Rafinha se vrací do španělské ligy, získal ho Real Sociedad

27.12.2021, 21:30
Aktuality
Rafinha minimálně dočasně ukončil své nepovedené angažmá v Paris Saint-Germain. Brazilský záložník letos vysedával na lavičce náhradníků a vše nakonec vyřešil návratem do španělské nejvyšší soutěže, dnes prošel zdravotní prohlídkou a následně podepsal smlouvu v Realu Sociedad...

Baskický klub fotbalistu získal na půlroční hostování a součástí dohody není opce na trvalý přestup, Rafinha bude v San Sebastianu nastupovat v dresu s číslem 17.

"Jsem nadšený a šťastný, že budu hrát za Real Sociedad. Jedná se o skvělý klub, který se vydal na zajímavou cestu a sklízí úspěchy," řekl po podpisu kontraktu.

28letý fotbalista je odchovancem Barcelony a v Katalánsku strávil nejpodstatnější část kariéry, v jejímž průběhu zatím i vinou zranění nedokázal naplnit potenciál. Hráčem PSG je od října 2020, vedle toho oblékal i dresy Celty Vigo a Interu Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
celeb

vitaj v lige a ukaz uz konecne, co je v tebe

a hlavne bez zraneni!

Reagovat
Felitel

Skvělej hráč. Snad bude fit.

Reagovat
Phillipinho

Potrebna posila. Pri zraneni Silvy ci Merina jim proste dalsi takovy typ hrace chybi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele