Kovářovi pomáhá v Manchesteru i Ronaldo: Trénovat s ním je škola, řekl

15.09.2021, 18:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (63)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hlavně si nezapomeň pořídit vazelínu.

Reagovat
Salfovic

Na začátku sezony se řešila možnost hostování, ale sportovní vedení klubu si přálo, abych zůstal = nechtěli ho ani ve čtvrté lize

Reagovat
cortan

=Když se zraní DDG/Henderson, bude v A dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, je tam ještě Heaton a Grant

Reagovat
südkurve

David de Gea ,Dean Henderson ,Tom Heaton ,Lee Grant.

V 21 letech nechytá za chlapi ani 3. ligu.

Ani se nedivím, když ho zastupuje SPORT INVEST....

Škoda ho.

Reagovat
Mimalu

Loni hostoval ve třetí lize a po půl roce ho raději poslali zpět. Cesta pro mladého gólmana ve velkoklubu je mnohem složitější než u hráčů z pole, životní zkušenost asi fajn, ale velká kariera se tím téměř vylučuje

Reagovat
kattos

No záleží co tím myslím velká kariéra.

Reagovat
Mimalu

No prosadit se v lize ve které daný klub působí (nebo v podobně kvalitní lize). Reálně ta cesta vede jenom přes hostovačky a tam musíš mít obrovské štěstí abys našel něco rozumného. Málokterý klub bude ochotný dát šanci neodzkoušenému gólmanovi, který jim za rok zase pláchne.

Reagovat
andkoo

Ale aj Henderson najprv 3-4 roky hostoval a nakoniec sa presadil do A-timu...akurat na jeho smolu De Gea znovu chytil formu

Reagovat
John Obi Mikel

Brankář je na hřišti jenom jeden, během zápasu se nestřídá a pokud není velký rozdíl, ty týmy upřednostní vlastního hráče před tím na hostování. Pro něj by bylo lepší někam odejít natrvalo.

Reagovat
Anetis92

Nejsem si jistej, ale nebylo to hostování náhodou jen na půl roku? Mám za to, že když opravdu šel hostovat, bylo to pulroční (tomu jsem se právě divil, že jde jen na půl roku).

Reagovat
Busby babes

= potrebujes par golmanu na trenink.

Reagovat
livefan

Reagovat
Busby babes

co? na trenink potrebujem tak 5 golmanu.

Reagovat
livefan

To já nevyvracím, ale toho 5tého tam může dělat pomalu každý mlaďas. Mít o něj nějaký klub zájem, tak by ho určitě pustili, což v kontextu toho, že dost možná může odejít na hostování v zimě, jen potvrzuje.

Reagovat
Busby babes

jak se to vezme. ti mlady maj zas treninky zase s U18 a tak. nemuzes je uplne pretizit... neni to prvni mladej golman u ktereho se tohle deje...

Jestli o nej byl zajem? to nevim. o nicem se moc nemluvilo ale to u golmana z juniorky nemusi nic znamenat. Kazdopadne na nejakou velkou karieru u nas uz to nevypada. bohuzel se mu loni to hostovani vubec nepovedlo. ale letos pry zas chyta dobre...

Reagovat
r.mrazik

a co tam tech pet brankaru dela?

Reagovat
Busby babes

trenuje?

Reagovat
r.mrazik

Ještě nikdy jsem neviděl tolik brankářů na tréninku...ale budiž

Reagovat
Busby babes

tak co jsem vidle nejake fotky a zabery z nasich treninku, tak to tam mivaji rozdelene na nekolik skupin a tak. Samozrejme nepotreuji 5 golmanu porad, ale na nejake veci asi jo. Kovar neni prvni komu se to deje, s Pereirou to bylo obdobne jeden rok.

Reagovat
vceradnesazitra

Dobré odpovědi na 21yo, snad se dostane někam na hostování a vystřelí nahoru.

Reagovat
Sandstorm

Zážitky nebude mít nádherný, ale bohužel do budoucna do vidím tak na Budějovice. Ale i tak tohle zažívat v mládí, trénovat v MU. To mu nikdo nevezme.

Reagovat
Sandstorm

*bude

Reagovat
Remt

Chelsea si chce pojistit Antonia Rüdigera, ten však o setrvání na Stamford Bridge není přesvědčený. Německý obránce zvažuje, že by se potencionálnímu novému zaměstnavateli upsal jako volný hráč, čímž by měl nárok na vyšší plat.

..Teď hraje pravidelně ne? Teď mi přijde jako jeden z lídrů mužstva, plat určitě nemá špatný a určitě by mu ho zvýšili.. To mi přijde k zbliti toto. Trochu mě zklamal. Vykašlat se na Chelsea a odejít jinam jen kvůli vyššímu podpisovému bonusu nebo vyššímu platu mi přijde v jeho situaci dost hloupý

Reagovat
Witcher

Tak to platí teď ale větší plat mu zajistí i větší shovívavost a respekt v budoucnu

Reagovat
Remt

Nepřijde mi to jako dobrý přístup a chování

Reagovat
livefan

Zklamal? Ještě nedávno se ho klub pod Lampardem snažil zbavit, tak proč on by měl dokazovat nějakou věrnost klubu. Navíc půjde o jeho poslední velký kontrakt.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Remt

Je to o trenérovi.. teď je v Chelsea Tuchel a nevypadá že by s ním nepočítal. Navíc se týmu daří a ani Tuchel nevypada že by se z Chelsea chystal

Reagovat
Svatej

Protože si otevřel držku na trenéra a hrál naprosto ostudně, zas to klasicky nevztahujme jen jednostranně.

Reagovat
livefan

Ostudně hrála celá vaše obrana, sezonu se Sarrim měl dobrou, pak se zranil na několik měsíců a ano, po návratu měl špatnou formu. Jenže pak ho stratég Lampard úplně odstřihnul, přišel Tuchel a patří možná mezi top 10 stoperů s aktuální formou.

Reagovat
Svatej

Měl dobrou sezonu se Sarrim, protože měl u sebe parťáka Luize, se kterým uměl hrát. Parťák mu odešel a dalo by se akceptovat i to, že po zranění hráč nepodává fyzicky dominantní výkony, ale on dělal hrubky, který se dají dělat jen špatně nastavenou palicí a mizerným rozhodováním.

Lampard skutečně nemohl za to, že když ho postavil na hřiště, tak se Rudi rozhodl na posledním při skákavým míči si hrát na Rivalda a v případě, kdy byl při míči na zemi na posledním zase zkoušel, jestli v sobě nemá i kus Pirla. Hrál mizerně, tak se Lampard rozhodl stavět kluky s lepší formou a Rudiger to nezvládnul a otevřel si držku.

Za takovýhle jednání si hráči vysloužili tribuny i ve chvílích, kdy byli na vrcholu sil a ve formě, proč by měl bejt Lampard za kreténa, že udělal to, co by udělalo x jiných?

Reagovat
smazaný uživatel

veru škoda, vyzerá že je celkovo obľúbený v tíme ale však ako sa hovorí, každý je nahraditeľný

Reagovat
Busby babes

proc? hracum proste zaclo dochazet, ze prestupove castky jdou z jejich kapes a proste budou vic chtit vyuzivat te moznosti volneho trhu. Co je na tom k zbliti? Klidne takova nabidka na konci muze prijit od Chelsea.

Reagovat
Remt

Tak je rozdíl dát za hráče třeba 30 a pak ještě plat a nebo získat ho zadarmo a pak mu napálit na platu... Souhlasím s tím že pokud má 100, tak by zasloužil o dost víc. Ale handrkovat se o pár tisíc liber v jeho situaci kdy hraje základ a vyhrožovat že jinak odejde mi nepřijde profesionální. Respektive od lídra týmu čekám něco jiného. A s jeho výkony ho jako lídra beru. To že PSG a podobní mu jsou schopni dát jako volnému hráči vic na platu je jasné asi všem.

Reagovat
Busby babes

no a zpohledu Rudigera: Chelsea utrati za moji nahradu 30mega... kdyz pockam, tak si treba na cast z tech 30 mega sahnu ja...

"Ale handrkovat se o pár tisíc liber v jeho situaci kdy hraje základ a vyhrožovat že jinak odejde mi nepřijde profesionální"

co je na tom neprofesionalniho. On nevyhrozuje, proste rika, ze zatim nechce podepsat novou smlouvu. On podepsal smlouvu na x let a to dodrzuje. Nepodepsal smlouvu na x let s tim, ze pak podepise dalsi na dalsich x let. Kluby k hracum nejsou nijak loajalni, tak proc se porad vyzaduje loajalita od hracu ke klubu? Oni nejsou fanousci tech klubu, nemuzes na ne aplikovat fanouskovska meritka...

Reagovat
Svatej

Nejspíš neutratí, na hostovačke nám běhá LCB Colwill, se kterým se začíná počítat jako s náhradou

Reagovat
Busby babes

to uz je prilis specificky pripad. a uprimne, Chelsea utece nejlepsi stoper a bude ho nahrazovat mladikem z hostovacky? vazne tomu porad jeste verite?

Reagovat
Svatej

Tak Azpillicueta byl náš nejspolehlivější bek a v době nástupu jistýho Jamese na scénu byl pořád v širší špičce a víc než důstojným adeptem na post pravýho beka, takže v určitých případech nemám s takovým optimismem problém.

Hlavně ten systém je nastavenej tak, že každýmu hráči vzadu tu výkonnost dost vylepšuje. Dost věřim tomu, že by

1) Rudiger jinde hrál hůř

2) Případná náhrada Rudigera hrála na tomhle postu v tomhle systému lépe, než hraje teď. Takovej Chalobah dle mýho ve skutečnosti není tak dobrej stoper, jako to zatím vypadá.

Jinak Koundé by byl hráč na RCB právě místo Azpiho, kterej by se rval na jedný straně o místo právě s ním a o druhý místo na RWB s Reecem (kterej se rve o místo s Odoiem, kterej ještě bojuje i o místo na křídle ).

Nalevo se s ním vůbec nepočítalo a vlastně jsem ani z různých taktických článků nebo jiných vyjádření nečetl nic, co by naznačovalo opak.

Reagovat
Busby babes

ok. tak schvalne kolik za pristi dve sezony ten kluk bude mit v Chelsea odehrano.

Reagovat
Svatej

Nastavuju upominku a sejdem se tady!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

*před Edenem

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jeste v situaci, kdy jste cele leto nahaneli Koundeho. jo, to vypada, ze s nim pocitate jako s nahradou za rudigera.

Reagovat
Remt

Souhlasím s tím že máš ve spoustě věcech pravdu ale já pokud bych tomu týmu fandil, tak bych jako fanoušek očekával a vyžadoval určitou loajalitu.

Reagovat
Busby babes

kouknmi jak to probiha v jinych sportech, kde je free agency uplne bezny...

Reagovat
blade115

Vždyť on bere snad jen nějakých 100k. To úplně chápu, že s momentálními výkony (zdravím všechny, co říkali, že Zouma je na vrcholu lepší) chce víc, vždyť nemá ani tolik co Odoi. Ať mu přihodí klidně pade, podškrábnou to a jedeme dál. Lepší nebo alespoň stejně dobrý stoper stejně na trhu momentálně nejspíš není.

Reagovat
Remt

Jasně, já pocitam s tím že při momentálních výkonech si třeba 160-175 zaslouží. A měl by je dostat. Ale pokud dá Chelsea i v takové chvíli košem s tím že někde jinde dostane jako volný hráč třeba 200 tak to ať jde do háje s tímhle přístupem.

Reagovat
Svatej

Z druhý strany bych se nenechával škubat na nějaký dvě kila. V současný chvíli je naprosto v pohodě v TOP5 na světě a dává do toho dost ze sebe, aby to takhle dobře fungovalo, ale vidim v tom hodně zásluhu i tříobráncovýho systému. Jestli budeme nuceni znova přejít na 4 vzadu, tak se můžou všichni ti stopeři zase pěkně sesypat a bude se toho blbě zbavovat..

Reagovat
blade115

Může být, právě neznáme ty požadavky, tak těžko se o tom pak nějak detailně bavit.

Reagovat
Marv

Těžko ho vezme tým od 1. do 4. ligy na hostování, aby ho uprednostnil na pozici jedničky. V United zase nemá šanci se posunout. Bude rád, když ho vůbec někdy vysvobodí podprůměrný klub z české ligy

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/City_Xtra/status/1438254871505997825

Pep Guardiola: "I'd like more people to come on Saturday. We will be tired. Southampton are so dangerous. I invite all our people to come 3PM to watch our game

hehe, uradujici mistr, po pandemii kdy divaci nemohli nastadion, prosi fans at prijdou na domaci zapas v patem kole...

Reagovat
avicii

Reagovat
Pony Slaystation

Když je omezené cestování, není se co divit. MCFC asi nemá moc skutečných fans v Anglii a náplavy teď nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja to sem davam prave kvuli tem obcasnym kecum, jak mistni fandi City...

Reagovat
Remt

Teď už nefunguje na Google ta srandička že jsi vygooglil "empty Seats", dal mapy a našlo ti to Etihad stadium že?:-D to bylo dobrý

Reagovat
südkurve

Funguje pořád

Reagovat
Remt

To je pecka, měl jsem za to že už to nešlo:D vždy mě to pobaví

Reagovat
mithro

njn, tak snad to daju v sobotu

Reagovat
sunakashi

plastic club...to u nás je narváno...

Reagovat
adam77

500 000 tisíc eur ročně má možná víc tak co chytání neřeší. Takový Kolař ve svém věku bude brát podobně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele