Real se snaží dostat rozhodčí pod tlak, říká Ángel

23.03.2012, 11:46
Aktuality
Zápas Villarrealu s Realem Madrid vzbudil velkou pozornost. Domácí v závěru vyrovnali na 1:1, což hosté neunesli. Trenér Mourinho byl vykázán na tribunu, dva hráči hostí byli vyloučeni a z tábora Realu se nesly nářky o krádeži. Obránce Villarrealu Ángel López se soupeřem nesouhlasí, Real se podle něj jen snaží dostat rozhodčí pod tlak.

"Real chce dostat rozhodčí pod tlak a získat tak výhodu do dalších zápasů," má jasno Ángel. "Rozhodčí určitě nebyl neomylný, my ale můžeme říkat, že Diarra měl být vyloučen a že jsme měli za faul na Nilmara kopat penaltu."

Rozhodčí José Paradas Diarru nevyloučil, místo něj v závěru ukázal červené karty Ramosovi a Özilovi a trenéra Mourinha poslal na tribunu. Ten po utkání odmítl komunikovat s novináři a pokračuje v tom i nyní před dalším zápasem s Realem Sociedad.

"Jak říkáme u nás - ať si jdou brečet do parku. My jsme rádi, že rozhodčí prokázal statečnost a nebál se zodpovědnosti. Já Paradase znám velmi dobře, v minulosti mě za protesty vyloučil úplně stejně jako Özila," prohlásil 31letý obránce.

Pro Žlutou ponorku může být vybojovaný bod proti Realu Madrid velkou vzpruhou, letošnímu účastníkovi Ligy mistrů totiž stále hrozí sestup z Primera División. "Bod proti Realu je určitě důvod k oslavě, zvlášť když jsme ho získali v době, kdy se nám nedaří. Je nutné na tento výsledek navázat, může nám hodně pomoci do dalších zápasů," dodal Ángel.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (378)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele