Roberto Carlos: Dokud tu budou Messi a Ronaldo, Neymar Zlatý míč nezíská

29.03.2018, 21:53
Aktuality
Legendární brazilský obránce Roberto Carlos je přesvědčený, že jeho krajan Neymar si bude muset zvyknout na třetí místo v anketách o nejlepšího hráče světa. Alespoň po dobu, co budou stále hrát Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. Zároveň ale dodal, že Neymar udělal dobře, když odešel z Barcelony do PSG.

Carlos se o Neymarovi rozpovídal v rozhovoru pro prestižní časopis France Football. Ten vyhlašuje anketu o Zlatý míč, které nepřetržitě už deset let vládnou oba velikáni Messi a Ronaldo. Podle Carlose se na tom jen těžko bude něco měnit.

"Dokud budou Ronaldo a Messi ve formě, tak se Neymar bude muset spokojit se třetím místem," řekl Carlos.

Na druhou stranu bývalý vynikající obránce Realu Madrid, Interu Milán či Fenerbahce Istanbul Neymarovi schválil jeho letní megapřestup z Barcelony do Paris Saint Germain, který z něj udělal nejdražšího fotbalistu historie.

"Myslím si, že udělal dobře, když se rozhodl odejít do PSG. Pokud chce být nejlepší na světě, tak musel Barcelonu opustit, protože tam je Messi," prohlásil mistr světa z roku 2002.

Právě k vystoupení na mistrovství světa se může Neymar upínat. Pokud by v létě v Rusku v brazilském dresu zazářil na nejprestižnější scéně, jeho šance na rozboření dominance Messiho s Ronaldem by jistě prudce vzrostly.

Momentálně však Neymar musí zápasit se zraněním zánártní kůstky a následnou rehabilitací. Dostat se před vrcholem letošní sezóny do odpovídající formy nebude pro něj nic snadného.

Roberto Carlos je však přesvědčen, že Neymar si ze zdravotních trablů může vzít i něco pozitivního. "Se zraněním se zkrátka musí vyrovnat. My Brazilci jsme silně věřící, a jsme přesvědčeni, že žádné příkoří se neděje jen tak náhodou. Myslím, že Neymar se od teď bude ještě víc soustředit na svou práci a bude se o sebe ještě víc starat," prohlásil 44letý Carlos.

Autor: Jiří Fišara / dailymail.co.uk, francefootball.fr

Komentáře (166)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar ne, ale Salah by mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

tím chceš naznačit, že Salah je lepší než Neymar?

Nebo srovnávat one-season wonder Salaha s Messim a CR, kteří hrajou TOP už 10let a navíc Salah s Liverpoolem nikdy nic nevyhraje a za 4 goly Watfordu se GB určitě nedává

Reagovat
osobnostx

Jenže tyto ceny se dávají prostě za rok či sezonu, ne za dlouhodobý výkon v dekádě........

Reagovat
_Blind_

Bejvávalo

Reagovat
smazaný uživatel

Kterou Salah nema ale lepsi nez Ronaldo nebo Messi.

Reagovat
Svatej

Pockej... Proc ne ? Co dokazali lepsiho nez on?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja nikde nerikam, ze ji na druhou stranu Ronaldo/Messi maj lepsi. Je tu nekolik hracu, ktery tahnou svoje tymy, maj hromadu golu/asistenci a jsou vicemene na stejny urovni jako Messi, Ronaldo, Salah, Kane. A o GB pak budou rozhodovat trofeje, ktery ty hraci vyhrajou.

Reagovat
Svatej

Tak proc jsi to napsal v puvodnim prispevku takhle? Ten zbytek s trofejema vysvetlovat nepotrebuju, jde mi ciste o tu individualni stranku, kterou jsi popsal

Reagovat
smazaný uživatel

messi hraje o parnik lepe. jen kdyz nastoupí, tak se uplne zmeni mysleni tymu i soupere, to u salaha nehrozi(nebo urcite ne v takove míře)

Reagovat
Svatej

Zas ta sracka s parnikama, uz to slovo zacinam nenavidet vic nez driv popularni komplex.

To ma bejt rozhodujici faktor? Zmenil mysleni, tak ma lepsi sezonu? Ty nesmirne dulezity kriteria se evidentne furt meni a ja uz to nestiham sledovat. Kdy se zacne prihlizet i k dabovani, aby mel i Pogbargain sanci?

Reagovat
alcantara

Salah sa akotak dorovnava statistikami na Messiho, vsetka cest. Herne je Leo inde, ale tak to nie je nic nove, to snad vidi kazdy, kto futbalu rozumie. Ak Salah dosiahne nieco vyznamne, nech mu to kludne daju. Ale nedosiahne. Preco? Pretoze Liverpool. A myslim, ze o to ide predovsetkym.

Reagovat
Svatej

Vzdyt si sam odpovidas. Musi neceho tymove dosahnout, aby vyhral idnivindi trofej, to samo o sobe je na tom picovina, ktera dokola zvyraznuje nesmyslnost v rozhodovani o vitezi a i tak neplatila pokazdy.

A ta herni stranka veci je zas bulsit z opacny strany. Ani samotnej ronaldo se herne messimu vyrovnaval mozna tak 6 let zpatky a i navzdory tomu GB vyhrava.

Obe dve tyhle podminky se ohybaji podle potreby, nevidim duvod, proc by nemel mit Salah stejny sance jako ti dva, ta anketa je smesna uz dlouho.

Reagovat
alcantara

Ono to bude vzdy kontroverzne, s tym sa nic neurobi. 1000 ludi, 1001 nazorov, 100 kriterii s roznou vahou. A dat to napriklad Messimu 8x za 10 rokov preto, lebo je to jednoznacne individualne najlepsi hrac? To by bolo hejtu nasobne viac.

Reagovat
Svatej

Ja se na situaci snazim divat ciste za soucasne nastavenych ( a uchylne flexibilnich ) podminek, ktery Salahovi slusny sance davaji.

Jinak ten priklad se mi nezda stastnej, jakej by to byl rozdil oproti soucasnymu stavu krom delky sledovaciho obdobi ? Vsak i soucasna cena se dava fotbalistum, kteri nebyli nejlepsi na svete celych 12 ze 12 mesicu..

Reagovat
alcantara

Tym,ze nic nevyhra? To ma za sucasnej sitaucie sancu tak 1%. Salah nedosahuje hernu kvalitu Messiho a zaroven sa ani nedostava do zapasov, ktore Cristiano rozhodol/vyhral.

Reagovat
Svatej

Furt ses neodprostil od faktu, ze mluvime o soucasnosti a ne o tom, jak ty mice vyhravali ronaldo a messi.

V lize tech velkych zapasu rozhodl dost, v lize mistru ma slusnej nabeh na prvni trojku ve strelcich, kdyz je vetsina jeho konkurentu uz ze hry. Az liverpool vypadne a egypt s nim, tak tady s tebou to messiho vitezsvi klidne budu obhajovat i ja, ale fiskuze se vede o sutuaci, ktera je ted a ted nevidim duvod, proc by Salah nemohl vyhrat..

Reagovat
smazaný uživatel

a jake jsou podle tebe ty kriteria teda pro me je nejdulezitejsi prinos pro tym v zavislosti na kvalite toho tymu. a prinos treba podle nekoho muzou mit podobny( i kdyz ja si myslim, ze messi je dulezitejsi nez salah pro live), aale ta kvalita tymu je vyrazne vyssi u barcelony. je těžší tam byt tim tahounem.

a kdyz premyslim, v cem ho vyrazne prevysuje, tak me jako prvni napadne ten faktor, ktery jsem napsal vyse, protoze statisticky na tom jsou podobne (asi, nedíval jsem se na přesná cisla)

za me treba salah neni na urovni suareze v live, tam bych rekl, ze ta zavislost byla na urovni te nynejsi messiho. a presto, kdyz jsou ve stejnem klubu je messi o dva parniky lepsi. coz je do jiste miry dane ulohou, kterou zastávají, ale predne tou "aurou" messiho..

Reagovat
Svatej

Rozhodne ne kriteria jako ovlivneni mysleni hracu, to se nezlob

Vsak presne tyhle podminky muzou naopak hrat do karet naopak Salahovi a ne Messimu. Prinos pro tym v souvislosti s kvalitou tymu ma Salah lepsi,vsak hraje v porovnani s Messim s bandou nymandu, predevsim tech vzadu ( Oliver me za tohle mit rad nebude ). Naopak v mych ocich je teda mnohem tezsi tahnout tym o nekolik pricek vejs, nez na co realne ma, nez bejt nejlepsi v tymu, kterej by i bez toho hrace mohl bejt maximalne druhej, tam je tahounu plna prdel, jen ne takovych.

Jo,to me napadlo taky, jenze tenhle suarez je oproti tomu z live jen srandovni panacek, naopak nejakou sezonu dve zpatky jsme v Barcelone videli presne tu liverpoolskou bestii, ktera mela prave vic golu nez messi a v tom svetle je uz to prirovnani se Salahem naopak dost krasny

Reagovat
smazaný uživatel

tak se podivej, jak dneska vypadala Barca pote, co nastoupil Messi a co on sam tomu tymu dokazal predat. to je ot ovlivneni tymu, o kterem mluvim. urcite to neni smesny fator, kazdy sport je z velke casto o hlave, a kdyz mas nekoho, kdo ti doda na hristi klid a sebevedomi, tak je to strasne znat.

s vlastni zkusenosti muzu rict, ze je neco uplne jineho hrat s hracem, o kterem vim, ze vyrazne prevysuje soupere a asi kazdy, kdo to zazil taky.

no a stim tahnutim.. proste nejlepsi hraci hraji v nejlepsich klubech a prave v tech se ukazuje opravdova kvalita. rozhodne nesouhlasim, ze je lehci tahnout lepsi klub nez liverpool ,ktery ani neni na nejak vyrazne lepsim miste nez byl pred sezonou tipovan, byt okolo toho 4. mista neni zadne prekvapeni. nereknu mahrez-leicester ale to je ukaz, ktery se udeje jednou za generaci mozna.

a suarez rozhodne neni momentalne smesny, ale jeden z nejlepsich hrotaku na svete. mel slabsi zacatek sezony ale ted je zase vyborny.. a ani pred tema 2 sezonama se tomu z live hrou nepriblizoval, hral podobne jako treba ronaldo. messi ho prevysoval i v tehdejsi forme o parnik

Reagovat
Svatej

Ty z toho děláš situací, kdy takovejhle impact lepší moci dává svýmu týmu jen Messi a nikdo jinej na světě. Vždyt to dává týmu každej špičovej hráč, nebo nejlepší hráč týmu. Nejen Messi, ale i Ibrahimovič, Hazard, Ramos nebo dokone i nedávno Totti.

Já zas nesouhlasim s tím tvým pohledem a i odůvodněním. Nemůžeš narvat všechny nejlepší hráče do nejlepších klubů, to prostě nejde. Proto mají a vždycky měli hráči jako třeba Pedro využití i v těch nejsilnějších mančaftech doby i navzdory tomu, že se na jejich post našli šikovnější a lepší hráči.

To, že hráč kvalit Hazarda, Salaha, Kanea nebo Aguera nehraje v tom současně nejsilnějším týmu světa, neznamená, že na to není dost dobrej, ale že už jsou tam jiní, kteří nemusí bejt kvalitnější, ale z x důvodů v klubu už to místo fotbalovějším zabírají oni.

A existuje spousta důvodů, proč může být těžší tahnout trpaslíka k vrcholu, protože zrovna na výkonu toho nejlepšího jedince mnohdy závisí výsledek zápasu.

Když se Messi za zápas nedostane k míči, jeho tým má furt obrovskou šanci vyhrát, protože všichni jeho spoluhráči jsou většinou lepší než jejich protějšky, mezitím co ve chvíli, kdy Salah nevyhraje zápas 2 golama, nejsou jeho spoluhráči často schopni vůbec míč dostat za půlku pro tři nahrávky vkuse. Je něco jinýho, když si v pěkný akci narážíš s Iniestou, Albou a Rakitičem a něco jinýho, když si akce připravuješ s Milnerem, Arnoldem a Wijnaldumem.

Za mě prostě ne. Dřív to bylo hovado, který za celej zápas neudělalo špatný rozhodnutí, každou chvíli bylo u míče a všechno od něj smrdělo velkou šancí. Pár Suarezových zápasů jsem viděl a chvílema jsem si musel zastavovat hru, abych se ujistil, že je ten chlap vůbec na hřišti. Dokonce i proti nám jsemho za celej dvojzápas viděl při jediným momentu, kdy střílel z ulovýho úhlu, jinak měl na míči větší vliv z Barcelonskýho týmu i Stegen.

Reagovat
Svatej

Boha.. ještě že jsem původně ten parník přehlídnul... fakt pitomost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tím chci říct, že pokud Salahovi vydrží forma po celý rok 2018 a udělá pěkný výsledek s Liverpoolem v LM a Egyptem na MS tak může vyhrát. Teď a tady. Nedívám se 5 let dopředu, nejsem věštec. Co vím o Neymarovi tak nejdřív fňukal, že ho Cavani nepouští na penalty a teď zas po půl sezoně v klubu, kterej za něj dal 200 mega přemýšlí, jestli náhodou nechce někam jinam. A do toho po každým třetím zápase nehraje, že mu někdo šlápl na nohu. Takovýho hráče nechceš.

Reagovat
Svatej

Jojo, musis dat ten hattrick vzneseny grnade nebo las palmas, do ty doby neni fotbalistuv zivot kompletni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Jojo, to je totiz to jedine, co dokazali.

Reagovat
Svatej

Jojo, to ostatni tady totiz popiram, hlavicko

Reagovat
alcantara

Ja netvrdim, ze to popieras, gebulko Akurat ta veta vyznieva dost smiesne, no

Reagovat
Svatej

Smesna byla ta cast s watfordem a na tu jsem reagoval, evidentne jsem se trefil do cernyho.

Reagovat
alcantara

Kvalitna reakcia, ocenujem

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v současné dob je Salah lepší než Neymar

Reagovat
mesyas

To bych tu cenu radši dal Kaneovi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mr.Mike

to ani pak ne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Vitezove zlatych micu byly vzdy persony a osobnosti,Neymar je sice fajn,ale prijde mi jako zaseknuty pubertak v 18,nema respekt...a v soucasnosti na vitezstvi ani kvalitu (formu)

Reagovat
smazaný uživatel

Byli

Reagovat
pantondavo

Byly je spravne, ty osobnosti, ty persony.

Reagovat
Azazelo RD

On je brazilský Egon Vůch.

Reagovat
smazaný uživatel

U kolotočáře mi přišlo, že aspoň má tendenci pokusit se dospět, to Neymarovi nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý postřeh

Reagovat
Spalovač šancí

Marketingově na to možná má, ale fotbalově určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 approves.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

ty si jelito

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je lepší bussinesman než fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to především díky fotbalu, kdyby ho neuměl jak umí, znalo by ho pár děvek na Madejře, kde by s pupkem seděl u moře a cpal se sardinkama.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Reagovat
Al Capone

Tohle platilo u Beckse, ale napsat to o jednom z nejlepsich hracu historie je slusna demence.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nepřeháněj. Ronaldo je už tak 3 roky za zenitem a akorát se táhne s týmem.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Al Capone

Jo takhle za zenitem by si přál každý fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Parazitovat na týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Nj, jenže ta soutěž o schopnostech bohužel zas tak není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Tak spíš bych řekl naopak, fotbalově už je určitě nad Céčkem a Messi... minimálně napůl. Spíš nemá šanci jaksi přes osobnost a historii.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Nad Ronaldem rozhodně není, nerozhoduje důležité zápasy, nedává v nich tolik gólů, to že je dává ve Francii není relevantní pro nejlepšího hráče světa.

Reagovat
mayday

Tak gólama samozřejmě Ronaldo konkuruje, já jsem myslel jaksi v mezihře, tam už Neymar samozřejmě prostě je ,,lepší fotbalista".

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vyhraje brazilii titul, tak minimalne 2. bude

Reagovat
Vsadim gule

Sám ten titul nevykope a Brazílie má dost silný tým i bez něho..

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno, ma takove jmeno, ze by se po vyhre mluvilo hlane o nem. podobne jako treba o Cristianovi na euru...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ho ziskal musi ist do teamu ako Real. Treba uznat, ze PSG ma kvalitných hracov ale niektori hraci ci ten team nie je mentalne ani skusenostami tak ostrielany aby vyhral prave LM. Potrebuje kvalitnejsich spoluhracov a team schopny vyhrat najvacsie sutaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád Messiho ani Ronalda, ale mají prostě něco, co Neymar v životě mít nebude.

Neymar dává strašně moc sobě, ale málo týmu. Messi s Ronaldem jsou taky individuality, ale pro tým by se roztrhali.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Anzhi byl kral. Skoda, ze dopadli, jak dopadli.

Reagovat
salaminoo

no když ne on, tak kdo pak s ním bude bojovat o GB? Dybala, Kane, Pogba? Beru to celkově ne podle aktuální formy..

Reagovat
technecium

Dembele a Mbappe

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
technecium

Mbappe je neskutečný dělo a Dembele to v sobě taky má, já jim věřím. Víc než třeba Rashfordovi nebo Dybalovi

Reagovat
Svatej

Mbappe je delo.

Dembelemu veris takhle jen proto, ze hraje za vas, pritom zatim nepredvedl nic, cim by ty dva dorovnal nebo prevysoval. Hrat tam 21 letej fellaini, tak ho povazujes za generacni talent.

Reagovat
Shevchenko

Rashford fakt ne no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Majk91

Pogba

Reagovat
Kepy_FCB

Pogba

Reagovat
REPLIKATOR

Pogba

Reagovat
SaianSupaCrew

KdB

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neutron

Pellegri a Sousa

Reagovat
Azazelo RD

V těch literárních přirovnáních by byl asi obrázková knížka pro děti, která dělá zvuky.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

po nich príde Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey a Zlatý míč? To by někdo musel spáchat genocidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí aby mu to tam začlo padat a genocida bude na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

vtipy na tema Ramseyho góly a úmrtí slavbejch osobností nemusím, ale tohle mě odj*balo

Reagovat
smazaný uživatel

Nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar by nemal na zlatú loptu ani keby nebolo Messiho a Ronalda. To už aj cigáňom z luníka ju môžme dať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni jsou trochu jako Neymar, opaleni,neumi se chovat a dane neplati

Reagovat
h8_sfatto

na Slovensku platí daně jen blbci, ostatní čerpaj vratky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Už i Kylian Mbappé je lepší než Neymar..... Neymar nikdy zlatej míč nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Hokaido

Neymara vůbec nemusím, ale je neuvěřitelný, jak strašně je tady podcenovany.

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

jen blbečkama

Reagovat
Reggie

Presne, fotbalove je davno nad CR

Reagovat
Vsadim gule

Hele tohle srovnání taky není úplně přesný. V poli je neymar asi určitě lepší je mladší pohyblivejsi ale zas ronaldo je taky pan na svém místě. Dává góly a to se od nej čeká.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Možná je lepší driblér ale to je asi jediné a pokud si myslíš že fotbal je o 90% o driblinku tak se vrat do přípravky

V driblinku a překonávání hráče je Neymar o fous lepší než Ronaldo.... jenže Ronaldo je lepší v prihrávkách, proměnování šancí, hlavičkách, nabíhání.... vlastně ve všech ostatních aspektech.

Reagovat
Reggie

Ty kravo, tak Neymar je o FOUS lepsi v diblingu a prechazeni hracu? A v prihravkach je lepsi Ronaldo? Tys Ronalda asi dlouho nevidel hrat, ze? I Madridsti tu casto psali, ze neobejde vubec nikoho, kdyz je mimo formu. To Neymarovi nehrozi. Ok, to staci. Tohle by asi nemelo cenu. Ty pripravko.

Reagovat
kattos

Fía, kámo, uklidni se ty to nějak prožíváš

Ronaldo bez formy možná, jenže on si vždycky formu najde v těch nejdůležitějších momentech a formu například ted má jako hrom.

Vždyt minulou sezonu byl Neymar totálně hroznej, dal 20 golů za sezonu takže o formě nefromě moc nepiš.

Navíc i kdyby v přihrávkách byl Neymar lepší, pořád je Ronaldo lepší v hlavičkách, nabíhání, střílení golů a tak dále

Reagovat
Reggie

No udelal jsi ze sebe troubu a vysmali jsem se ti tu asi 3, tak to k tomu . A jeste vypisujes cosi o pripravkach... Mimochodem, ja psal o herni strance a to ja si predstavuju tak, ze hrajes vetsinu zapasu s micem, obchazis prostihrace, spoluhraci te hledaji prihravkama a tvoris hru. Jediny v cem je Ronaldo v tomto lepsi nez Neymar je, ze ma skvelej vyber mista, timing a zakonceni. Spoluhraci ho hledaji ve vapne. Vidis ten rozdil? Na Neymarovi je postavena hra PSG i Brazilie, coz se Ronaldovi neda rict ani nahodou. Nejaky hlavicky jsem fakt neresil.

Reagovat
kattos

Spíš si ze sebe udělal blbce ty, že to tak prožíváš

Na Neymarovi je postavená hra? Stejně jako Ronaldo je hlavním klíčem v útočné fázy,, ale týmy jako Real PSG nemají zapotřebí stavět hru na jednom hráčí.

Ronaldo je mnohem lepší v zakončení, jen se podívej na goly a to Neymar hraje v lehčí franzoucské lize. V driblinku ej lepší, to ano, ale ve tvoření hry? Ani jeden hru tolik netvoří, od toho mají jiné borce, ale v počtu přihrávek do šance si myslím že budou vyrovnaně asi o fous lepší Neymar..

Ronaldo je lepší v hlavičkových soubojích, jak v sklépávání míčů tak v proměmováních šancí.

Když to tak vidím tak je Ronaldo lepší ve více věcích

Celkově se podívej na Neymara v minulé sezoně, vždyt byl úplně bez formy ani v Barceloně nedával goly. V PSG jich už více dává, ale pořád jich má Ronaldo značně více.

Říct že je Neymar lepší fotbalista je na hlavu.

Reagovat
El Cid z City

neprožívej to tolik

Reagovat
Reggie

Reagovat
Reggie

Ja blbce? Tobe se tady vysmali 3 lidi a ja jsem za blbce, ok .

Jinak samozrejme, ze hra Brazilie a PSG je hodne o Neymarovi. On je ten, kdo ma nejcasteji balon a posouva hru k brane, pokud teda zbytecne nedribluje... Ronaldo ceka na svou sanci, v tom je vybornej, ale Neymar ty sance vytvari. Pro me je proste lepsi a to hlavne kvuli tomu, ze hraje temer na cely utocny pulce, CR uz je davno hrac do vapna nebo mozna do brejku, ale hra pres nej vazne nechodi.

Reagovat
kattos

Očividně hru Realu nesleduješ, protože ačkoliv Ronaldo chodí do vápna častějč, není to jen hráč do vápna.

A i kdyby to byla pravda, v tom je ten problém. Neymar ve vápně neni ani poloviční jak Ronaldo. To že hraje více na útočné půlce je hezké, ale to neznamená,že je lepší než hráč do vápna.

Další faktor kterej je důležitej jsou i střely z dályk ve kterých exceluje.

Ronaldo má více golů, více individuálních ocenění, jako první dal gola v lize mistrů v každém zápase základní skupiny. Co má Neymar aby to mohl vyrovnat?

Reagovat
kattos

Myslím současnou sezonu.

Reagovat
Reggie

Ronaldo je lepsi strelec, Neymar le lepsi fotbalista momentalne, takhle to vidim ja. Ta debata by byla uz jenom porad dokola.

Reagovat
Messi the Genius"10"

Já vím, Ronaldo hraje celou sezonu hrozne, pak mu vyjde par zapasu v Lize Mistru a ma Zlaty Mic

Reagovat
technecium

Přihrávkách?

Reagovat
kattos

Možná jsem to neřekl úplně přesně, ale ano, myslím si že Ronaldo bude mít více přihrávek do šancí než Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten kluk nahraje 2x do měsíce

Reagovat
kattos

Koho myslíš? Ronalda? Začátek sezoyn byl slabší, ale od ledna má 2 goly na zápas. V posledních 3 zápasech nastřílel 8 golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvim tu o přihrávkách a těch moc nevyprodukuje

Reagovat
El Cid z City

o fous..to by musel bejt fous,jakej svět neviděl, dobře bavíš

Reagovat
kattos

I kdyby ne o fous pointa zůstává stejná

Reagovat
Svatej

Naopak u vas je to zas presnenaopak od doby, co se spojuje s Realem, klasika

Reagovat
valloire

Jak u koho. Já mám Neymara rád.

Reagovat
Reggie

I v Barce?

Reagovat
valloire

tam ne

Reagovat
VojtovaChelsea

Dokud tu bude Gillette, Neymar Zlatý míč nezíská

Reagovat
Mr.Jindros

captain Obvious

Reagovat
smazaný uživatel

Legendární Roberto ,,dělostřelec,, Carlos!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten netrhal sítě, ale tyče.

Reagovat
smazaný uživatel

Trestňáky jako on už nám nikdo neukáže..

Reagovat
Vsadim gule

Samozřejmě ze nezíská protože už je to jako u nás se slavíkem. Tam je akorát rozdíl ze o Gottovi není cely rok slyšet a stejně to vyhraje protože lidi si neumí představit ze by to vyhrál někdo jiný i kdyby si to měl zasloužit...

Reagovat
h8_sfatto

o Gottovi není pochyb, o té soutěži je ale pochybností dost

Reagovat
johnik

Mo Salah, Mo Salah, Mo Salah

Running down the wing

Salah la la la la la la la

The Egyptian king...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

"egyptian king"

Reagovat
smazaný uživatel

1922-1953

Reagovat
Mastný Chobot

hej, najslávnejšia kapitola v histórii krajiny

Reagovat
smazaný uživatel

tak napriklad myticky vladce aigyptos, podle ktereho vznikl nazev egypt, byl tamejsim kralem. oficialni titul faraona byl nisut-bitej, coz znamena KRAL horniho a dolniho egypta

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci LFC jsou prostě dementi.

Reagovat
stas87

Napisal ich hlavny konkurent.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Stannis Baratheon

To musel vymyslet slušnej nevzdělanec.

Reagovat
Kepy_FCB

Neymar? Nikdy!

Pusobi na me jak klasicka mlada cikanska vyzirka co si vyridila invalidni duchod na hlavu a machruje

Reagovat
Fodbalysta

Si trochu protiřečí.. v jedné větě řekne, že Neymar nevyhraje zlatý míč dokud to bude Messi s ronaldem a v druhé zase pochválí přestup Neymara do PSG, pokud ho (zlatý míč) chce vyhrát

Reagovat
h8_sfatto

přesně tak, bez Messiho zlatý míč nedá a v PSG se může stát průměrákem jako polovina lidí, která v počátcích pomáhala vzkřísit Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava: " Dokud Neymar nedospeje v lidra tymu, bude pic*vat kraviny na spoluhracich a nezefktivni svuj hru, tak bude bez GB uplne "

Reagovat
smazaný uživatel

Máš môj rešpekt za inovatívny spôsob cenzurovania vulgarizmov.

Reagovat
Switchback

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram, ze tu na neho pindaju prevazne fans Barcy. Ja ho chapem, preco by mal hrat druhe husle v historicky druhotnom klube ke moze ist do najvacsieho klubu vsetkych cias

Reagovat
smazaný uživatel

Za nejlepší klub už hrál nevím proč by šel zase do horšího

Reagovat
pantondavo

Jeste ne, mas to nejaky pomotany.

Reagovat
Staenly10

Však to je hroznej kripl, Barca ne Barca. Nechápu, jak může bejt někomu sympatickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně byl dlouho docela sympatickej tím, jak ve svym věku dokázal táhnout Brazílii a nepodělal se z toho.

Reagovat
LFC182

letos třetí salah !! neymar a ta trapná francouzská liga nikoho nezajímá

Reagovat
LeonardoUžoa

ach tupy neymar. To mu nerekli, ze po nich bude sbirat zlate mice Kane?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele