Ronaldo se cítí daleko lépe, připravuje se na návrat na hřiště

13.03.2008, 13:35
Aktuality
Ronaldo se před několika dny vrátil do Milána, aby tam pokračoval v rekonvalescenci po vážném zranění kolena. Brazilský útočník před sebou má ještě hodně dlouhou přestávku, sám ale věří, že se dokáže vrátit na zelené trávníky a znovu bude hrát na vrcholové úrovni...

"Ještě je příliš brzy na to učinit definitivní rozhodnutí, ale připravuji se na to, že budu znovu hrát. Cítím se daleko lépe a to nejhorší už mám za sebou. Už necítím bolest a začal jsem snadněji chodit. Nebude to trvat dlouho a odložím berle. Je pěkné vrátit se do Milána a vidět všechny spoluhráče a fakt, že mě koleno již nebolí, je dobrým znamením," prohlásil Ronaldo.

Bývalý útočník Barcelony, Interu Milán a Realu Madrid se zranil v dohrávce italské nejvyšší soutěže. Ronaldo přišel na hřiště v průběhu druhého poločasu utkání s Livornem, po několika vteřinách si ovšem vážně poranil kolenní vazy a musel se podrobit operaci. Ta mohla znamenat i konec kariéry, o čemž nechce nic slyšet například Silvio Berlusconi. Prezident Rossoneri je připraven nabídnout Ronaldovi novou smlouvu a není jediným, kdo nevěří v konec kariéry fenomenálního Brazilce.

"Všechno jde dobře. Jeho budoucnost? Ronaldo je hráčem, který se nikdy nevzdává," prohlásil Ronaldův krajan a bývalý hráč AC Milán Leonardo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
panca

no ale doufam ze ac koupi nejakyho poradnyho utocnika k Patovi....

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze se seva vrati, anglie mu fakt nesedi

Reagovat
Shevchenko

Hmm tak Ronaldo se vrátí kolem zimy, Inzaghimu bude 35 a navíc má momentálně kýlu a to je už letos druhý problém ze žaludkem, Do útoku tedy máme Pata a Gilu. V létě by tak měl přijít útočník a vypadá to na Shevu, protože ten těžko v Chelsea zůstane a navíc si ho nedokážu představit nikde jinde než v AC a Chelsea, ale abych se přiznal tak ho nechci, neměl odcházet, teď bude pro všechny rossoneri jako zrádce, navíc je bez formy a už není nejmladší (to by v Miláně ale nikomu nevadilo). Radši bych bral Drogbu, to by byla paráda vidět mého nejoblibenějšího útočníka v Miláně, Benzema nejspíš nepřijde když teď prodloužil. Nesmím ale zapomínat na naše mladíky Aubameyanga a Paloschiho, zejména ten druhý se jeví velmi dobře.

Reagovat
Inzaghi

Souhlas naprosto ve všem. Drogba by byl ideální řešení. Nové spekulace mluví také o Robinhovi,ale tomu moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasim stebou

Reagovat
Shevchenko

Však k tomu tě tu nikdo nenutí.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ja ti jen rakam ze nemas pravdu a ze s tebou nesouhlasim

Reagovat
Mart

to je celý, prostě "nesouhlasím"? tak děkujeme za "názor"

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze se nebavim s tebou tak se nevtirej

Reagovat
Mart

napsals 2 příspěvky jenom o tom, že nesouhlasíš... takoví jako ty to tady zaplevelují, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

tak se nejdriv na sebe podivej cos napsal ty,a pak reaguj

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak tak koukam tysi tady vyjadril spoustu chytrych nazoru tak taky dekujeme

Reagovat
Shevchenko

A že by si řekl proč? Jen mě to zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja si sevu treba dokazu predstavit v nejakem jinem tymu ve spanelsku nebo italii ale spis v te italii, a taky si nemyslim ze ho budou brat jako zradce protoze to co tam pro ne udelal tak si myslim ze jsou stale vdecni a ti co nejsou tak to jsou jen hlupaci,tu formu mozna uz nebude mit jako driv ale myslim ze se chytne a drogbu bych tam vubec nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

vypada jak Lister z trpaslika :)

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě "háčko" na čelo a je to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

s hackem byl rimmer :o)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je skvelá správa!

Reagovat
GEGE

Ronie těšíme se na tebe snad se ještě vrátíš na trávníky a budeš dávat zase goly jako dřív

Reagovat
smazaný uživatel

je mi vcelku jedno,jestli do AC půjde Drogba,Scheva nebo Vráťa Lokvenc,hlavně bych byl rád,kdyby se konečně omezily ty spekulace

jinak doufám,že se Ronaldo ještě dá do pořádku,v poslední době má na zranění děsnou smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

to afro je luxusní je jak tsonga a Ali

přeju mu návrat

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně dobrá zpráva......držím Ronaldovi palce a těším se na něho

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo moc i držím všechny palce a věřím,že budeš zas El Fenomeno...Ac Milan,když se vrátí i Ševa tak bude zas nejlepší na celým světě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele