RANIERI: ČECH BUDE DVOJKA!

18.03.2004, 19:22
Aktuality
Stanice Chelsea TV udělala dnes rozhovor s trenérem londýnského klubu Claudiem Ranierim. Pro nás asi nejdůležitější vyjádření je to, že s českým brankářem Petrem Čechem počítá, pro příští sezónu, jen jako s náhradním brankářem!

Claudio Ranieri tímto prohlášením určitě všechny zarazil. Každý počítal s tím, že Petr Čech jde do Chelsea jako nová brankářská jednička, ale kouč nyní řekl, že na postu brankáře číslo jedna zůstane Carlo Cudicini!

"Petr Čech je skvělý brankář, který toho má ještě hodně před sebou," říká Ranieri. "Patří mezi nejlepší mladé brankáře, ale Carla můžu ujistit, že i přesto zůstane jedničkou on. Petr nastoupí až skončí Carlova éra."

Jenže také vše záleží na tom, jestli Ranieri zůstane i pro příští sezonu koučem Chelsea. "Nevím, proč bych neměl," řekl. Ale nedávno jsme vás informovali o tom, že Abramovič je už domluvený s Erikssonem. "Jestli tomu nebude nic bránit, po Euru se podepíše smlouva," jak uvedl náš zdroj.

Příchod Erikssona potvrdil i manažer Zdeněk Nehoda v rozhovoru pro časopis Hattrick. "Pavel Nedvěd jednou za mnou přišel a říkal: Volal mi Eriksson a říkal: >>V létě jdu do Chelsea, chci tě. Co tomu říkáte?<<"

Takže uvidíme v létě, jestli nakonec Petr Čech skončí na lavičce náhradníků...

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1122)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele