Frankfurt se dohodl na trvalém přestupu Rodeho

27.07.2019, 13:55
Aktuality
Sebastian Rode se stěhuje do Eintrachtu Frankfurt. Bývalý mládežnický reprezentant Německa se do Hesenska vrací z Dortmundu, která může dostat kolem pěti milionů eur...

Osmadvacetiletý záložník se stal poprvé hráčem "Orlů" před devíti lety po příchodu z Kickersu Offenbach a postupně se zařadil k oporám tradičního bundesligového klubu.

Následně se Rode přesunul do Bayernu Mnichov, tam se však neprosadil podle představ a to samé následovalo po odchodu do Borussie Dortmund. Pravidelně hrát začal defenzivně laděný středopolař až na jaře, kdy hostoval ve Frankfurtu. Ten ho nyní angažoval na trvalý přestup za 4 miliony eur, přičemž další peníze může BVB dostat na bonusech.

"Všichni jsme viděli přínos Sebastiana do naší hry. Na jaře se stal důležitou součástí Eintrachtu. Navíc je to hráč z regionu, které se snažíme v klubu udržet," řekl k transferu sportovní ředitel Fredi Bobic, jehož staronová posila podepsala kontrakt do roku 2024.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Ešte Hintiho. Nechápem, prečo Bobićovi robí taký problém dať za neho tých 15. Augsburg bohužiaľ nezvolní, tam mi príde, že to Reuter robí celkom nekompromisne a moc tým hráčom neuvolňuje cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reuter jednoduše nechce být za kavku.Pokud po něm Frankfurt tak touží,musí holt pustit chlup. Navíc každý ví,že zinkasovali desítky milionů za prodeje Joviče s Hallerem,takže proč je trošku nepodojit. Spíš se divím,že neshánějí posily do útoku.

Reagovat
Rudnevs

Je to trochu brzda, či už pre hráčov a v konečnom dôsledku i pre klub. Toto neni ojedinelý prípad, príde mi, že Reuter robí brzdu dlhodobo, okrem Hintiho i Max, predtým trebárs Stafylidis a podobne. Proste posledných pár rokov nechcú predávať a keď už, tak nastrelia vysokú sumu bez toho, aby sa pokúšali vyjednávať.

Nedávno sa tu písalo, že Augsburg je super klub, ktorý má priateľské prostredie na úrovni Freiburgu. Lenže kluby ako Freiburg, Mainz a pod. nebránia hráčom v rozlete a môžu byť hrdé na ľudí ako Schürrle, Ginter, Diallo, Philip a ďalších. Pri záujmu o hráča môžu tieto kluby danému hráčovi pekne ukázať portfólio futbalistov, ktorí si u nich zahrali a ktorých to vystrelilo do sveta. Augsburg tých hráčov toľko nemá, nechcú moc predávať a keď sa k tomu pridá to, že hrajú väčšinou v spodnej polovici tabuľky, tak ani neni toľko dôvodov, prečo by si potenciálni hráči mali vybrať práve nich. Tým brzdia i sami seba.

Ale stejne nechápem Frankfurt, že za neho nedajú tých 15. Je to možno trochu moc, ale podľa mňa by sa to vyplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reuter je prostě tvrdý manažer a dělá vše pro svůj klub. Hinteregger je pod smlouvou,rozhodl se (anebo dal na dobrou radu nějakého svého agenta) svou pozici řešit tak,jak ji řešil a nemůže teď za to čekat vstřícnost FCA třeba v tom,že ho pustí za pár drobných Míč je na straně Frankfurtu,pokud zaplatí,mají ho,v tomhle případě je brzda jenom Frankfurt,podmínky znají. Jestli je Stefan takový despota nevím,podle mě jsou horší a tvrdší manažeři. Těžko by sem teď šel např. Flo Niederlechner a zrovna z Freiburgu

Reagovat
Rudnevs

Tak on trebárs Reuter nemusí byť zlý človek, čo som ho videl v Doppelpasse, tak bol celkom v pohode, len má takto nastavenú koncepciu, chce tú kontinuitu a moc nemá rád tých hráčov púšťať.

Podobne to kedysi práve v Eintrachte robil Heribert a aký to bol pritom sympaťák... Avšak potom pri prechode z Heriberta na pokrokovejšieho Bobića sa ukázalo, že ktorá stratégia je lepšia.

Reagovat
smazaný uživatel

OT :

Pekný dres Frankfurt.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho mohla koupit Sralta za ty prachy

Reagovat
bobis21

prachy by možná měla, ale on by neměl jediný důvod tam chodit

Reagovat
smazaný uživatel

"Sralta" to jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

6.třída..co chceš..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Frankfurt hodně dobrý kauf. Kort za takový drobný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele