Real Sociedad má náhradu za Isaka, z Almeríe přišel Sadiq

01.09.2022, 19:05
Aktuality
Real Sociedad od minulého týdne disponuje zajímavými finančními prostředky a část z nich dnes vynaložil na příchod nového útočníka. Potřebnou posilou se stal Umar Sadiq, nigerijský reprezentant přišel na přestup z Almeríe...

Baskický klub před několika dny zpeněžil Alexander Isaka, od Newcastlu United vyinkasoval sedmdesát milionů eur a následně se zaměřil na zisk náhrady. Edinson Cavani dal přednost nabídce z Valencie a řešením se tak stal pětadvacetiletý Afričan. Ten podepsal kontrakt na šest sezon, opačným směrem putuje dvacet milionů eur a dalších pět milionů může nováček španělské nejvyšší soutěže vyinkasovat díky bonusům.

Sadiq oblékal dres Almeríe od října 2020, ve druhé lize nastřílel 38 branek a loni měl velký podíl na postupu mezi elitu. Rovněž zde začal dobře a v průběhu srpna rozvlnil sítě Elche a Sevilly.

O Sadiqa se během uplynulých měsíců zajímaly i Sevilla a Villarreal. Almería nakonec slevila ze svých finančních požadavků, původně totiž trvala na třiceti milionech eur, což byla suma nastavena ve výkupní klauzuli.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Isak v pohode nahradeny a este zostane na pivko

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Emmett Brown

Pekne Umar

Reagovat
Gimme

Mrzí mě, že u nás v Římě neprorazil... Každopádně hodně štěstí a jsem rád, že alespoň někdo se z té trojice Sadiq, Tuminello, Nura prosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Abdoullahiho prostě nepustilo srdce.. zdaleka nejlepší z těch nadějí na terzinu (Luca P, Bouah, Calafiori).

Tummigol měl myslím už 2x nebo 3x ACL, i tak má snad 60 minut na gól, i když pořádně nehrál snad 3 roky. Je psycho, že mu je stále pouze 23 - stejně jako Pellegri dostal další důvěru v Turíně, tak Tummiho podepsalo navzdory těm trablím Crotone, kde už jednou byl a jako 19letý si připsal 3+1 ve 200 minutách . Jedna dobrá sezóna v Béčku ho může vystřelit do ligy, postupem či přestupem.

Sadiqovi to moc přeju, vykopal si to přes hostovačky, góly sypal všude, za rok nebo dva ho můžeme v EPL jako následníka legendy Nwankwa Kanu!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Socky asi dobrá posila, i když uvidíme, až odehraje celou sezónu v La Lize. Isak o něco komplexnější hráč s větším potenciálem, Sadiq možná o trochu lepší zakončovatel

Reagovat
Rothbard

21:38 Mallorca získala obránce Nastasiće

Matija Nastasić si poprvé v kariéře zahraje španělskou ligu, srbský útočník přestoupil z Fiorentiny do Mallorky. (mundodeportivo.com)

Univerzál.

Reagovat
Phillipinho

Socky to vedou perfektne. Obecne skvely zvladnuty leto z jejich strany. Maji lepsi tym a jeste skoncili v plusu. Sadiq by mel byt vyborna posila, podobny hrac jako Isak s lepsim zakoncenim a cichem na goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi trochu overhyped na to, že góly zatím dával hlavně v Srbsku a v Segundě. Ale čich na góly asi má, navíc je dost vysoký do vápna. Ale neočekávám, že by měl takový potenciál, jako (pořád mladý) Isak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude výborný. Je to trochu divný hráč, na svou výšku a figuru má i rychlost, i techniku, docela podobný Tammy Abrahamovi.

Jak píšu výše, jednou třeba napodobí Nwankwa.

Reagovat
santini

on hlavne na tom ihrisku maká ako kôň, nevypustí nič a zakončovanie má viac než dobré. Podľa mňa jeden z najlepších kaufov v LaLige toto leto, kiež by sme vedeli nakupovať aspoň trochu ako oni

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně peněz, ale on si to odmaká, jak píšeš. Věřím tomu, že se za rok dva posune ještě výše, klidně může sypnout 20 fíků s dobrou podporou.

Reagovat
Eichel

Reagovat
santini

famôzny hráč, som na neho veľmi zvedavý. Dúfal som, že zostane ešte túto sezónu v Almerií alebo ho kúpime my na druhej strane čakal som niečo viac ako prestup z LaLigy do LaLigy resp. k priamej konkurencií... ako bolo spomenuté vyššie, horší ako Isak nebude ani náhodou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele