Real podle Vrby Plzni ukázal, jak se hraje na vrcholové úrovni

08.11.2018, 08:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (68)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ja osobne nechápem pred žrebom to, ako si mančaft ako Plzeň želá takéto mužstvo ako Real. Načo? Real v kríze ich dá ľavou zadnou.

Iste, keď sa už tam prebojovali, tak niekoho takého im vyžrebujú...ale okrem dresov neviem čo získali.

Reagovat
Puskas

Zážitek do konce života, zahráli si na Realu, nastoupili proti těm, na něž se my všichni díváme jen v telce, sehráli tam s nimi vyrovnanou partii. Kvůli těmto zážitkům se hraje fotbal, ti, co hrají jen tuzemskou ligu, mají tuto příležitost jedenkrát v životě. To, že dostali teď latu? To se časem zapomene, zůstane jen super zážitek.

Reagovat
efjay

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Fodbalysta

A koho jiného by si jako hráč sám chtěl ? Nechtěl by sis kopnout proti Realu ? V LM slabý soupeř není. Taky mohla Plzeň dostat skupinu např. Porto, Schalke, Galatasaray. Která je sama o sobě dost těžká a žádný klub rozměrů Realu by nedojel. Takhle stouplo jméno klubu a ČR zase po celé Evropě. V prvním zápase rozhodně ostudu nikdo neudělal ba naopak. Včera sice dostali 5 golů, ale nejsou první ani poslední, kdo schytal od Realu bůra.

Reagovat
Pablos

S tím, že stouplo jméno klubu a ČR v Evropě to si úplně nemyslím, spíš jen že to jméno se ví zase na chvíli, ale nikterak nestouplo. S takovým týmem jako je Real s týmem jako Plzeň se stejnak krom nás kdo fandil českému zástupci bude přistupovat jako, že buď Real zahrál dobře nebo Špatně... jo kdyby je Plzeň porazila 2:3, pak asi ano.. a ty příděli v Římě, teď doma ...na tyhle týmy se rychle zapomíná ...outsider musí překvapit nějákou dobrou výhrou jako třeba teď Zvezda.. jinak nezájem.

Reagovat
janinho

a koho by si si zelal z toho 1.kosa? tam plzen kvalitativne nema sancu nikoho prevysit, mozno tak ten Lokomotiv Moskva pri konstelacii hviezd. tak ked uz mas prehrat tak aspon prived atraktivneho supera. kde si radsej zahras? na Bernabeu alebo na stadione Lokomotivu?

tam su potom aj ocakavania mensie a tym padom aj tlak na vysledok. proti realu mohli len prekvapit.

Reagovat
salaminoo

neziskali nic, jen si šli kopnout proti Realu, který vyhrál 3x Ligu mistru, ma top hráče..s takovým týmem hraješ v lize několikrát do roka, taky to nechápu..

Reagovat
Spalovač šancí

A proč hraje Athletic španělskou ligu? Stejně jenom dostává nakládačky. Nevím, co tím může získat.

Reagovat
smazaný uživatel

Představ si, že hraješ fotbal. Pokud si někdy hrál, tak asi víš, že tě dokáže kolektiv odsoudit, že se moc snažíš, moc to hrotíš apod. Když máš sny, cíle, ambice, často to shodí sebevědomí. A to nemluvím o negativních lidech, kterým se svěříš třeba s tím, že je ti 15 let a chceš jednou za Real hrát a oni ti řeknou, že leda ve fifě. A pak celý život nastupuješ max na Letné, která je cca 5x za sezonu vyprodaná. A pak máš šanci hrát před 80.000 fandy a proti nejlepším fotbalistům na světě na svých postech a své generace. Člověk je od přírody ambiciózní, protože chce růst. Jen okolí z něj pak dělá skřítka. Takže je pochopitelné, že si takový zápas chtějí užít. A pro spousty fotbalistů je to 1x nebo v tomto dvojzápase třeba 2x za život.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je jedno, jestli těch 5 kousků dostaneš od Realu nebo nějakého jiného klubu. V LM v současné době tým jako plzeň nemá šanci cokoliv většího uhrát.

Reagovat
exse

Já nechápem, jaktože to nechápeš. Zaprvé je to Liga mistrů, to že dostanou tým, který je výrazně silnější, je jasné, tak proč nechtít tým, který má zároveň největší jméno. Zadruhé Plzeň nehraje LM poprvé, mají za sebou relativně vyrovnané zápasy s Barcou, AC, Bayernem nebo City, takže není důvod být připosraný z Realu. A zatřetí, první zápas je Real rozhodně nedal levou zadní, naopak se do poslední minuty dost strachoval, což jim sice body nebo peníze nepřineslo, ale rozhodně jim to dalo víc než jen dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mrzelo mne, že se Viktorka pod Vrbou nedostala dál v LM, protože dokázali hrát krásná utkání. Třeba na Camp Nou to prostě byl beton, ale s ACM nebo MC, i s Barcou doma a s Realem na Santiagu...to byla krásná utkání. A byly týmy, jako třeba Kodaň, která došla do playoff. Bohužel si musíme ještě počkat. Ale myslím si, že při správném nalosování skupiny, formy našeho týmu a formy soupeřů můžeme jít v LM dál. A jednou bych to omrzel, než pak sledovat jarní EL. I když i ta umí být zajímavá z pohledu českých klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem to psal v jiný diskuzi České týmy mohou díky taktické vyzrálosti jednou velkého soupeře překvapit ale podruhé už ne hrozně zaostáváme v individuální kvalitě a rychlosti hry tak to je

Reagovat
REPLIKATOR

Obrana šílená. Řezník se nemůže při prvním gólu takhle otočit zády k útočníkovi. Hubník připosranej každou druhou rozehrávku odezvdal dozadu golmanovi. Lžimberskýmu se taky vůbec nedařilo. To je pak těžký něco uhrát. Směrem dopředu celkem slušný, akorát chyběla kvalita v zakončení.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
zlatan-legend

Dva góly posral Čermák. Nejdřív hlavičkuje někam naslepo a přitom má kolem sebe 5 metrů místa. A potom zkouší nějakou zidanovku. Lempl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pablos

Největší prdel bude, když ještě fakt postoupí do EL i s takovýma debaklama na kontě... no ale spíš to bude další debakl v Moskvě, dost by mě to překvapilo, kdyby né. Což mě nadruhou stranu štve, protože bych to Plzni přál ten postup, ale reálně to prostě nevidím a ani by to nebylo fér, to CSKA tam aspoň něco předvádí v té LM.

Reagovat
Liquid

už to dokázala Legie

Reagovat
Puskas

ta ale hrála skvělý fotbal, nahoru dolů

Reagovat
Pablos

Reagovat
mayday

Stát se může samozřejmě všechno, ale nemyslím si, že by v Moskvě vyhráli.

Reagovat
Reggie

No ja nevim, ale treba prvni pulka proti CSKA byla naprosto paradni. A samozrejme i zapas na SB byl dost dobrej. Skoda zraneni Krmelca, ale Plzen uz nekolikrat v Evrope ukazala, ze porazit podobne kvalitni nebo o trochu lepsi tym umi a i se ji to casto dari. Ja bych se vyhre v Moskve teda nedivil.

Reagovat
vanGomm

Ten zápas v Madridu bych zas až tak moc nepřeceňoval.Plzeň měla pouze kliku v tom,že tam hrála v době,kdy se hráči Realu chtěli zbavit trenéra,ale další ztrátu po CSKA si už prostě v LM dovolit nemohli.Hráli pod své možnosti,ale i tak nastřelili tyč břevno a 2-3 góly golman Plzně chytil.Takže v době kdy Plzeň dávala gól na 2:1mohlo být za "normálních" okolností už dávno po zápase.Prohra o gól proto vypadá pro fanoušky Plzně nakonec opticky dobře a najdou se i méně soudní co dokonce po zápase tvrdili,že mohla Plzeň bodovat.Ovšem pokud by se hrálo v Madridu až ted,tak tam dostanou podobnou nakladačku jako v Římě,nebo včera tedy min. 5 gólů.Když porovnám vystoupení CSKA a Plzně po těch 4.kolech,tak by výhra v Moskvě byla velké překvapení.Hrát z 8 poločasů pouze jeden dobře je málo a myslím,že za ten jeden bod můžou být rádi.v Zápase Plzeň-CSKA upřeli rozhodčí hostům regulerní gól možná i dva Podle mého názoru v Moskvě prohrajou a bylo by to tak nějak i spravedlivé.Na LM žádný náš tým nemá.V EL tam přece jen při určité shodě náhod a štěstí se náš tým může dožít jara a případně postoupit až do OF.

Reagovat
Reggie

S tim zapasem ne Realu s tebou souhlasim, ale proste to mohlo byt tak, ze ikdyz Real to moc nehrotil, tak stejne mohla hrat Plzen uplny hovno, coz se nekonalo. A jak jsem psal vys, uz nekolikrat v Evrope dokazali postoupit pres favorita dal a verim Vrbovi, protoze si myslim, ze presne tyhle zapasy on dobre zvlada. Uvidime

Reagovat
kilobyte

"My jsme možná měli jednoho nebo dva hráče, kteří se možná trošku vyrovnali Realu"

Nevíte někdo koho tím Vrba myslel?

Reagovat
Pablos

určitě někoho z obrany

Reagovat
Spalovač šancí

Petržela (viz jeho pravidelné sprinty na konci pro dres). A Hruška by asi taky mohl za Real chytat.

Reagovat
TheMally11

Reagovat
T..oo..M

Možná Hrušku, ten byl včera stejně bezmocný jak Courtois při El Clasicu.

Reagovat
iamek

Včera borec řekl ve studiu, že Hrošovský by v Realu mohl hrát v klidu místo Casemira. Takže asi on

Reagovat
Bex5

Hrosovsky byl neskutecnej ... ale jinak nevim. Chory prohral snad 2 3 souboje, ale takhle to nemuze bejt mysleny.

Reagovat
Csaplárova past

V radiu se dnes nemluvi o nicem jinem Real byl ted v uplne jinem rozpolozeni a s novym trenerem. V nic nez prohru nikdo doufat ani nemohl. Ted je z toho tema dne

Reagovat
Blasphemer

Zajímalo by mě, kdo bude hrát LB v neděli. Limberský, Havel i Kovařík mimo hru.

Reagovat
andrew96

Zeman.

Reagovat
Blasphemer

To mě právě napadlo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Havel není mimo hru, jen byl otřesenej a nedokázal se dostat zpátky do zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Limba mu pučí tu ochrankou masku na frňák...

Reagovat
Blasphemer

Po repre pauze možná. Teď ho určitě do zápasu tlačit nebudou. Spíš ještě budou chtít mít jistotu, že se mu nestalo i něco dalšího - otřes mozku třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Otřes mozku podle mě určitě mít nebude, on ho Ramos vzal ze strany přesně přes nos, vypadalo to, že mu i trochu natrhl nosní křídlo. Hlavu "ušetřil".

Reagovat
Puskas

tak to je charakter

Reagovat
Blasphemer

Oficiální vyjádření klubu:

Obránce Viktorie Milan Havel má po středečním zápase Ligy mistrů zlomený nos a prodělal lehký otřes mozku. Omluvu Sergia Ramose přijal.

Tak jste tu diagnózu asi netrefil, pane doktore.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu, že utrpěl otřes mozku po tom lokti. Ramos trefil přesně nos z boku, ten lehkej otřes mozku musel vzniknout po jinym souboji.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Když odehraješ zápas, řekneš lékaři, že ti při něm soupeř dal lehce ramenem do hlavy, tak ti to na základě anamnézy (mechanismu úrazu) a základního klinickýho vyšetření (při kterym se vždy něco najde, ale nemusí se vůbec jednat o známku nějakého akutně vzniklého úrazu) lékař lehkej otřes mozku diagnostikuje.

Reagovat
Liquid

spíše Plzeň ukázala, že prostě český tým v LM je těžký omyl, 2x dostat bůro ve skupině v jednom ročníku se snad ještě nikdy českému týmu nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že žádný jiný český tým než Slavie, taky nedostal víc jak pět gólů v jednom zápase.

Reagovat
Reggie

Sparta dostala tenkrat na United kolik? 4? Mohl bych to najit, ale od ceho je diskuze .

Reagovat
Reggie

Jj, dik. Hattrick Ruuda si pamatuju, presnej vysledek uz ne.

Reagovat
verv

Sparta dostala na Lyonu 5,posledni zapas ve skupine tehdy

Reagovat
Reggie

No jo, vidis to. Tenhle zapas uz jsem taky zazdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo z fandů realu vysvětlit ten hejt na Benzemu. Dal už v klubu přes 200 gólů, rozhodoval důležité zápasy a stejně se na něj plive.

Reagovat
Berbatov9

Ja se ho teda az na asi dva zapasy letosni sezony furt zastavam a sdilim stejnej nazor, furt jde na nem videt ze je individualne na vysi , a pri te transformaci Ronalda na hrot naprosto vpohode prijal roli chystace a nahravace CR. Furt se tu omyla jeho neustaly nasazovani ale musime si uvedomit ze toho hrace nevidime v treninku kde dle meho nazoru prevysuje kandidaty na svou pozici a proto proste hraj. Jeho smula je ze prave posledni rok ty dulezity zapasy rozhodnout mohl ale nerozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám v hlavě právě to jak rozhodoval loni na konci play off LM. Je to útočník, který byl součástí nejuspěšnější éry realu v novodobých dějinách. Proto ten hejt moc nechápu. Jasně hodně toho spálí ale pořád dával dost gólů

Reagovat
Mateo16

Nie nemoze ti to nikto vysvetlit , skus si zapnut zapas RM a mozno pochopis

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já viděl real letos 4x a pokaždý byl tragickej to je fakt ale v minulých sezónách se mi dost líbil a už tehdy si z něj dělali fanoušci realu prdel, to jsem právě nechápal

Reagovat
Anacron

Jo chápu že fanda Barcy ho u nás chce no, ale to co předvádí je katastrofa. Od sezony 2016/2017(včetně) do teď dal 38 gólů za 108 zápasů. A to je teda na hrot číslo jedna v Realu otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt ale celkově v útoku číslo jedna nebyl, to byl Ronaldo a celý tým hrál logicky víc na něj, přece jenom je to větší zabiják. Ale své si Benzema v realu odehrál

Reagovat
Anacron

Taky jsem nenapsal číslo jedno v útoku ale na hrotu. A hlavně ty góly na první pohled ukazují ještě lepší čísla než jeho odehranou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme dál, proti CSKA to bude prostě o všechno, nic jinýho než výhra, nebo remíza 3:3 a porážka Říma doma nás do EL nedostane.

Reagovat
Kily

možná by stálo zauvažovat, jestli nejlepší náhradou za zraněného Krmenčíka nebude lepší obrana, opakovaně se nedokázali poučit a nechali si nadělit další debakl, přičemž defenzivní hráči se soubojů ani nesnažili účastnit, hráči Realu se asi museli divit, jak jednoduché to v zakončení mají

Reagovat
uff

Tiez mi prislo, ze Real dal tie goly lahko. Aj ine vysledky Plzne ukazuju, ze defenzivne to nefunguje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele