Ronaldo si vážně poranil koleno, mluví se i o konci kariéry

14.02.2008, 08:54
Aktuality
Ronaldo oproti některým předpokladům sice nastoupil ke včerejší dohrávce itaské nejvyšší soutěže proti Livornu, nejenom on by však byl raději, kdyby zůstal pouze na tribuně. Brazilský útočník si totiž poranil koleno a od fotbalu si odpočine na hodně dlouho...

Ronaldo nastoupil na trávník stadionu San Siro v 57. minutě a pro svůj tým okamžitě zařídil pokutový kop. Více toho už nestihl, s poraněným kolenem musel být odnesen na nosítkách a všichni nyní netrpělivě očekávají výsledky podrobného vyšetření. Diagnóza může být o to horší, že Brazilec během své kariéry již několik podobných zranění prodělal, i proto se doba jeho rekonvalescence odhaduje na devět až dvanáct měsíců.

"Jsme rozrušení a staráme se o to, co se stalo Ronaldovi. Nemohu říci, že jeho kariéra je u konce, na to nám odpoví až čas. My nyní můžeme pouze být s ním a snažit se nepanikařit. Jeho spoluhráči po zápase ve spěchu opustili stadion, zamířili do nemocnice a zjišťovali jeho stav. Z naší strany je velice důležité být s ním v tak těžkém momentu jeho kariéry," řekl po utkání kouč Carlo Ancelotti, jehož bodová ztráta za remízu 1:1 jistě nemrzela tak jako zranění Ronalda.

"Zatím toho příliš říci nemůžeme - bohužel se potvrdilo, že má přetrženou šlachu v levém koleni. Určitě bude potřebovat operaci. Všichni jsme rozrušení z toho, co se stalo," dodává šéf lékařského týmu Rossoneri Jean Pierre Meersseman.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neuvěřitelnej smolař

Reagovat
smazaný uživatel

a jsi si jistý, že ho to až tak žere?

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm.. to je pech..

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ze prekonal rekord v interu pri stridani a kdy se hned zranil ze 7 na 2minuty...zapas jsem videl ale ta penalta snad byla jen za to ze se zranil...nechapu

Reagovat
alias

Já fandím Interu, ale ta penalta pro AC byla jasná, ruka jak hovado, si vem příště brejle.

Reagovat
smazaný uživatel

te ruky jsem si nevsiml koukal jsem na sopcastu a nebylo to tak kvalitni...mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt smolař....

Reagovat
smazaný uživatel

snad se acm zachová slušně a i přesto mu tu novou smlouvu nabídne..je to pan hráč, zaslouží si to.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale nastoupí dycky k zápasu a pak měsic marodí,tak nevim esi se jim to vyplatí ještě..asi je čas na Ameriku nebo návrat dum

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel svatá pravda..myslim ale že on by to psychicky nezvládl být půl roku nezaměstnaný a pak vyjednávat o nové smlouvě, je dost psychicky labilní..kdyby mu acm prodloužilo smlouvu o rok, tak by to byla velká podpora..

Reagovat
smazaný uživatel

je mi ho fakt lito sice je real muj oblibeny klub alee kdyby do realu neprisel van nistenrlooy tak by se mu tam mozna darilo vic jak v ac ...... i kdyz nistenrlooy je velka opora tymu

Reagovat
smazaný uživatel

NEmyslis, ze ma tolik penez, ze tu smlouvu nepotrebuje? k cemu by mu byla?

Reagovat
smazaný uživatel

co k tomu dodat mno.........................................

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna v AC kde 35 je mladej vek kouknete na Cafua ronaldo bude jeste tak dva az tri roky hrát

Reagovat
PJ

Cafu je obrance, Ronaldo utocnik. Takovej malej detail

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

jj ma fakt smulu az me ho je lito...ale porad je to ZRADCE

Reagovat
smazaný uživatel

proč zrádce?? protože odešel z týmu, kde ho neměli rádi do týmu kde měl být útočným esem? a že nešel k vám na lavičku? to je zrádcovství?? ne kamaráde, to je rozum..

Reagovat
smazaný uživatel

nemeli radi???kdo ho ma vic rad nez moratti??? inter ho lecil a pak si zdrhne do realu...z realu jsem ho taky nechtel ale vybrat si ac neni v poradku a hlavne hrac jeho kvalit...toho by vzali vsude

Reagovat
smazaný uživatel

neměli ho rádi v Realu!! a o tom přestupu pomlč, ve své době to byl jeden z nejdražších přestupů na světě, takže on asi Moratti má trošku radši víc peníze nežli si myslíš..navíc ACM je slavnější a větší jméno ve fotbalu nežli inter, takže logická volba.

Reagovat
smazaný uživatel

tak morattiho prodal protoze chtel odejit...prece nebude nekoho drzet...a s tim rozumem no nevim nevim...spis by si mel vzit priklad s van bastena ktery karieru ukoncil 27 kvuli opakovanym zranenim

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že jsou ty zranění způsobeny nadváhou, ale asi ne, no. Je to k svini

Reagovat
smazaný uživatel

To snad né!

Reagovat
Devil

Bohuzel to vypada spatne . Preju mu at se uzdravi ale obavam se ze muze dijit opravdu k nejhorsimu a Ronaldo se na spickove urovni na fotbalove travniky uz nevrati ! Doufam ze se mylim , byla by ho skoda !

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy sem ho nemel rad, ale zraneni mu nepreju ale jsem read ze je z Realu pryc. Od te doby co odesel se Realu jen dari.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ma zraneni jak kdyby byl se Slavie... Mel by tam jit, by chodil se Sventem na kaficko.

Reagovat
Devil

A tam by uz na ne cekal Vlada Smicruj !

Reagovat
smazaný uživatel

To jo Slavia by mohla udelat Hnuti za dobre kafe. Varit by ho mohl Spartan Dosek, ten je taky marod. A kdyz Sparta nejakym zazrakem predbehne Slavii, tak bue varit Smica se Sventem Doskovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už není pravda, co se to s ním kua děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by tento hrac nemal smolu na zranenia, bol by bezkonkurencne najlepsim utocnikom historie futbalu. Urcite lepsi ako Pele a Maradona, lebo moderny futbal je o dost kvalitnejsi ako minulost.

V obdobi, ked hraval za Barcelonu, vtedy este nemal zranenia, kuknite si na youtube jeho goly v tom case, neskutocne, co gol, to gol roka, nastrielal ich neuveritelne mnozstvo za taky cas.

Zial prisli MS 1998 a zranenia potom s tym spojene, pretrvavajuce az do 2002, ked prestupil do Realu. Pocas tychto 4 rokoch toho moc nenahral, zial mal problemy s tym kolenom, ale ked hral, daval goly, neskutocna priamociarost, vybusnost, rychlost, premienanie sanci.

Niekto po prestupe do Realu povedal, uz si nepametam presne kto to bol, ale nejaka vyznamna osoba futbalu, ktora bola aj zainteresovana, : "Ronaldo uz bude len na 80percent to co bol pred zraneniami"

Mal pravdu, nebol to futbal o dve triedy lepsi ako zvysok planety, ale iba o triedu, v kazdej sezone za Real dal cez 20 golov,aj ked bol skoro v kazdej zraneny.

Ronaldo je pre mna hrac s najvyrovnanejsimi vysledkami a hrac, ktore mu len kusok stastia chybalo k oficialnemu 1. miestu najlepsieho utocnika vsetkych cias.

Ale pre man je Ronaldo najlepsi aj tak.

Skoda ho

Pele bol podla mna o triedu slabsi ako Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro se vším souhlasím až na srovnávání s Pelém či Maradonou, to prostě nejde a bylo o tom popsáno mnoho slov.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

kua to je smolař....

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
osobnostx

No, smolař...určitě mu příroda často nepřeje, ale on nikdy nebyl na životosprávu a po velkou část karïéry měl poměrně nadváhu, což není pro klouby v rychlích změnách pozic a směrů (zvláště pro jeho vrozené dynamické vlastnosti) nejlepší. Když se to s... , tak se nedá nic dělat, co je jednou v koleni utrženo už asi nikdy perfektně držet nebude a on toho měl skutečně mnoho...škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Milánské kluby jsou pro něj zakleté, nikdy mu v nich nepřálo zdraví....

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká smůla. Jestli skončí, bude to škoda. Přes všechny zdravotní problémy to je stále skvělej hráč. Ale bohužel tohle zranění asi znamená na vrcholový úrovni konec. Celej poslední rok je o tom, že hlava by chtěla, ale tělo už ne... Forza Ronaldo!!!

Reagovat
GEGE

to je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, moc mu přeju, aby se co nejdříve do ACM vrátil, letos to už asi nestihne, ale dáli Bůh, snad zahájí v tomto dresu příští ročník serie A

Reagovat
Alessandro24

Pato a Ronaldo zraneny,Gilardino tak ten sa uz netrafil ani nepamatam..ostal tam len pippo inzaghi a ten mlady paloschi..ofenziva AC v poslednych zapasoch nic moc za posl.5 zapasov len 5 strelenych golov,na klub ako AC strasne malo..chcelo to v prestupovom obdobi ziskat utocnika..teraz ich budu musiet tahat z "B"cka..ak by sa im nepodarilo dostat cez Arsenal dalej tak Ancelotti by pravdepodobne skoncil..

Reagovat
Staenly10

SIDI nevi co mele. Mysli si ze je vtipnej kdys si utahuje ze Sventa. Kdyby on mel takovy zraneni tak bych to chtel videt co by delal. Ja ted mam taky zraneni a nemuzu hrat asi 8 mesicu fotbal no a to nedostavam zadnej plat . Tak vim jaky to je. Chudak Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z toho fakt naštvanej a smutnej, že se Ronaldo takhle zranil, těšil jsem se na jeho návrat a teď tohle Je to pro mě nejlepší útočník světovýho fotbalu a věřím, že se zase vrátí ,tak jak to už jednou dokázal...každej máme prostě daný, čím si musíme v životě projít Moc mu přeju, aby byl zase v pohodě, protože je to jedna z největších postav tý krásný hry, jakou je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

kura podle mě to byl a je jeden z nejlepšich utočniku světa sice stary ale pořad skvěli se podivejte na jeho statistiky za celou karieru ma skoro stejne golu jak odehranych zapasu škoda asi už zhasne na dobro kdyxž je na vic jak 9měsicu mimo hru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele