Rada: Vyhráli jsme, to je pro mě to nejdůležitější

12.08.2019, 09:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Moc hezky nehrajeme a nepřijde mi ani, že by tam byl progres. Hlavně dozadu to je až strašidelný. Teď míváme dost štěstí, ale celou sezónu to takhle nepůjde... Je až zázrak, kolik máme bodů s touhle hrou.

Reagovat
forma

Reagovat
tnt03

Reagovat
Liquid

Reagovat
ondrasch77

Částečný souhlas..., o progresu nemůže být zatím vůbec řeč, protože každé utkání hraje jiná sestava...

Ale minimálně první poločas byl náš, druhý byl vyrovnaný.

Reagovat
papanegra

Včera to byla katastrofa, Opava si zasloužila bod a ještě Zavadil

Reagovat
Zofka

Štěstí měla spíš Opava, že to nebylo 3:0 už ve 30. minutě. V prvním poločase měla jediný závar po uklouznutí obránce. Kdyby neuklouzl, tak nemají nic. V druhém poločase to byla minela Hrubého, jinak by zas neměli vůbec nic. Hra včera byla celkem slušná, jen to proměňování chybí. Obrana si logicky musí sednout, ale zase taková hrůza to tedy není. Spíše individuální chyby, jinak to týmově ujde.

Jinak Adámková včera pískala dobře. Pomezní udělal si tři chybky. Dvě pro jablonec (aut a ofside) a jednu pro Opavu (aut). Červenou za keci by asi hodně sudích nedalo, ale ona ukázala vstávej a normálně odcházela a najednou se po třech krocích otočila a dala žlutou. Asi na ní něco zahulákal a kéž by to takhle dělali všichni. Voláme po tom dlouhou dobu, že někteří hráči jen diskutují, kecají a jsou ufňukaní na kartu každý zápas (Baroš, Matějovský atd.). Kéž by ty karty dávali za keci furt. Pak ještě za simulace.

Reagovat
PavlíčeQ

Zahulákal na ní přesně "to si děláš prdel?". Čekal jsem něco daleko horšího, když mu za to dala druhou žlutou.

Reagovat
JeséRodriguez

To jako fakt? S takovou ať táhne za sporák

Reagovat
PavlíčeQ

Jo, je to v zápisu o utkání.

Reagovat
mickey mouse

Mě udivuje, že ta ženská pořád píská ligu, když už několikrat ukázala že na ni nemá.

Reagovat
Banikovec7

Mi teda přišlo ze záběru, že říká minimálně "kurva". Do toho zápisu sudí často nepíšou vše, protože by pak byli kritizování že nedali rovnou červenou.

Reagovat
PavlíčeQ

Jo, to je taky klidně možný

Reagovat
ratusek

Ježiš to je pizda

Reagovat
kilobyte

Za co jsi mu dala červenou ty píp

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Losinho

To si dělá prdel..

Reagovat
Puskas

abys nedostal ban

Reagovat
ondrasch77

Takže to pravděpodobně není tak docela PŘESNĚ...

Tu KURVU jsem tam zaregistroval taky...

Reagovat
ratusek

Kurva sem, kurva tam. Ale opět zafungoval alibismus. Buď ji poslal do piče a má dostat rudou hned nebo to nemá řešit vůbec.

Reagovat
Pride

kecy*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta červená byla naprosto mimo. Už při pohledu na Adámkovou každýmu normálnímu člověku je jasný, že tady není něco v pořádku. Je to zamindrákovaná ženská. Nechápu jak taková kráva může pískat a natož ligu.

Co se týče Rady, tak je to takový Uko Ješita. Spousta keců a laciných gest. Tým nemá šťávu a například takový Doležal kdykoliv ho vidím, tak hraje bez zájmu. Jedinej kdo fakt maká je Hubschman. Zbytek jsou buď kopyta a flákači.

Reagovat
ondrasch77

Jak jsi odhadl, že je Adámková zamindrákovaná ženská?

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik času nemám, abych ti vysvětloval jak odhadnout lidi. Koukám, že seš tu jako její zastánce. Neberu ti to. Každý má svůj názor. Můj je, že do mužskýho fotbalu ženská nepatří. Příkladem je to zbytečný vyloučení.

Reagovat
ondrasch77

ÁÁ odborník na lidskou duši dle pohledu na TV

Nejsem jejím zástancem, ale pokud daného člověka neznám a nepředvádí nějaké nevhodné chování, tak je dost fail o něm napsat takovou sračku, co jsi tu vypotil ty...

Vyloučení zbytečné nebylo, jak píše výše Zofka..., za sprostý pindy a kňučení bych karty rozdával taky a výrazně by takových případů ubylo

Reagovat
smazaný uživatel

Je zbytečný ti něco říkat k prvnímu odstavci. Třeba si tu Adámkovou vylep nad postel. Tvůj problém.

Co se týká vyloučení, tak tu druhou dávat neměla. Už běžela pryč a pak najednou druhá žlutá. Jestli něco utrousil, když odbíhala, tak to měla přejít. Kdyby jí to řekl do ksichtu, tak neřeknu, ale tohle bylo o tom, že si jako ženská nenechá nadávat. Prostě ženská tam nepatří a hotovo.

Reagovat
ondrasch77

Z tvého projevu lze usoudit, že jsi ignorant a nechápeš psaný text... Již v druhé reakci jsem uvedl, že nejsem JEJÍM zastáncem a ty tu furt meleš ty svoje píčoviny...

Vidíš, taky umím odhadnout člověka, stejně jako ty

Reagovat
monty25

Není problém v tom, že mužský fotbal píská žena, ale jak píská. Ať je Damková jaká chce, tak jako rozhodčí byla respektovaná, protože pískat uměla. Adámková pravidelně ukazuje, že pískat neumí...

Reagovat
smazaný uživatel

No byla lepší než tahle slepice, ale žádný zázrak to nebyl. Navíc všichni za ní stáli, což byl důvod proč si nikdo moc nedovolil. Taky byla první atd.

Reagovat
monty25

No, ve své době pískala asi nejlíp v lize, když ji tenkrát nasadili na přímý souboj o titul Baník - Sparta a ona ho bez problémů zvládla.

Reagovat
Jirka3811

A zvládla to tak ,že ji Nohavica složil nejtrapnější písničku jakou jsem od něj slyšel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele