Rijkaard už je unavený z bránění Ronaldinha

29.03.2008, 10:35
Aktuality
Frank Rijkaard si postěžoval, že už je unavený z neustálých otázek týkajících se stagnující brazilské hvězdy Ronaldinha. Sám Rijkaard se vyjádřil ve smyslu, že bude nejlepší nechat ho na pokoji a soustředit se na nadcházející zápas proti Betisu.

Přesto se zdá, že Rijkaardovi už pomalu dochází s pohasínající brazilskou hvězdou trpělivost. Brazilec stále nehraje kvůli záhadnému zranění, přitom byl několikrát vyfocen v nočních hodinách v ulicích Barcelony. Nedávno se dokonce objevily dohady, které obviňovaly bývalého nejlepšího fotbalistu světa, že si zranění vymýšlí.

Ať je to jak chce, zdá se, že Rijkaarda už opravdu nebaví neustále se Ronaldinha zastávat a bránit ho před novináři. Přesto na otázky o Ronaldinhově zdravotním stavu odpověděl: "Stále ho bolí noha, proto hrát nemůže. Já, hráči i celý klub stojíme za ním a doufáme, že se dá do pořádku co nejdřív."

K možnému Ronaldinhovu odchodu z Barcelony se Rijkaard odmítl vyjádřit. Každopádně španělská média spekulují o tom, že by katalánskou metropoli mohl opustit zhruba za 16 milionů eur, přestože výkupní klauzule jeho smlouvy hovoří o 125 milionech eur.

Rijkaard se také odmítl vyjádřit ke kritice Ronaldinhova krajana Thiaga Motty, který se opřel do šéfa klubu Joana Laporty a sportovního ředitele Txiki Beguiristaina. Podle Motty se oba k Ronaldinhovi nechovají tak, jak by si zasloužil.

Dále už mluvil Rijkaard pouze o sobotním zápase s Betisem. V něm bude moci použít Thierry Henryho, který už se zotavil ze zranění, které mu neumožnilo nastoupit za Francii v prestižním utkání s Anglií. Marodka Barcelony je však stále poměrně slušně zaplněná. Rijkaard nemůže počítat s Messim, Decem, Marquézem, ani s Militem.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem unavený z toho, že ho vedení nehodlá prodat

Reagovat
Dubov

a já mám unavené oči než jsem tenhle článek přečetl, prosím opravit chyby

Reagovat
One-Real

Potřeboval by novou výzvu

Reagovat
smazaný uživatel

spíš potřebovali oba

Reagovat
Devil

Potreboval by travit vic casu na hristi,nez v barech.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Potřeboval by tvrdou ruku, někoho, kdo se s nim nebude srát. Bohužel nikoho takovýho Barca nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Pamplony vedle Plašila

Reagovat
smazaný uživatel

Jak znám našeho skvělého pana prezidenta Calderona, tak již má novo prioritu, aby předčil své soky z Barcy Dochází mi s ním a Mijatovičem trpělivost

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldinho je vyřízený , už končííííí

Reagovat
smazaný uživatel

za 16 miliónů? nějak málo ne, hýml hergot

Reagovat
smazaný uživatel

vedení si asi trhá vlasy když si uvědomí, že mohli klidně střelit v létě za 70mega do Acm..

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem unavenej z Ronaldinha, jeho manýrů, flákání, záhadných zranění, pařeb a šesti minutových tréniků, i z jeho bratra, kterej mi pění krev daleko déle než jeho zhýralý klient.

Reagovat
smazaný uživatel

Cruyff na Nou Camp.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim vas kdo by ho za ty prachy chtel, 125 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasné, že nikdo. Ale tak vysoké prostě výkupní klauzule jsou.

Reagovat
Tomik111

Moc si o sobě myslí(Ronaldinho)

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinha sem měl rád ale co teď předvadí :(, docela to zamrzí :( ale co se da dělat sláva děla zlidí mnohd jené lidi. Hale a nevíte něco o tom jak to je prej ma nějakou smlouvu a tam ma napsany že ho nikdo z Barcelony nemůže vyhodit že to ma jako doživotní smlouvu nebo co říkal mi to kamoš, tak jelsti to je pravda takže když nebu de chtit tak nemusí co je na tom pravdy to samí ma Hlavní trener Rajkard !! dokaže mi na to někdo odpovědět ??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele