Raum nepůjde do Bayernu ani Dortmundu, získá ho Lipsko

22.07.2022, 13:54
Aktuality
David Raum (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
db18

Reagovat
miguel bain

Na co Rauma, když máš v týmu Daviese, Hernandeze a Kimmich dokáže zahrát klidně i basket, hokej a vybiku. Bayern i tak zatím král letošního přestupáku. Úplný trash a hráč co v týmu nechce být prodáni za víc než 85 mega a k tomu nakoupeni top hráči, za které dali míň než předchozí zaměstnavatel případně mladí talenti za hubičku. Klobouček

Reagovat
IgorMičinec

Jak se tam poskládají s Angelinem? Jinak mají hotovýho prý i Kabaka, ale asi odejde Mukiele.

Reagovat
db18

Kabak jde do Hoffenheimu.

Reagovat
db18

A jinak teda Tedesco chce Angelina vyzkoušet jako inverted RWB

Reagovat
IgorMičinec

No joo ten Kabak mi nějak unikl, díky

Reagovat
Müllered

Celkem škoda, ale ta částka je dost. Zatím velmi dobrý přestupák od všech čtyř nejsilnějších týmů.

Reagovat
Slavia10

Tak za 2 roky ho prodají za 50

Reagovat
stas87

Odmena za trpezlivost a to ako na sebe neustale pracoval. Uz ked hral za Greuther som si mysel, ze casom moze v klude hrat za tim, co hra stabilne pohare. Uz v 2.BL bol fyzicky vyborne pripraveny, ale dokazal u toho aj premyslat, nebol to len klasicky bezec pri lajne ale vie zaseknut, naviest si loptu na stred a vystrelit. Centre ma skvele, do aktivne hrajuceho timu v neustalom pohybe zapadne vyborne, len je skoda ze to musi byt prave do RB. To tu radost z prestupu u mna rapidne znizuje.

Reagovat
Rich

Chápu tu koncepci Bayernu, že chtějí mít hodně národních hráčů v týmu.... Ale upřímně? Proč by Raum chodil do Bayernu, když ví nebo tuší, že by startoval z lavičky, Davies na levém bekovi nemá konkurenci... Navíc ta částka? Ne díky, raději prachy ponechat... Ono by se hodilo najít druhého Rapihnu, který by byl smířen, že není hráč do základu a za nižší prachy a nebo bych dal šanci tomu mladému talentu z Barcy, co má Bayern podepsat...

To samé ten Laimer, cenovku 30 mega, co požaduje Lipsko je moc, nejenom, že jsem vůči němu skeptický, ale přijde mi jako totál průměr, navíc zase hráč Lipska...

Reagovat
Rolf

Za posledních 10 zápasů v BL 3asistence,žádný gól,800tis.,neber to.Majitel Hoffenheimu je vynikající obchodník.Ten už takových prodal,včetně trenéra!

Reagovat
Rolf

800mil.kč!

Reagovat
vladino10

Davies celú minulú sezónu v BL: 0 gólov, 4 asistencie

Reagovat
Heresy

jenom ten mel problemy se srdcem .. muzem byt radi ze vubec hraje ..

Reagovat
vladino10

Odohral 22 zápasov čo je stale väčšia vzorka ako tu od kolegu hore

Reagovat
Heresy

ja obcas nechapu proc tomu bayernu "fandis" .. alphonso byva na hristi vzdy jeden z nejlepsich .. i kdyby mel cistou nulu vubec by me to netrapilo ..

Reagovat
vladino10

Ja som napísal suchú štatistiku bez nejakého komentára. To, že ty si to vykladas po svojom je tvoj problém.

Reagovat
Heresy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele