Rijkaard s výhrou spokojený, ale ztratil Messiho

16.12.2007, 11:06
Aktuality
Barcelona v sobotním utkání španělské nejvyšší soutěže rozprášila Valencii 3:0 a zaznamenala důležité vítězství. Toho si velmi cenní trenér katalánského klubu Frank Rijkaard, který nyní bude muset vymyslet taktiku na Real Madrid bez Lionela Messiho.

Argentince Messiho trápil v první půli sval na noze, a proto raději o přestávce vystřídal. Podle prvních informací lékařů bude chybět tři až čtyři týdny a nestihne utkání s úhlavním nepřítelem Realem Madrid.

"Je to špatná zpráva a nepříjemnost pro celý tým. Není nic, co bych k tomu mohl ještě říct. Snad jen, že doufáme v jeho brzký návrat," řekl na po zápasové tiskové konferenci Rijkaard.

V době Messiho střídání už Barcelona vedla o dvě branky, o něž se postaral jeden z nejlepších hráčů na hřišti Samuel Eto’o. "Samuelův výkon byl velmi dobrý. Vracel se a byl silný," řekl Rijkaard na adresu kamerunského útočníka. "Svou prací se podílel na cenné výhře."

Tu korunoval třetí brankou Islanďan Eidur Gudjohnsen. "Musím říct, že jsme si tři body zasloužili. Myslím, že jsme kontrolovali zápas a byli velmi disciplinovaní, ačkoliv jsme ve druhé půli trochu polevili," dodal nizozemský kouč Frank Rijkaard.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skvělý článek pro Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase hraje Eto’o. Neni on nahodou nejlepsi utocnik na svete? (Nejak me stve ze ho Real pustil)

Reagovat
smazaný uživatel

že Eto´o nej na světě?tak to pžibrzdi je sice dobrý hrot ale není nejlepší a Barca to zkušeně zvládla borci

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze etoo je nejlepci, sotva se vratil,barca vyhrava,takovy dopad ma jen malo hracu na svete... plne mu barcelona vyhovuje a jestli se nezrani tak se barcca opet probudi,mozna i ronaldinho,kdo vi, kazdopadne drzim pesticky...

Reagovat
Messiáš

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Franku máš můj obdiv a to nejen co se sestavy týče, ale i tím, že jsi si dovolil nechat na střídačce Ronaldinha ač bylo několik možností ho v průběho poslat na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Tady už jde přeci jenom o rodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

No pochybuju, že je to kvůli té dceři! Já doufám, že je to kvůli těm zaměškaným tréninkům a pokud je to tak, tak může být Ronnie rád, že není přeřazen do B-týmu!

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje s Valencií?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdes byl, když sněžilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný výprask pro Valencii. Barča jede a myslím,že to tak bude i nadále. Valencia.to je momentálně bída s nouzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme je dát i bez Messiho. Věřím v to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele