Raúl de Tomás se soustředí na Rayo, svou budoucnost nezná

21.01.2019, 09:57
Aktuality
Jen na působení v Rayu se v tuto chvíli koncentruje Raúl de Tomás. Čtyřiadvacetiletý útočník ve skromném klubu hostuje z Realu Madrid a znovu se mu daří, spekulacemi o další budoucnosti se pak nezabývá a zajímá ho jen záchrana jeho dočasného zaměstnavatele ve španělské nejvyšší soutěži...

Real Madrid má v ofenzívě problémy, navíc se mu zranilo několik útočníků a některá média začala spekulovat o dřívějším návratu Raúla de Tomáse. K tomu podle všeho nedojde, šampion Ligy mistrů o této možnosti nejedná a kromě spekulací o tomto tématu nic neví ani sám hráč.

"Je zcela běžné, že se lidé baví o mně a Realu Madrid, jelikož s ním mám smlouvu. Na druhou stranu jsem dal hattrick za jiný klub a když jsou první otázky směřovány k Madridu, není to to, co bych chtěl," přiznal útočník.

"Okolnosti jsou takové, jaké jsou a my neznáme budoucnost, každopádně pro tuto chvíli jdou věci velmi dobře. Nikdo z Raya nemyslí na sestup, myslíme jenom na náš další růst a boj o každý bod," dodal.

Raúl de Tomás v Rayu hostoval už loni a ve druhé lize zaznamenal 24 branek. Letos se trefil zatím osmkrát a vidět byl především minulý pátek, kdy hattrickem popravil Celtu Vigo (4:2).

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rayo se poslední dobou hodně zvedlo

Reagovat
Frantszek

zase bych nepřeháněl...Levante, Valladolid a Celta v krizi.

Reagovat
Vincent Vegan

Snad se Rayo a Eibar zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

@NizaarKinsella

Alvaro Morata to Atletico Madrid is done. Loan with option to buy, £48.5m option. Chelsea signed him for £58m plus add-ons to £70m, suffice to say he won't have hit many of the objectives add-ons but a loss made on him. Door is opening for Higuain to join Chelsea. #CFC

jo a btw.

@FabrizioRomano

Kevin Prince Boateng is really close to Barcelona! Wow! @DiMarzio

Reagovat
Visca el barca

Ten kevin tam jede snad jen repovat na pláž, jinak tomu moc nerozumim

Reagovat
technecium

To jsme říkali i u Paulinha

Ale myslím si, že přichází na Suarézovo místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem čekal nějaký obchod ve stylu Paulinha.

Třeba Hulka na půl sezóny a pak ho zase střelit do Číny

Reagovat
Elliasson

Espanyolu bys ho nepřál?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně by ani nevadil, na falešný devítce se mi líbil předloni pod Setienem v Palmách a co jsem párkrát viděl, tak ani v Sassuolu nebyl vůbec marný. Nic lepšího stejně neseženeme, je to dobrý a levný řešení. Navíc by se měla navázat spolupráce se Sassuolem, což by bylo fajn, hrají fakt pěkný a zábavný fotbal, spousta našich mladíků by se tam mohla otrkat. A jako důležitou součást tohoto dealu beru i to, že je tím prakticky stoprocentně zaručeno, že v létě půjdeme po mladší a kvalitnější devítce.

Reagovat
patas92

Ta opce je trošku přehnaná, ne?

Reagovat
Whitemedia

tak ono nám Atlético umí zaplatit za útočníky, to ukázalo už u Costy.. ale těžko říct, jaké budou podmínky opce

Reagovat
patas92

Tak Costa byl top útočník a chtěl odejít, Morata je hotový

Reagovat
Whitemedia

Costa hrál poslední půl rok v Chelsea bídně a k tomu je to prostě Brazilec, kterému se blížila třicítka a víme, jak to s nimi v tomhle věku chodí, což je i teď vidět.. a Morata se třeba zpátky v Madridu dá dohromady, i když tomu teda nevěřím

Reagovat
Rudnevs

Rayo, to je také španielske St. Pauli, nie?

Reagovat
Spalovač šancí

Taky samej bordel?

Reagovat
Rudnevs

Tak je to klub z najchudobnejšej štvrti Madridu Vallecas, celý klub je blízky ľuďom, tréningy bývajú otvorené, pred zápasmi parkujú hráči svoje autá na ulici a môžu sa pozdraviť s fanúšikmi... Na štadióne sa stará o zábavu skupina ultras zvaná Bukaneros, ktorá je ľavicovo orientovaná a bojuje proti komercionalizácii futbalu.

Podľa mňa to je dosť podobné... Čo sa týka tých bordelov, tak to netuším.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reeperbahn Red district

byl jsem tam a lepší, levnější, hezčí i různorodější štětky něž v Amstru. Teď už jsem 4 roky ve vztahu, tak se musím krotit, ale nic netrvá věčně a já se tam ještě minimálně jednou určitě podívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Klub, hráči a fanúšikovia sa zapájajú do lokálnych a sociálnych aktivít štvrti Vallecas. Nie je nič nezvyčajné, keď hráči ako dobrovoľníci niekde pomáhajú, rovnako často spolu s fanúšikmi robia finančné zbierky pre ľudí, ktorí sa náhle ocitnú vo finančnej tiesni. Dá sa povedať, že štadión do istej miery slúži aj ako komunitné centrum.

Reagovat
santini

to som napr. vôbec nevedel len mohli popraviť niekoho iného posledný týždeň

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
CHONG

Byl bych rád, kdyby v létě dostal pořádnou šanci u nás, ale bohužel tomu moc nevěřím

Reagovat
ciernyribiz

nema na to, dopadol by ako mayoral alebo mariano

Reagovat
r3

Tiez si myslim, ze na to nema. Slusny utocnik, ale nie pre nas. Max. ako trojka do utoku a tie vieme kolko u nas dostavaju minut.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele