Rode plánuje budoucnost, po sezoně by rád zůstal ve Frankfurtu

08.02.2019, 17:56
Aktuality
O svou další budoucnost hraje Sebastian Rode. Německý záložník jenom paběrkoval v Borussii Dortmund a začátkem ledna se přestěhoval na hostování do Eintrachtu Frankfurt. V tomto klubu s velkým fotbalem začínal a rád by v něm pokračoval rovněž v příštím bundesligovém ročníku...

28letému fotbalistovi se ve Frankfurtu v minulosti dařilo a v létě 2014 odešel jako volný hráč do Bayernu Mnichov, aby po dvou letech přestoupil do Dortmundu. Angažmá v BVB následně významně poznamenala zranění, kvůli nimž za poslední rok a půl v Dortmundu Rode nastoupil jenom k jednomu souboji o Superpohár.

Frankfurt Rodeho získal na půlroční hostování a v případě zájmu o prodloužení hráčova setrvání bude muset jednat, Rodemu totiž v Dortmundu běží kontrakt do června 2020. V Eintrachtu zatím Rode nastoupil ke všem třem jarním ligovým zápasům.

"Bylo by pěkné, kdyby se po sezoně oba kluby na celou věc dívaly stejně a dospěly k dohodě o prodloužení spolupráce, já sám bych zde rád zůstal," svěřil se Rode.

"V následujících měsících musím dokázat své kvality a zapadnout do týmu," uvědomuje si, že k případnému setrvání ve Frankfurtu povedou především jeho kvalitní výkony.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rode = Rudy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ,ví kde je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

BVB ho znicil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele