Laporta vyloučil příchod Mourinha

07.04.2008, 14:37
Aktuality
Působení Franka Rijkaarda u kormidla Barcelony se podle všeho chýlí ke konci a neuplyne den, aby na toto téma nespekulovala média. Podle nich je jedním z možným nástupců nizozemského kouče Jose Mourinho, prezident katalánského velkoklubu Joan Laporta ale něco podobného odmítá...

"Barça má svůj vlastní styl a to by mělo být při volbě trenéra zohledněno. Náš klub je znám po celém světě. Naše jméno má ve světě obrovský zvuk a kvůli tomu si musíme udržet svůj styl. Tým rád kontroluje hru, hráči mají míč na svých kopačkách a tento styl nás vede k výhrám," prohlásil Laporta.

"Ten, kdo prohlašuje, že by takovýto klub měl převzít někdo se zcela odlišným stylem, se plete. Nikdy sem nepřijde trenér, který praktikuje jiný styl fotbalu," popřel Laporta zvěsti o možném angažování Mourinha.

Barcelona v posledních kolech španělské ligy ztrácí hodně bodů a spekulace o Rijkaardově konci ještě zesílily po včerejší domácí remíze s Getafe. Mezi kandidáty na jeho post údajně jsou například Michael Laudrup, Manuel Pellegrini a Pep Guardiola.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Asistentom Laudrupa bude Figo, kondicny trener Saviola. Hlavne vcera hrali krasny futbal plny valania sa, zdrzovania, atd..

Guardiola je respektovana osobnost, ale jeho trenerske metody nepoznam. Skor to vidim len na poziciu asistenta.

Pellegrini...preco nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla bla bla jenom kecy...To jakože Chelska pod Mourinhem nekotrolovala hru, nebo neměla míč na svejch kopajdách? Průměrný držení míče 65% pod Můrou na zápas......

Reagovat
smazaný uživatel

Jak někdo může hlasovat pro Rijkaarda? Myslím, že i Laporta vidí, že změna trenéra je nevyhnutelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se vyhraje LM, tak zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

což je ale vysoce nepravděpodobné, i když.... zázraky se dějí

Reagovat
smazaný uživatel

on by to až takový zázrak nemusel bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys mi vysvětlit, proč si to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke je už mimo a s Manchesterem je to dle mě 50 na 50 i když současná forma je rozhodně lepší na straně Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

50:50 to fakt né. Asi jsem velkej pesimista, což obvykle nebývám, ale Frank a výkony týmu mě v tomto směru dost v průběhu sezony změnili

Reagovat
Devil

Bohuzel,pokud se neda dohromady stoperska dvojce Ferdinand a Vidic tak nas prejede Barca jak nic.Proti AS budou jeste problemy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nwní to až tak nemožné, stačí, když nám vyjde jeden zápas a budem hodně blízko (i když já tomu nevěřím).

Dream Team po posledním titulu taky vyklepl Manchester 4:0, i když v lize skončil čtvrtý. Tím nechci říct, že dáme Manchesteru 4:0... Ale klidně může takhle vyjít jeden zápas, odveta se pohlídá a ve finále, ať bude proti komukoli, bude Barca favoritem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by byl ten zázrak, o kterém píšu. Aby se to stalo, muselo by se něco změnit a jak vidno, pod Frankem se to mění, ale k horšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

NEnazýval bych zázrakem, že Barcelona se s vým kádrem vyřadí Manchester. Liverpool, AC, ostatně i Real Madrid již několikrát ukázali, že LM a liga jsou úplně jiná soutěž.

Reagovat
PJ

Takze nezustane

Reagovat
smazaný uživatel

Nechť postoupí ten lepší - Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych si pral aby vyhral LM a po sezone odesel.

Reagovat
Xavi

Já jsem hlasoval pro Rijkaarda a stále doufám, že zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

a zapomněl si dodat, že fandíš realu

Reagovat
smazaný uživatel

"Kdo má největší šanci?" Zatímco kandidátů je minimálně 10, tak současný trenér je jen jeden. A proto má možná největší šanci.

Jinak Laporta je muž na svém místě .

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak jakub aky blbec hlasoval pre Rijkaarda?? a co je to manchester?? Videl som zapas manu s boro ich obrana je horsia ako nasa a to uz je co povedat boro im dali lacne goly chaos v obrane a ked pride Messi tak ich zvalcuje aj Henry sa vie na Lm viac vyhecovat taze spatne by som to nevidel.apropo Ac minulu sezonu vyhali Lm a skoncili stvrty Lm je nieco uplne ine vcera hrali so srdcom len dvaja haci Valdes a Puyol ti si zasluzia pochvalu ostatni pokuty a tvrdu ruku a tu zabezpeci jedine Jose.nikto iny!!!Co dokazal rijkaard pred prichodom do barcy??hovno a teraz to potvrdzuje.

"Barça má svůj vlastní styl a to by mělo být při volbě trenéra zohledněno. Náš klub je znám po celém světě. Naše jméno má ve světě obrovský zvuk a kvůli tomu si musíme udržet svůj styl. Tým rád kontroluje hru, hráči mají míč na svých kopačkách a tento styl nás vede k výhrám," o com poti o akych vyhrach??Laportovi to dojde az ked bude na nou campe 30 000 ludi co je prazdny stadion a aj to na zapasy budu chodit len ti co maju permanentky a ti vlastne musia chodit ked si to uz zaplatili inak mu na ligu v tejto sezone nepride nikto a potom ked zisti ze barca finacne straca lebo katlanci na ligu seru tak mu asi dojde ze to potrebuje zmenu.

Reagovat
smazaný uživatel

By ma zaujímalo ako hodnotíš Valdésovo hranie srdcom čo sa lepšie hodil ako v minulých zápasoch alebo čo, a včera makala prevažne celý tím a najviac asi Zambrotta ani výkon Etíka a Giovaniho nebol na zahodenie, prečo si stále myslíš že jedniný prísny tréner na svete je Mourinho a hodnotiť MU podľa jednej remíze v lige je podľa mňa blbosť ale tiež verím v postup a také nereálne by to nemusleo byť ako si niektorí myslia to čo dokázal Rijkaard pred Barcou je síce pravda ale štýl holanďanov na šampionáte sa mi hrozne páčil pod jeho taktovkou a mne už stačí čo dokázal s Barcou i keď podľa mňa na týchto úspechoch mal rovnaký ak nie väčší podiel Henk ale ďakujem mu za všetko a je čas sa rozlúčiť a popriať šťastia niekde inde a k tomu poslednému odseku sa radšej nebudem vyjadrovať Barcelona alebo Katalánsko nie je nejaký klub zo Slovenska alebo Česka a jeho fanúšikovia neopúšťajú svoj klub skôr to vidím, že sa nezmiera kým sa niečo nestane a to sa mi páči.

Reagovat
smazaný uživatel

Brian ved o tom v podstate hovorim co sa tyka srdca Na Valdesovi a Puyolovi je dlhodobo vidiet ze hraju srdcom to je ako gerrard v Liverppole aj Skrtel moze makat ale Gerrard tam da ine srdce ano hraci makali Etikov vykon by som zase az tak neprecenoval v celku nic neukazal ale to ani henry ani Bojan aj ked titi nedostal za zapas normalnu prihravku a ked mi neveris tak uvidis kolko katalancov pride na ligu uricte menej ako 50 000 okolo 40 000 aj to je strasne malo pretoze vescina su ti co maju permanentky a ti to uz maju v cene uvidis na Villareal prislo 50 000 divakov tak na nejaku Mallorku ktora ns caka pride kolko??uvidis.Ja barcu tiez milujem a chcem pre nu to najlepsie a to je bez debaty Frankovo odvolanie ja osobne poviem frankovi: Dik a Padaj!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty tragged...sa spametaj MANU ma najlepsiu obranu vo vsetkych eurospkych ligach a statistiky to iba potvrdzuju,a posledne zapasy barcy ukazuju ake velke ma momentalne barca problemy v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

Pocuvaj ty nemachruj keby vam pol roka nehral Ronaldo tak by ste sa posrali a ked si pozorne cital ja som napisal ze aj barca ma des obranu ale aj manchester videl som zapas s boro.Uvidime kto z nas postupi ja verim ze my ty veris ze vy o.k. o tom je sport postupit moze len jeden ja sa tesim na krasny futbal a verim ze barca zabojuje lebo liga je stratena.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi neuvěřitelný blb, "hurá slovák", který si hraje na "Hurá katalánce".....fakt třeskutá kombinace.....každopádně jsi ale především jen fotbalový idiot....nazdar

Reagovat
eder

Nemusíš ho hned urážet - on argumentuje bez vulgarismů, tak mu zkus oponovat podobnými prostředky, věcně a logicky.

Reagovat
smazaný uživatel

přijde mi to jako naprostá ztráta času......to je totiž stejné jako mluvení do dubu....

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Ferdinanda a Vidice obrana ManU nepůsobila obzvlášť jistě. Ovšem s nimi patří k top, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim tě, není nutné abys na mě pořád reagoval, fakt nejaká nemoc, ne?!. Pak s tím, že je Rijkaard trenér na h... už seš jak postiženej, pořád dokola. Jinak Frank získal bronz z ME 00 s Holandskem. A pokud vím, tak nedávno si psal, že Mourinha taky nechceš, že chceš jen změnu trenéra a najednou píšeš, že jen Mourinho by dokázal udělat změny, což je úplnej nesmysl. Ale určitý pokrok tu vidím, je to snad poprvé, kdy Franka neurážíš rasistickými nebo jinými nadávkami.

Reagovat
smazaný uživatel

někdy by mě zajímal věk přispívatelů na tomhle webu

Reagovat
Radin

Já dal Guardiolu,podle mě tam bude,ale jako asistent a ani jeden z těhle koučů to nebude :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bych Beníteze, Laudrupa ani Stoičkova. Koneckonců ani Rijkaarda, Mourinha a Lippiho. Valverde vypadal celkem dobře, ale poslední dobou... Nejvíc by se mi asi líbil Scolari, možná i Guus Hiddink. Ale kdo je reálný? Guardiola! Sice má prachmizerné zkušenosti s trénováním, ale v klubu se vyzná líp než kdokoliv jinej! Pep, musí to být Pep a Luis Enrique jako asistent!

Reagovat
smazaný uživatel

když barca postoupí tak má v LM liverpool

Reagovat
Radin

Jinak trochu off topic :Máte někdo zkušenosti please s kupováním dresů po netu z cz?Našel sem si doplňky k mnoha týmům,třeba povlečení Tottenhamu a nádhernej dres Sevilly,ale nevím jestli to není najěkej poděl,mělo by to být dovážené z Anglie.Tak kdyby to někoho zajímalo nebo s tím měl zkušenost,ať sem napíše please.Díky

Reagovat
Radin

nějakej*

Reagovat
eder

Bigfotbal .cz je dobrá volba. Jinak se dá objednat přímo z Anglie na stránkách jednotlivých klubů, vyjde to levněji. Stačí jen aktivní platební nebo kreditní karta Visa nebo MasterCard.

Reagovat
Radin

jo díky moc ,kouknu se určitě,jinak divej já našel tohle http://www.fotbalove-dresy.com/ a tam se mi líbí hodně některé věci.Třeba povlečení Spurs bych chtěl ,nebo venkovní dres Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

TAKŽE, TRÉNEROM BARCY SA MUSI STAT NIEKTO,KTO UROBI V SATNI PORIADOK. JE NEMYSLITELNE,ABY SA MUZSTVO S TAKYMITO HRACMI TAKTO TRAPILO. JE TO UZ TO ISTE CO BOLO V MADRIDE DEBILNOM. PODLA MNA BY GUARDIOLOVO ZVOLENIE BOLO ZAUJIMAVYM TAHOM, JE TO OBROVSKA OSOBNOST, POZNA PROSTREDIE A U HRACOV BY MAL URCITE RESPEKT...DO UVAHY PRICHADZA AJ BENITEZ, MOURINHO

Reagovat
Kapřík

Těmi velkými písmeny si kompenzuješ něco malého...třeba fotbalové znalosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec netuším, kdo by mohl přijít a spekulovat už se mi nechce.

Každopádně pod Rijkaardem Barca uvadá a chce to svěží vítr.

Reagovat
smazaný uživatel

/youtube.com/watch?v=4bYVAM9NJz8

Reagovat
smazaný uživatel

Co by dělal v technickém v klubu jako je Barcelona? Muriňa nikdo nechce, myslím, že skončí v Prešově jako zástupce ředitele betonárky. To mu vždycky šlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele