. Máz je úplně strašnej, to se nedá absolutně pít. Desítka teda ještě ujde, ale oproti dřívějšku tam to zhoršení je.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

jo to je jak to naše nealko to je fakt

Reagovat
HorajzmAmmann

A stejně když vidíš tu Julisku, Brno, Hradec - klidně se na těch Bazalech dalo hrát po nějakých menších opravách.

Reagovat
frankiefcb

tak to každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Trochu mě mrzí, že se nevyjádřili ještě Luhový a Vízek. Ale zase už to okomentovali asi všichni slávisti.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej humus.

Odpůrci videa můžou argumentovat, jak chtějí, ale ten sport jde do strašný prdele. Prachy se okolo toho motají neskutečné, což sebou nese tlaky ze všech různých stran. Do toho se hráči zdokonalují v tom, jak a čím oblafnout rozhodčího.

Neříkám, že video je všespasitelné, ale kdyby vyřešilo jen polovinu problému, tak i tak by to bylo lepší, než nedělat nic a nechat fotbal v takovým loji, ve kterém je. Jsem si jistý, že tyhle rozhodnutí sudího prostě nejsou náhodné. Není to o tom, že by to špatně viděl nebo špatně vyhodnotil. Je to o tom, že to takhle chtěl z nějakých důvodů odpískat.

Berbre, ty ku-vo, tohle se ti líbí? Takhle jsi to chtěl?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
dadoprso

minimálně by aspoň mohli zpětně po zápase trestat ty prokazatelný simulace, které rozhodčí neviděl, nebo nechtěl vidět.

Reagovat
HorajzmAmmann

a tvrdě trestat simulace ! Vůbec bych se toho nebál...

Reagovat
HorajzmAmmann

+ nějaké větší zdržování hry a zbytečné povalování na trávníku když borec za vteřinu vyskočí a je v pohodě...

Reagovat
F.Torres

chtělo by to udělat jak v NFL. Máš +-2-3 možnosti za zápas, při kterých může trenér využít video a je na něm na čem a kdy to vyplácá. Zdržení by to bylo max na 2min, což je naprosto v pořádku a předešlo by se naprosto všem nešvarům

Reagovat
HorajzmAmmann

stačí aby měl rozhodčí spojení s někým, kdo to všechno kontroluje na videu. Většinou stačí jeden opakovaný záznam... není to hokej kde puk není ani vidět ...

Reagovat
Spalovač šancí

Rozhodčí svým rozhodnutím zavraždil všechny mladé Dukláky. A že jich je

Reagovat
db18

Chovatel holubů se v genech nezapře.

Reagovat
smazaný uživatel

To je produkt! Speciální, Made for China!

Reagovat
lada.sp

Ať to bylo jak to bylo, buďte rádi že Sparta bude druhá, nebo jste chtěli poslat do kval. CHL M.B? vy koeficienti??

Reagovat
HorajzmAmmann

Když se tady řeší rozhodčí, byla někdy nějaká fatální chyba rozhodčího při finále LM nebo MS ? Která by třeba hrubě ovlivnila výsledek ?

Reagovat
lada.sp

Celý MS v Korei a Japonsku například..

Reagovat
db18
Reagovat
frankiefcb

ale nakonec to neovlivnilo výsledek.

Reagovat
db18

Neuškodilo to Španělům, ale výsledek to klidně ovlivnit mohlo.

Reagovat
frankiefcb

to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Finále MS? Docela dost prý, ale musel bych to vidět. Z toho co se píše tak 34, 54, 62, 66, 90.

Reagovat
valloire

34, 54...zbytek je v cajku

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak vnímáte momenty, jako byl závěr na Julisce?

Mám toho dost, přestal jsem se o fotbal zajímat. 72.7%

Reagovat
Kang & Kodos

Kéž by..

Reagovat
db18

Reagovat
cepinzcegamy

já jsem rád. Koho baví furt stejný čutání do míče, tohle je styl a jak nás to všechny nakoplo! Kupříkladu já jsem dneska prakticky veškerou práci odložil na zítra, z čehož (uvažujíc moderními ekonomickými ukazateli) plyne, že zítra budu strašlivě produktivní, čili už dnes si zasloužím odměnu formou hospody

Reagovat
Blasphemer

76.5 už

Reagovat
smazaný uživatel

Jako smát se můžeš, ale já to znechucení fakt teď v sobě mám. Jako není zářez jako zářez. Tohle bylo hrubě přes čáru.

Navíc vůbec nechápu, o co jako sudímu šlo. Sparta je evidentně ze hry o titul venku, takže tlačit takhle okatě je naprosto zbytečný.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Bex5

BTW: jestli někomu zavedení videa uškodí, bude to Sparta. Měli by si to ještě rozmyslet.

Reagovat
lada.sp

velký hovno..chyby se dělají pro a proti všem klubům, jenomže vy a my jsme neustále v TV a na očích, běž někdy někam od druhé ligy niže, hlavně na divizi a uvidíš těch chyb

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

tady se ale mluví o lize.ty si vlastně řekl že se chybuje ve prospěch Sparty a v zápasech nižších lig

Reagovat
Bex5

já jsem pro zavedení videa, tos mě blbě pochopil, woe. Jen abyste si na sebe neupletli bič - nicméně co já se o tohle starám? Na druhou ligu seru od tý doby, kdy jste nás před ní zachránili (viz. pletení biče).

Reagovat
lada.sp

Jenom by mě zajímala jedna věc..liga stojí více méně za hovno, 85% hráčů jsou neskutečný kopyta a vy chcete ale rozhodčí na úrovní PL

Reagovat
cepinzcegamy

pojďme to hovno rozmatlat úplně

Jak prvotně uvádí v zápise, červená karta byla udělena za „prudké udeření soupeře otevřenou dlaní do hlavy v nepřerušené hře v době, kdy uvedený hráč (brankář) držel míč v ruce.“ Podle slov hráčů Dukly byla penalta pískána za Radův atak, nikoli za ruku Štetiny.

Z dnešního sdělení rozhodčího v zápisu o utkání ovšem nakonec plyne, ža penaltu nařídil za ruku Štetiny po upozornění brankového rozhodčího. Zaregistroval ho se zpožděním - až ve chvíli, kdy došlo ke konfliktu mezi Radou a Lafatou.

tak to už je úplnej výsměch. Se ten zápis přepsal, nebo co to jako je?

Reagovat
C-M@ster

Dopadlo to jak se čekalo. Penaltu za faul na Lafatu písknout nemohl, tak si vymyslel toto. Že asistenta přes vřavu neslyšel, takže zareagoval na jeho signalizaci ruky až se zpožděním.

Nicméně takto:

S tímto výkladem ale nekoresponduje to, co po utkání řekl novinářům domácí kouč Luboš Kozel: "Hráči mi řekli, že jim rozhodčí tvrdil, že odpískal penaltu za faul brankáře Rady na Lafatu."

Reagovat
cepinzcegamy

tak jasný, ale co ten zápis? to píše jeden po utkání a druhej po youtubu?

Reagovat
verv

však ta červená s penaltou vůbec nemusela souviset

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cepinzcegamy

ale to já všechno beru já se furt pozastavuju nad tím samým - najednou je jakési "dnešní sdělení rozhodčího v zápisu". To tam jako včera nebylo? O to mi jde

Reagovat
verv

no zápis je pořád stejnej :) akorát dukláci tvrdí, že jim na hřišti rozhodčí řekl, že penaltu pískl za Radův faul a to nekoreponduje s tím, co potom uvedl do zápisu

Reagovat
Murtago

hlavně nesměla

Reagovat
smazaný uživatel

to by me opravdu velice zajimalo. pokud nekdo zpetne zmenil zapis z utkani tak to je tak zavazne provineni ze to musi odskakat nekolik lidi. to je pomalu na urovni korunce a ovlivnovani zapasu.

Reagovat
verv

jakej změněnej zápis? však podle toho co říká (neříkám že to tak opravdu bylo), to dává smysl. ruka kterou neviděl, pak viděl Radu jak trefil Lafatu, jde mu dát redku a do toho mu asistnent signalizuje, že tam byla ruka ve vápně. takže redka za faul v nepřerušené hře a penalta za ruku po signalizaci asistenta

Reagovat
smazaný uživatel

no o tom to cely je. kazdy rika neco jineho a rozhodujici je to co bylo v zapise o utkani. a jestli ho pak nekdo zpetne zmenil tak je to obrovsky problem

Reagovat
PP

Reagovat
verv

nemyslím si, že někdo něco zpětně měnil (rovnou se to online odesílá, takže by to asi ani nešlo). akorát po odpískání řekl duklákům (podle nich) něco jinýho, než uvedl potom do zápisu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se přepsal? Však ta věta je postavená uplně blbě, říká "v zápise se uvádí, že červená karta byla udělena za blabla, avšak ze zápisu plyne, že penaltu nařídil blabla"... Červená a penalta jsou dva různý případy. Penalta za ruku, kterou zaregistroval brankový a se spožděním se informace dostala k rozhodčímu, který přerušil hru až poté, co Rada nafackoval Lafatovi, za což mu udělil červenou kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

„R (rozhodčí) zaregistroval informaci od AAR1 (brankový rozhodčí) o PK (pokutovém kopu) až se zpožděním kvůli velmi hlučné emotivní reakci obecenstva na danou situaci. Informaci o PK od AAR1 tak R zřetelně zaregistroval až de facto v momentu, kdy došlo k výše popsanému přestupku brankáře domácích, za který byl brankář domácích následně vyloučen, a i proto došlo k přerušení hry až po uvedeném přestupku brankáře domácích.“ Informaci si Kocourek se svým asistentem ještě ověřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Rada byl prostě v emocích a špatně si pamatoval sled událostí, když řiká, že slyšel písknutí a tak si šel vyřizovat účet s Lafatou. V záznamu se dá vysledovat, že hvizd přišel až po tý fackovaný.

Že tam do tý doby rozhodčí neviděli/nepískli offside Jiráčka, souboj Jiráčka, kterej se dal ale nemusel, ruku Štětiny a kopnutí do ruky Rady, to je prostě smutný no.

Reagovat
cepinzcegamy

hele ve všem máš pravdu, ale tohle všechno tvrdí až teď (dle zápisu) a včera tvrdili něco docela jinýho (dle zápisu). Ale je možný, že je to furt stejný a ztratilo se to cestou. Chudák Kocourek

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu nerozumim, co bylo včera v zápisu a dneska neni, nebo co dneska je v zápisu, co včera nebylo?

Reagovat
PJ

V zápisu jsou dvě vyjádření - jedno jako komentář k vyloučení, druhý jako závěrečná zpráva rozhodčího. Komentář k vyloučení píše rozhodčí hned po skončení a taky tam hned včera byl. Zpráva rozhodčího nevim kdy se píše, zřejmě později, proto tam (asi) včera hned po zápase nebyla. Popis, za co byla penalta, je až v tý závěrečný zprávě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo takhle.

Reagovat
PP

tak.. a navíc, pokud šel brankář s balonem za čáru bez přerušení hry, tak si dal vlastní gol. Takže z tohoto se rozhodčí nevymotá ani kdyby chtěl.. Bohužel Dukle to bod nevrátí..

Reagovat
oli9

Lafata

Reagovat
papanegra

Možná tak že neuzbal gol Juliše...

To že rozhodčí to maj při rohach a standartkach těžký je jasný.. Lafata pak chtěl odkopnout míč když ho ještě neměl úplně pod kontrolou a pak i když měl.. Tak asi faul, ale reakce Rady je neomluvitelna..

Reagovat
valloire

Párkrát tě nakopnu do ruky a ty se usměješ?

Reagovat
cepinzcegamy

samozřejmě. Rozviň svůj klid (dnes nova 22:10)

Reagovat
valloire

Snipes

Reagovat
cepinzcegamy

jj, bezpochyby jeden z nejlepších záporáků všech dob tady

Reagovat
valloire

"Jediné, co dokážu říct, že gól neuznaný pro údajný ofsajd měl platit, to mi okamžitě řeklo vedení". V poslední minutě už vedení mlčelo.

Reagovat
Puskas

Špatně jsi to pochopil, vedení mu řeklo, že jediné, k čemu se může vyjádřit, je to, že gól měl platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný si ve Spartě nemůže stěžovat, ne že by nechtěl, ale vedení mu zakázalo si stěžovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak - taky jsem si všimnul, že co se mu hodí, o tom je dokonale informovanej.

Reagovat
Puskas

Asi dává na radu psychologa, aby negativní věci vypouštěl...

Reagovat
Mononukleoza

Kucí....teď jsem to viděl na záznamu a mám k tomu zajímavý komentář. Posaďte se a čtěte. No nic se nestalo vše bylo ok a teda jako Rada má asi fakt sílu. Podle Lafatovy reakce to musela být fakt bomba. Rada by si neměl zahrát fakt dlouho vždyť ho mohl zabít. Úder do hlavy takovou silou je vážně nebezpečné

Reagovat
cepinzcegamy

tak fotka je jak z Bčkovýho slasheru jak kdyby mu vmačkával oči do hlavy :D a lafata se i tak tváří

Reagovat
lada.sp

jaký grády?? tohle je první nesprávně odpískaná penalta v dějinách nebo co??

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš poukazuju na to, že včera bylo v zapise penalta kvůli Radovi, dnes ráno kvůli Stetinovi a teď prý ruka žádná nebyla, že Štětina hrál ramenem (??). Bavím se

Reagovat
db18

Reagovat
lada.sp

Proč takhle nepitvají zápasy Plzně???

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem si říkal že Spartě za ty úspěchy v Evropě podržím alespon trochu palce,ale tímhle že jejich kapitán nasimuluje ubohou pencli se znovu ukazuje že si Sparta titul prostě nezaslouží a že výkřiky směřující směrem k Plzni kvůli získávání penalt jsou pouze VELKÝ HNŮJ ČESKÉHO FOTBALU

Reagovat
eLJay.91

V kontextu včerejšího zápasu je fakt vtipná ta diskuze Sportu o změnách v lize. Dokud neudělají něco s těmi rozhodčími, tak je úplně jedno, jestli se bude hrát jedna nebo deset nadstavbových částí. Pokud se takhle rozhoduje o titulu, nikdo na to stejně nebude koukat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele