Římané přišli na tři zápasy o Cengize Ündera

22.01.2019, 17:55
Aktuality
Turecký ofenzivní záložník Cengiz Ünder bude pravděpodobně chybět AS Řím nejméně ve třech následujících utkáních kvůli nepříjemnému zranění.

Trenér AS Řím Eusebio Di Francesco se bude muset s největší pravděpodobností v následujích týdnech obejít bez mladého tureckého záložníka Cengize Ündera.

Ten, jak potvrdily úterní testy, utrpěl zranění zadního stehenního svalu na levé noze.

Podle Sky Italia zřejmě přijde o tři následující zápasy Giallorossi. Dva z nich, proti Atalantě a AC Milán, spadají do ligové soutěže. Třetí proti Fiorentině je pohárový.

Jednadvacetiletý Ünder v této sezoně odehrál za AS Řím v lize 18 zápasů a vstřelil tři góly. Dalších šest startů a tři branky přidal v Lize mistrů.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (39)

Přidat komentář
Beči

Takže Schick na křídlo

Reagovat
bobis21

Spíš křídla Kluivert a SES a Schick bude backup na všechny tři posty v útoku...

Reagovat
Kucka

Reagovat
Frantszek

bohuzel si zase Patrik asi neskrtne, kdyz je Dzeko zpet.

Reagovat
bobis21

Tak nějaká rotace tam bude když AS hraje pohár i LM, vzhledem k tomu že je teď při zranění opravdu jediná alternativa na všechny ty posty v útoku. Jemu by ale nejvíc prospěla změna systému aby mohli hrát s Dzekem oba. Vím že to 3-4-1-2 na začátku sezóny moc nefungovalo, ale pokud jim ty křídla odejdou, tak to podle mě bude opět reálná varianta.

Reagovat
Frantszek

EdF to neumí poskládat na 2 útočníky.

On to teda neumí všeobecně, ale to je věc druhá. Ale prostě na 2 útočníky je to ještě větší level tragedie.

Je pravda, že ta rotace tam bude, ale jde o to, že Patrika budou srát na křídlo spíš a to se bojím, že ani to ne, protože koho by pak v závěru dával za Džeka. Jedině, že by tam mrdul někoho jiného a Patrika pak z křídla šoupnul místo něj.

Ale vzhledem k tomu, že kromě Cengize je v řiti i Diego, tak ho bude potřebovat na lavičce jako back up za všechny 3 pozice. Přičemž víc ho bude dávat určitě na to křídlo, kde se zase utopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by to mohlo být lepší než posledně proti Milánu. Edin je sice stejně marný, ale když bude aspoň dělat tu černou práci, která není ve statistikách, Patrik by z toho mohl těžit.

Ale nevidím pro to důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

DiFra nebude mít na výběr, pokud se Edin nezvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaniolo. Na AM musí hrát Pelle s Pastorem.

Reagovat
KillSwitch

Kolarov-Manolas-Fazio-Santon

Pellegrini-Cristante

El Shaarawy-Zaniolo-Kluivert

Dzeko

Pastore ešte nie je rozohraný a pochybujem že by to hrali na 2 AM, keď už majú 2 krídla

Reagovat
smazaný uživatel

Nzonzi je zdravý a prostě už jen kvůli Lorenzovi musí hrát. Mladí si spolu sice nějak vyhověli, ale Lorenzo je na CM poloviční oproti trequ.

Tím pádem je Zaniolo druhá volba na AM, pokud není Pastore ready hrát. Navíc Dani dnes začal trénovat v hlavní skupině. Do měsíce je ready.

Reagovat
KillSwitch

DDR už veľa nestihne..dúfam, že ho predĺžia ešte aspoň o rok...vždy je platnejší ako Nzonzi

Reagovat
smazaný uživatel

Zbývá 18 zápasů v lize, ale nejvíc ho potřebujeme v LM.

Reagovat
Andis

Schick opravdu kvalitní náhrada za Undera

Reagovat
wiggum

To nevadi, za chvilku o neho prijdou uplne.

Reagovat
Frantszek

Ee. Ten hype okolo nej uticha.

Reagovat
LesyJePan

Vraj sa s Interom pobijeme o Bergwijna z PSV, 21 rokov s cenovkou 30m €. Kiež by sme ho ulovili my, dynamika strašne chýba na krídle.

Neminuli sme vzhladom na FFP už dosť?

Reagovat
Eldarion

Ževraj je to hotová vec, hosťovanie a možnosťou odkúpenia za 30m v lete. Každopádne to nám mega chýba rýchly driblér navyše LW a Holanďan v AC

Celkom sranda, Leonardo hovoril v interview pred zimou, že neminieme v zime nič kvôli FFP a minuli sme 70 mega nikto tuším neminul viac toto prestupové, Elliot má asi v p* who knows ...

Reagovat
LesyJePan

Presne toto. No behom januara malo vedenie stretnutie s Uefou, kto vie co tam vyjednali. Alebo možno veria, že na tom odvolaní uspejú. Treba však povedať, že výmenou v útoku Higuaina za Piateka sme vela ušetrili napriek tej prestupovej čiastke 35m €.

Reagovat
Eldarion

To áno, Piatek sa viac menej zaplatí predaom Silvy aj s malým profitom. Ak by ho aj nekúpila Sevilla tak na 100% ho kúpi niekto v PL alebo podobne. Hlavne ale ušetríme na Gonzalovom plate.

Reagovat
Pipo123

Kurva toto ma inak stve, mate financne problemy u FFP a takto nakupujete, to pre Lazio je 12 milionov vela za Zappacostu. No nic, asi je cas zacat fandit niekomu v PL

Reagovat
LesyJePan

Co sa týka vás tak ani moc nejde o FFP ale skôr o to, že Lotito je proste Držgroš. Neviem si u vás predstavit, Že by ste priniesli hráča za 40m €, aj keď verím že si to proste môžete dovoliť.

Reagovat
Kaka14

vsak zacni fandit AC

Reagovat
Pipo123

To nie je riešenie, to je ako keď vidíš chlapíka čo má strašne veľa penazí, jazdí na krásnom BMW, ale pritom má pod kapotou 118 koní

Reagovat
Kaka14

tak podla mna sa BMW s 118k neda ani kupit

jedine nejaky veteran, co by som bral

Reagovat
10

316d má 116 koní...znám takový, motorizaci vzadu označenou nemaj, ale Mkový označení nemůže chybět

Reagovat
Pipo123

Tiež poznám pár ľudí čo to má podobne

Reagovat
Kaka14

ale ked som si precital clanok o 316d, tak je to dvojliter co ma umelo znizeny vykon ..... kam ten svet uz speje

https://auto.pravda.sk/testy/clanok/257675-test-bmw-316d-vykon-nie-je-vsetko/

Reagovat
Pipo123

Moje prvé auto bolo BMW e46, 1,8 benzín a 118 koní nešlo to zle, teraz mám ale 330xi 272 koní a to je trošku inde

Reagovat
Kaka14

tak to hej, niet nad dobry Bavorak

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Largo

Letím na AS-AC a zrovna na něj jsem se dost těšil

Reagovat
smazaný uživatel

Potěšíš se Patrikem nebo Nicolem :)

Reagovat
Largo

Hlavně Pelle-Cristante, na ty se dobře kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.football-italia.net/133643/roma-lead-race-tonali

Těžko se tomu věří, že by Marcucci byl taková rodzílovka v jednáních, když oba Milány by ho teoreticky měly lákat více. Jednak kvůli Pirlovi a Gattusovi.

Každopádně tolik mladých Talošů do zálohy je sen. Tonali, Cristante, Pellegrini, Zaniolo, na čekačce Riccardi - k tomu ještě jeden rok zvládne Dani snad Nzonzi mi radost nezkazí, potřebný bude. Plus El Sha na křídle, v obraně Florko, mladý Pelle, snad se podaří ten Mancini.

Barellu ať si sežere Inter, stejně za dva roky uteče do Anglie. Dirigenta potřebujeme více. Ten kreativní potenciál by pak byl přinejmenším vzrušující, bez ohledu na to, jak to vyvážit i směrem dozadu. La Maggica ještě nezemřela.

Reagovat
Largo

Jen furt nevím, jak to poskládat. Ideálně asi Tonali, Cristante - Pellegrini.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jediná logická varianta, ale ne hned, samozřejmě okud nebude Tonali od začátku dělo, jakože nemá ani zkušenosti z první ligy, bude se točit Nzonzi a Dani (snad prodlouží) vedle Cristanteho, kterého by podle mě měl alternovat spíš Zaniolo než Pelle, který pod útočníky prostě vytvoří více. Nicolo není a nebude typický trequartista. Naopak jeho nasazení, presink a odebírání míčů by se hodilo trochu níže. Netřeba si nalhávat druhého Radju Tottiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty 20.kola na foru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele