Rommedahl do Řecka?

26.06.2010, 14:40
Aktuality
Pro Dánsko už mistrovství světa skončilo. Přesto tým z Jutského poloostrova a přilehlých ostrovů nezanechal špatný dojem. A blýskl se také Denis Rommedahl. Rychlonohý křídelník Ajaxu Amsterdam patřil k nejlepším dánským hráčům a v zápase s Kamerunem vstřelil dokonce rozhodující gól. Logickým vyústěním je tedy zájem dalších klubů. Jako první se ozvaly týmy z Řecka.

Zájem o hráče, který podstatnou část své kariéry strávil v Nizozemsku a jen na tři roky si odskočil do Charltonu, již deklarovaly Panathinaikos a Olympiakos. Rommedahla však prý také sledují ve třetím týmu minulého roku řecké Super league PAOK Soluň.

Rommedahlovi po letošní sezoně vypršela smlouva. Ajax by si ho sice rád udržel, ale nabídl 31letému Dánovi jen jednoletou smlouvu. A Rommedahl by si přál smlouvu minimálně o rok delší.

Jednání o prodloužení kontraktu v nejúspěšnějším klubu nizozemské historie přerušilo mistrovství světa. Nyní to však vypadá, že by se Dennis Rommedahl mohl v nejbližší době přesunout do jednoho z předních řeckých klubů.

Autor: Lukáš Hejduk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele