Huntelaar znovu trénuje a cítí se dobře, v neděli by chtěl hrát

24.04.2013, 18:52
Aktuality
I se svým nejlepším střelcem zřejmě půjde do závěrečné fáze bundesligové sezony Schalke. Německému klubu se uzdravil kanonýr Klaas-Jan Huntelaar, který doléčil zranění kolena a mohl by nastoupit už o víkendu k důležitému souboji s Hamburkem...

"Cítil jsem se velmi dobře, s kolenem jsem žádné problémy neměl. Co se týče neděle, jsem optimisticky naladěn," hlásí nizozemský reprezentant.

Huntelaar se zranil na začátku března během derby s Borussií Dortmund (2:1), v němž stihl vstřelit nakonec vítězný gól. Schalke bez něho střídalo dobré výsledky se špatnými a v pěti duelech si připsalo sedm bodů. Souboj s HSV bude hodně důležitý, Schalke totiž nyní drží čtvrtou pozici zaručující předkolo Ligy mistrů, Hamburk je sice osmý, ale na celek z Gelsenkirchenu ztrácí jenom dva body.

"Ve Frankfurtu jsme byli hodně nedůrazní před bránou a zahodili šest velkých šancí. Klaas-Jan je v tomto prostoru hodně silný, i kdyby přišel na hřiště pouze jako náhradník, šlo by nám to lépe," vyhlíží Huntelaarův návrat obránce Benedikt Höwedes.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

HSV do LM

Reagovat
smazaný uživatel

jou

Reagovat
HSV1887

No, nemusel by nastoupit v neděli..

Reagovat
db18

OT: Tak Hannover už náhradu za Schmadtkeho má (Dufner z SCF) - tak už jenom zbývá, aby si angažmá našel i Jörg (ještě, že u vlků už je Allofs)

Reagovat
Chazy

NFL OT: Dneska velkej fotbalovej den, draftujeme Usadíme se tady:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-kdo-se-zachrani-32986/?nocount=1

Reagovat
Maresma

Toni Kroos is expected to extend his contract with FC Bayern Munich until 2018.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Stas pozri icq :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele