Ranieriho těšil výsledek i výkon, Reja spílal rozhodčímu

08.11.2010, 12:56
Aktuality
Římské AS se v úvodu sezony prezentovalo hodně nevyrovnanými výkony a výsledky a potácelo se ve druhé polovině tabulky Serie A. V posledních týdnech už je to daleko lepší a Giallorossi to potvrdili i včera, když zvládli římské derby a porazili vedoucí celek Serie A Lazio 2:0...

"Snad nám tahle výhra pomůže do další části sezony. Vedeme si dobře a musíme pokračovat v započaté práci. Doufám, že nám tato výhra dodá sebevědomí. Nejdůležitější věcí z tohoto zápasu jsou tři body, vedli jsme si velmi dobře, teď je třeba soustředit se na budoucnost, ne na to, co už je za námi," prohlásil útočník Mirko Vučinič.

V zápase padly dvě branky, obě po změně stran a společnou měly ještě jednu věc - obě byly z penalty. Tu první proměnil v 52. minutě Borriello, v 87. minutě pak nezaváhal ani Vučinič. AS se díky výhře posunulo již na sedmou pozici.

"Jsem spokojený, odehráli jsme skvělý zápas. Nezlepšili jsme se po fyzické stránce, všechno to bylo o hlavě. Od zápasu s Brescií, ve kterém jsme nezaslouženě prohráli, je tohle jiný tým. Musíme tak pokračovat i nadále, za tři dny nás čeká další důležitý zápas," vyhlíží trenér Claudio Ranieri zápas s Fiorentinou.

Lazio i přes porážku zůstalo na prvním místě tabulky, to je ale hodně slabá náplast pro jeho fanoušky a především pro trenéra Edyho Reju. Ten po utkání hodně spílal rozhodčímu Morgantimu.

"Moji hráči říkají, že toho bylo dost, nemůžete hrát proti dvanácti. Zápas rozhodlo několik epizod, dříve si hráči Říma stěžovali, že jim nikdo takhle nepomůže, uvidíme, co budou říkat nyní. Nám za stavu 0:1 byla upřena penalta po zákroku Riiseho na Mauriho," zlobil se po zápase Reja.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (20)

Přidat komentář
FC Porto FC

z dvou penalt 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? Když jsou?

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

byly i na druhé straně hnus velebnosti

Reagovat
RickNash

netrvdím opak

rozhodčí ten zápas pěkně podělal

Reagovat
smazaný uživatel

AS bylo lepší, ale zápas ovlivnil sudí. Ale výhra je výhra

Reagovat
RickNash

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí Itálie

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužený vítězství, Daje ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio až na pár šancí bez šance

zasloužený vítězství AS!!

Reagovat
RickNash

Reagovat
10

OT: Gasperini končí v Janově.

Reagovat
smazaný uživatel

grande roma ! 3 body zasluzene bolo tu nasadenie hlavne 1 polcas dalej pokracovat vo vykonoch...Forza Roma...kralom Rima je AS

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ovlivnil zápas dost, ale dovolim si říct, že jenom tou druhou penaltou, která být nemusela, ale penaltu za Riiseho faul písknout nemohl, protože hráč kterej ve vápně prolužoval míč byl v ofsajdu. Simplicio dal sice dvě ruce, ale první byla nezaviněná, měl jí u těla a míč nezměnil směr, druhá ruka...co k tomu dodat,rozhodčí byl metr od toho, takže jí musel vidět dost dobře a jesli se nemýlím, tka pokud si hráč ve vápně nastřelí ruku sám špatnym zpracováním, tak by se ruka pískat neměla...každopádně Lazio s takovymhle fotbalem nemůžu dlouho vydržet na prvnim místeě v tabulce a to musej uznat i fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

prví polčas bolo AS lepšie, ale druhý sme začali my lepšie a aj sme ich tlačili, šance sme mali, Hernanes sam na brankára, Radu tyčka, rozhodca to je kapitola sama o sebe.. celý týžden sme sa na neho stažovali, Reja aj Lotito žiadali iného rozhodcu, lebo tento pánko nás už poškodil vela krát, ale čo už. Nevadí chlapci bojovali a siahali po remíze

Reagovat
Paddy

FORZA AS ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao amici romanisti Grazie ASR

Lazie?? No grazie!!! Merda SS Lazio!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele