Ronaldo opět chybí v portugalské reprezentaci

04.10.2018, 14:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (70)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Alespoň se nezraní.

Stejně ty zápasy nikoho nezajímaji

Reagovat
johan14

Chcel si napísať, že keď nebude hrať Ronaldo, tak nezaujímajú zápasy Portugalska nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby ja na to obcas cumim

Reagovat
Frantszek

za přiznaný masochismus

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
technecium

Všechno se opičí po Messim

Reagovat
Al Capone

Škoda, že ne Messi po něm, aspoň by měl Copu

Reagovat
LAM

Že by hrál celej turnaj kulový a ve finále by se zranil?

Reagovat
CHONG

Aspoň by nešel na penaltu

Reagovat
valloire

takže jako Messi, ale ten hrál i ve finále kulový

Reagovat
Zizou

Reagovat
Azazelo RD

Asi potřebuje dovolenou na nějaký další znásilnění.

Reagovat
Free_player

a nebo si zaletí do Maroka na víkend

Reagovat
valloire

to je taaak vtipný

Reagovat
Anacron

OT: Bale je povolán do repre. Takže on střídá kvůli zranění, další zápas ani nehraje a pak pojede na po*ebaný přáteláky? Tak ať se už nevrací ani. U nás je fakt každej úplně vygumovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

vcetne fanousku

Reagovat
Anacron

Jej, kdyby to napsal alespoň někdo normální když už.

Reagovat
smazaný uživatel

tve prani se vyplnilo

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

Chlap s jeho penězi má potřebu někoho znásilnit? Sama byla rada a ted chce jen prachy

Reagovat
LAM

Ano klidně.

Jako by to bylo poprvé kdy nějakej milionář udělal něco podobnýho

Reagovat
Pepe1911

Tenhle typ argumentu je strašně hloupej a krátkozrakej

Reagovat
Greny

Ale stejně blbej jako "sama byla ráda"

Reagovat
smazaný uživatel

Treba nic nechtěla a proto s nim šla na pokoj?

Reagovat
kattos

Reagovat
Kucka

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mayday

Když je člověk ožralej, tak nepřemýšlí nad tím, že to vlastně nemá zapotřebí. Mohla být na tom místě v tu chvíli, například. Tím neříkám, že se to stalo, ale tohle je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

To mas pravdu ale četl jsem a neříkám ze je to pravda tak ronaldo alkohol nepije vůbec.

Reagovat
mayday

Taky jsem to někde četl, ale před deseti lety nevím. Večírky někde v klubech v Los Angeles, všude chlast a kurvy... Já bych se určitě ožral a to jsem pak nadrženej jak stepní koza, takže já si tu situaci představit dokážu.

Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ale úplně stejně mimo je jít s cizím chlapem na pokoj a čekat, že nevytáhne péro.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.To si jako beru holku na pokoj a budeme si vykládat?

Reagovat
Atlético de Madrid

A kdyz na nej opakovane kryci, aby prestal, tak by asi mel prestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys ji slyšel?

Reagovat
ADM

Priznal to aj Ronaldo v korešpondencii s právnikmi, takže zrovna toto je asi pravda.

Reagovat
Anacron

Psal jsem to vedle, jak si to myslím já. Prostě šli jebat, a on to poslal do anusu a to se jí nelíbilo tak křičela že to nechce no. Je to znásilnění?

Reagovat
ADM

Ved ja sa nezastavam ani jedneho. Ked za tebou pride ex a po sexe place, ze to nechcela, znasilnil si ju? Toto su strasne tazke veci, kym neexistuje napr videozaznam, tak v podstate sa neda nic na 100% preukazat

Reagovat
Anacron

Jasný, jenom říkám jak si to představuju s tím, že křičela, že to nechce. Tohle mi přijde nejlogičtější.

Reagovat
Benfica

a aký si si istý že to je real..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme pravdu asi nezjistíme a pokud to udělal tak je to vážně něco hnusneho a samozrejme by trest zasloužil.Ale holky z nej serou nemyslím si ze nechtěla s nim jít na pokoj.Ani si nedovedu představit ze ji tam dotahnul nebo jak?

Reagovat
CHONG

Samozřejmě, jenom prostě nepochopím, proč na ten pokoj vůbec leze, když nechce píchat, bylo jí tehdy pětadvacet, tak mi netvrď, že neměla tušení o co půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

V podstate súhlasím, ale aj v tomto veku sa chcú niektoré ženy prvé noci len cmučkať..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jeden z těch, co tvrdí, že si za znásilnění můžou ženský samy, protože se oblíkají vyzývavě jako šlapky, ne?

Reagovat
CHONG

Proč se to snažíš tak trapně překroutit, nic takového neříkám, naopak říkám, že pokud mu řekla dost, měl přestat, jenom nepochopím, proč ženská v pětadvaceti (to už snad trochu ví, jak to chodí) leze s cizím chlapem na pokoj, když s ním nechce spát, každému je snad jasné, proč ji tam ten chlap zve, ne?

Reagovat
DrQQ

Tak ak je veľká fanúšička futbalu a navyše sa dopočula, že Cristiano je neškodný gay? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se jí prvně chtělo mrdat, ale pak se jí to rozlezelo v hlavě. Nic složitého.

Reagovat
smazaný uživatel

Čelts to vůbec? Do žádnýho pokoje s ním nelezla, přijala pozvání na party k němu na hotel, kde bylo víc lidí. Já nevím jak ty, ale když jedu ke kámošce na byt či barák na party, tak to úplně nechápu jako výzvu k sexu.

"Mayorga says that she then went looking for Jordan and found her outside with a couple of friends. At that moment, she says, a text message from Ronaldo appeared on her phone that read something like: "Hey, bring your friends. Come up to this party." She and Jordan decided to take up the invitation at the Palms Place, the hotel next door. Ronaldo and his entourage, Mayorga says, were waiting in the lobby, where they told the girls that the party had already ended.

(...)

Once they arrived in the suite, Kathryn recalls, everyone suddenly jumped into the whirlpool and Jordan sat down at the edge. "We were like, 'these guys are cute.' But still, it's late. And I had a photoshoot that morning." She adds: "I didn't want to get in the water to ruin my dress."

Ronaldo, Mayorga says, offered her something to wear in the Jacuzzi. "Jordan was having fun and she was in town and I wanted her to have fun, so I said: 'You know, I'm going to go put these clothes on.'"

She says she then went to the bathroom to change, one of the ones attached to a bedroom. Just as she was standing there only in her panties, she says, Ronaldo suddenly walked in, his penis hanging out of his shorts.

As she tells her story, Mayorga pauses briefly and opens her eyes so wide that the whites of her eyes became visible around her pupils. "Basically he ... he begged me to touch his penis for 30 seconds."

She shakes her head. "When I wouldn't touch it, he begged me to suck it. Like, what an idiot! (...) I was laughing at him because I thought, 'Is this a joke?' This guy that is so famous and so hot ... he's a frickin' loser and a creep." But Ronaldo wouldn't be put off. "He was like, 'I'll let you go if you give me a kiss.' I said, 'OK, I'll kiss you but I'm not going to touch your nasty penis.'" Mayorga swears that she only kissed him and didn't otherwise touch him.

The kiss, though, she says, only turned him on more. "He starts to come on to me very strong. And he starts to do stuff to me and touch me and grab me and go down on me. I pushed him away and kept saying 'No.'"

At that moment, she says, one of his friends came in and asked: What are you doing? "I immediately grabbed my dress and put it on. And I said: 'We're leaving right now.' And I looked at him. He said: 'Yeah, yeah. We'll leave.'"

Mayorga sits quietly for a moment before continuing. "I thought everything was over." But it wasn't, she claims. "He pulls me into the room. I still wasn't afraid at all. I was just like, 'Man, this guy's adamant.' The most adamant I've ever dealt with. I explain to him: 'Listen dude, this is not going to happen.'"

But Ronaldo allegedly didn't give up. "I turned away. He tried to take my underwear off. I turned away from him and curled up into a ball. And I was holding my vagina. And that's when he jumped on me." She says she said "no, no, no, no."

Ronaldo, Kathryn Mayorga claims, raped her anally. Without a condom. Without lubricant.

"After he assaulted me, he wouldn't let me leave again. He wouldn't let me leave. And he was calling me 'baby, baby.' He gave me this look, this guilty look. Almost like he felt bad. I don't remember but I'm pretty sure he said 'sorry' or 'Are you hurt?' And by this time, he's (...) on his knees. He says the 99 percent thing." He insisted, she says, that he was "a good guy" except for the "one percent."

That was the moment, she says, that she first understood what had happened to her. "It happened so quick. I didn't really know what happened. (...) I felt like I was actually floating almost. It felt like I wasn't there. It was out-of-body. I really can't describe it in words." Next, she says, "I thought I had some disease. I thought he had fucking AIDS. So I was like: 'You have to tell me if I have a disease. Do I have a disease?' And he's like: 'No, no. I'm a professional athlete and I get tested every three months. I couldn't play my game with a disease.'"

http://www.spiegel.de/international/cristiano-ronaldo-kathryn-mayorga-the-woman-who-accuses-ronaldo-of-rape-a-1230634.html

Reagovat
anonym

Nečetl nic, neví, jen argumentuje typu tím, že bohatí a úspěšní lidé nikdy nic špatného nedělají, protože k tomu nemají důvod. Zeptej se místo nich na názor stěny a dostaneš smyslupnější odpověď, než od téhle skupiny autistů a s internetem.

Reagovat
CHONG

Tak to všechno mění, cizí chlap ji pozval na párty k němu na hotel, tak to asi chtěl hrát prší.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Lol, já nevím jak ty, ale já jsem pozval holky na párty i bez úmyslu s nimi mít sex. Dokážu jaksi ženy vnímat i nejen jako sexuální objekt. Ty bys snad nešel na párty, na kterou by tě pozval Cristiano Ronaldo? Nebo třeba Emma Watson, se kterou ses v Las Vegas zakecal.

2) A proč vůbec vedem tuto debatu? I kdyby snad měla očekávat sex, tak snad ji nikdo nemá právo znásilnit. I kdyby mu řekla, že chce mít sex a rozmyslela si to až v posteli, tak ji Ronaldo nemá žádné právo znásilnit.

Doporučuji tento edukativní materiál:

https://youtu.be/pZwvrxVavnQ

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako vůbec svaluješ vinu za znásilnění na oběť? Co tím sleduješ?

Reagovat
CHONG

Údajnou oběť

Reagovat
smazaný uživatel

Touché. Jen vůbec nevím, proč její tvrzení zpochybňovat více než tvrzení CR7 a proč zesměšňovat tu ženu a Ronalda bránit. Pokud chceme zachovat 50:50 přístup.

Každopádně mě celkem Spiegel přesvědčil, mám v to periodikum vysokou důvěru a ten článek je hodně dobře zdokumentovaný.

A list containing hundreds of questions was submitted to Ronaldo, his brother-in-law and his cousin. In the document, Ronaldo is referred to as "X" while Kathryn Mayorga is referred to as "Ms. C."

There are several versions of the questionnaire. The questions remain more or less consistent on all of them, but the answers do not.

In one version from December 2009, Ronaldo speaks of consensual sex and that there had been no indication that she wasn't OK with it during sex nor did it seem that she wasn't doing well afterward.

But there is another, much earlier version. It is the document that could have serious consequences for Ronaldo. It was sent via email in September 2009. The sender was a lawyer from Osório de Castro's firm. The recipients were Osório de Castro himself and an additional colleague.

In response to the question as to whether Ms. C. ever raised her voice, screamed or called out, X responded, according to the document: "She said no and stop several times."

In the document, X says that she was lying on her side. "I entered her from behind. It was rude. We didn't change position. 5/7 minutes. She said that she didn't want to, but she made herself available." And further: "But she kept saying 'No.' 'Don't do it.' 'I'm not like the others.' I apologized afterwards."

He is quoted in the document as saying that she never screamed and never called out for someone.

Question: Did Ms. C. say anything afterwards about the sex being too brutal?

X: "She didn't complain about it being brutal. She complained that I forced her. She didn't say anything about wanting to go to the police."

In the answers to the list of questions, Ronaldo confirms Mayorga's version on the following points: She said no several times. And he apologized afterwards.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jasne, zadni milionari nikoho neznasilnuji

Reagovat
smazaný uživatel

tak je milionář a milionář... ne každý má k těm penězům vizáž antickéhé boha jako Cris. Jeho by na sebe nechala vlézt každá i zdarma, zatímco většině těch tučných upocených prachatých prasat nezbývá než se spoléhat jen na tu naditou prkenici

Reagovat
DrQQ

Antickí bohovia mali tiež také hrvole? :-)

Reagovat
stas87

Preco sa na repre uz nevykasle? S Portugalskom uz ziadnu dalsiu trofej nevyhra a moze tak hrat len za klub a oddychne si ked su repre pauzy.

Reagovat
CR7RONALDO

Myslím si, že Euro kľudne môže vyhrať ešte. S európskymi mužstvami hrá Portugalsko o dosť lepšie, veď aj na MS vypadli s Uruguajom, ktorý nieje z Európy. Takže ešte by som na jeho mieste nekončil.

Reagovat
Benfica

liga národov, euro..

Reagovat
smazaný uživatel

Veď si oddýchne. O tom je článok.

Reagovat
Greny

Chybné rozhodnutí za rok může klidně sedět

Reagovat
REPLIKATOR

Je přetrénovaný.

Reagovat
Vsadim gule

Co se stane ve Vegas by mělo zůstat ve Vegas..

Reagovat
fenixLFC

zostane, bude sa to tam vysetrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dva a pul chlapa :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele