Rána pro Norsko i Manchester City. Haaland si v přáteláku opět poranil kotník

17.11.2023, 16:04
Aktuality
Zraněný Erling Haaland (© AFP)

Kanonýr Manchesteru City Erling Haaland si ve čtvrtečním zápase v dresu norské reprezentace obnovil zranění levého kotníku. Útočník přišel v duelu s Faerskými ostrovy, který Norsko vyhrálo 2:0, na hřiště jako střídající hráč v poločase a podle týmového lékaře si v závěru zvrtl kotník. Utkání ale dohrál a zatím není zcela jasné, jak vážný je jeho stav.

Podle trenéra norského týmu Staleho Solbakkena měl Haaland podobný problém už dříve. Reprezentační lékař Ola Sand označil hráčův kotník za zranitelný. "V první chvíli to hodně bolelo, ale pak to celkem rychle odeznělo. Uvidíme, jako to bude vypadat ráno," řekl norské televizi ke stavu hvězdného kanonýra.

Haaland musel kvůli zranění kotníku střídat v Premier League 4. listopadu v utkání s Bournemouthem. Do hry se ale vrátil už o tři dny později v dalším duelu.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
ACSMan

Joo kdyby bylo Norsko v EU tak se mu to nestane

Reagovat
Seydou Doumbia

Mohl by si pár týdnu odpočinout a nechat hrát jiný

Reagovat
kattos

Tpč to je some Šilhavý lvl shit ho tam cpát do přáteláku proti Faerům...

Reagovat
Pablos

Takže si tak 14 dní nekopne… no strašná rána

Reagovat
oli9

Reagovat
Salfovic

Tak z toho musí být Pepek nadšený

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Csaplárova past

Trenér nasadí největší hvězdu ve stupidním přáteláku, který vedeš 2:0 nad Fayery

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele