REAL SE ROZHODL - TORRES!

16.04.2004, 22:55
Aktuality
Vedení Realu Madrid se už rozhodlo, koho v létě koupí! Vybralo si teprve dvacetiletého fotbalistu Fernanda Torrese, který momentálně ve Španělsku patří mezi nejlepší útočníky! Lidé ho tipují, že jednou bude lepší než Raúl.

Fernando Torres je opravdu vynikající fotbalista a ve svých dvaceti letech odvádí v Atléticu Madrid velkou práci. Patří ke špílmachrům a není divu, že se o něj Real Madrid zajímá. "Lidé to přehánějí, až tak dobrý zase nejsem," řekl skromně Torres. Ale proč přehánět, když je to pravda?

"Fernando Torres je neobyčejný fotbalista. Ve svém mladém věku dokázal, že se může stát oporou každého mužstva," říká Jorge Valdano, sportovní ředitel Realu Madrid. Chtěl by ho mít v Realu? "Aby ne!"

Torrese původně chtěla získat prý i Valencia CF, další velký španělský gigant. Nyní ale Valencia zájem popírá. Torresova cena není známá, bude určitě vysoká, ale to pro Real zřejmě není překážkou. "Torres je hráč vysokých kvalit. Plus pro něj je i to, že je mladý. Chceme ho," říká prezident Realu Florentino Pérez.

Real Madrid by prý chtěl, podle španělského tisku, podepsat s Torresem předběžnou smlouvu do konce května, která by měla platit od příští sezony. "Zvažujeme to," řekl Pérez. Real si chce Torrese pojistit, pro případ, že by do hry vstoupil ještě jiný tým, Chelsea? Ano, i o ní se spekulovalo!

Televizní stanice Sky Sports jednou uvedla, že Chelsea prý poslala nabídku do Madridu a chtěla okamžitě začít jednat. Její kouč a zároveň i manažer Claudio Ranieri však vše popřel. "To není pravda, takhle to není. Máte špatné informace."

Proto největším favoritem je Real Madrid a sám Torres přiznal, že by to pro něj bylo něco báječného nastoupit ve sněhobílém dresu. "Zatím není nic jasné, ale nebudu nic tajit. Pro mě by to byl ohromný zážitek, kdybych nastoupil za Real vedle Raúla, Zidana a dalších skvělých fotbalistů," svěřil se mladý útočník.

Ale aby se taky prosadil! V Realu vládne silná konkurence. Kvůli tomu je teď na hostování v Monaku Fernando Morientes a Guti se musel přestěhovat do zálohy, aby dostával víc šancí. Hodně střídá také Portillo, ale těžko vytlačí ze sestavy kapitána Raúla nebo brazilského střelce Ronalda.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady není co řešit. Florenteam tě vítá, Fernando!

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu není, mít ty prachy tak ho hned Valencii koupim! Fernando je nadpozemský, škoda že nebude zejtra hrát

Reagovat
Mr.Jindros

jasna volba... neznam tym kterej by ho nechtel ..... a Raula by ze sestavy vytlacil, kdyby dostal prilezitost

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli odejde Ronaldo. To je pro Torrese dobré. Já bych prodal Portilla,nebo poslal na hostování (to spíš). Torres a Raúl by mohli být spulu fakt nebezpeční,ale obranu Barcy nezdolají. A to,že by mohl být jednou lepší než Raúl je docela dost možné.

Reagovat
PJ

Odejde Ronaldo? Nejlepší střelec ligy? Proč by to dělal? Nebo se zase děje něco o čem nevim?

Reagovat
HOST*Honza

na co ho kupujou, kdyz maji dva spickove utocniky ronaldo asi odejde a real, kdyz zas koupi utocnika, tak aspon dopadne jak tento rok, ne-li hure FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

hm sice paradni hrac ale jestli nekoupi obrance tak nevim cim premysli....

Reagovat
HOST*FC Barca

Real uz nevi koho by chtel!!!Nevim, proc by mel kupovat Torresa!Vzdyt maji Ronalda a Raula!

Reagovat
exmafie

Jo,to je dobrej tah,ale ještě by to chtělo aspoň další tři kvalitní útočníky....A obrana Realu je až moc kvalitní,chtělo by to trochu vyvážit s útokem,tak bych třeba navrhl propustit Carlose a Salgada.....

Reagovat
HOST*Honza

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli věku PJ,nemůže sloužit věčně. A já jsem neříkal,že odejde teď někdy,ale Ronaldo už nemí žádný mladík.

Reagovat
PJ

No tak to nevim, je mu 27, to je nejlepší věk a má toho eště hodně před sebou. Od Realu by byla kravina ho pouštět, zvlášť vzhledem k Raúlovo současný "formě"...

Reagovat
antimadrista

Právě kvůli Ronaldovi, je Raul mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl přišel do Realu z Atlétika,kdyby tam teď odešel Torres,to by fanoušci vedení Atlétika neodpustili.

Reagovat
HOST*Nitri

Ja verim,ze pride!!!!!!!!udelal bych to tak,ze bych dal Raula do zalohy misto gutiho a Torres by se dal za ronaldo,tam kde ted hraje Raul!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No,to bych nedělal. Raúl hraje staženého útočníka,ale zalohu?!?

Reagovat
antimadrista

Ha...zase útočník, jděte se zahrabat.

Reagovat
HOST*Šplíchy

At raci koupej Owena,i Beckham by ho tam chtel.Owen je podle me nejrychlejsi fotbalista,nebo at koupej nakyho zkusenyho obrance

Reagovat
smazaný uživatel

Owen teď hraje velký hovno. Nejrychlejší je asi Henry.

Reagovat
HOST*Lucík

Možná píšu trochu opožděně, ale rozhodne by to chtělo, aby se sladkej Fernando dostal do velkého fotbalu (což se mu asi teď v Atlétiku nepovede), tak proč ne právě přes Real...

Reagovat
HOST*

Fernando Torres je podle statistik 3. nejlepší ůtočník špaňelský ligy,tak proč ho nekoupit že???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele