REAL PROHRÁL I S MALLORKOU

09.05.2004, 11:30
Aktuality
Real Madrid opět prohrál a jeho šance na titul jsou už jen v teoretické rovině. Obrázek střetnutí byl tradiční. Eto'o si dělal z defenzivy Realu průchoďák, ofenziva Realu svého soupeře příliš neprověřila. Mallorca zvítězila zaslouženě a zřejmě si tak definitivně zajistila záchranu v soutěži.

Na obrázku kroutí svůj trestný kop Campano.

Domácí nastoupili s Helguerou v záloze a s Pavónem v obraně. Hosté měli briskní start. Eto'o šel sám na Casillase, Raúl Bravo mu nestačil, a tak Eto'o vyběhnutého gólmana Realu elegantně přehodil. Po další akci Eto'a šla tečovaná střela Delibašiče mimo tyče. Real záhy vyrovnal. Salgado vybojoval roh, Beckham jej nacentroval na přední tyč, kam naběhl volný Pavón a hlavičkou zblízka prostřelil Lea Franka. Hosté neubrali na aktivitě, na branku hlavičkovali Lusenhoff a Eto'o, ale ten stál v ofsjadu. Eto'o si v dalším nadějném brejku dal míč moc před sebe a Casillas ho vytlačil z nejvýhodnější pozice pro střelu. Beckham trefil z trestného kopu jen zeď, Delibašičovy nůžky mířily jen do míst, kde stál Casillas.

Pak se hosté opět ujali vedení, Eto'o dal svůj 17. gól v tomto ročníku. Kamerunec převzal míč téměř na půlce hřiště, neatakován prošel středem hřiště, na hranici vápna si pohrál s Pavonem i Raulem Bravem a své úchvatné sólo zakončil přesnou střelou k tyči. Na druhé straně zakroutil Roberto Carlos svůj trestný kop ranou těsně vedle šibenice. Ještě do poločasu dali hosté třetí gól, když se z trestného kopu elegantně trefil a vítězný gól dal Campano. Casillas měl ještě problémy s technickým obloučkem, který chytal s obtížemi na brankové čáře.

Real snížil krátce po zahájení druhé půle z penalty, která byla snad ještě méně penaltou, než ta tolik kontroverzní z duelu s Valencií. Ve vápně došlo jen k mírnému kontaktu ruky jednoho z obránců s Raúlem a ten teatrálně upadl. Figo penaltu proměnil, i když ji musel kopat ještě jednou, kvůli předčasnému vběhnutí svého spoluhráče do vápna. Domácí se snažili, Raul střílel po přihrávce od Solariho vedle, Ronaldo gól dal, ale při zpracovaní si pomohl rukou. Za protesty uviděl žlutou kartu. V poslední šanci Realu byl opět Ronaldo, ale mezi tyče se jeho pokus nevešel. Mallorca hrozila z brejků, ale Nené buď vystřelil příliš slabě, nebo špatné přihrál.

Valencia může při případné výhře v Seville už slavit mistrovský titul.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*yarda

Hm, Real asi doopravdy mele z posledního, přestože má s Mallorcu špatnou bilanci. Nezbývá, než blahopřát Valencii k titulu

PRO AUTORA: Delibašičovi nůžka mířili = Delibašičovy nůžky mířily

Reagovat
antimadrista

Ať žije krize.

Reagovat
HOST*

kokoti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GO valencie go

Reagovat
smazaný uživatel

Realu to prostě nejde a jelikož zaváhala i Barca, tak se Vincent docela baví. Alespoň je dobře, že se zachránila Mallorca.

Reagovat
smazaný uživatel

Antimadridta ts jseš fakt '' dilino ''

Reagovat
HOST*adam

Tak takhle jednostranný zápas jsem už dlouho neviděl. Obrana Realu se úplně sesypala, ale ani záloha nic moc. Raúl se na to asi vykašlal a jen tak maval rukama...Děs. Bojovali pouze Carlos, Figo a Ronaldo (překvapivě). Neměl sem co dělat tak sem koukal na celý zápas. Od svých sedmi let fandim Realu. Herně nyní předvadějí nejhnusnější fotbal snad za celou svou historií. Škoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele