Smetana vidí v týmu Baníku potenciál, při zápasech bude asistent

28.02.2021, 15:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
bobis21

Naposledy u nás bez licence trénoval Svědík ne? Tak snad mu to půjde podobně

Daněk měl nějakou pozici v klubu, nebo ho "podepsali" jen kvůli tomuto?

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším , já právě myslel , že když mu to dali , tak licenci má

Reagovat
kilobyte

Podobně? Jako že ho vyhodí?

Reagovat
smazaný uživatel

Dělal spolu s Bolfikem pro mládežnickou akademii. Jestli ještě i teď aktuálně, to najisto nevím. Ale šel k áčku velmi pravděpodobně jen kvůli krytí Smetany, protože podle svých slov už trénovat nechtěl. Zvolil před pár lety dělat údržbáře a správu bazénu v Brušperku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Venca Daněk snad poradí klukům jak trefovat zařízení

Reagovat
Liquid

poradí leda myslivcům jak trefovat daňky

Reagovat
Banikovec7

xdddd

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá než popřát hodně štěstí, protože je nic lehkého nečeká.

Reagovat
Kepy_FCB

Z

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
lichna.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

To není nikdy lehké, ale má menší výhodu, že se od něj nic velkého nečeká a může překvapit. Narozdíl od pozice Kozla. Na sestup to není, na pohár teď taky ne. A mužstvo v rozkladu taky není. Podle mě celkem dobrá startovací pozice pro trenéra bez velkých zkušeností (nejen ligových).

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslím, že ty očekávání nemusí být vůbec malá ze strany vedení. Ačkoli pro nás je relativně neznámé jméno, tak je potřeba říct, že Baník ho řadu měsíců sledoval a pracoval s ním. Ten posun z Petřkovic, přes Vítkovice do rezervního týmu tam je očividný.

Dalším nesporným plusem by měla být znalost prostředí v klubu, částečně i kabiny, ale hlavně zná ten směr, kterým se poslední rok klub ubíral. To všechno mě právě vede k myšlence, že vedení na něj určitě bude mít solidní očekávání.

Osobně očekávám, že by mohlo přijít nějaké vyjádření, kde by sportovní úsek nastínil, jakým směrem se půjde minimálně do konce sezóny, protože Evropa je v tuhle chvíli nejspíš úplně mimo.

Reagovat
braveheart

Reagovat
lichna.

Tak teoreticky je jen tři zápasy v MOL Cupu. Ale realne si řekneme, že na to nejspíše nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

To už bych teda více věřil nějaké povedené šňůře výsledků v lize, která by teoreticky vedla třeba k 5. místu. Ale stát se může opravdu vše. Bohužel už teď máme v cestě asi aktuálně nejtěžšího možného soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitá očekávání vedení ano, ale nebudou srovnatelná a hned dlouhodobá jako očekávání v Kozlově případě. To si nemyslím. Zkus je nakopnout, ať víc žerou trávu a buď v kontaktu s Grussmannem směrem k pohovorům a změnám v kádru. Tabulkový cíl mu podle mě nestanoví. Za měsíc uvidíme víc. Hned teď oslovovat volné trenéry nejspíš nebudeme, i s rizikem, že za týden nemusí být trenér volný.....

Reagovat
smazaný uživatel

S tím lze souhlasit. Já očekávám, že v tuto chvíli se mu dá pár zápasů, aby se vůbec vidělo a případný nový trenér by se řešil od nové sezóny. Ale jsou to jen mé domněnky a určitě na to bude mít vliv i březnový program. Kdyby se to nějak neposunulo, tak čekám změnu během sezóny.

Reagovat
bourbon

Smetanball

Reagovat
Kepy_FCB

Satanball

Reagovat
smazaný uživatel

Creamball

Reagovat
16Dave

Opravdu nevím, v jaký iluzi žijou fandové Baníku, když si myslí, že mají nadprůměrný tým. Jako za mě maj uplně průměrnej tým, bez zajímavých hráčů a kvalita tam moc neni no..Takže s tímhle materiálem se toho opravdu moc uhrát nedá,.

Reagovat
Krony

Opravdu nevím co si myslíš, že my si myslíme. A taky nevím co si myslet o myšlení o tom, co si máme myslet. Je to smutné, ale podstatné je, že vy to vymyslíte za nás a my budeme tak lépe vědět co si myslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lawman

Znovu opakuji. Bez kvalitního skautingu zaměřeného na lacinější ale hráčsky kvalitní hráče z Jižní Ameriky je iluzí, že Baník se zvedne. Rukolapným příkladem je Azevedo. Jeho absence znamená pro Baník katastrofu herní i výsledkovou. A pro připomenutí. Nestačí mít v mančaftu jednoho Brazilce ale minimálně tři anebo tři jiné Jihoameričany. Potřebují cítit jazykovou a kulturní identitu a výsledky se dostaví. Viď Šachťar Doneck ( kombinace ukrajincu a Brazilcu = celek, který je hrozbou i pro top týmy ) Investovat do našich kopáču nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo je výsledkem skautingu na Slovensku

Reagovat
veikko

No on popravdě ani nebude ani výsledkem skautingu, spíš nějakého doporučení agenta. Beztak tehdy Dyjan čuměl, když ta nabídka z Evropy byl druholigový Bardejov.

Reagovat
wikingskrin

Azevedo přišel z Bardějova a kdo ví jestli je to vůbec Brazilec

Reagovat
smazaný uživatel

Opatrně s tím manažerem a srovnáváním se se šachťarem..

Reagovat
Mass

Až na to, že ten tvůj Šachťar laciný hráče z Brazilíe nekupuje, většinou jde o několik hráčů za 3-15 M.

Reagovat
veikko

Je to zhruba měsíc, co jsem tady vydal analýzu několika talentů z těch "levnějších" zemí Jižní Ameriky a věř mi, že i z Venezuely chodí hráči za pro naše týmy relativně nemalé peníze. V ČR z naprosté většiny panuje snaha přivádět hráče na konci smlouvy zadarmo, maximálně hráče prověřené aspoň slovenskou ligou. Jinak to jsou zpravidla akvizice celkem na náhodu nebo na hostování. Kvalitní skauting dneska stojí peníze, které ty kluby raději investují jinam.

Reagovat
hodjohn

Nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
hodjohn

To měla být reakce na Lawman .

Reagovat
Mass

Reagovat
ratusek
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele