Rochemback o své budoucnosti jasno nemá

07.03.2008, 18:49
Aktuality
Fabio Rochemback, záložník Middlesbrough, ještě stále neví, za koho bude nastupovat v příští sezóně. Brazilskému hráči sice končí na Tesside smlouva, jenže anglický celek může uplatnit opci na další dva roky. Zatím se však nikdo neozval...

Rochemback do Middlesbrough přišel v létě roku 2005 ze Sportingu a přestože má na svém kontě přes padesát startů, jeho angažmá nezačalo zrovna nejlépe a velký vzestup výkonnosti zaznamenal až letos, možná i proto manažer Gareth Southgate s uplatněním opce zatím váhá.

Má na to každopádně ještě další dva měsíce, poté dostanou šanci i ostatní kluby. Mezi nejvážnější zájemceo službý bývlého hráče Barcelony patři hlavně Sporting Lisabon, za který odehrál dvě sezóny mezi léty 2003 a 2005. Bez šance ovšem nejsou ani další kluby z Portugalska či rodné Brazílie.

"Platí to pro Sporting i pro všechny ostatní kluby. Současná smlouva mi končí tento červen a nic dalšího nevím," vzkázal Rochemback, který vskutku se současnou situcí nemůže nic dělat. "Mým cílem je dokončit sezónu tím nejlepším možným způsobem."

26letý všestranný středopolař nicméně připustil, že ho vidna návratu do Sportungu láká. "Miluju Sporting a Portugalsko, je to země, kde jsem vždy velmi šťastný. Jsem profesionál a jsem otevřen všem možnostem, pokud přijde nabídka z Portugalska, určitě ji zvážím."

"Ale v Middlesbrough jsem velmi spokojený, takže uvidíme, co se stane," dodal na závěr Rochemback.

Autor: Petr Kilian / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

asi pojde prec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele