Richards musel s problematickým kolenem na operaci

28.02.2008, 14:50
Aktuality
Manchesteru City se vzdaluje čtvrtá příčka zajišťující start v příštím ročníku Ligy mistrů a o evropské poháry bude v nejbližších zápasech bojovat bez jedné ze svých nějvětších hvězd. Obránce Micah Richards se podrobil drobné operaci kolena a ze sestavy Citizens vypadne na několik týdnů...

Richards kvůli tomuto zranění vynechal již dva zápasy letošní sezony. Zdravotní problémy se mu opět ozvaly po pondělní dohrávce s Evertonem, po níž odcestoval na operaci do Londýna. "Operace byla úspěšná. Micah ve čtvrtek začne s rehabilitačním programem. Jeho pokroky bude monitorovat celý lékařský tým," prohlásil lékař Citizens Mark Whitaker.

Manchester City po skvělém vstupu do sezony ubral plyn a v tabulce se propadl na osmou příčku se šestibodovým mankem na čtvrtý Everton.

Richards patří k oporám Citizens a společně s Richardem Dunnem vytvořil vynikající stoperskou dvojici. Teprve dvacetiletý obránce má na svém kontě již jedenáct startů za anglickou seniorskou reprezentaci, v nichž si dokonce připsal i jednu trefu.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
One-Real

Tak to maj smulu

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked nedrzim palce Citines ale ten Richards je super stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Cityyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy do toho.natrhněte řitku united.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele