Rovňan porušení manuálu odmítá, jde podle něj o dehonestaci klubu

30.07.2020, 17:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jebat LFA , stejně je to všechno jen zastírací manévr , ve Spartě je Covid taky , tak se to snaží ututlat a dělají vlny kolem Opavy , jsou to vyjebanci

Reagovat
verv

co to meleš? Ve Spartě je akorát v béčku. A i kdyby byl v áčku, tak kvůli Spartě se snad něco nedohrálo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kretén.

Reagovat
REPLIKATOR

Nic jsme neporušili a žádný manuál jsem nečetl!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prašivej zmrde, celej ten tvůj paklub poslat do 2. ligy a jestli ne hned, tak odečet 15 bodů a Zavadilovi může prasknout cévka a bude od vás stejně klid.

Fanoušky nemáte, hráče nemáte a do ligy nepatříte. Zlatá Dukla.

Reagovat
smazaný uživatel

Snažíš se být zajímavý ale si akorát trapný. Každý ví, že Opava má dlouhodobě jedny z nějvěrnějších fanoušků. Kdysi tady chodilo i 11 - 15 000 lidí na zápasy. Teď už je to jiné hlavně kvůli předváděné hře ale věrní fans zůstali. Jestli je pro tebe SFC paklub tak co j jsou u tebe kluby jako Jablonec,Teplice,Pribram,Dukla, kluby kde nechodí skoro nikdo s zadnou atmosférou.

Týmy jako SFC patrí do ligy díky fans a naopak do druhé ligy by meli poslat výse zmínené kluby.

Tohle si LFA odsere a pekne do dna, doufám ze na ne klub podá trestní oznámení, budou platit jak mourovatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný kdo to odsedere je zkurvená Opava. Nemají hráče, nemají fanoušky, jen podvodem jsou v lize. Zmrdi.

Z tama je jen jeden pořádnej klub a to BANÍK.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do této doby, jsem si nebyl jistý, jak se muže asi projevovat duševní mrzák a totalní kretén. No díky tvému příspěvku to již vím. Díky, že jsi mi rozšířil obzory ubožáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleteš si to spíš s Karvinou ? Opava nemá fanoušky - tak proč potom pokaždé benga dělají takové manévry i mimo stadion při vzájemném zápase s Baníkem? Když nic jiného .....Co se týče podvodu, nevím co konkrétně ? Nakloněný sudí minulou (tedy už předminulou) sezonu v baráži proti Jihlavě - to byla Karviná.

Že odsud je jediný král = Baník, to se nemusíme bavit, o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Furt tomu nerozumím - to se veškeré toto Prymulomaďarovité putovní divadlo napříč společností (aby vám tchoř vajca vychlastal, ksindlové...) děje na základě testů s cca 40% falešných nálezů ? Dělat takové vlny a napadat se navzájem až takhle těžce na základě informace, která má validitu nepříliš vzdálenou od stavu, kdy si hodíte korunou = to je teda síla Nebo je to jinak ? Kdo se v těch kktech má vyznat .....

Reagovat
podnebný

Tento člověk si ani nevidí na špičku nosu. To už tvrdívala moje babička, že kdo ji má měkkou, tak lže. Bohužel těch lidí v novém století přibývá a nikomu to nevadí. A nikdo z nich se nepřizná, když udělal hrubé chyby. Dokonce ani na vládní úrovni, kde všichni mají hroší kůži.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele