Reprezentační asistent Galásek bude působit v Baníku Ostrava

10.05.2021, 10:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
cubinho

Reagovat
Puskas

Tak kéž bude prospěšný. Jako hráč byl v Baníku v obou etapách skvělý.

Reagovat
PISTOLERO

Jak se vůbec chachaří stavíte k tomu že Smetana zůstává i na další sezónu?

Reagovat
Puskas

Za sebe - vypadá dobře, ale po pár zápasech je brzy nahodnocení. Uvidíme na podzim, ale bylo by fajn, kdyby potvrdil naděje nás všech. Jen by měl dát hráčům najevo, že nemají automaticky jistý základ.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych mu šanci taky dal. Dělá na mě dobrý dojem i jako člověk, výsledky zatím taky celkem ok, i když už o nic nejde.

Reagovat
SuperBanikovec

Já jsem taky pro aby zůstal. Jeví se docela dobře, ale ukáže se v létě, zda bude mít odvahu poslat nějaké hráče k čertu. Souhlasím s Puskasem, zdá se že někteří hráči mají místo jistější než jiní. Chápu že třeba není moc na výběr teď, ale v létě by měli někteří jít bez milosti, ani by neměli začít přípravu. Respektive ať ji začnou v Opavě.

Reagovat
dtaire

Je to určitě lepší, než se zase upínat k nějakému jménu, které výsledky stejně nezaručí, a už vůbec ne v Baníku. Důležitý nicméně bude především řez kádrem v létě a je otázka, jestli Smetana bude schopný hrát s mladými a perspektivními fotbalisty, když se zatím vyjadřuje ve smyslu, že nikdo nedostane nic zadarmo. Rozhodně ale budu radši, když dostanou svých prvních patnáct minut gratis všichni ti pokémoni, které Ostrava v posledních letech nakoupila (Cienciala, Martišiak a jiní) nebo noví odchovanci, než pořád koukat na Ondru Šašinku, jak se trápí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já moc nadšený nejsem. Když odcházel Kozel, kterému jsem teda slepě věřil, tak Smetana v rozhovoru uvedl, že máme z čeho vycházet a že Kozel tady zanechal kus práce, bohužel to byly řeči. Zápasy mají sestupnou tendenci a herně je to návrat k nákopům. Tohle bych teda ještě možná akceptoval, ale neodpustím mu protěžování hráčů, kteří jsou tuhle sezonu tragičtí - Šašinka, Kuzma, Svozil, Holzer. Naopak hráči s potenciálem sedí na tribuně - Šmiga, Sor, Sanneh a možná Mena.

Reagovat
Puskas

Nemohl přece říct, že to byla katastrofa a bude muset začínat od nuly. Prostě první zápasy byly o dobře metoucím novém koštěti, nyní se to usadilo a postupně se začne projevovat.

Reagovat
ratusek

S Menou je rozvázaná smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

Asi už nechceme hrát fotbal .....

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Remt

Proc? Hrál?nehrál? Dobře ? Špatně? Zaregistroval jsem pouze že k vám někdo přišel, nic víc. Škoda, byl tu chvili, zvyknout si na českou ligu není hned

Reagovat
Krony

Je to tragéd.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Krony

Vždyť byl zoufalý. Technika ano, přehled nula. Obešel protihráče, pak deset vteřin přemýšlel, jakou barvu dresu má na sobě, když si vzpomněl začal hledat spoluhráče a když ho konečně našel, tak zjistil, že se už rozehrává ze středu po obdrženém gólu.

Reagovat
hornito

Reagovat
HanzBP

Souhlas. Opravdu nechápu co na něm všichni viděli. Malý, pomalý, nedůrazný. Zvlášť pro naší ligu absolutně nepoužitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

To hodnocení je trošku kruté. On měl úplně jiný pohled na fotbal než všichni okolo. Česká liga mu vůbec neseděla, chyběli mu absolutně všechny předpoklady pro hru v Česku, potažmo v Baníku.

Reagovat
mistr129

Reagovat
lichna.

Zoufalý, po tom, co tu kdysi běhalo, je teda hodně odvážné říct. Ještě vzhledem k tomu, kolik prostoru dostal. Vzpomínám na zápas s Budějkama, jasně, udělal tam botu jak sviňa, na druhou stranu v tom druhém poločase vypadal naprosto skvěle.

Nikdo už teď nezjistí bohužel, jak by to vypadalo, kdyby dostával více prostoru, tak jako jiní hráči, kteří na hřišti skutečně zoufale vypadají..

Reagovat
Han střelil první

Ty vole, však to byl úplný fail a pár dobrých kliček a přihrávek na tom nic nemění. Vymlouvat se na počasí je tak na úrovni páté třídy.

Reagovat
lichna.

Fail to nebyl, podle mě to je prostě jen jeden z mnoha hráčů, kteří nedostali šanci a prosadí se třeba jinde.

Nevím, jaký měl plat, ale tím, že tu šel zdarma, tak to snad tak ruinující pro klub nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapadl do specifické české kabiny.

Reagovat
Spalovač šancí

Podle mě má Baník větší problém v kádru, potřeboval by to trošku překopat, aby si našli nějaký svůj styl. Momentálně mi přijdou jako taková všehochuť

Reagovat
ratusek

Nic moc. Ale lepší než ta super provařená jména. A nejvíc mě sere to protěžování určitých hráčů. Kdy jindy se do toho mohlo říznout než ted

Reagovat
smazaný uživatel

Asi lépe takto, než dělat nějaké veletoče. Pokud nejsou reální Svědík a Vrba, tak bych to taky nekomplikoval a uvidíme, jak to půjde a jak bude postupovat, pokud dostal jistotu trenéra nastálo. Pak se bude moct říct víc k nějakému hodnocení. Možná Horejš nemusel být taky marný na zlanaření.

Každopádně budou nutné zase změny. Plus jsem zvědav, jak se popasuje s faktem, že máme až moc hostovaček a hráčů, kteří přišli už dříve a furt nějak nevíme, co s nimi. Jestli jo nebo ne ...... Měli by tomu s Grussmannem dát větší smysl v některých případech. Je blbost, abychom pro některé furt hledali hostování dokola.

Reagovat
Paprika

Uvodni nadseni opadlo a nadseny nejsem… cekal jsem vyrazne zmeny a zkouseni novych hracu, nic z toho neprislo (chapu ze asi hraje/hral o novou smluvu) ale mam z toho pocit, ze to pod nim bude stejne utrpeni jako posledni 2 roky…ta kabina ho proste sezere a on si s ni neporadi :/ fandim mu, ale dokud neprijde vyrazna zmena v kadru ( rozlouceni se s nekterymi protezovanymi hraci) tak mu buh zehnej…

Reagovat
Kepy_FCB

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem rozporuplný, jelikož poslední dobou jdou výkony spíš klesající tendencí, docela se z toho vytrácí náznaky fotbalu, potažmo je jich hrozně málo. Smetanu vůbec neodsuzuji, ale myslím si, že jak týmu, tak i jemu by pomohlo, kdyby byl spíš asistentem s určitým přesahem. Celkově ten trenérský tým Smetana, Galásek a Baránek má určitě potenciál, ale nemá zkušenosti. Všichni tři jsou v pozici, kdy se potřebují spíš učit. Trošku se o ně bojím, že je to totálně semele a ani jednomu to nepřeji. Dle mého jejich čas teprve příjde a je na ně brzo.

Reagovat
bobis21

Konečně je nějaká jistota, to je hlavní

Reagovat
wikingskrin

Respekt, že to do toho jde ... S tím kádrem stejně na víc než na 6-10 místo nemáme, takže s Galáskem určitě nemáme co ztratit a ať příjde klidně místo Smetany Látal určitě uvidím raději na lavičce Látala s Galáskem jak hrají s Baníkem o 8. místo než Kozla apod jak hrají o 6. místo..... Vážím si našich odchovanců co mají zájem Baník pozvednout, i když né vždy to musí vyjít ....

Reagovat
Krony

Ty jsi to moc nečetl co?

Reagovat
Posledni Kovboj

clanky jsou pro panice, chadove ctou rovnou diskuse

Reagovat
SuperBanikovec

Jméno dobré, otázka zda to má nějaký smysl? Nevím, trochu mi to připadá jako angažování Daňka Šafarčíkem, na papíře pěkné, ale k čemu to? Snad to není jen Brabcovo PR.

Reagovat
Puskas

Legenda střídá legendu. Ale ber to tak, že od trenéra takového jména to ti hráči budou brát víc. Snad to nebude něco na způsob toho, co píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono bylo potřeba sehnat někoho s potřebnou licencí, protože Daněk to nepochybně delší dobu takto dělat nechtěl, vzhledem k tomu, že Smetana ještě nezačal licenci. Pomohl narychlo po odvolání Kozla, ale bylo zřejmé, že to není nadlouho. Protože s trenéřinou sám už před časem skončil.

Reagovat
Logan

Pořád nechápu, že se Baník ještě nezajímal nebo nepokusil přivést Marcela Ličku. Podle mě je to pro ně naprosto ideální trenér tím co a jak chce hrát a jeho výsledky mluví samy za sebe.

Je nebo bylo nějaké info o zájmu o něj, chachaři? Chtěli byste ho vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že něco proběhlo, ale Lička je úspěšný a postoupil do první ruské ligy, ty prachy a fotbal tam budou o něčem jiném. V budoucnu bych ho tu hrozně chtěl, ale to už tady bude trénovat Vrba.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Salfovic

A budou mu rozumět ?

Reagovat
AjaxFans

Galásek

Reagovat
Liquid

Smetana bude hlavní adept na prvního padáka v příštím ročníku.

Reagovat
fabec1222

A Zlín prý chce Látala, a do Hradce chtějí Koubka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele