Rochemback se vrací do Sportingu

14.05.2008, 21:40
Aktuality
Fabio Rochemback ukončil svou anglickou misi v Middlesbrough a vrací se do Sportingu Lisabon. Brazilský záložník se s portugalským klubem dohodl na podmínkch tříleté smlouvy...

Manažer Boro Gareth Southgate se 26letým fotbalistou již nepočítal a sdělil mu, že mu nenabídne novou smlouvu. Rochemback se tak stal volným hráčem a toho okamžitě využil Sporting. Brazilec ještě v pondělí odcestoval do Lisabonu, kde se včera úspěšně podrobil vstupní lékařské prohlídce a následně podepsal kontrakt.

"Je to dobré pro obě strany. K tomu přijmout nabídku mě nutila řada věcí. Znám klub, lidi v klubu a mohu si zahrát Ligu mistrů, což je důležité pro každého fotbalistu," prohlásil Rochemback.

Sporting ukončil sezonu na druhém místě a zajistil si tak účast v základní skupině příštího ročníku Ligy mistrů. Tým jako trenér vede Bento, který je bývalým spoluhráčem Rochembacka právě ze Sportingu.

"Bude skvělé s ním znovu pracovat. Po třech sezonách v Anglii do klubu snad přinesu zkušenosti a trochu klidu. Je skvělé být zpět, cítím se zde jako doma," řekl dále Rochemback.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
rufus

V přestupech je z Boro Mendieta a píše se tam, že má konec smlouvy. Bude ještě pokračovat třeba někde ve Španělsku nebo kdekoliv jinde nebo se chystá v létě ukončit kariéru? Je to jeden z mých nejoblíbenějších fotbalistů, ještě bych ho rád viděl někde hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

skazil si karieru, do anglicka s anehodil, kedysi to bol pan fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim nevim jestli se prosadí, přeci jen už je trochu starší a ve Sportingu sou podobní hráči, Moutinho a Romagnoli.

Reagovat
smazaný uživatel

26 je trosku starsi?? optimalni vek.

Je to opravdu dobry hrac, je to pro Boro urcite skoda.

Reagovat
fantomas

Romagnoliho ze sestavy vytlačí jakoby nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele